Semo bir süredir bildirimlerle ilgilenmiyorsun canım eğer bu işleri ben yapacaksam bu takımda bir düzen istiyorum artık
Tuğba bana kırılma lütfen hak vereceğini düşünüyorum sen bu takımın önemli olduğunu söylüyorsun ama kilonu bile bildirme gereği duymuyorsun haftalardır aynı yazıyoruz Geri dönmek üzere ayrıldı yazdım paylaşım yapabileceğini düşündüğün zaman gel kapımız açık herzaman sana
Pinup canım sen de aynı şekilde pek girmiyorsun Sana da bir hafta deneme süreci veriyorum yine girmezsen geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım
Bu takımlar arada sırada girmek için değil bir düzen ve kurallar var her cuma diğer takımlarla yarışıyoruz
Hepinizden rica ediyorum kilo vermek istiyorsanız motivasyona ve disipline ihtiyacınız varsa takım ruhu arıyorsanız gelin buraya yoksa kimseyi uğraştırmayım
Sizleri cesaretlendirmek için bişeyler başlatmak istiyorum ama kimseden ses çıkmıyor ben kendi adıma buraya giriyorum çünkü birlikte kilo verebileceğim arkadaşlara ihtiyacım var can sıkıntısından değil
bundan sonra takıma yeni arkadaşlar davet edeceğim ve 3 gün üst üste mazeretsiz paylaşım yapmayanlar kurallara uygun olarak diskalifiye olacak
doğru söze ne denir sana katılıyorum hatice, diger takımlara girip paylaşımlarını okuyorum herkez çok ilgili ama bizim takım biraz durgun ilk girdigimde bende azimliydim ama baktıkça bende az paylaşım yapmaya başladım umarım artık daha ilgili oluruz.
bu hafta birinci olabilirmişim tüh kaçırdım
Semo bir süredir bildirimlerle ilgilenmiyorsun canım eğer bu işleri ben yapacaksam bu takımda bir düzen istiyorum artık
Tuğba bana kırılma lütfen hak vereceğini düşünüyorum sen bu takımın önemli olduğunu söylüyorsun ama kilonu bile bildirme gereği duymuyorsun haftalardır aynı yazıyoruz Geri dönmek üzere ayrıldı yazdım paylaşım yapabileceğini düşündüğün zaman gel kapımız açık herzaman sana
Pinup canım sen de aynı şekilde pek girmiyorsun Sana da bir hafta deneme süreci veriyorum yine girmezsen geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım
Bu takımlar arada sırada girmek için değil bir düzen ve kurallar var her cuma diğer takımlarla yarışıyoruz
Hepinizden rica ediyorum kilo vermek istiyorsanız motivasyona ve disipline ihtiyacınız varsa takım ruhu arıyorsanız gelin buraya yoksa kimseyi uğraştırmayım
Sizleri cesaretlendirmek için bişeyler başlatmak istiyorum ama kimseden ses çıkmıyor ben kendi adıma buraya giriyorum çünkü birlikte kilo verebileceğim arkadaşlara ihtiyacım var can sıkıntısından değil
bundan sonra takıma yeni arkadaşlar davet edeceğim ve 3 gün üst üste mazeretsiz paylaşım yapmayanlar kurallara uygun olarak diskalifiye olacak
evet canım haklısın ama her gelen de bunu söylüyor herkes birbirinden mi bekliyor nedir anlamadım ama sen yine sık paylaşım yap küsme bize bak ben hep burdayım bugün toparlandım kilo aldığımı görünce
spor yaptım sabah 30 dk zumba dansı
haticecim haklısın bende bugün yazıcaktım zaten , şuan açıkçası hiç diyetle uğraşmıyorum bu yüzdende paylaşım yapıp bir katkıda bulunmuyorum,
femalein dediği gibi bende hızlı başladım ama insan bi süre sonra kendi kendine yazıyor gibi hissediyor ö şekilde azalttım tabi bu bahane değil ben bir kaç hafta ara vermek istiyorum canm kendimi kafa olarak toplayp kararlı dönmek istiyorum
Ben bu cuma bilidirim yapamadım hastaydım kızlar öncelikle bunun için çokk üzgünüm..
sabah:1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 bardak süt içtim. spor da hasta olduğum için şu iki gündür kaynadı tabi..
haticecim nasıl aldığımı bilsem anlatıcam ama çok yedim bu hafta annemde geçen hafta türkiyeden geldi baklava sucuklar getirmiş hep hergün yedim cok moralım bozduldu ya bu sabah 79.1 kilom bu sabah
Haticecim çok haklısın çok saldım kendimi bu aralar :)
Bugün yediklerim:
Sabah normal kahvaltı yarım yumurta
Kahvaltıyı geç ettiğim için arada henüz birşey yemedim akşamada Brokoli karnıbahar havuç haşlayacam Sarımsaklı yiyecem inşallah :)
Spor olarak birşey yapmadım sadece evi topladım.. ama şimdi kas hareketlerimi yapıcaamm
evet..bugunden itibaren ben de burdayım....öğün tüketimimi düzenli olarak her gün yazmaya gayret edicem...bakalım neler olacak??:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?