Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aslında gecen yıl yaklaşık 3-4 ayda 8 kilo vererek ideal kiloma yaklamıştım.Ancak İstanbul'a yerleştikten sonra yeme alışkanlıklarım değişti ve fast food tüketimim de artınca hoop gelsin kilolar...Şimdilerde kıyafetlerim olmamaya başladı ve çok üzülüyorum.Benim ilk diyet programımda 6 öğün yemek vardı yani profosyonel diyetisyen tarafından verilmişti ve çok iyi kilo vermiştim.Ancak o program yoğun hareket tempoma göreydi şimdi oturarak çalıştığımdan o diyeti denememe ragmen kilo veremedim(nasıl yapıcam bilemiyorum..yardımcı olun güzeller:))

Canım ara öğünler yap yine en sağlıklı olan o bu çünkü diyete sporu eklersen hem sıkılaşır vücudun hem de kilo verirsin ne yediğini ve yaptığın sporu yazarsan daha iyi inceleriz neden kilo veremiyorsunu

haticecim katılıyorum. takım başkanı sılagüldü ama yazın başından beri yok gelecekti ama tatil sağlık problemleri derken dönemedi sonra ben başkan yardımcısı oldum sılagülün dönmesini beklerken o dönene kadar dedik ama işler yoğunlaşınca okul başlayınca çekildiğimi yapamayacağımı söyledim. semo sağolsun yaptı ama bayağı bir süredir semoda bir takım nedenlerden düzenli giremiyor. bence uzun süredir grubun işi senin omuzlarında. bence diğer arkadaşlarda onaylarsa gerçektede sen başkanlık yapıyorsun ama resmi takım kaptanı olarak seni öneriyorum. zayıflama yarışmasının kurallarını uygularsak zaten çoktaan çoğumuz diskalifiye olmuştuk. grup içi kararlar alalım ve uygulayalım gerçekten grup olarak sılagülden sonra iyice saldık bir düzen disiplin yok...

kızlar kocacığımı gördüüm döndüüm...
haftasonuum çook güzel geçti aşkımla ama malum adamcağız fastfoodu çok özlemiş çerez falan özlemiş derken onun özlediklerini sevdiklerini alırken bende bayağı bayağı nasiplendim. birde kabız problemi yaşıyorum çok fazla normalde günde 1 kez çıkıyordum kabızken öyleydi yani benim kabız halim. ama şimdi 3günde ancak ve bu mesele başıma bela olacak kalacak diye korkuyorum aslında bayağı hareketliydim ama kabız olunca hiç kilo verme umudum olmuyor hatta almayınca şükür diyorum...

bu arada yeni arkadaşlar var hepinize holgeldiniz diyorum. ben pis boğaz tgull.25yaşında evli çocuksuz bir öğretmenim kocamda asker... inşallah düzenli paylaşımlar yaparsınız takıma girersiniz hep beraber güzelce zayıflarız. eğer varsa yaptınız özel bir diyet paylaşırmısınız

kızlar sabahtan yarım simit ve bir bardak sekersız cay, öğlen bamya, 1 kase corba, aksam üstü 1 adet portakal aksam bir tabak karnıbahar yemeği yedim...çok acıkırsam iki tane de galete yiyeceğim aksamüstü:)) bu arada haticecim sanırım kilo veremeyiişimin nedeni su tuketimimden...günde en çok 3 bardak (

tgullcüm hoşgeldin biraz hasret gidermişsin kaçamakları takma haftaiçi yeniden toparlarsın başkanlık için beni düşündüğün için teşekkür ederim Sılagül gelse de artık bu göreve devam etmesin bence zaten şuan püsküütün listesinde Semo kaptan gözüküyor sen istemediğin için ben de yardımcı olduğumu bildirmiştim ama Semo pek giremiyor dediğin gibi o ne düşünür bu konuda bilmiyorum

bugünkü menüm

sabah
peynir zeytin biraz melemen

ara
1 elma

öğle
1 simit ve ayran

ara
3 mandalina

akşam
1 tabak patatesli şehriye çorbası
biraz cevizli kereviz salatası

ara
1 avuç fındık yeşil çay

spor
1 saat yürüyüş

evet zinnurcum özellikle yemeklerden önce su içmemiz gerek ben de pek içemiyoorum ama daha dikkat edelim en azından 2 lt içebiliriz günde

slm kizlar,

ben geldim :26:
kusura bakmayin, kafami dersten yeni kaldirdim.

Simdi yatiyorum yarin sabah i$.
Mesajlari okumaya zamanim olmadi henuz, yarin okurum.

