- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Yok bence çok olmamış :) çikolata zamansız olmuş sadeceMerhaba kızlar
Sabah: üç dilim kaşar peyniri iki zeytin iki dilim ekmek
Öğlen: yok
Akşam: 6-7 kaşık pilav ve bi on tane hamsi yedim
21.00: üç tane minik çikolata attım ağzıma tek lokmalık yani
Biraz fazla oldu yediklerim ama napiim hafta sonu böyle oluyor genelde maalesef
Akşam yemeği henüz yemedim ama ben yine de menümü yazayım , hem bu şekilde kaçamak riskimi de azaltmış olurum:) tatil günleri biraz düzenim bozuluyor maalesef
08.00 kahvaltı 1 kk beyaz peynir ,1 yumurtalı omlet , yarım domates şekersiz açık çay
11.00 ara 1 elma
13.00 öğle 4 yk kısır domates salatalık 1 bardak ayran
Akşama balık var inşallah
Merhaba kizlaaaar. Bugun tartildim 77kiloyum. Moralim bzldu
Sabah
Domatesli yumurta ve peynir
Oglen
Bulgur pilavi 2 kasik ve yogurt
Aksam tavuk sote ve yogurt
Sanirim omur boyunca 77kilo olucam. 65 olmak istiyorm. Sonrada 60. Boyum 1.69. En azindan boyle daha iyi olur diye dusundum. Sayenizde daha gaza geliyorum. Iyiki gelmisim buraya :)
Oooo masallah masallah. Cok guzel formda bir hanim goruyorum :) verdigin kilo kadar vermek istiyorum. Insallah bende senin gibi basaririm.
Zerosima ne guzel basarmissin. Tebrik ediyorum seni. Boyle kararli insanlari gordukce sonucada ulastiklarinda oyle mutlu oluyormki. Rica etsem banada yardimci olur musun. 65kiloya inmek cok istiyorum. 1 sene sonraya anne olmayi istiyorum Allah nasip ederse. Hamilelik olmadan once 60 65 arasi olayimki hamilelekte daha da zorlanmiyim istiyorum. Bana yardimci olur musun rica etsem.
Can'ım kaptanımmmm öncelikle cuma bildirim ya
Can'ım kaptanımm öncelikle cuma günü bildirim yapamadığım için özür dilerim yaklaşık 10 gündür internetim yok bi türlü sorunu gideremedim telefondaki başka bi yerden de giriş yapamadım ama bu hafta telefi edeceğim inşallah 3 haftadır içinde bulunduğum bunalımdan zar zor çıkardım kendimi yapamayacağım düşüncesi sarmıştı beynimi ama tekrar toparladım şükür yarından itibaren tekrar sıkı rejimime başlıyorum inşallah bu kez başaracam haydi bismillah
Merhaba kizlar
Sabah
Yumurta
Haslanmis biraz patates
Peynir ve 2 zeytin
Sekersiz 2bardak cay
Oglen
Acikmadim yemedim:)
Aksamda
Terbiyeli sehriye corbasi ve brokoli
Haftasonum surekli temizlikle geciyor ve 2 saat boyunca avm de gecti. Oyuzden spor yok. Utulerden sonra firsat bulursam leslie yapacagim.
Haftaici daha iyi ya. Evde olunca is guc bitmio
Meraba hanımlar...
Sabah menüm 10.00 1 yum.omlet 1 dlm ekmek 1 kk beyaz peynir 2 yk mantar sote
Amaaaa 16.30 akşam 2 dilim pizza
Tek tesellim ince hamur olması
Merhaba kızlar
Sabah: üç dilim kaşar peyniri iki zeytin iki dilim ekmek
Öğlen: yok
Akşam: 6-7 kaşık pilav ve bi on tane hamsi yedim
21.00: üç tane minik çikolata attım ağzıma tek lokmalık yani
Biraz fazla oldu yediklerim ama napiim hafta sonu böyle oluyor genelde maalesef
Günaydınn kızlarr nasıl gidiyor bakalım @NzLi canım nerelerdesin neler yaptın :)
geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin tüm hastalara.Günaydınn kızlarr pzar günleri genelde pek uğrayamıyorum buraya ama normalde burdayımmm bir de biraz cnm sıkkın en yakın arkadaşım kalp krizi geçirdi 3 gündür yoğun bakımda kendimde değilim pekk
Canim kardesim geldi Turkiyeden onunlaydim :)
Aklimda biseyler var ama dur bakalim su fizik tedavim bi bitsinde :)
Sen nasilsin canim?
geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin tüm hastalara.
Merhaba Kızlar
Bugün tipik bir pazartesi olduğu için kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı iş yerinde. 1 lite su ve 1 bardak çay içtim. öğlende köfte ve 1 kaşık bulgur pilavı. mercimek çorbası. çok az limonlu brokoli yedim.
ve hala acıkmadım çok ilginç. artık niyeyse biraz fazla yesem midem kötü oluyor. afedersiniz ama geriye geliyor gibi oluyor.
akşamada et sote yapmıştm. öğlenki köfte tesadufen oldu :)
umudunuzu kesmeyin canım. inşallah uyanacak arkadaşın. dualarımız onunla.Aminn inş yaşıda genç olunca daha kötü oluyor insan işte inş bir an önce uyanır bugün ilaç kesildi 24 saat bekleyeceğizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?