Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

PAZARTESİ:
SABAH : TÜRK KAHVESİ
ÖĞLEN:TAVUKLU ISPANAK + YOĞURT
AKŞAM : 2 KASE MERCİMEK ÇORBASI
SAAT 20:00 BISIKLETLE SPOR SALONUNA GİDİP FİTNESS...
SPOR SONRASI 2 MANDALINA

Kızlar ben geldimm. Roma da çok iyi beslenemedim malesef. Birde dün yolda regl oldum. Bu sabah 1 kg fazla çıktım inşallah ödemdır. Yarından itibaren diyete devam. Sizi de özledim.

GUNAYDIN KIZLAR

dun antreman cok agır gelmıs olabılır sanırım bı de spor oncesı yedıgım le kaldım sabaha kadar ama mıs gıbı bır uyku cektım :) sabah delı aıkmısım o yuzden 1 paket kucuk sut le 1 zeytınlı acma yedım

Kızlar dünkü menümü yazıyorum
Sabah: 1 büyük boy haşlanmıştı patates
Öğlen: bolca salata yaptım yedim
Ara: neskafe
Akşam: çeyrek ızgara balık ve sebze yanına
Bolca su içtim
Bu cumaya kadar bu şekilde sebze ile beslenecem şişlerim var ödem atmam lazım

SALI MENUM:
SABAH : 1 KUCUK PAKET SUT+ ZEYTINLI ACMA
ARA: YESIL CAY
OGLEN:YAYLA CORBA+2 KUCUK TOP KOFTE+YOGURT
ARA:-
AKSAM:2 NESCAFE SADE
SPOR:BISIKLETLE SPOR SALONUNA 45 DAK FITNESS

Hoş geldin canımmm Bence ödemdir merak etme sen :)
Teşekkür ederim moral verdiğin için canım :) bakalım 2 güne belli olur ödem mi
Bugün diyeti bozdum. Tekrar başlamam gerek zaten kaç gündür saldım. İnşallah yarın süper olur

Yaa kızlar nerdesiniz ya hepiniz birden bire kayboldunuz ben tek başıma motive olamıyorum

Yaa kızlar nerdesiniz ya hepiniz birden bire kayboldunuz ben tek başıma motive olamıyorum
Canım valla perşembe ben giderken daha hareketliydı burası. Böyle görünce benimde yazasım gelmiyo. Sonuçta buraya yazmanın amacı da herkesin birbirine destek olması. Kurallar da yerine getirilmiyor ben girdiğimde beri bakıyorum. Bende başka bir motivasyon yolu bulayım diye düşünmeye başladım açıkcası

Aynen ya ne güzel gidiyorduk niye böyle olduk biz ya

Hahahah sağol canım benim
Geldim ama böyle boş boş olunca geri gidesim geldi.
Hemen günah çıkarayım sana az önce eşimle spordan dönerken eşim hamburger alalım diye ısrar etti ve hamburger yedik. Menü degil tek hamburger ama olsun tüm yaptığım spor boşa gitti. Ya bi yandan diyet yapmak bi yandan da eşime eşlik etmek zor oluyo. Bir araştırmada okumuştum erkekler diyet yapan kadınlardan nefret ediyolarmiş. Devamlı diyette olan onu bunu yemem diye burun kıvıran kadınlardansa beraber yiyip icebilecekleri kadınları tercih ediyolarmiş. Valla onun etkisindeyim yıllardır. Eşim böyle aktibite gibi hadi şunu yemeye gidelim diyince onun şevkini kırmak istemiyorum. Sonrası da pişmanlık. Şu an çok pişmanım valla.

Bişey olmaz Can'ım afiyet olsun kalorili son gecem de yarın güne yeniden dikkat ederek başla doğrusu başlayalım yine sık sık yazalım ve destek olalım dikkat edelim. Bu arada benim eşimde zayıflamamı eski halime dönmemi çok istiyor ama dediğin de doğru ha bire şu alalım şuraya gidelim şu tatlıyı yap şu böreği yap diyor bende ne yapacağımı şaşırdım çok kötü nefsimle sınanıyorum ama o pis eltilere inat zayıflicam bırakmicam

Boş da olsa yazalım biz ya bırakmayalım kaptanımız üzülür kimseyi görmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…