Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

66 yı göremedim bi türlü ama haftasonunu bol kardiyolu geçirmeyi planlıyorum inşallah gelcek haftaya etkisini görürürm

Hemen bugün ki menümü yazıyorum sabah bi kahve
Öğlen çorba salata
Akşam taze fasulye 2 tane biber dolması
Arada üzüm
Az yiyorum ama veremiyorum ayıptır söylemesi kabızlık sorunum var benim arkadaşlar ya

çünkü az yiyorsun..bu kadar az yemeye vücudun savunmaya geçiyor..
Yaa öyle mi diyorsun Can'ım bide ben hiç ara öğün yapmıyorum ya bu yüzden mi bilmiyorum aşırı derece de Can'ım tatlı istiyor ya böyle krize giriyorum resmen bi arkadaş insülin direncin olabilir dedi ama bilmiyorum en kısa zamanda bi diyetisyene gitmem gerek sanırım çünkü kilo da veremiyorum istediğim gibi

canım ana öğünleri düzgün yesen ara öğün zorunluluğun da kalmaz tatlı krizi de hastalık dışında tutmaz .aman kaş yaparken göz çıkarmayalım kendini aç bırakma çok yeme yeter zaten :)

Bu gün annemle teyzemin doğum günü. Pasta meyve suyu kek börek poğaça ne buldum yedim. Ohh . Verdiklerimin hepsini geri aldım galiba. Hala gözüm son kalan pasta diliminde

olabilir canım..insülin direnci zorlaştırıyo..ama onu da biz yapıyoruz..sen kahvaltı hiç yapmıyosun..ana öğünlerin posalı değil..bunlara dikkat etsen inan ki çok hızlı verirsin

benim baktım kilo vermem yavaşladı bayanlar vücut kendine gelsin diye bu iki gün normal nsanlar gibi aşırı abartmadan yedim bakalım azcık şaşırsın diye bir de yarım saat spor yapıcam şimdi metobalizmam hızlansın :) cuma bildiriminde 500 g dan fazlasnı görürsem işe yaradığını anlıcam :)

Bu gün annemle teyzemin doğum günü. Pasta meyve suyu kek börek poğaça ne buldum yedim. Ohh . Verdiklerimin hepsini geri aldım galiba. Hala gözüm son kalan pasta diliminde
7 bbin kalori almdıysan kilo da almazsın :) bugün yarın spor beliyorum senden o kaçamakların hesabını ödemezsek olmaz bak :)

bayanlar bu arada yanlış bakmadıysam bu cuma listede beraber olucaz takımı ilk beşe sokalım diyorum en kötü :)iki haftanızın dolmuş olması gerekiyo

Selamlar kızlar yine kopukluk mu var bana mı öyle geliyor grupta

bayanlar bu arada yanlış bakmadıysam bu cuma listede beraber olucaz takımı ilk beşe sokalım diyorum en kötü :)iki haftanızın dolmuş olması gerekiyo

Normalde bu hafta giren olacaktı ama hem bildiim yoktu hem bir gün önce bildirenler vardı bende 1 hafta uzattım

Selam kızlar dünkü menümü yazıyorum
Sabah: 3 zeytin 3 dilim peynir bi domates bi talatalık bi tatlı kaşığı tahin pekmez 2 dilim ekmek
Öğlen: bi dilim ıspanak böreği 1 kase yayla çorbası
Akşam: 5 tane çiğ köfte salata

Bu arada cumaya kadar inşallah sebze falanla beslenmeyi düşünüyorum detoks gibi ellerimde şişme falan oluyor sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…