Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Semocum bu haftaki listemizi düzenledim

yeni arkadaşlar zinnur samanyolu ve deryushka önümüzdeki hafta eklenecek paylaşım durumlarına göre

dolunay var bize katılmak istemiş

pinup ve female yakın zamanda dönecek

nes ve burakefsanın dönüşleri gecikebilir bence çünkü ikisinin de sağlık problemleri var
bence 1 ya da 2 kişi daha alabiliriz onlar dönene kadar hem ben de yakında mezun olacağım inş:))9

günaydın nasılsınız arkadaşlar yeni bir yıla giriyoruz şu koca popolarımızdan kurtulalım artık bundan başka ne diliyorsanız yeni yıl size onu getirsin
ben bu hafta dikkat ettim aslında ama demek ki yeterince etmemişim regl oldum bu sabah onun da etkisi var

öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim

dün akşam bir tabak nohut yemeği, 2 dilim kepekli ekmek ve domates biber yedim

akşam saat 10 buçuk gibi de bir tane muz ve 2 mandalina yedim.

Spor olayına gelince, aslında her gün ev-iş arası yürüyorum. Bu da günlük toplamda yaklaşık 1 saat tutuyor.

Aslında diyetten çok, bu olaya sağlıklı beslenme gözüyle bakarsak kesinlikle başarabiliriz. Bence aşırıya kaçmadan her şeyden yemek ve spor yapmak hem kilo kontrolü hem de sağlık açısından çok faydalı.

Konuya değinmişken, aneroksiya hastalığından ölen bir mankenin haberini okudum dün, aman bayanlar sakın yemek yemeyi işkence olarak görmeyin, yemek yemek güzeldir, ama sınırlarınızı bildiğiniz sürece

Bu arada dün tartıldığımda 66 kilo olduğumu gördüm, sanırım şişkinliklerim gitti ondan:) yine de güzel bir gelişme

ben yine çok konuştum ama yine ikili gruplar yapacağım bu çiftler birbirinden sorumlu

semo-zinnur
tgull- samanyolu
hatice-S.A. ve deryushka

gunaydin kizlar,
benim biraz acelem var. liste hazir

3. TAKIM 187. Etap

Semo ( 67.0 /67.7 / -0.70 / -0.47%)
hatice_84 ( 56.8 / 56.7/ 0.1 / 0.18 % )
pinup ( 60.2 ) (geri donmek uzere ayrildi)
tgull ( 65.3 / 65.3/ 0.0 / 0.00 % )
S_A ( 79.9 / 78.5 / 1.4 / 1.75 % )
female ( 69 / 68 / 1 / 1.45 % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
iklimdenizi (67.7) (paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)

3.TAKIM TOPLAM KILO ( 338.0 / 336.20 / 1.80 / 0.53 % )

Son düzenleme:
ben paylasim yapiyorum, aksama girerim
kendinize iyi bakin.

Herkeze hayirli cumalar,
Allah herkezin dileklerini kabul etsin inschallah.

ben paylasim yapiyorum,
daha liste hazir degil paylasim alaninda.

ben simdi evden cikiyorum, paylasim yaparmisin hatice cim.
aksama girerim
kendinize iyi bakin.

Herkeze hayirli cumalar,
Allah herkezin dileklerini kabul etsin inschallah.

oh yaa,
deminki mesajı yazdım sonra konu cevap butonunu bir türlü açamadım çıldırdım.
kızlar ne kilo almışım ne de vermişim. pazartesi 65.5du ama ancak şimdiye eski halime dönmüşüm geçen haftaya göre verememişim hiç...

aynı fikirdeyim, çok azimli gelip ilk hafta bol paylaşımda bulunup sonra giden çok oluyor malum giden gelen sürekli bencede 1hafta az...düşünüyorumda bir sürü kişi geldi ben gruba girdikten sonra ama aklımda doğru dürüst hedefine ulaşıp mezun olup giden yok gibi...

S_A ( 79.9 / 78.5 / 1.4 / 1.75 % )
female ( 69 / 68 / 1 / 1.45 % )

kızlar çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim ikinizide darısı tüm grubun başına.
haticede az da olsa vermiş ama semo ve bende yine tık yok.

tam diyecektim ki uzun zamandır hiç kimseyle karşılaşamıyorum takımda çok farklı zamanlarda giriyoruz ama baktım hatice buradaymış...
naber hatice, bu senede zayıflayamadım yeni yıldan beklentim kilo kaybı ve taş gibi vucut....

arkadaşlar herkese mutlu ve zayıf yıllar inşallah tüm dilekleriniz bu yıl gerçekleşir

