İnşallah Can'ım ben cumaya kadar 3 kilo hedefledim sebzelerle beslenecem sadecebayanlar bu arada yanlış bakmadıysam bu cuma listede beraber olucaz takımı ilk beşe sokalım diyorum en kötü :)iki haftanızın dolmuş olması gerekiyo
Hoş geldin canımmm Bence ödemdir merak etme sen :)Kızlar ben geldimm. Roma da çok iyi beslenemedim malesef. Birde dün yolda regl oldum. Bu sabah 1 kg fazla çıktım inşallah ödemdır. Yarından itibaren diyete devam. Sizi de özledim.
Teşekkür ederim moral verdiğin için canım :) bakalım 2 güne belli olur ödem miHoş geldin canımmm Bence ödemdir merak etme sen :)
Canım valla perşembe ben giderken daha hareketliydı burası. Böyle görünce benimde yazasım gelmiyo. Sonuçta buraya yazmanın amacı da herkesin birbirine destek olması. Kurallar da yerine getirilmiyor ben girdiğimde beri bakıyorum. Bende başka bir motivasyon yolu bulayım diye düşünmeye başladım açıkcasıYaa kızlar nerdesiniz ya hepiniz birden bire kayboldunuz ben tek başıma motive olamıyorum
Aynen ya ne güzel gidiyorduk niye böyle olduk biz yaCanım valla perşembe ben giderken daha hareketliydı burası. Böyle görünce benimde yazasım gelmiyo. Sonuçta buraya yazmanın amacı da herkesin birbirine destek olması. Kurallar da yerine getirilmiyor ben girdiğimde beri bakıyorum. Bende başka bir motivasyon yolu bulayım diye düşünmeye başladım açıkcası
Hahahah sağol canım benim
Bişey olmaz Can'ım afiyet olsun kalorili son gecem de yarın güne yeniden dikkat ederek başla doğrusu başlayalım yine sık sık yazalım ve destek olalım dikkat edelim. Bu arada benim eşimde zayıflamamı eski halime dönmemi çok istiyor ama dediğin de doğru ha bire şu alalım şuraya gidelim şu tatlıyı yap şu böreği yap diyor bende ne yapacağımı şaşırdım çok kötü nefsimle sınanıyorum ama o pis eltilere inat zayıflicam bırakmicamHahahah sağol canım benim
Geldim ama böyle boş boş olunca geri gidesim geldi.
Hemen günah çıkarayım sana az önce eşimle spordan dönerken eşim hamburger alalım diye ısrar etti ve hamburger yedik. Menü degil tek hamburger ama olsun tüm yaptığım spor boşa gitti. Ya bi yandan diyet yapmak bi yandan da eşime eşlik etmek zor oluyo. Bir araştırmada okumuştum erkekler diyet yapan kadınlardan nefret ediyolarmiş. Devamlı diyette olan onu bunu yemem diye burun kıvıran kadınlardansa beraber yiyip icebilecekleri kadınları tercih ediyolarmiş. Valla onun etkisindeyim yıllardır. Eşim böyle aktibite gibi hadi şunu yemeye gidelim diyince onun şevkini kırmak istemiyorum. Sonrası da pişmanlık. Şu an çok pişmanım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?