- 28 Kasım 2016
- 201
- 110
- 18
- 39
Hoşbuldum canım...Sizinle beraber asla inancımı yitirmicem inşallah. Evet bende öle biliyorum kilo fazla olduğunda vermek daha kolay oluyo ilk etapta ama işte ondan sonrası benim asıl sorunum 80'li kilolara çok güzel gelip duraklama sürecinde bırakıyo olmam beni bitiren nokta sizin sayenizde o zamanıda atlatıcam inşallah canımAsla inancini yitirme canim. Vucut kitle indeksi arttikca kilo vermek daha kolay oluo die okumustum. Yani normal kilona yaklastikca vucut daha zor verio die biliyorm. Oyuzden senin suan su ve duzenli beslenmenle cok rahat kilo verirsin. Ben suanda inan agzima cikolata surmuyorm.canimda cekmio inanki.ogle yemeginde tatlilar pilavlar borekler oluyor. Ben ana yemege odaklaniyorm. Diyormki bu kilolarin gitmesi lazim. Anlik mutluluk verecek sana o yiyecek. Ama kalori olarak doncek. Oyuzden nefsini tutmak en onemlisi. Ve kiyafetlerin hafiften bol geldigini gorunce inan insan degiyor bu cabaya diyorsun.doktorada gidiyorm ben.inan cok mutluyum. Sende yavas yavas spora baslayabilirsin. Leslie 1 mille baslayabilirsin sanirim onda surekli yurutuyor. Burda diger arkadaslarimizda cok duzenli guzel menuler paylasiyor.buraya yazdikca insan daha bi disipline oluyor. Hosgeldin aramiza iyiki de geldin. Kucuk ama guzel bir grubumuz var masallah :)
Aminn inş burdan değişimime bakabilrisinn
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bende-geldim-bende-resimli.885358/
Canim 1.5 lt bittiSüpersin hadi bakalım bende 3 litre içecem bitince yaz tamam mı bende yazacam :)
Diyeti bozmadım kaptanım cuma günü süper bi sonuç yazacam
Kızlar sabah kahvaltıda
1 peynirli poğaça yedim mecburi
Öğle yemegim
1 kase mercimek çorbası
3 hamsi
3 dilim patates
Limonlu roka
Can'ım benimmmmm Can'ım eşimmmmm bu hafta listeleri sallayacazzzzz
Kizlar oglen
1Kepce domates corbasi
6 7 adet firinda misket kofte ve kabak fln vardi icinde
Yogurt
1kasikta makarna yedim
Ara
1yesil elma
5 6 cig badem
Aksam
Tarhana (doktor tarhanayi yogun kivamli degil.duru bi sekilde ic dedi.tarhana sonucta undan yapilio:) )
Ispanak
Ay maşallah maşallah 41 kere ne güzel olmuşsun ya incecik inşallah senin gibi olabilirim şimdi biraz hayal gibi geliyo ama bu sefer olucak kararlıyım
Bu arada yediklerimi paylaşıyım hemencecik
sabah
1 poğaça malesef
öglen
1 tane tavuk şinitzel
4-5 adet fırında patates dilimi
su : 1 litre
Akşam yemek yememeyi düşünüyorum çok acıkırsam 1 kase yoğurt yerim bakalım inşallah tutabilirim kendimi
Canim 1.5 lt bitti
hazır degil canım ev yapımı aynen sabah olayınıda çözücem inşallah teşekkür ederimAkşam açlık krizleri yaşayabilirsin yoğurt salatalık vs yiyebilirsin ama sabah ki poğaça olmamış sanki neyse yarından sonra düzene biner zaten sinitzel ev yapımı mı hazır mı hazırsa onu da beğenmedim
hazır degil canım ev yapımı aynen sabah olayınıda çözücem inşallah teşekkür ederim
Hiç vazgeçmeye niyetim yok valla canımOLursun valla yeter ki azminden vazgeçme
Sabahleyin pogaca yemek. Kan sekerini bir anda yukseltip indirdigi icin cabuk acikirsiniz. Oyuzden onun yerine 1 tane haslanmis yumurta yemeniz daha iyi. 1Pogacanin kaloriside malum ztn
Canımmmmm hoşgeldin aramızaa merak etme başaracaksın süper olacaksın hep birlikte başaracaz bu arada poğoça yeme aşkım çok aşırı kalorili yaaaa aç kalmak daha iyi Can'ım Sende akşam yemeğini azalt ilk gün böyle olsun bu arada Şen'de Leslie yap Can'ım eğer yürüyüş sıkıntıysa süper oluyorBu arada yediklerimi paylaşıyım hemencecik
sabah
1 poğaça malesef
öglen
1 tane tavuk şinitzel
4-5 adet fırında patates dilimi
su : 1 litre
Akşam yemek yememeyi düşünüyorum çok acıkırsam 1 kase yoğurt yerim bakalım inşallah tutabilirim kendimi
Hiç vazgeçmeye niyetim yok valla canım
Hoşbuldum canım aynen o sabah poğaça olayına acilen bir çözüm bulucam yürüyüşede işe gidip gelirken başlıcam inşallah bu sefer olacakkkkk sayenizdeCanımmmmm hoşgeldin aramızaa merak etme başaracaksın süper olacaksın hep birlikte başaracaz bu arada poğoça yeme aşkım çok aşırı kalorili yaaaa aç kalmak daha iyi Can'ım Sende akşam yemeğini azalt ilk gün böyle olsun bu arada Şen'de Leslie yap Can'ım eğer yürüyüş sıkıntıysa süper oluyor
Tatlım hani yemek nerdeÖğlen
1 bardak yeşil çay 10 tane badem 1 bardak neskafe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?