Female 3 veya 5 günlük detoks yapabilirsin canım diyet arıyorsan

günaydın herkeze, hatice ben kendime şaştım cumartesiden beri diyet yapıyorum 6 dan sonra hiçbir şey yemiyorum günde 400-500 ip atlıyorum ah bu azmim boşa gidicek diye üzülmeye başladım. kilomu yarın bildiririm diyordum ama belki giremem hem valiz hem ev topla malum bir ay yokuz. bugünden yazım

kilom: 68 cumaya kadar 1 kilo daha veririm herhalde. 1 ay sonra kaçla dönerim bilmiyorum. inşallah bilgisayar bulur arada girerim. kendinize iyi bakın görüşürüz

anladım. ben hala sılagül başkan semo yardımcı gözüküyor sanıyordum o yüzden başkanlığa senin geçmeni önermiştim yardımcılığa yine kabul ederse semo devam eder diye düşünmüştüm. ama başkan semo görünüyorsa kesinlikle onun fikrini almak lazım, işlerinin yoğunluğu bundan sonra böyle mi sürecek mi yoksa kısa bir zaman sonra eskiye dönecek mi başkanlığa devam edebilecek mi sorarız.
ama çok acil başkan kim olur sa olsun bir an önce gurubun kurallarını belirlemek lazım... kaç gün paylaşım yapmayan diskalifiye olsun, izinsiz habersiz paylaşım yapılmayana ne yapılsın hemen belirleyelim...

günaydın hepinize,
ne yedim ne yaptım anlatim. annem babam geldi yanıma onlara güzel birşeyler yaparken kendimi tutmaya çalışıyorum. dün akşam lahana çorbası yapmıştı annecim onu yedim sonra az makarna yedim yoğurtla. en sevdiğim ama yapmamam gereken çay yanındaki kek çerez pastaya babam bayılır. çayı yaptım hani yanı boş mu dedi ona ikram ettim bir kaç tanede bisküvi kendim aldım keşke almasaydım iyi geçmişti aslında günüm. bu günde 1dilim ekmekle zeytin peynir biber yedim. öğlen az yiyeceğim akşamda yine lahana yiyeceğim...
eee.. sizler neler yaptınız neler yediniz???

Female tebrik ederim canım iyi kilo vermişsin bir gün çok yersen diğer gün dengelersin sana güveniyorum sakın kilo alıp gelme
tgullcüm kurallar belirleyelim haklısın ama önce biraz kalabalıklaşmamız gerek
therapne iklimdenizi S.A. kızlar nerdesiniz bu kadar çabuk mu vazgeçtiniz diyetten

Kızlar kabul ederseniz aranıza katılmak isterim,paylaşım alanına mesaj bırakmıştım ,Hatice arkadaşımın çağrısını görünce geldim...Beklemedeyim....

merhaba arkadaşlar aslında bikaç gündür cevap yazmak istiyordum hatice canım haklısın kendimi toplamam lazım öyle döneyim şuan zaten antidepresan kullanıyorum ne iyiyi ne kötü anlayamıyorum ruh gibi geziyorum önceleri uyutuyorduda şimdi yine uyuyamıyorum birde geceleri çmem gerekiyo zaten bitek geceleri çocuklar uzun uyuyo maalesef bende uyuyacam uzun uzun girmem zorlaşacak doktor 1 ay düzenli kullanda sonra kendini iyi hissedersen bırakırsın dedi bakalım artık
diyetime gelince inanılmaz şekilde iştahım var çok üzülüyorum ama ruh sağlığım daha önemli gibi geliyo
annelik beni çok yordu hem bedenen hem ruhen sizlere güzel keyifli kilo vermeler kendimi iyi hissedince dönecem beni anlarsınız inşallah

selamm kızlarrr nasılsnız ben braz yokum demiştim ama 1 2 iki hafta içinde kafamı toplayp dönicem yerimi kaptrmayın sakın :)

Tuğbacım sıkma canını iyileştikten sonra gelir verirsin kiloları Pinup sen de öyle ne zaman istersen

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
benim işler her zamanki gibi çok yoğun ancak açabildim sayfayı. dün ne yediklerimden başlim, bakıyorumda doğru dürüst ne yediğini paylaşan yok ve benimde paylaşasım gelmiyor böyle olunca hadi lütfen sizde söyleyin ne yaptınız ne yediniz eleştirelim birbirimizi.
dün akşam yeşil mercimek yemeği ve şehriye çorbası,sonra yarım aşure
sabah;peynir zeytin,yumurta,2dilim ekmek
öğlen;mercimek çorbası,ıspanak,1kemal paşa.

akşamları annemin yaptığı mis gibi yemekler karşısında valla çok zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…