Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

zinnur cum, takima duzenli payla$im yapacakmisin?
bu cuma degil, haftaya cumaya kadar yani 7 ocak ta.
Listeye girip girmeyecegine karar vericez, kararimizda yaptigin payla$ima göre olacak.

bence takimda deneme sureci 1 hafta az, onun icin deneme surecin 2 hafta olsun;
Olurmu canim? senin icin bir kusuru yoktur umarim.

Kusura bakma, yeni gelen arkadaslar, kararliyiz diye geliyorlar.
sonra ortadan yok oluyorlar, sonra biz tekrar yeni üye aramaya cikiyoruz,
bizide biraz anla lutfen, kizma sakin.

sende haklisin silagul ve ozgey, takima geri gelecek olsalardi
arada sirada mesaj yazarlardi, en azindan ayda 1 ker.
Nes cim gelir, ondan unumtluyum.

3 Hatice, tgull, semo takimda
4 burakefsa, pinup, female, nes geri donecek
3 SA, iklimdenizi, therapne cuma gunu belli olucak
2 samanyolu, zinnur 7 ocakta belli olucak
12 takim boyle kalirsa tam tamina oluyoruz.

Baska kimse yok demi canim, yeni uye olarak?

Son düzenleme:
hatice cim, biraz ara$tirdim da aslinda

S_A iyi payla$im yapiyor ama son 3gundur yok sadece.
Yani 26, 24, 23, 21, 19, 17, 16, 15, 12, 10, 9, 8, 7 bu ay bu tarihlerde mesaj yazmi$

therapne, bugun KK ya girmis, baska topiklere mesaj yazmi$ 3tane
ve en son 3.takima 25, 21, 19, 18, 17, 15 de mesaj yazmi$.

iklimdenizi en son 24te, 22, 20, 19, 18, 17, 12 sinde mesaj yazmi$

neyse cuma ya kadar bekleyelim, sonra karnelerini verelim :82:

ben kactimmmmmmmmmmmm

merhaba Semo çok güzel bir çalışma olmuş eline emeğine sağlık uğraşmışsın bayağı.şu an garanti grupta olan 3 kişiyiz.birde şunu açığa kavuşturalım paylaşım yapmak sadece nasılsınız günaydın ben çok yedim yada iyi gidiyor diyip kaçmakla olmaz diye düşünüyorum. yaptığı diyettende birşeyler paylaşsın herkes olumluda olsa olumsuzda olsa paylaşsın hakkında yorum yapalım eleştirelim kutlayalım.
ve bir temizlik yapalım kararlı olanlar zayıflamak isteyenler paylaşımda bulunanlar ve sadece üye olup takıma girip zayıflamayı bekleyenler birbirinden ayrılsın. sılagülden sonra çok ciddi bir düzensizlik başladı grupta kilo bildirimleri en ciddi iş onu bile mazeretsiz bildirmeyen oluyor. sılagülcüm olsa valla haşlar öyle bir durumda. özlüyorum grubun ilk günlerini ve istersek yine o günlerdeki gibi olabileceğimizede inanıyorum.

sıra geldi ne yedim ne yaptım;
dün akşam az çorba az lahana az yeşil mercimek ve 2çiğ köfte yedim. ekmeği çok güzel kestim kahvaltı dışında nerdeyse hiç yemiyorum diyebilirm. kahvaltıda bir dilim ekmek ve bir yumurta yedim.
kabızlık hala devam...şimdi öğle yemeğinde patates yemeği ve bulgur pilavı vardı ve yanındada ayran içtim. akşam inşallah annem ağır yemekler yapmamıştır.

öncelikle merhabalar,

burada olmaktan dolayı çok mutluyum. 23 yaşında, 168 boy ve ne yazık ki 67 kiloyum :83:.

diyetime gelince, tartılmamla diyete girmem bir oldu diyebilirim, daha dün başladım. Ramazandan sonra aldığım 10 kiloyu vermeye kararlııyım bayanlaaar

Bugün yediklerime gelince:

sabah
1 kase nestle nesfit (fazlasıyla tok tutuyor)
yeşil çay

ara öğün
leblebi

öğlen
balık ızgara
yeşillik
çorba

akşamı da daha sonra yazacağım kızlaar

Son düzenleme:
hoşgeldin canım Allah kabul etsin orucunu

teşekkür ederim canım..Bugün çok kötü geçti ,öğlen oğlum okuldan aradı ayağını burkmuş,zaten grip olmuştu bir de bu çıktı.neyse dr falan geç geldim eve..Neyse ayağında ezilme olmuş,allerjisi var zaten birde sünüzit olmuş. İşte böyle...Yolda araba arıza yaptı dur kalk zor geldik eve,yarın tamirciye gidecek anlaşıldı...Eve geldik direk mutfağa yemek falan yok ortada...Birazdan sofrayı hazırlayacağım ama fırsat bulmuşken takımıma bakayım dedim ama yine kimsecikler yok...valla pestilim çıktı bugün...Diyette olmasam kendimi şımartırdım dicem ama olmaz...Yediklerime gelince bu arada bir süre oruç tutucam borçlarım çok çünkü,yoruldukça bırakırım..
Sahur diyeyim artık1 bardak yağsız süt
akşam 1 kase yeşil mercimek+4 kaşık bezelye
Gece meyve yerim ,belki çayın yanında biraz leblebi...
Sabah 1 saat yürüdüm,150 mekik çektim..Bu arada bol su içiyorum,şimdiden 1 litre oldu..Birde avakadolu çayım var...Gene bütün gece WC de olacağım kesin....

