Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haticecim bakıyorum çok giren yok,
çoğunlukla hep birlikte kuralları koymalıyız ama çoğunluğu sağlamak imkansız gibi...
bence var olan girenler aklındaki kuralları paylaşsın teklifte bulunsun ve oylama yapalım.
mesela ilk kural teklifi benden olsun;
--daha önce mazeret bildirmeden 3gün üst üste girmeyene geri dönemek üzere ayrıldı yazalım hiç beklemeyelim eğer bu tekrar edersede diskalifiye olsun.(haftasonunu katmayalım yanlız iş yerinden giren evinde bilgisayar olmayanlar olabilir. birde belki mazeretini bildiremeyecek kadar acil bir durumla giremeyen olursa gelince mazeretini bildirsin geçerliyse affedilsin işlem olmasın ona.)
--birde daha önce sen söylemiştin ikili grup olalım iki kişi birbirinden sorumlu olsun diye onu netleştirelim herkes eşinin devamsızlığını gözetsin bu şekilde tek bir kişiye yüklenmez iş.

ne dersiniz kızlar yorumlarınızı bekliyorum

tgullcüm takımda pek kimse kalmadı burakefsa ve piinup geri dönmek üzere ayrııldı female dee öyle bir ay yok yeni gelen kızlar da girmez oldu therapne iklimdenizi berguzara S.A. ddda ortada yok semo daa pek girmiyor yalnızca sen ve ben kaldık ben bu takımın kapanmasını istemyorum yeni üyeler çağırıyorum ama onlarda hemen kaçıyor ne yapsak bana yardımcı ol

genel paylaaşım alanına yazayım mı bu durumu diğer takımlardan yardım isteyelim yeni arkadaşları bizim takıma göndersinler

Merhaba arkadaşlar dünkü çağrınıza ancak cevap verebiliyorum.Kabul ederseniz aranızdayım artık..Bugün tartıldım 67 kiloyum,hedefim 62....Boyumda 1.65...Aslında birkaç ay önce 63 kiloydum ama diyet yapmaktan sıkılınca sonuç böyle oldu.Aslında ben abarttım biliyorum.Çok zayıfmışım gibi Halleyler,patates kızartmaları,pizzalar Birde geç yediğim için kilo olarak geri döndü.bu arada hergün düzenli yürürüm yürümeseymişim ne olacaktı bilmiyorum....
Dün dişçiye kontrole gittim.en son yazın gitmiştim kadın girer girmez aaa kilo almışsın demez misinir şey.....Ben zaten biliyorum ama başka biri söyleyince hiç hoş olmuyor doğrusu...iİşte benim de kilo verme maceram dünden beri inat haline dönüştü....

slm canim, takimin hali kotu gidiyor galiba, ben takima bir el atayim
tatil bitti, dersler basladi 3/1/2011 e yetistirmem gereken 3dersim var
10da sinavim var,
11de 12sinde 14de, 20sinde, 21de staglarim var.
Cok yogunum canim, bide bu arada calisiyorum. Kusura bakmayin, sizide cok yanliz birakiyorum :18:

1 kisi female i diskalifiye edelim.
2 kisi SA ve iklimdenizi icin cuma ya kadar bekleyelim,
3 kisi hatice tgull semo var takimda suan
5 kisi silagul + ozgey + nes + burakefsa + pinup geri gelicekler
1 kisi davet edelim, ben hemen bakiyim bir katilmak isteyenler varmi diye.

3. TAKIM 186. Etap onuncu:95:

Semo ( 67 /67 / 0 / 0.0%)
burakefsa ( 67 ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
hatice_84 ( 56.8 / 56.8 / 0.00 / 0.00 % )
pinup ( 60.2 ) (geri donmek uzere ayrildi)
tgull ( 65.3 / 65.3/ 0.0 / 0.00 % )
S_A ( 79.9 / 79.9 / 0.0 / 0.00 % ) (haftaya duruma bakariz)
female ( 69 ) (1 aydir katilimda bulunmadigi icin diskalifiye)[/COLOR]
iklimdenizi (67.7 / 67.7 / 0.00 / 0.00%) (haftaya duruma bakariz)

3.TAKIM TOPLAM KILO

hosgeldin canim, buyur gel aramiza eger kararliysan zayiflamaya.
1hafta duzenli payla$imda bulunursan, takima kabul edileceksin.
O zaman ismin liste de yer alacak, duzenli paylasim yapmazsan, listeye giremezsin.
Gerekten kararliysan, Hosgeldin aramiza.
Ama 1 kac hafta yazip sonra ortadan kaybolursan, diskalifiye olursun,
diskalifiye olursan, Kadinlar kulubunde hic bir cuma zayiflama takimina bir daha kabul edilemezsin.
Anla$tikmi seker???

cuma gunleri kilo bildirimi yapilacak.
gunluk yedigin, ictigin, spor activiteleri yazacaksin.
Simdiden sana ba$arilar dilerim, umarim istedigin kiloya ula$risin.

kizlar, 7 ocak liste sirasi bizde.
unutturmayin bana lutfen, hatirlarsaniz, hatirlattin bana

hatice cim, female dun mesaj yazmi$ canim.
sen ortada yok female yazmi$rin? $a$irdim

hosgeldin canim, buyur gel aramiza eger kararliysan zayiflamaya

cuma gunleri kilo bildirimi yapilacak.
gunluk yedigin, ictigin, spor activiteleri yazacaksin.
Simdiden sana ba$arilar dilerim, umarim istedigin kiloya ula$risin.

