Kusura bakmayın kızlar dün yediklerimi bildiremedim.Ama dün sabah 1 tost,1 ayran öğlen bamya ve yarım kase mercimek çorbası,ikindide bir adet portakal akşam da bir adet but tavuk ve iki kaşık pilav yatarken süt...bUGUn ise sabah yine 1 tost 1 ayran, öğlen sulu köfte ve iki kaşık makarna, ikindide yarım kase puding ve sekersiz turk kahvesi aksam yarım tabak pırasa ve şimdi de roka...sonuç az önce dayanamayıp tartıldım ve 64.300 çıktım:))))))))))
semo female ortada yok demedim mesajlarını okursan görürsün 1 ay girmeyecek eşiyle gezecekler canım Evet takıma kızdım hem de çooooookkkk
bu arada female kilosunu bildirip gitti 1 kilo vermiş 68 kilo olmuş
burakefsayı geri dönmek üzere ayrıldı yazdım geçen cuma kendisi de kabul etti tedavi görüp gelecek
Pinup da aynı şekilde bu hafta ayrıldı 1-2 hafta sonra dönecek
Sılagül ve Özgey uzun zamandır yok ben onların geri geleceğini düşünmüyorum
Nes tekrar dönebilir
Sen yokken ben biraz davet yaptım berguzara therapne ve zinnur takıma uğrayıp giden arkadaşlar
S.A. pek girmiyor İklimdenizi de yeni gelmişti sadece cuma günü kilosunu bildirdi bunlar diskalifiye olacak arkadaşlar
şu an semo hatice ve tgull var
nes burakefsa pinup female geri dönecek
samanyolu yeni eklenecek
toplam da en fazla 8 olacağımız için 4 kişi daha davet edebilirsin kalabalık olalım şenlensin ortalık
takıma dönmene sevindim
hatice cim, biraz ara$tirdim da aslinda
S_A iyi payla$im yapiyor ama son 3gundur yok sadece.
Yani 26, 24, 23, 21, 19, 17, 16, 15, 12, 10, 9, 8, 7 bu ay bu tarihlerde mesaj yazmi$
therapne, bugun KK ya girmis, baska topiklere mesaj yazmi$ 3tane
ve en son 3.takima 25, 21, 19, 18, 17, 15 de mesaj yazmi$.
iklimdenizi en son 24te, 22, 20, 19, 18, 17, 12 sinde mesaj yazmi$
neyse cuma ya kadar bekleyelim, sonra karnelerini verelim :82:
ben kactimmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım Allah kabul etsin orucunu
öncelikle merhabalar,
Bugün yediklerime gelince:
sabah
1 kase nestle nesfit (fazlasıyla tok tutuyor)
yeşil çay
ara öğün
leblebi
öğlen
balık ızgara
yeşillik
çorba
akşamı da daha sonra yazacağım kızlaar
öncelikle merhabalar,
burada olmaktan dolayı çok mutluyum. 23 yaşında, 168 boy ve ne yazık ki 67 kiloyum :83:.
diyetime gelince, tartılmamla diyete girmem bir oldu diyebilirim, daha dün başladım. Ramazandan sonra aldığım 10 kiloyu vermeye kararlııyım bayanlaaar
Bugün yediklerime gelince:
sabah
1 kase nestle nesfit (fazlasıyla tok tutuyor)
yeşil çay
ara öğün
leblebi
öğlen
balık ızgara
yeşillik
çorba
akşamı da daha sonra yazacağım kızlaar
teşekkür ederim canım..Bugün çok kötü geçti ,öğlen oğlum okuldan aradı ayağını burkmuş,zaten grip olmuştu bir de bu çıktı.neyse dr falan geç geldim eve..Neyse ayağında ezilme olmuş,allerjisi var zaten birde sünüzit olmuş. İşte böyle...Yolda araba arıza yaptı dur kalk zor geldik eve,yarın tamirciye gidecek anlaşıldı...Eve geldik direk mutfağa yemek falan yok ortada...Birazdan sofrayı hazırlayacağım ama fırsat bulmuşken takımıma bakayım dedim ama yine kimsecikler yok...valla pestilim çıktı bugün...Diyette olmasam kendimi şımartırdım dicem ama olmaz... Yediklerime gelince bu arada bir süre oruç tutucam borçlarım çok çünkü,yoruldukça bırakırım..
Sahur diyeyim artık1 bardak yağsız süt
akşam 1 kase yeşil mercimek+4 kaşık bezelye
Gece meyve yerim ,elki çayın yanında biraz leblebi...
Sabah 1 saat yürüdüm,150 mekik çektim..Bu arada bol su içiyorum,şimdiden 1 litre oldu..Birde avakadolu çayım var...Gene bütün gece WC de olacağım kesin....
Kusura bakmayın kızlar dün yediklerimi bildiremedim.Ama dün sabah 1 tost,1 ayran öğlen bamya ve yarım kase mercimek çorbası,ikindide bir adet portakal akşam da bir adet but tavuk ve iki kaşık pilav yatarken süt...bUGUn ise sabah yine 1 tost 1 ayran, öğlen sulu köfte ve iki kaşık makarna, ikindide yarım kase puding ve sekersiz turk kahvesi aksam yarım tabak pırasa ve şimdi de roka...sonuç az önce dayanamayıp tartıldım ve 64.300 çıktım:))))))))))
bana da yer varmı?
Kızlar nasılsınız dicem ama beni görünce dövmeyin sakın.. valla çok özür dilerim kaç gündür bilgisayarın yüzüne bile bakmadım..
ama nasıl zayıflicam diye söz verdiysem kendime sizede yazıcam onada söz veriyorum beni aranızdan çıkarmayın nooluur
Bugn yediklerim:
Sabah: 1 parca ekmek bir büyk bardak su
arada: ufak ekmek yanında portakal suyu
öğle haşlanmış brokoli karnıbahar havuç
akşam: hiç bişey
Veee kilom: 78.5biraazcıkd dahaaa verdimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?