çok haklısın canım ben de biraz fazla seviyorum yemek yemeyi
bugünden itibaren sen benim koçumsun ben de senin haftaya cumaya kadar sakın bir yere kaybolma
hergün yürüyüş yapıyor olman çok güzel gözümden kaçmış olabilir bilmiyorum ama ben seni tanımıyorum biraz kendinden bahseder misin diyet öykünden özellikle bir de kilo takip çizelgesi yaparsan daha iyi olur kilonu görebiliriz her zaman tickerfactory.com sitesinde hazırlayıp kodu profiline ekler misin
ben bugün pek güzel beslenmedim

sabah
1 avuç antep fıstığı 1 bardak yeşil çay
öğle
biraz haşlanmış tavuk ve yoğurt

tamamdır haticecim. samanyolu arkadaşım birlikteyiz senbenden sorumlusun ben senden:))
Tamam canım bir buluşabilsek,kaynaşacağız da olmuyor ki...
Sağol canım gerçekten zor bir gündü...Bugün oğlumun ayağı daha iyi...dediğin gibi soğuk ve bandaj uyguladık,bakalım okuldan nasıl dönecek...
Spora gelince haklısın karın çok olabilir ama mekik aleti var onunla çalışıyorum ,yürüyüş bandında yürüdükten sonra...
akşam meyve ve bitki çayı biraz leblebi yetti bana...Sahur az bende biliyorum ama yemek yersem hiç uyuyamıyorum sabahta erken kalkmak zorunda olduğumdan böyle oluyor,biraz böyle idare edip ara vericem oruca ...Aslında meyveyi biraz kaçırdım akşam.1 nar,1 elma ve 1 mandalina..Ne yapayım çok seviyorum meyveyi...
Sabah yürüdüm yine 45 dk ve mekik 150 tane...senin dediğin gibi mekiği azaltıp biraz şınav çekeyim yada dambıl çalışayım kollarım hareket etsin.Verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım...

suan takimdaki citirlar 4 kisi :76:

Semo
hatice_84
tgull
S_A

geri gelicekler mankenler 4 kisi

nes84
burakefsa
pinup
female

Yeni uye manken adaylari 4 kisi :82:

samanyolu
zinnur
deryuschka
dolunay

eveeeet toplamda 12 kisi olduk simdik.
Inschallah yeni kizlar 7 ocakta listeye girecek.

yeni yila uyuyarakmi girdiniz kizlarr yaahhh
ben yatiyim bariiii, sabah olmadan

tgullcüm mesajını görmeden çıkmışım canım kusura bakma iyiyim ben asıl sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin
ya tgull ben mezun olmak istiyorum artık çok sıkıldım ya şöyle 2-3 haftalık bir program yapsak 4-5 kilo versek ne güzel olur Şöyle bişey mesela

Sabah
domates, salatalık, peynir, zeytin, yeşil çay, 1 dilim ekmek
veya
kahvaltılık gevrek

ara
meyve veya yoğurt veya kuru meyve veya kuruyemiş veya 1 bardak süt

öğle
sebze yemeği salata çorba yoğurt çok az makarna ya da pilav veya 1 dilim ekmek
veya
beyaz et salata meyve suyu

ara
meyve veya yoğurt veya kuru meyve veya kuruyemiş

akşam
sebze yemeği salata çorba yoğurt çok az makarna ya da pilav veya 1 dilim ekmek
veya
beyaz et salata meyve suyu

ara
meyve

günlük 2 lt su ve 1 saat spor

ben böyle bişey yapmak istiyorum tek tip gıda diyetlerinden daha sağlıklı

biraz sohbet ederiz diye düşünmüştüm ama kimseler yok yine bugün neyse ben paylaşayım yediklerimi

sabah
domates, peynir, zeytin, salatalık, yeşil çay

ara
1 yeşil elma

öğle
1 kase ezogelin çorbası

ara
1 portakal

akşam
çorbadan biraz daha yedim
mantar sote (yağsız pişirdim) ve yoğurt

ara
belki biraz meyve ya da bitki çayı belirsiz

mantara hiç yağ koymadım yine de çok güzel olmuş baharatlarla demek ki yağı hayattımızdan çııkarabiliriz
şimdi biraz egzersiz yapacağım görüşürüz kızlar

Kızlar merhabalar nasılsınız.. dün malum yıl başıydı..gelemdim..evdeydik diye çok yemekler yaptım..

Bugün yediklerimi paylaşıyorum:

Sabah: 1 tost
Öğlen: salata balık
Akşam: zeytinyağlı karnı bahar.. ( az yağlı pişirdim..)

bi,rde hepinizin yeni yılını kutluyorum 2011 yılı zayıflama hedefimize ulaştığımız yıl olacak kızlar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…