Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
4 bardak limonlu su ve 3 kayisi
Kahvalti
Salatalik maydonoz
4zeytin
Peynir
1uno denge
1 sekersiz cay

Şu saate kadar 1litre suyumu aştim.ogleden sonrada 2litreyi gecmeyi hedefliyorum.

Masamda bir kasenin icinde karisik kuru meyveler var. Arasa 2 3 tane agzima atiyorum. Bu bana iyi geliyor. Cunku is yerinde ara ogun olayini yapamiyorm.

Zencefil cnm vücuda yararı var diyette öneriliyor da ben şahsen bütün yaptığım yemeklere koyarım

Gayet güzel başlamış cnm senin de

Oglen
Domates corbasi
Doner yaninda 2 kasik pilav
Yogurt
Tel kadayiftan 1 catallik aldim ama biraktim. Cok sekerli geldi. Canimda istemedi.

2Litre suyu tamamladim.

***3. Takım 492.Etap***

maruuram: (65,6///%) bildirimde bulunmadı
betnaz: (86,7/84,6/2,1/%1,21) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü

3.Takım ortalaması : % 0,605

Bahsedeyim canın yaş 29 30 a az kaldı kilo 88.2 boy 159 hedef 55 hep kiloluydum ama evlendigimden bu yana yani 11 ayda 10 kilo aldim ne yazık ki. şimdi diyete başladım bu yaza incecik girmek istiyorum

Bahsedeyim canın yaş 29 30 a az kaldı kilo 88.2 boy 159 hedef 55 hep kiloluydum ama evlendigimden bu yana yani 11 ayda 10 kilo aldim ne yazık ki. şimdi diyete başladım bu yaza incecik girmek istiyorum
Ohh oohh veririz yeterki iradeli ol tatlım
Yasin geç, metabolizma çalıştım yaza kadar gider çoğu
Ama önce etmek yok

Dün misafir vardı bayanlar tekrar giremedim öğle menüm 1 tabak karnabahar yemeği ve 1 kase yayla çorbası
Akşam da 4 yk tavuk sote ve salata yedim (dünkü menüm)
1 saat yürüyüş yaptım su zaten en az 2 lt içiyorum :)

Gelelim bugüne....uyanınca 1 bardak ılık limonlu su
10.00 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 kk dil peyniri 4 yeşil zeytin bir kaç dilim domates açık şekersiz çay
Ara 13.00 gibi 1 bardak süt ve 1 elma

Tatlısı kaç Kilosun?

Bende bugün yediklerimin yazayım kalkınca limonlu bir bardak su kahvaltı 8 _ 8 30 arası bir bardak süt 3yk yulaf ezmesi ara öğün 10 badem
Öğle 1 domates ve bir salatalık doğrayın üzerine 2 yk lor döktüm biraz pul biberli oldu ve yogurt

Kız bununla nasıl kilo vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…