Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkes nerde yeni arkadaşlar neden kilo bildirimi yapmadınız
S.A. bir haftada nasıl bu kadar çok kilo aldın bugünkü kilon da aynı mı

***3. TAKIM 186. ETAP***

Semo ( 67 /67 / 0 / 0%)
burakefsa ( 67 / 67 /0 / 0% ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
hatice_84 ( 56.5 / 56.8 / -0.3 / -0.53% )
pinup ( 60.2 /60.2 / 0 / 0% )
tgull ( 65.4 / 65.3/ 0.1 / 0.15% )
S_A ( 76.8 / 79.9 /-3.1 / -4.04 % )
female ( 69 / 69 /0 / 0% )
therapne (yeni üye)
berguzara (yeni üye)
iklimdenizi (yeni üye)

3.TAKIM TOPLAM KILO ( )

Son düzenleme:
Semo bir süredir bildirimlerle ilgilenmiyorsun canım eğer bu işleri ben yapacaksam bu takımda bir düzen istiyorum artık
Tuğba bana kırılma lütfen hak vereceğini düşünüyorum sen bu takımın önemli olduğunu söylüyorsun ama kilonu bile bildirme gereği duymuyorsun haftalardır aynı yazıyoruz Geri dönmek üzere ayrıldı yazdım paylaşım yapabileceğini düşündüğün zaman gel kapımız açık herzaman sana
Pinup canım sen de aynı şekilde pek girmiyorsun Sana da bir hafta deneme süreci veriyorum yine girmezsen geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım
Bu takımlar arada sırada girmek için değil bir düzen ve kurallar var her cuma diğer takımlarla yarışıyoruz
Hepinizden rica ediyorum kilo vermek istiyorsanız motivasyona ve disipline ihtiyacınız varsa takım ruhu arıyorsanız gelin buraya yoksa kimseyi uğraştırmayım
Sizleri cesaretlendirmek için bişeyler başlatmak istiyorum ama kimseden ses çıkmıyor ben kendi adıma buraya giriyorum çünkü birlikte kilo verebileceğim arkadaşlara ihtiyacım var can sıkıntısından değil
bundan sonra takıma yeni arkadaşlar davet edeceğim ve 3 gün üst üste mazeretsiz paylaşım yapmayanlar kurallara uygun olarak diskalifiye olacak

günlerden cuma ve burda benden başka kimse yok 15.30 a kadar bekleyip bildirim yapacağım tabi bu listeyle ne yapacağıma karar verebilirsem
yeni arkadaşlar bugün kilonuzu bildirmezseniz bir hafta daha deneme süreciniz olacak
çok kızgınım çoooook

doğru söze ne denir sana katılıyorum hatice, diger takımlara girip paylaşımlarını okuyorum herkez çok ilgili ama bizim takım biraz durgun ilk girdigimde bende azimliydim ama baktıkça bende az paylaşım yapmaya başladım umarım artık daha ilgili oluruz.
bu hafta birinci olabilirmişim tüh kaçırdım

***3. TAKIM 186. ETAP***

Semo ( 67 /67 / 0 / 0%)
burakefsa ( 67 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
hatice_84 ( 56.5 / 56.8 / -0.3 / -0.53% )
pinup ( 60.2 /60.2 / 0 / 0% )
tgull ( 65.4 / 65.3/ 0.1 / 0.15% )
S_A ( 76.8 / 79.9 /-3.1 / -4.04 % )
female ( 69 / 69 /0 / 0% )
iklimdenizi (67.3 / 67.7 / -0.4 / -0.59%) (yeni üye)

3.TAKIM TOPLAM KILO (462.2 / 465.9 / -3.7 / -0.80% )

