Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kizlar

Sabah
Yumurta
Haslanmis biraz patates
Peynir ve 2 zeytin
Sekersiz 2bardak cay

Oglen
Acikmadim yemedim:)

Aksamda
Terbiyeli sehriye corbasi ve brokoli

Haftasonum surekli temizlikle geciyor ve 2 saat boyunca avm de gecti. Oyuzden spor yok. Utulerden sonra firsat bulursam leslie yapacagim.

Haftaici daha iyi ya. Evde olunca is guc bitmio

Meraba hanımlar...
Sabah menüm 10.00 1 yum.omlet 1 dlm ekmek 1 kk beyaz peynir 2 yk mantar sote
Amaaaa 16.30 akşam 2 dilim pizza
Tek tesellim ince hamur olması

Merhaba kızlar
Sabah: üç dilim kaşar peyniri iki zeytin iki dilim ekmek
Öğlen: yok
Akşam: 6-7 kaşık pilav ve bi on tane hamsi yedim
21.00: üç tane minik çikolata attım ağzıma tek lokmalık yani

Biraz fazla oldu yediklerim ama napiim hafta sonu böyle oluyor genelde maalesef

Yok bence çok olmamış :) çikolata zamansız olmuş sadece

Bence gayet güzel olmuş

İstedikten sonra tabiki olursun cnm karamsar olma sadece biraz zaman gerek motiven düşmezse kesinlikle hedefe ulaşırsınn

Tabiki cnm benimm her konuda yardımcı olurum genel olarak burda oluyorum bir pazar günleri bazen sıkıntı oluyor gelmem ne zaman ne istersen her türlü konuda destek veririim

Hadi bakalım inşallah cnm bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum senden

Menün çok güzel olmuş bence

Meraba hanımlar...
Sabah menüm 10.00 1 yum.omlet 1 dlm ekmek 1 kk beyaz peynir 2 yk mantar sote
Amaaaa 16.30 akşam 2 dilim pizza
Tek tesellim ince hamur olması

O da hafta sonu ödülün olsun önemli olan farkına varıp devam etmemek :)

Hamsi kızartma mıydı aslında küçük oluyor genelde ama yine de o ağır olmuş gibi sanki diğerleri iyi bence çok gelmedi çikolata krizin tutarsa bir parça bitter ye bence bende yapıyordum :)

Günaydınn kızlarr pzar günleri genelde pek uğrayamıyorum buraya ama normalde burdayımmm bir de biraz cnm sıkkın en yakın arkadaşım kalp krizi geçirdi 3 gündür yoğun bakımda kendimde değilim pekk

Günaydınn kızlarr pzar günleri genelde pek uğrayamıyorum buraya ama normalde burdayımmm bir de biraz cnm sıkkın en yakın arkadaşım kalp krizi geçirdi 3 gündür yoğun bakımda kendimde değilim pekk
geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin tüm hastalara.

Merhaba Kızlar
Bugün tipik bir pazartesi olduğu için kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı iş yerinde. 1 lite su ve 1 bardak çay içtim. öğlende köfte ve 1 kaşık bulgur pilavı. mercimek çorbası. çok az limonlu brokoli yedim.

ve hala acıkmadım çok ilginç. artık niyeyse biraz fazla yesem midem kötü oluyor. afedersiniz ama geriye geliyor gibi oluyor.

akşamada et sote yapmıştm. öğlenki köfte tesadufen oldu :)

Canim kardesim geldi Turkiyeden onunlaydim :)
Aklimda biseyler var ama dur bakalim su fizik tedavim bi bitsinde :)

Sen nasilsin canim?

Çok şükür cnm iyi diyelim iyi olsunn
Gel ara sıra aksatma buraları :)

Öyle oluyor ilk başlayınca bende öyle oluyordum 2 kaşık pilav yiyip doyuyordum resmen

Aminn inş yaşıda genç olunca daha kötü oluyor insan işte inş bir an önce uyanır bugün ilaç kesildi 24 saat bekleyeceğizz
umudunuzu kesmeyin canım. inşallah uyanacak arkadaşın. dualarımız onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…