Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınn kızlarr pzar günleri genelde pek uğrayamıyorum buraya ama normalde burdayımmm bir de biraz cnm sıkkın en yakın arkadaşım kalp krizi geçirdi 3 gündür yoğun bakımda kendimde değilim pekk
Çooook geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin canım...

Menümü yazayım...
Sabah 1 elma ve 3 ceviz (geç kalınca )
Öğle 12.15 1 fırında tavuk Baget 4 dilim patates 1 kase yayla çorbası
Ara 15.30 tarçın çayı
Akşam 18.00 5yk yeşil fasülye yarım kase yoğurt salata inşallah
En az 2.5 lt su ve yarım saat yürüyüş ve yarım saat kondisyon bisikleti ve 30 squat :)

Kizlar maden suyu ve ayranin yag yakma olayina inaniyor musunuz. Ona gore onada baslamayi dusunuyorumda. Artik sanki ne yesem offf cok yedim napicam simdi diye bir psikoloji olusuyor.

Kizlar maden suyu ve ayranin yag yakma olayina inaniyor musunuz. Ona gore onada baslamayi dusunuyorumda. Artik sanki ne yesem offf cok yedim napicam simdi diye bir psikoloji olusuyor.
Yeşilçay limon maden suyuna ne dersin ? hem antioksidan hem yağ yakıcı... ama eyvah çok yedim moduna girmeyelim hep ne diyoruz Zayıflamak aslında kilo almak gibi psikolojik bi süreç

Yeşilçay limon maden suyuna ne dersin ? hem antioksidan hem yağ yakıcı... ama eyvah çok yedim moduna girmeyelim hep ne diyoruz Zayıflamak aslında kilo almak gibi psikolojik bi süreç
Mely30 bunu sen yaptin mi canim. Bende poset yesilcay var. Onunla yapsam olur mu:)))

Sabah:
4 bardak su
1 uno denge
yarım kk peynir
2 zeytin
1 salatalık ve maydonoz
2 salam
1 şekersiz çay

Mely30 bunu sen yaptin mi canim. Bende poset yesilcay var. Onunla yapsam olur mu:)))
Tabii o da olur yaprak halinde olanı en iyisi tabii :) evet yaptım tadı da bence kötü değil hem maden suyu hem yeşilçay severim :) işe yarıyor hem düşünsene sadece 2 fincan yeşil çay içmek bile 150 kalori kadar yaktırıyormuş okuduğuma göre :)

Sabah
1 uno denge
2 zeytin
Salam
Yarim kk peynir
Maydonz ve salatalik

Oglen
Yarim kase corba
Yogurt
1 tane mucver
1kasik kısır

Aksam
Corba
Ispanak

2Litr su
1bardak yesilcay
2bardak cay

Eveeet iyi akşamlar hanımlar :)
Menümü yazayım . ..
Sabah 07.00 1 dlm çok tahıllı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates , 1 ceviz
Öğle 12.15 1 tabak türlü, 1 ayran
Akşam 18.00 1 kepçe mercimek çorbası, 1 dlm ıspanaklı börek , salata,1 bardak kefir
Ara 16.00 gibi bir sade kahve...
Su 2 lt spor yarım saat yürüyüş 30 squat bugün çok yorgunum

Harika olmuş canım

Ben işe yaradığını düşünüyorum yağ yakmasa bile şişkinliği kesinlikle yok ediyorr ben onu düzenli içerken göbğim hep dümdüzz

Canım hiç yoktan iyidir spor hergün çok olacak diye bişey yok bence gayet güzel olmuş

Günaydınn kızlar dün yoğun bir gün geçirdimm gelemedimm bugün hemen buraya attım kendimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…