Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Harikaaa :) hem belki yağ kütlen azalıp kas kütlen artıyordur önemli olan rakamlardan ziyade ideal görüntü ve sağlığa kavuşmak :)

Tebrik edeeeerimmmmmmmmmuthis olmusssss. Canim hastaligin gecti mi iyilestin mi

Bazen nasıl ifade edeceklerini bilmeyip kırabiliyorlar bu erkeklerden çok bişey beklememek gerek sen kendine güven eminim başarırsınn

Akşam çok aşırı şeker yüklemesi gibi olmuş meyve şeker çünkü cnm diğerleri güzel olmuş umarım bugün sonucun güzel gelir

Yani aslında akşam kek yerine daha doyurucu bişeyler olabilirdi neyse bugün dikkat edersin artık cnm

Ooo maşallah cnmm

Harikasın cnm maşallah

Harikaaa :) hem belki yağ kütlen azalıp kas kütlen artıyordur önemli olan rakamlardan ziyade ideal görüntü ve sağlığa kavuşmak :)

Kesinlikle buna katılıyorum bende düzenli spora başlayacağım bazı planlarım var onları halledip düzenli yaşama geçeceğim herşeyi rayına oturtmak adına :)

Veee bi güzel haber de bendennn 86.7 idim geçen hafta bu hafta 84.6 olmuşummmmmm oleyyyyyyyy üstelik Regl olmama rağmen bu şekildeee çok mutluyummmm sizleri de tebrik ederim kızlar süpersiniz

***3.takım 492.etap yeni üye listesi***

Mely30: (84,4/82,4/2/%2,37) yeni üye başl trh 08.11.2016 başl kg 86 hedef kg 56
chemistry_eng: (77,9/76,5/1,4/%1,80) yeni üye başl trh 11.11.2016 başl kg 77,9 hedef kg

***3. Takım 492.Etap***

maruuram: (65,6///%)
betnaz: (86,7///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü

3.Takım ortalaması : %

***3. Takım 492.Etap***

maruuram: (65,6///%)
betnaz: (86,7/84,6/2,1/%1,21) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü

3.Takım ortalaması : %

Veee bi güzel haber de bendennn 86.7 idim geçen hafta bu hafta 84.6 olmuşummmmmm oleyyyyyyyy üstelik Regl olmama rağmen bu şekildeee çok mutluyummmm sizleri de tebrik ederim kızlar süpersiniz

Sende harikasın cnm maşallah güzel kilo vermişsinn

Tebrikleeeer çok daha iyi olacak inşallah

Tebrik ederiiiiimhic bir tatli hic bir hamur isi bizi yildiramaz M Mely30 betnaz

Böyle güzel bir güne hemen kahvaltımı yazayım :) uyanınca limonlu ılık su
07.00 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir maydanoz domates 1 dilim ekmek 1 çk bal zencefil karışımı açık şekersiz çay zencefili sevemiyorum ama boğazıma iyi geliyor balla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…