Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ovvvv eltim yok ama bence bu süper bi motivasyon! Yürü kim tutar seni yav... arkandayım. Basaracaksın en sevdiğim şey birine inat zayıflamak.

Menü güzel gibi su ne kadar içiyorsun spor yapıyor musun

PAZARTESİ:
SABAH : TÜRK KAHVESİ
ÖĞLEN:TAVUKLU ISPANAK + YOĞURT
AKŞAM : 2 KASE MERCİMEK ÇORBASI
SAAT 20:00 BISIKLETLE SPOR SALONUNA GİDİP FİTNESS...
SPOR SONRASI 2 MANDALINA

Az gibi geldi bana dayandıysan iyi :)

Kızlar ben geldimm. Roma da çok iyi beslenemedim malesef. Birde dün yolda regl oldum. Bu sabah 1 kg fazla çıktım inşallah ödemdır. Yarından itibaren diyete devam. Sizi de özledim.

Hoşgeldinn cnm

Dediğim gibi dayanamamışsın :)

Sebze ağırlıklı beslenmen güzel ama patatesi çok tercih etme bence cnm

SALI MENUM:
SABAH : 1 KUCUK PAKET SUT+ ZEYTINLI ACMA
ARA: YESIL CAY
OGLEN:YAYLA CORBA+2 KUCUK TOP KOFTE+YOGURT
ARA:-
AKSAM:2 NESCAFE SADE
SPOR:BISIKLETLE SPOR SALONUNA 45 DAK FITNESS

Bence güzel akşamda aslında yoğurt salata falan yiyebilirdin açmayı yakmışsın zaten :)

Buraya devamlılık için yazmak gerek böyle düşünüp sen yazmazdan o yazmazsa haliyle kopukluk olur cnm ben fırsat buldukça burdayım arada gelemediğim oluyor ama çok nadir yani

Önemli olan sonradan devam edebilmek malesef bende yaparken böyle sıkıntılarım vardı herkes yiyior arkadalar gidelim diyor bir yerlere yemeden içmeden olmuyor ama sabahına kaldığım yerden devam ediyordumm

Günaydınn kızlar bu hafta listeye gireceksiniz hadi bakalımm szlerden motive bekliyorum cicisko ve betnaz arkadaşlarımız haklı kimse yazmadıktan sonra ne faydası var bu topiğin bize ya da gerçekten devam etmek isteyen biraz daha özveri göstersin lütfennn

Günaydn kızlar. Sabah sadece gözleme yedim. Dün yufka yaptık. Belimi incitmişim. Bir süre spor yapabileceğimi sanmıyorum Dün tatlı krizim tuttu eti cinler falan yedim.

Menü güzel gibi su ne kadar içiyorsun spor yapıyor musun
Su çok içiyorum kaptan spor yapamıyorum ama evin içinde dolaşan 9 aylık bir Bebeğim ve 6 yaşında bıcır bıcır bi kIzım var spora gerek kalmıyor yani o kadar yoruluyorum ki akşam zor kendimi yatağa atıyorum ve ayrıca zayıfladığımı görüyorum artık tartılmak için cumayı iple çekiyorum

Ovvvv eltim yok ama bence bu süper bi motivasyon! Yürü kim tutar seni yav... arkandayım. Basaracaksın en sevdiğim şey birine inat zayıflamak.
Kesinlikle benim her şeyimi kıskanan etlilerim var kusur bulamadıkları için bende kilolarımı atıyorlar sürekli ortaya ordan vurmaya çalışıyorlar o yüzden 15 tatilde varya hepsinin dibi düşecek çok kararlıyım

Hu huuuuuu cicisko duydun mu listeye giriyoruz da Nasıl oluyor bu liste kaptan ne oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…