Son düzenleme:

evet canım haklısın ama her gelen de bunu söylüyor herkes birbirinden mi bekliyor nedir anlamadım ama sen yine sık paylaşım yap küsme bize bak ben hep burdayım bugün toparlandım kilo aldığımı görünce
spor yaptım sabah 30 dk zumba dansı

sabah
1 kase special k kırmızı meyveli yoğurtla

ara
1 portakal, 1 muz

öğle
1 kase ezogelin çorbası
az da salatalık turşusu

ara
meyve

akşam
hamsi buğulama ve salata

ara
bitki çayı ve meyve

oyalanıyorum özellikle ki berguzara ya da therapne gelir mi diye ama yok bildirim yapıyorum artık

haticecim haklısın bende bugün yazıcaktım zaten , şuan açıkçası hiç diyetle uğraşmıyorum bu yüzdende paylaşım yapıp bir katkıda bulunmuyorum,

femalein dediği gibi bende hızlı başladım ama insan bi süre sonra kendi kendine yazıyor gibi hissediyor ö şekilde azalttım tabi bu bahane değil ben bir kaç hafta ara vermek istiyorum canm kendimi kafa olarak toplayp kararlı dönmek istiyorum

haticecim nasıl aldığımı bilsem anlatıcam ama çok yedim bu hafta annemde geçen hafta türkiyeden geldi baklava sucuklar getirmiş hep hergün yedim cok moralım bozduldu ya bu sabah 79.1 kilom bu sabah

küsmek mümkünmü mükemmel bi takımız ve ortak noktamız kilo vermek bence hepimiz kilo vermeyi başarıcaz. bu hafta takımca birinci olalım diyorum herkez ciddiye alsın diyeti sporu biraz sıkalım dişimizi arkadaşlar. ne dersiniz???
bende ip atladım 150 atladım uyuyana kadar atlıcam. bu hafta 69 dan inmem lazım bide uygun bi diyet arıyorum internetten b

Son düzenleme:
Ben bu cuma bilidirim yapamadım hastaydım kızlar öncelikle bunun için çokk üzgünüm..
sabah:1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 bardak süt içtim. spor da hasta olduğum için şu iki gündür kaynadı tabi..

tamam sen bilirsin canım belki de ara vermek iyi gelir sana daha azimli dönersin kendine iyi bak

haticecim nasıl aldığımı bilsem anlatıcam ama çok yedim bu hafta annemde geçen hafta türkiyeden geldi baklava sucuklar getirmiş hep hergün yedim cok moralım bozduldu ya bu sabah 79.1 kilom bu sabah

aferin sana bu hafta zayıflayacaksın hiç kaçışın yok hergün girip ne yediğini ve sporunu yazacaksın belki utanır da az yersin 79 da neymiş ne çok ağırlık taşıyorsun hergün eklemlerin ağrıyacak

Haticecim çok haklısın çok saldım kendimi bu aralar :)

Bugün yediklerim:

Sabah normal kahvaltı yarım yumurta
Kahvaltıyı geç ettiğim için arada henüz birşey yemedim akşamada Brokoli karnıbahar havuç haşlayacam Sarımsaklı yiyecem inşallah :)

Spor olarak birşey yapmadım sadece evi topladım.. ama şimdi kas hareketlerimi yapıcaamm

İyi gibi gözüküyor yeniyıla az kaldı şurda
ben bugün 1 saat aerobik yaptım ama yedim boşa gitti sporum
sabah
1 bardak portakal suyu domates salatalık peynir zeytin
öğle
az patates salatası 4 tane kabak mücveri
akşam
2 dilim kek
ara
5i bi yerde çayı bir avuç kuruyemiş

evet..bugunden itibaren ben de burdayım....öğün tüketimimi düzenli olarak her gün yazmaya gayret edicem...bakalım neler olacak??:)

evet..bugunden itibaren ben de burdayım....öğün tüketimimi düzenli olarak her gün yazmaya gayret edicem...bakalım neler olacak??:)

hoşgeldin zinnur bir hafta deneme sürecimiz var cuma günü öğlene kadar kilo bildirimi yapıyoruz biraz kendinden ve diyet öykünden bahsedebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…