Çooook geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin canım...Günaydınn kızlarr pzar günleri genelde pek uğrayamıyorum buraya ama normalde burdayımmm bir de biraz cnm sıkkın en yakın arkadaşım kalp krizi geçirdi 3 gündür yoğun bakımda kendimde değilim pekk
umudunuzu kesmeyin canım. inşallah uyanacak arkadaşın. dualarımız onunla.
Çooook geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin canım...
Bi de fırça kay kaptanım arkadaş iyileşince bizi bu kadar korkutmaya ne hakkın var diye :)Tşkler kızlar şu an 24 saatlik bir bekleyşimiz var ilacı kestiler bugünn uyanmasını bekliyoruzz
Yeşilçay limon maden suyuna ne dersin ? hem antioksidan hem yağ yakıcı... ama eyvah çok yedim moduna girmeyelim hep ne diyoruz Zayıflamak aslında kilo almak gibi psikolojik bi süreçKizlar maden suyu ve ayranin yag yakma olayina inaniyor musunuz. Ona gore onada baslamayi dusunuyorumda. Artik sanki ne yesem offf cok yedim napicam simdi diye bir psikoloji olusuyor.
Mely30 bunu sen yaptin mi canim. Bende poset yesilcay var. Onunla yapsam olur mu:)))Yeşilçay limon maden suyuna ne dersin ? hem antioksidan hem yağ yakıcı... ama eyvah çok yedim moduna girmeyelim hep ne diyoruz Zayıflamak aslında kilo almak gibi psikolojik bi süreç
Tabii o da olur yaprak halinde olanı en iyisi tabii :) evet yaptım tadı da bence kötü değil hem maden suyu hem yeşilçay severim :) işe yarıyor hem düşünsene sadece 2 fincan yeşil çay içmek bile 150 kalori kadar yaktırıyormuş okuduğuma göre :)Mely30 bunu sen yaptin mi canim. Bende poset yesilcay var. Onunla yapsam olur mu:)))
Menümü yazayım...
Sabah 1 elma ve 3 ceviz (geç kalınca)
Öğle 12.15 1 fırında tavuk Baget 4 dilim patates 1 kase yayla çorbası
Ara 15.30 tarçın çayı
Akşam 18.00 5yk yeşil fasülye yarım kase yoğurt salata inşallah
En az 2.5 lt su ve yarım saat yürüyüş ve yarım saat kondisyon bisikleti ve 30 squat :)
İnşallah kendine gelecektir
Bi de fırça kay kaptanım arkadaş iyileşince bizi bu kadar korkutmaya ne hakkın var diye :)
Yaz kaptan leslie 3 mil yapildi:))))
Kizlar maden suyu ve ayranin yag yakma olayina inaniyor musunuz. Ona gore onada baslamayi dusunuyorumda. Artik sanki ne yesem offf cok yedim napicam simdi diye bir psikoloji olusuyor.
Mely30 bunu sen yaptin mi canim. Bende poset yesilcay var. Onunla yapsam olur mu:)))
Sabah
1 uno denge
2 zeytin
Salam
Yarim kk peynir
Maydonz ve salatalik
Oglen
Yarim kase corba
Yogurt
1 tane mucver
1kasik kısır
Aksam
Corba
Ispanak
2Litr su
1bardak yesilcay
2bardak cay
Eveeet iyi akşamlar hanımlar :)
Menümü yazayım . ..
Sabah 07.00 1 dlm çok tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates , 1 ceviz
Öğle 12.15 1 tabak türlü, 1 ayran
Akşam 18.00 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dlm ıspanaklı börek , salata,1 bardak kefir
Ara 16.00 gibi bir sade kahve...
Su 2 lt spor yarım saat yürüyüş 30 squat bugün çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?