Hoşgeldin kaptanımGünaydınn kızlar dün yoğun bir gün geçirdimm gelemedimm bugün hemen buraya attım kendimii
Hoşgeldin kaptanımarkadaştan hayırlı haberlerini bekliyoruz biz iyiyiz çok şükür devam işte maratona
merhaba kaptanım, hayırlı haberlerin vardır inşallah :)Günaydınn kızlar dün yoğun bir gün geçirdimm gelemedimm bugün hemen buraya attım kendimii
merhaba kaptanım, hayırlı haberlerin vardır inşallah :)
merhaba kızlar , diyetisyenden randevu aldım salı gününe. inşallah herşey yolunda gider. inslin direncim yine yükselmemiştir umarım. lütfen ama lütfen 60 kilo olmak istiyorum. söz veriyorum saçma sapan şeyler yemiciiiim
menüm:
Sabah
1 uno denge
yarım kk peynir
maydonoz salatalık
öğlen
mercimek çorbası
5 adet köfte
yogurt
akşam
4 kaşık barbunya
salata
1 yeşil çay , 2 çay , 2 litre su
öğlen bülbül yuvası vardı ama yemedimanlık bir mutluluğun yerine , giden gramlarıma seviniyim dedim
Allah büyüktür canım , güzel haberler alırsınız inşallah :)Merhaba canımm daah hayırlı bir haberim yok malesef
Gecmis olsun M Mely30 Allah sifa versiiiiiin. Havalar cok soguk ya. Cok iyi giyinmek sakinmak lazim kendimiziSelam kızlar . ..biraz hastayım bugün
Menümü yazayım hemen
Sabah 07.00 1 bardak ılık su 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 1 dilim çok tahıllı ekmek ve 1 ceviz
Öğle 12.15 seçme şansım yoktu maalesef 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ıspanaklı börek , 1 armut
Akşam 18.00 4 yk mantarlı tavuk sote, salata, 1 bardak kefir
Su 2.5 lt spor maalesef yok
Allah büyüktür canım , güzel haberler alırsınız inşallah :)
Leslie3 mil veeee setler halinde 50 squat yapildi. Ama 10x5 seklinde. Bi anda yapamadm:)
Teşekkür ederim canımhaklısın zaten koşturmayla geçiyor bi hasta olunca toparlanmak uzun sürüyor en iyisi baştan önlem almak:) zencefil tarçın içicem şimdi iyi gelir umuduyla
Vavv süper bişey tatlıya hayır demek darısı başımaaamenüm:
Sabah
1 uno denge
yarım kk peynir
maydonoz salatalık
öğlen
mercimek çorbası
5 adet köfte
yogurt
akşam
4 kaşık barbunya
salata
1 yeşil çay , 2 çay , 2 litre su
öğlen bülbül yuvası vardı ama yemedimanlık bir mutluluğun yerine , giden gramlarıma seviniyim dedim
Gemiş olsun Can'ım menün gayet iyi bence bu arada kaç kiloydun sen boy falan tanışmak babında soruyorum :)Selam kızlar . ..biraz hastayım bugün
Menümü yazayım hemen
Sabah 07.00 1 bardak ılık su 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 1 dilim çok tahıllı ekmek ve 1 ceviz
Öğle 12.15 seçme şansım yoktu maalesef 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ıspanaklı börek , 1 armut
Akşam 18.00 4 yk mantarlı tavuk sote, salata, 1 bardak kefir
Su 2.5 lt spor maalesef yok
Kaptanımmm bu hafta iyi sonuçlar alacam inşallah menülerimi yazamadım ama bil ki diyete devam acayip motiveyim yani maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?