Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hoşgeldin kaptanım arkadaştan hayırlı haberlerini bekliyoruz biz iyiyiz çok şükür devam işte maratona

Hoşbuldum canımm

Aminnn inş bizde bekliyoruz hala

Maşallah cnm görüyorum menülerden süper sonuçlar alacaksınız bak görürsün

merhaba kızlar , diyetisyenden randevu aldım salı gününe. inşallah herşey yolunda gider. inslin direncim yine yükselmemiştir umarım. lütfen ama lütfen 60 kilo olmak istiyorum. söz veriyorum saçma sapan şeyler yemiciiiim

menüm:

Sabah
1 uno denge
yarım kk peynir
maydonoz salatalık

öğlen
mercimek çorbası
5 adet köfte
yogurt

akşam
4 kaşık barbunya
salata

1 yeşil çay , 2 çay , 2 litre su

öğlen bülbül yuvası vardı ama yemedim anlık bir mutluluğun yerine , giden gramlarıma seviniyim dedim

Hadi bakalım güzel geçer inş istedikten sonra başarılmayacak şey yok inan bana tatlım :)

Menün güzel ve tatlıya hayır diyebildiğin için harikasınn

Leslie3 mil veeee setler halinde 50 squat yapildi. Ama 10x5 seklinde. Bi anda yapamadm:)

Selam kızlar . ..biraz hastayım bugün
Menümü yazayım hemen
Sabah 07.00 1 bardak ılık su 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 1 dilim çok tahıllı ekmek ve 1 ceviz
Öğle 12.15 seçme şansım yoktu maalesef 1 kase mercimek çorba, 2 dilim ıspanaklı börek , 1 armut
Akşam 18.00 4 yk mantarlı tavuk sote, salata, 1 bardak kefir
Su 2.5 lt spor maalesef yok

Gecmis olsun M Mely30 Allah sifa versiiiiiin. Havalar cok soguk ya. Cok iyi giyinmek sakinmak lazim kendimizi

Gecmis olsun M Mely30 Allah sifa versiiiiiin. Havalar cok soguk ya. Cok iyi giyinmek sakinmak lazim kendimizi
Teşekkür ederim canım haklısın zaten koşturmayla geçiyor bi hasta olunca toparlanmak uzun sürüyor en iyisi baştan önlem almak:) zencefil tarçın içicem şimdi iyi gelir umuduyla

Teşekkür ederim canım haklısın zaten koşturmayla geçiyor bi hasta olunca toparlanmak uzun sürüyor en iyisi baştan önlem almak:) zencefil tarçın içicem şimdi iyi gelir umuduyla

Ben kolay kolay hasta olmam kışın karabiber zencefil limon illaki her yemeğimde vardır

Vavv süper bişey tatlıya hayır demek darısı başımaaa

Gemiş olsun Can'ım menün gayet iyi bence bu arada kaç kiloydun sen boy falan tanışmak babında soruyorum :)

Kaptanımmm bu hafta iyi sonuçlar alacam inşallah menülerimi yazamadım ama bil ki diyete devam acayip motiveyim yani maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…