ben yine çok konuştum ama yine ikili gruplar yapacağım bu çiftler birbirinden sorumlu
semo-zinnur
tgull- samanyolu
hatice-S.A. ve deryushka
zinnur cum, takima duzenli payla$im yapacakmisin?
bu cuma degil, haftaya cumaya kadar yani 7 ocak ta.
Listeye girip girmeyecegine karar vericez, kararimizda yaptigin payla$ima göre olacak.
bence takimda deneme sureci 1 hafta az, onun icin deneme surecin 2 hafta olsun;
Olurmu canim? senin icin bir kusuru yoktur umarim.
Kusura bakma, yeni gelen arkadaslar, kararliyiz diye geliyorlar.
sonra ortadan yok oluyorlar, sonra biz tekrar yeni üye aramaya cikiyoruz,
bizide biraz anla lutfen, kizma sakin.
öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim
dün akşam bir tabak nohut yemeği, 2 dilim kepekli ekmek ve domates biber yedim
akşam saat 10 buçuk gibi de bir tane muz ve 2 mandalina yedim.
Spor olayına gelince, aslında her gün ev-iş arası yürüyorum. Bu da günlük toplamda yaklaşık 1 saat tutuyor.
Aslında diyetten çok, bu olaya sağlıklı beslenme gözüyle bakarsak kesinlikle başarabiliriz. Bence aşırıya kaçmadan her şeyden yemek ve spor yapmak hem kilo kontrolü hem de sağlık açısından çok faydalı.
Konuya değinmişken, aneroksiya hastalığından ölen bir mankenin haberini okudum dün, aman bayanlar sakın yemek yemeyi işkence olarak görmeyin, yemek yemek güzeldir, ama sınırlarınızı bildiğiniz sürece
Bu arada dün tartıldığımda 66 kilo olduğumu gördüm, sanırım şişkinliklerim gitti ondan:) yine de güzel bir gelişme
Tamam canım bir buluşabilsek,kaynaşacağız da olmuyor ki...tamamdır haticecim. samanyolu arkadaşım birlikteyiz senbenden sorumlusun ben senden:))
Sağol canım gerçekten zor bir gündü...Bugün oğlumun ayağı daha iyi...dediğin gibi soğuk ve bandaj uyguladık,bakalım okuldan nasıl dönecek...canım geçmiş olsun bütün aksilkler seni bulmuş oğlanın ayağına soğuk uygulama yap bir de yükselterek yatır elastik bandaj da sarabilirsin korumak için
sporun çok güzel ancak 150 mekik çok fazla izole karın kası çalışmak yerine pilates aerobik oryantal zumba vb yapabilirsin ama illaki bölgesel egzersiz yaparım diyorsan mekik, yan mekik, sırt kasları kuvvetlendirme yan yatışta ve emekleme pozisyonunda yüzüstü kalça egzersizleri omuz çevresi egz ile birlikte yap yoksa bir yer sıkılaşır diğer yer fıkır fıkır kalır ne demek istediğimi anladın değil mi egzersiz benim işim o yüzden eleştirdim biraz
sahurda bişey yememişsin akşam da çok az
tam diyecektim ki uzun zamandır hiç kimseyle karşılaşamıyorum takımda çok farklı zamanlarda giriyoruz ama baktım hatice buradaymış...
naber hatice, bu senede zayıflayamadım yeni yıldan beklentim kilo kaybı ve taş gibi vucut....
arkadaşlar herkese mutlu ve zayıf yıllar inşallah tüm dilekleriniz bu yıl gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?