Teşekkür ederim Semocum merak etme kararlıyım kaçmam..Umarım takımda toparlanır.... başlayayım o zaman...Bugün oruç tuttum.GECE Sahur diyelim 1 bardak kefir içtim.Akşam Yani birazdan mercimek çorbası ve bezelye yerim biraz yoğurt ve salatayla beraber...Gece sadece meyve yemeyi ve bol bol su içmeyi planlıyorum...Ayrıca 1 saat yürüyüş yaptım 150 tane de mekik çektim...Şimdilik böyle....

Hatice cim, sen baya bir sinirlenmi$sin takima kimsenin girmemesine.
Haklisinda canim, silagul gittikten sonra takim biraz dagildi diyebilirim.
Oda geri gelmedi dedigin gibi, ugramiyor bile.

Bana kizmaklada cok haklisin, itirazim yok.
Inschallah bu firca mesajinin uzerine daha cok payla$imda bulunuruz

Menu guzel gorunuyor canim, eger kacamak yapmazsan super diyebilirim.
Ya$ kac canim? evli bekar? okul i$?

Ben semo 22 yasindayim, evliyim, bebi$ yok.
okuyorum, cali$iyorum. Belcikada yasiyorum.
yazin 65 kiloydum, ki$ girdi 67 oldum, tatilden donuncede 68 oldum malesef :-(

sabah 8de: 2 dilim ekmek
ogen 12de: 2 yumurta, 3 dilim ekmek
ara 14de: kocaman bardak sut
aksam 16da: corba ve haslanmis brokoli yicem simdi.
sonra 20de: meyve yicem.

Optum kizlar, gorusuruz, kendinize iyi bakin.

Ayyy valla bozuldum şimdi benim yaşım 41oğlum da 22 yaşına girdi.... 2 oğlum var maalesef eşim yok vefat etti...İstanbul da yaşıyorum...Yaşın daha o kadar genç ki daha bebiş için erken,yaşamana bak...

bozulma canim, her ya$in bir guzeligi var
Allah ba$islasin ogullarini sana.
Bende gecen hafta istanbul'daydim, cok guzel bir sehir.
Ben tam bir istanbul a$igiyim istanbulun neresinden sin canim?
daha kendim bebi$im demii

bozulma canim, her ya$in bir guzeligi var
Allah ba$islasin ogullarini sana.
Bende gecen hafta istanbul'daydim, cok guzel bir sehir.
Ben tam bir istanbul a$igiyim istanbulun neresinden sin canim?
daha kendim bebi$im demii

Bende İstanbul u çok seviyorum şikayet ettiğimde oluyor trafik falan ama uzak da kalamıyorum.Yazın tatile gidince biran önce dönmek istiyorum.Ümraniye de oturuyorum yani 3 yıl oldu bu semte taşınalı...
Gerçekten yaşın anne olmak için çok genç ,zamanı gelince o da olur inşaallah...Eşinin yaşı da küçük mü senin gibi...Allah mesut etsin canım

Burada ezan okunuyor gidip yemeğimi yiyeyim sonra yine gelirim...Hoşçakalın.Semoşum tanıştığımıza sevindim...

semo female ortada yok demedim mesajlarını okursan görürsün 1 ay girmeyecek eşiyle gezecekler canım Evet takıma kızdım hem de çooooookkkk

bu arada female kilosunu bildirip gitti 1 kilo vermiş 68 kilo olmuş

burakefsayı geri dönmek üzere ayrıldı yazdım geçen cuma kendisi de kabul etti tedavi görüp gelecek
Pinup da aynı şekilde bu hafta ayrıldı 1-2 hafta sonra dönecek
Sılagül ve Özgey uzun zamandır yok ben onların geri geleceğini düşünmüyorum
Nes tekrar dönebilir
Sen yokken ben biraz davet yaptım berguzara therapne ve zinnur takıma uğrayıp giden arkadaşlar

S.A. pek girmiyor İklimdenizi de yeni gelmişti sadece cuma günü kilosunu bildirdi bunlar diskalifiye olacak arkadaşlar

şu an semo hatice ve tgull var
nes burakefsa pinup female geri dönecek
samanyolu yeni eklenecek

toplam da en fazla 8 olacağımız için 4 kişi daha davet edebilirsin kalabalık olalım şenlensin ortalık
takıma dönmene sevindim

Son düzenleme:

hoşgeldin canım Allah kabul etsin orucunu

Kusura bakmayın kızlar dün yediklerimi bildiremedim.Ama dün sabah 1 tost,1 ayran öğlen bamya ve yarım kase mercimek çorbası,ikindide bir adet portakal akşam da bir adet but tavuk ve iki kaşık pilav yatarken süt...bUGUn ise sabah yine 1 tost 1 ayran, öğlen sulu köfte ve iki kaşık makarna, ikindide yarım kase puding ve sekersiz turk kahvesi aksam yarım tabak pırasa ve şimdi de roka...sonuç az önce dayanamayıp tartıldım ve 64.300 çıktım:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…