tgullcüm takımda pek kimse kalmadı
burakefsa ve piinup geri dönmek üzere ayrııldı
female dee öyle bir ay yok yeni gelen kızlar da girmez oldu
therapne iklimdenizi berguzara S.A. ddda ortada yok
semo daa pek girmiyor
yalnızca sen ve ben kaldık
ben bu takımın kapanmasını istemyorum yeni üyeler çağırıyorum ama onlarda hemen kaçıyor ne yapsak bana yardımcı ol
Merhaba arkadaşlar dünkü çağrınıza ancak cevap verebiliyorum.Kabul ederseniz aranızdayım artık..Bugün tartıldım 67 kiloyum,hedefim 62....Boyumda 1.65...Aslında birkaç ay önce 63 kiloydum ama diyet yapmaktan sıkılınca sonuç böyle oldu.Aslında ben abarttım biliyorum.Çok zayıfmışım gibi Halleyler,patates kızartmaları,pizzalarBirde geç yediğim için kilo olarak geri döndü.bu arada hergün düzenli yürürüm yürümeseymişim ne olacaktı bilmiyorum....
Dün dişçiye kontrole gittim.en son yazın gitmiştim kadın girer girmez aaa kilo almışsın demez misinir şey.....Ben zaten biliyorum ama başka biri söyleyince hiç hoş olmuyor doğrusu...iİşte benim de kilo verme maceram dünden beri inat haline dönüştü....
hosgeldin canim, buyur gel aramiza eger kararliysan zayiflamaya
cuma gunleri kilo bildirimi yapilacak.
gunluk yedigin, ictigin, spor activiteleri yazacaksin.
Simdiden sana ba$arilar dilerim, umarim istedigin kiloya ula$risin.
Semo bir süredir bildirimlerle ilgilenmiyorsun canım eğer bu işleri ben yapacaksam bu takımda bir düzen istiyorum artık
Tuğba bana kırılma lütfen hak vereceğini düşünüyorum sen bu takımın önemli olduğunu söylüyorsun ama kilonu bile bildirme gereği duymuyorsun haftalardır aynı yazıyoruz Geri dönmek üzere ayrıldı yazdım paylaşım yapabileceğini düşündüğün zaman gel kapımız açık herzaman sana
Pinup canım sen de aynı şekilde pek girmiyorsun Sana da bir hafta deneme süreci veriyorum yine girmezsen geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım
Bu takımlar arada sırada girmek için değil bir düzen ve kurallar var her cuma diğer takımlarla yarışıyoruz
Hepinizden rica ediyorum kilo vermek istiyorsanız motivasyona ve disipline ihtiyacınız varsa takım ruhu arıyorsanız gelin buraya yoksa kimseyi uğraştırmayım
Sizleri cesaretlendirmek için bişeyler başlatmak istiyorum ama kimseden ses çıkmıyor ben kendi adıma buraya giriyorum çünkü birlikte kilo verebileceğim arkadaşlara ihtiyacım var can sıkıntısından değil
bundan sonra takıma yeni arkadaşlar davet edeceğim ve 3 gün üst üste mazeretsiz paylaşım yapmayanlar kurallara uygun olarak diskalifiye olacak
Teşekkür ederim Semocum merak etme kararlıyım kaçmam..Umarım takımda toparlanır....başlayayım o zaman...Bugün oruç tuttum.GECE Sahur diyelim 1 bardak kefir içtim.Akşam Yani birazdan mercimek çorbası ve bezelye yerim biraz yoğurt ve salatayla beraber...Gece sadece meyve yemeyi ve bol bol su içmeyi planlıyorum...Ayrıca 1 saat yürüyüş yaptım 150 tane de mekik çektim...Şimdilik böyle....
Menu guzel gorunuyor canim, eger kacamak yapmazsan super diyebilirim.
Ya$ kac canim? evli bekar? okul i$?
Ben semo 22 yasindayim, evliyim, bebi$ yok.
okuyorum, cali$iyorum. Belcikada yasiyorum.
yazin 65 kiloydum, ki$ girdi 67 oldum, tatilden donuncede 68 oldum malesef :-(
Ayyy valla bozuldum şimdi benim yaşım 41oğlum da 22 yaşına girdi.... 2 oğlum var maalesef eşim yok vefat etti...İstanbul da yaşıyorum...Yaşın daha o kadar genç ki daha bebiş için erken,yaşamana bak...
bozulma canim, her ya$in bir guzeligi var
Allah ba$islasin ogullarini sana.
Bende gecen hafta istanbul'daydim, cok guzel bir sehir.
Ben tam bir istanbul a$igiyimistanbulun neresinden sin canim?
daha kendim bebi$im demii
Burada ezan okunuyor gidip yemeğimi yiyeyim sonra yine gelirim...Hoşçakalın.Semoşum tanıştığımıza sevindim...
Merhaba arkadaşlar dünkü çağrınıza ancak cevap verebiliyorum.Kabul ederseniz aranızdayım artık..Bugün tartıldım 67 kiloyum,hedefim 62....Boyumda 1.65...Aslında birkaç ay önce 63 kiloydum ama diyet yapmaktan sıkılınca sonuç böyle oldu.Aslında ben abarttım biliyorum.Çok zayıfmışım gibi Halleyler,patates kızartmaları,pizzalarBirde geç yediğim için kilo olarak geri döndü.bu arada hergün düzenli yürürüm yürümeseymişim ne olacaktı bilmiyorum....
Dün dişçiye kontrole gittim.en son yazın gitmiştim kadın girer girmez aaa kilo almışsın demez misinir şey.....Ben zaten biliyorum ama başka biri söyleyince hiç hoş olmuyor doğrusu...iİşte benim de kilo verme maceram dünden beri inat haline dönüştü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?