Aslında gecen yıl yaklaşık 3-4 ayda 8 kilo vererek ideal kiloma yaklamıştım.Ancak İstanbul'a yerleştikten sonra yeme alışkanlıklarım değişti ve fast food tüketimim de artınca hoop gelsin kilolar...Şimdilerde kıyafetlerim olmamaya başladı ve çok üzülüyorum.Benim ilk diyet programımda 6 öğün yemek vardı yani profosyonel diyetisyen tarafından verilmişti ve çok iyi kilo vermiştim.Ancak o program yoğun hareket tempoma göreydi şimdi oturarak çalıştığımdan o diyeti denememe ragmen kilo veremedim(nasıl yapıcam bilemiyorum..yardımcı olun güzeller:))
haticecim katılıyorum. takım başkanı sılagüldü ama yazın başından beri yok gelecekti ama tatil sağlık problemleri derken dönemedi sonra ben başkan yardımcısı oldum sılagülün dönmesini beklerken o dönene kadar dedik ama işler yoğunlaşınca okul başlayınca çekildiğimi yapamayacağımı söyledim. semo sağolsun yaptı ama bayağı bir süredir semoda bir takım nedenlerden düzenli giremiyor. bence uzun süredir grubun işi senin omuzlarında. bence diğer arkadaşlarda onaylarsa gerçektede sen başkanlık yapıyorsun ama resmi takım kaptanı olarak seni öneriyorum. zayıflama yarışmasının kurallarını uygularsak zaten çoktaan çoğumuz diskalifiye olmuştuk. grup içi kararlar alalım ve uygulayalım gerçekten grup olarak sılagülden sonra iyice saldık bir düzen disiplin yok...Semo bir süredir bildirimlerle ilgilenmiyorsun canım eğer bu işleri ben yapacaksam bu takımda bir düzen istiyorum artık
Tuğba bana kırılma lütfen hak vereceğini düşünüyorum sen bu takımın önemli olduğunu söylüyorsun ama kilonu bile bildirme gereği duymuyorsun haftalardır aynı yazıyoruz Geri dönmek üzere ayrıldı yazdım paylaşım yapabileceğini düşündüğün zaman gel kapımız açık herzaman sana
Pinup canım sen de aynı şekilde pek girmiyorsun Sana da bir hafta deneme süreci veriyorum yine girmezsen geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım
Bu takımlar arada sırada girmek için değil bir düzen ve kurallar var her cuma diğer takımlarla yarışıyoruz
Hepinizden rica ediyorum kilo vermek istiyorsanız motivasyona ve disipline ihtiyacınız varsa takım ruhu arıyorsanız gelin buraya yoksa kimseyi uğraştırmayım
Sizleri cesaretlendirmek için bişeyler başlatmak istiyorum ama kimseden ses çıkmıyor ben kendi adıma buraya giriyorum çünkü birlikte kilo verebileceğim arkadaşlara ihtiyacım var can sıkıntısından değil
bundan sonra takıma yeni arkadaşlar davet edeceğim ve 3 gün üst üste mazeretsiz paylaşım yapmayanlar kurallara uygun olarak diskalifiye olacak
kızlar sabahtan yarım simit ve bir bardak sekersız cay, öğlen bamya, 1 kase corba, aksam üstü 1 adet portakal aksam bir tabak karnıbahar yemeği yedim...çok acıkırsam iki tane de galete yiyeceğim aksamüstü:)) bu arada haticecim sanırım kilo veremeyiişimin nedeni su tuketimimden...günde en çok 3 bardak(
Female 3 veya 5 günlük detoks yapabilirsin canım diyet arıyorsan
tgullcüm hoşgeldin biraz hasret gidermişsin kaçamakları takma haftaiçi yeniden toparlarsın başkanlık için beni düşündüğün için teşekkür ederim Sılagül gelse de artık bu göreve devam etmesin bence zaten şuan püsküütün listesinde Semo kaptan gözüküyor sen istemediğin için ben de yardımcı olduğumu bildirmiştim ama Semo pek giremiyor dediğin gibi o ne düşünür bu konuda bilmiyorum
Bu arada 13. takımdan da cevap bakliyorum.Bakalım şansıma hangisi çıkacak...Kızlar kabul ederseniz aranıza katılmak isterim,paylaşım alanına mesaj bırakmıştım ,Hatice arkadaşımın çağrısını görünce geldim...Beklemedeyim....
Kızlar kabul ederseniz aranıza katılmak isterim,paylaşım alanına mesaj bırakmıştım ,Hatice arkadaşımın çağrısını görünce geldim...Beklemedeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?