Canim sende benim gibi clsiyorsun masabasi. Ben sabah kalkinca kendime yumurta hasliyorm. Saklama kabim var. Icine peynir maydonoz salatalik zeytin koyuyorm.yumurtami baska bsye koyuyorm kokmasin die. Sabah ofise gelince cayla yiyorm hepsini. Hem pogaca yememis oluyorm.cunku ben yiyordum sabahlari seni anliyorm.hemde saglikli beslenmis ve uzun sure tok kalmis oluyormHoşbuldum canım aynen o sabah poğaça olayına acilen bir çözüm bulucam yürüyüşede işe gidip gelirken başlıcam inşallah bu sefer olacakkkkk sayenizde
Öğlen
1 bardak yeşil çay 10 tane badem 1 bardak neskafe :)
Hoşbuldum canım aynen o sabah poğaça olayına acilen bir çözüm bulucam yürüyüşede işe gidip gelirken başlıcam inşallah bu sefer olacakkkkk sayenizde
Şuanda ara öğünümü yapiyorum kızlar 10 badem
kızlar bu arada benim yarın doktor kontrolüm olucak büyük ihtimal olamıcam burda bilgi vermek istedim
Canim sende benim gibi clsiyorsun masabasi. Ben sabah kalkinca kendime yumurta hasliyorm. Saklama kabim var. Icine peynir maydonoz salatalik zeytin koyuyorm.yumurtami baska bsye koyuyorm kokmasin die. Sabah ofise gelince cayla yiyorm hepsini. Hem pogaca yememis oluyorm.cunku ben yiyordum sabahlari seni anliyorm.hemde saglikli beslenmis ve uzun sure tok kalmis oluyorm
Geldim geldim :) burdayım bu ara teknik arızalar yaşıyorum istem dışı yani tamamen:) yanlız bırakır mıyım seni
Bende artık uykudan biraz feragat edip öle yapmam lazım canım gerçi iş yerimde müsait burda bile haşlayıp yiyebilirim en iyisi öle yapmak sanırım canımCanim sende benim gibi clsiyorsun masabasi. Ben sabah kalkinca kendime yumurta hasliyorm. Saklama kabim var. Icine peynir maydonoz salatalik zeytin koyuyorm.yumurtami baska bsye koyuyorm kokmasin die. Sabah ofise gelince cayla yiyorm hepsini. Hem pogaca yememis oluyorm.cunku ben yiyordum sabahlari seni anliyorm.hemde saglikli beslenmis ve uzun sure tok kalmis oluyorm
canım bende bilmiyorum inşallah yoktur 8-9 gün oldu adetim gecikti test yaptırdım negatif çıktı ama bi baktırcam bakalım hiç böle olmazdı çünküTmm cnm ne kontrolü hayırdır önemli bişey değildir inşallah
Maşallah süpersin valla2 lt şu bitti geriye 1 litre kaldı canlar
2 lt şu bitti geriye 1 litre kaldı canlar
Geldim geldim :) burdayım bu ara teknik arızalar yaşıyorum istem dışı yani tamamen:) yanlız bırakır mıyım senive takımımı
Hemen menümü yazayım
1 elma, 2 ceviz
Öğlen 2 dilim kıymalı börek ve 1 bardak ayran
Akşama 18.30 gibi 1 tabak kıymalı karnabahar ve salata yicem inşallah :) öğleden sonra 3 gibi 1 dilim baklava yedimdayanamamak değil gerçekten... ısrara dayanamıyorum hani insanlar amaaan bu da güya hep diyette ama neyseee diye bakmasınlar istiyorum toplu bir ikramdı geri çeviremedim...
Bende adet olmadim 4 gun gectiBende artık uykudan biraz feragat edip öle yapmam lazım canım gerçi iş yerimde müsait burda bile haşlayıp yiyebilirim en iyisi öle yapmak sanırım canım
canım bende bilmiyorum inşallah yoktur 8-9 gün oldu adetim gecikti test yaptırdım negatif çıktı ama bi baktırcam bakalım hiç böle olmazdı çünkü
Maşallah süpersin valla
canım bende bilmiyorum inşallah yoktur 8-9 gün oldu adetim gecikti test yaptırdım negatif çıktı ama bi baktırcam bakalım hiç böle olmazdı çünkü
Hosgelddiiiiin:) gayet gusel menun ama insanlari evet kiramiyosun bazen anliyorum seni.olsun aksamaaaaa topluca leslie 3 mil yapariiiiizzzz:)Geldim geldim :) burdayım bu ara teknik arızalar yaşıyorum istem dışı yani tamamen:) yanlız bırakır mıyım senive takımımı
Hemen menümü yazayım
1 elma, 2 ceviz
Öğlen 2 dilim kıymalı börek ve 1 bardak ayran
Akşama 18.30 gibi 1 tabak kıymalı karnabahar ve salata yicem inşallah :) öğleden sonra 3 gibi 1 dilim baklava yedimdayanamamak değil gerçekten... ısrara dayanamıyorum hani insanlar amaaan bu da güya hep diyette ama neyseee diye bakmasınlar istiyorum toplu bir ikramdı geri çeviremedim...
Aman şimdi değil mümkünseAaa hamile çıkmayasın sonra :)
Bende fırsat bulursam giycem taytimi dışarı çıkaricam göbüşü ve Totoşu yapıcam leslie ile 3 mili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?