- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Böyle güzel bir güne hemen kahvaltımı yazayım :) uyanınca limonlu ılık su
07.00 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir maydanoz domates 1 dilim ekmek 1 çk bal zencefil karışımı açık şekersiz çayzencefili sevemiyorum ama boğazıma iyi geliyor balla
Sabah
4 bardak limonlu su ve 3 kayisi
Kahvalti
Salatalik maydonoz
4zeytin
Peynir
1uno denge
1 sekersiz cay
Şu saate kadar 1litre suyumu aştim.ogleden sonrada 2litreyi gecmeyi hedefliyorum.
Masamda bir kasenin icinde karisik kuru meyveler var. Arasa 2 3 tane agzima atiyorum. Bu bana iyi geliyor. Cunku is yerinde ara ogun olayini yapamiyorm.
Oglen
Domates corbasi
Doner yaninda 2 kasik pilav
Yogurt
Tel kadayiftan 1 catallik aldim ama biraktim. Cok sekerli geldi. Canimda istemedi.
2Litre suyu tamamladim.
Canım kendinden bahseder misin? Yaş, boy, kilo, hedef kilo? Kiloyu neden aldınız? Hep mi kiloluydunuz?Merhaba
Ohh oohh veririz yeterki iradeli ol tatlımBahsedeyim canın yaş 29 30 a az kaldı kilo 88.2 boy 159 hedef 55 hep kiloluydum ama evlendigimden bu yana yani 11 ayda 10 kilo aldim ne yazık ki. şimdi diyete başladım bu yaza incecik girmek istiyorum
Hoşgeldiiinnnn:) Olur elbet hep beraber yaparız 2017 kk kadınlarınınMerhaba
Tatlısı kaç Kilosun?Dün misafir vardı bayanlar tekrar giremedimöğle menüm 1 tabak karnabahar yemeği ve 1 kase yayla çorbası
Akşam da 4 yk tavuk sote ve salata yedim (dünkü menüm)
1 saat yürüyüş yaptım su zaten en az 2 lt içiyorum :)
Hosbulduk inşallah olacak bu defa olacak inanıyorumHoşgeldiiinnnn:) Olur elbet hep beraber yaparız 2017 kk kadınlarının
Kız bununla nasıl kilo vereceksinBende bugün yediklerimin yazayım kalkınca limonlu bir bardak su kahvaltı 8 _ 8 30 arası bir bardak süt 3yk yulaf ezmesi ara öğün 10 badem
Öğle 1 domates ve bir salatalık doğrayın üzerine 2 yk lor döktüm biraz pul biberli oldu ve yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?