- 12 Eylül 2012
- 1.776
- 5.221
- 358
Ewet Can'ım makarna biraz fazlaydı doğru bide ekmek yemişim ya şimdi okudum da bana da fazla geldi ne çok yemişim benAkşam sade karbonhidrat olmuş
çünkü az yiyorsun..bu kadar az yemeye vücudun savunmaya geçiyor..Hemen bugün ki menümü yazıyorum sabah bi kahve
Öğlen çorba salata
Akşam taze fasulye 2 tane biber dolması
Arada üzüm
Az yiyorum ama veremiyorum ayıptır söylemesi kabızlık sorunum var benim arkadaşlar ya
Yaa öyle mi diyorsun Can'ım bide ben hiç ara öğün yapmıyorum ya bu yüzden mi bilmiyorum aşırı derece de Can'ım tatlı istiyor ya böyle krize giriyorum resmen bi arkadaş insülin direncin olabilir dedi ama bilmiyorum en kısa zamanda bi diyetisyene gitmem gerek sanırım çünkü kilo da veremiyorum istediğim gibiçünkü az yiyorsun..bu kadar az yemeye vücudun savunmaya geçiyor..
canım ana öğünleri düzgün yesen ara öğün zorunluluğun da kalmaz tatlı krizi de hastalık dışında tutmaz .aman kaş yaparken göz çıkarmayalım kendini aç bırakma çok yeme yeter zaten :)Yaa öyle mi diyorsun Can'ım bide ben hiç ara öğün yapmıyorum ya bu yüzden mi bilmiyorum aşırı derece de Can'ım tatlı istiyor ya böyle krize giriyorum resmen bi arkadaş insülin direncin olabilir dedi ama bilmiyorum en kısa zamanda bi diyetisyene gitmem gerek sanırım çünkü kilo da veremiyorum istediğim gibi
olabilir canım..insülin direnci zorlaştırıyo..ama onu da biz yapıyoruz..sen kahvaltı hiç yapmıyosun..ana öğünlerin posalı değil..bunlara dikkat etsen inan ki çok hızlı verirsinYaa öyle mi diyorsun Can'ım bide ben hiç ara öğün yapmıyorum ya bu yüzden mi bilmiyorum aşırı derece de Can'ım tatlı istiyor ya böyle krize giriyorum resmen bi arkadaş insülin direncin olabilir dedi ama bilmiyorum en kısa zamanda bi diyetisyene gitmem gerek sanırım çünkü kilo da veremiyorum istediğim gibi
hoşgeldin kuzum kendini tanıtmakla başla istersen :)Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza .
7 bbin kalori almdıysan kilo da almazsın :) bugün yarın spor beliyorum senden o kaçamakların hesabını ödemezsek olmaz bak :)Bu gün annemle teyzemin doğum günü. Pasta meyve suyu kek börek poğaça ne buldum yedim. Ohh . Verdiklerimin hepsini geri aldım galiba. Hala gözüm son kalan pasta diliminde
Bu gün o kadar yoğundum ki kendimi dinlicek vaktim bile kalmadı7 bbin kalori almdıysan kilo da almazsın :) bugün yarın spor beliyorum senden o kaçamakların hesabını ödemezsek olmaz bak :)
Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza .
bayanlar bu arada yanlış bakmadıysam bu cuma listede beraber olucaz takımı ilk beşe sokalım diyorum en kötü :)iki haftanızın dolmuş olması gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?