Harikaaa :) hem belki yağ kütlen azalıp kas kütlen artıyordurGunaaydin. Cook uykum var:) 77.9daydim. Bu sabah 76.5 geldim.
Yavastan yavastan pantolonumda cok hafif potluk oluyor.kilo okdr degismesede spordan dolayi bedenim degisiyor sanirim. 29beden kot tam iyi geliyor.30 da potluk oluyor. 28 bedene girmek dilegiyle:)
Tebrik edeeeerimmmmmmmmGünaydın kk kadınları :) vaktim varken hemeeen kilo bildirimi yapayım ... geçen cuma 84.4 tü bu haftaa bir de baktııııım ne göreyimmm82.4 evet öyle görünüyor bu hafta hasta olmam da etkilemiş olabilir pek iştahlı sayılmam bu ara bi de verecek kilo çok olunca başta metabolizma bi güzellik yapıyo heralde
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için ama bu kez başaracam inşallah herkes görecek ben sanki bu kiloları yiyerek almışım gibi davranıyor ikinci çocuğumu doğdum ve hamilelikte aldığım kilolar ve bi türlü vermeyi başaramadım ama bitti artık o karamsar günler özgüvenimi de beni de üzemeyecek biliyorum aslında oda beni teşvik etmek için yapıyor ama kırarak yapıyor maalesef neyse ya öyle işte ne biliyim
İyi akşamlar kızlar :) menümü yazıp hemen kaçıyorum
Sabah aç karnına ılık limonlu su
07.00 1 yumurtalı peynirli omlet 1 dilim tambuğday ekmeği şekersiz açık çay
12.15 1 kase mercimek çorba 1 elma
Akşam 2 ceviz ve 1 tabak meyve (armut, elma,portakal ) bitki çayı bol su ...
Bugünkü menüm menü de sayılmaz ya gerçi
Sabah: domates salatalık vs yani yeşillik yedim hep
Öğlen: bi tabak salata üç dilim peynir
Akşam: üç tane ceviz bi dilim kek
Bu kadar yedim saçma bi menü oldu ama bugünde böyle işte
Günaydın kk kadınları :) vaktim varken hemeeen kilo bildirimi yapayım ... geçen cuma 84.4 tü bu haftaa bir de baktııııım ne göreyimmm82.4 evet öyle görünüyor bu hafta hasta olmam da etkilemiş olabilir pek iştahlı sayılmam bu ara bi de verecek kilo çok olunca başta metabolizma bi güzellik yapıyo heralde
Gunaaydin. Cook uykum var:) 77.9daydim. Bu sabah 76.5 geldim.
Yavastan yavastan pantolonumda cok hafif potluk oluyor.kilo okdr degismesede spordan dolayi bedenim degisiyor sanirim. 29beden kot tam iyi geliyor.30 da potluk oluyor. 28 bedene girmek dilegiyle:)
Harikaaa :) hem belki yağ kütlen azalıp kas kütlen artıyordurönemli olan rakamlardan ziyade ideal görüntü ve sağlığa kavuşmak :)
Veee bi güzel haber de bendennn 86.7 idim geçen hafta bu hafta 84.6 olmuşummmmmmoleyyyyyyyy üstelik Regl olmama rağmen bu şekildeee çok mutluyummmm sizleri de tebrik ederim kızlar süpersiniz
TebrikleeeerVeee bi güzel haber de bendennn 86.7 idim geçen hafta bu hafta 84.6 olmuşummmmmmoleyyyyyyyy üstelik Regl olmama rağmen bu şekildeee çok mutluyummmm sizleri de tebrik ederim kızlar süpersiniz
Teşekkür ederimTebrik edeeeerimmmmmmmmmuthis olmusssss. Canim hastaligin gecti mi iyilestin mi
İnşalahhhhhhTebrikleeeerçok daha iyi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?