Arkadaşım sen de benim gibi yenisin anlaşılan..Hoşgeldin...Menün güzel,akşam da bozmazsan süper...

Kızlar yarın sabahtan işlerim var ama öğleden sonra uğrarım,umarım sohbet edecek birileri olur....

hoşgeldin canım hergün paylaşırsan bizimle ne yediiklerini ve sporunu hep birlikte veririz kilolarımızı keyifle
sabah öğle ve ara öğünün çok güzel olmuş beğendim umarım akşamda aynı şekilde devam etmişsindir

canım geçmiş olsun bütün aksilkler seni bulmuş oğlanın ayağına soğuk uygulama yap bir de yükselterek yatır elastik bandaj da sarabilirsin korumak için
sporun çok güzel ancak 150 mekik çok fazla izole karın kası çalışmak yerine pilates aerobik oryantal zumba vb yapabilirsin ama illaki bölgesel egzersiz yaparım diyorsan mekik, yan mekik, sırt kasları kuvvetlendirme yan yatışta ve emekleme pozisyonunda yüzüstü kalça egzersizleri omuz çevresi egz ile birlikte yap yoksa bir yer sıkılaşır diğer yer fıkır fıkır kalır ne demek istediğimi anladın değil mi egzersiz benim işim o yüzden eleştirdim biraz
sahurda bişey yememişsin akşam da çok az

canım düzenli paylaşım yaparsan çok seviniriz Semonun da dediği gibi dün ve bugünkü menülerin güzel beğendim çok kilo da vermişsin tebrikler

Hayır Sevgili Semo hiç kızarmıyım..prensiplerinizi anlayabiliyorum ve elimde geldğince paylaşım yapacağım...bu sabah yarım simit ve bir bardak çay 11 gibi şekersiz türk kahvesi.öğlen bir adet but haşlama biraz patates ve iki kaşık pilav+ayran aksam ise malesef bir adet hamburger..ancak kilom 64.200...bu arada her sabah kuru kayısı yiyorum...bagırsaklarımı düzenlemesi açısından biraz daha hareket etsem daha da iyi aslında:)))ee kızlar sizlerde durumlar nasıl??

tgullcüm söylediklerine katılıyoorum canım bugün ne mi yedim

sabah
1 domates kibrit kutusu kadar peynir bir dilim kepek ekmeği sonra dayanamadım yarım simit

ara
1 patatesli çörek

öğle
1 kaşık makarna biraz da patlıcan yemeği salata ayran

ara
1 elma

akşam
1 tabak patates yemeği

ara
kuruyemiş

Kızlar nasılsınız dicem ama beni görünce dövmeyin sakın.. valla çok özür dilerim kaç gündür bilgisayarın yüzüne bile bakmadım..

ama nasıl zayıflicam diye söz verdiysem kendime sizede yazıcam onada söz veriyorum beni aranızdan çıkarmayın nooluur

Bugn yediklerim:

Sabah: 1 parca ekmek bir büyk bardak su
arada: ufak ekmek yanında portakal suyu
öğle haşlanmış brokoli karnıbahar havuç
akşam: hiç bişey

Veee kilom: 78.5 biraazcıkd dahaaa verdimmmm :)

nerelerdesin sen bakayım öyle haber vermeden günler girmemek yok canım hem geçen hafta aldığın üç kiloyu da verememişsin daha kızarım tabi toparlan ver şu kiloolarını artık Düzensiz beslendiğin için veremiyorsun akşam ne demek hişbirşey sonraki ilk öğünde kıtlıktan çıkmış gibi yersin Sana ceza veriyorum Sümran
uzun videolarda arattırdığın zaman zumba diye zumba power diye bişey çıkıyor bir saatlik biraz beklet videoyu takılmasın onu yapıyorsun bugün

Evet, rejimimi bozdum ve 4. takımda ceza aldım. iradesizim demem ve yediklerimi listelemem gerekiyor arkadaşlar:) iradesizim:)
ve yediklerim:

ıspanaklı börek, pazı sarması, kereviz salatası, içli köfte, lahana sarması, kızarmış balık, enginar..

ben yaptım siz yapmayın

3. TAKIM 187. Etap

Semo ( 67 /67 / 0 / 0.0%)
hatice_84 ( 56.8 / 56.7/ 0.1 / 0.18 % )
pinup ( 60.2 ) (geri donmek uzere ayrildi)
tgull ( 65.3 / 65.3/ 0.0 / 0.00 % )
S_A ( 79.9 / 78.5 / 1.4 / 1.75 % )
female ( 69 / 68 / 1 / 1.45 % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
iklimdenizi (67.7 / 67.7 / 0.00 / 0.00%) (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)

3.TAKIM TOPLAM KILO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…