Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İşte mesela bizim burda bir çiğköfte gibi küçük sıkılan yapılır bir de topak gibi biraz büyük o yüzden sordum cnm
Merhaba kaptan.. ben geldim
7,5 kg vermek istiyorum. ama uzun ve yavaş bir surecım var. boyum 172 kilom 66,5.
diyetten daha zıyade spor konusuna ağırlık vermem gerek ancak sorumluluk olmadıkan sonra motıve olamıyorum.
menü paylaşmadan da katılabılecegım bir takim aramostim. Sag olsun buraya cagirdi bir arkadas. Sanırım kaptan yardimcisi.. su an 3 kisiyiz degil mi

Şu an 5 kişi var 1 tane de yeni üyeemiz var tabiki spor konusunda sorumluluk sahibi olabilirsin bende genelde spor ağırlıklı yapıyorum bana uyum sağlayabilirsin :)

Şu an 5 kişi var 1 tane de yeni üyeemiz var tabiki spor konusunda sorumluluk sahibi olabilirsin bende genelde spor ağırlıklı yapıyorum bana uyum sağlayabilirsin :)
Kaptan ben birini daha davet ettim ya.. ://

Gelsinler sorun yok
Biraz kendinden bahseder misin? Ne aan basladin kactan kaca indin ne kadar surede mezun oldun? 6 kisi ama cuma listesinde 3 kisi gördüm ben. Hatta biri hamilelikten izne çıkmış galiba. Yarisanlarin nickleri nedir?

Biraz kendinden bahseder misin? Ne aan basladin kactan kaca indin ne kadar surede mezun oldun? 6 kisi ama cuma listesinde 3 kisi gördüm ben. Hatta biri hamilelikten izne çıkmış galiba. Yarisanlarin nickleri nedir?

Geçen haftaki liste o bu hafta listemde 5 kişi var chemistry_eng Maruuram cylnslymn betnaz M Mely30 arkadaşlar zaten gelince onlarla da kaynaşırsın yeni üyemiz de EFEMMMMM86 ve eğer tekrar katılırsa humayun arkadaşımız

Ben 66,6 kg ile başlayıp 50 kg ile mezun oldum yaklaşık 7-8 aylık bir süreçte boyum 1,58-1,59 gibi bişey

Selam kızlar çok üzgünüm küçük bir kaza geçirdim ve telaşla telefonu unuttum o yüzden bildirimde bulunamadım geçen hafta 80.7 bu hafta 80.0 fark 700 gr sanırım bu hafta az su içtiğim için ödemim var yoksa pek kaçamaklı bir hafta değildi ... spora gelince bugün yarım saat yürüdüm

Hemen menümü yazayım :)
Sabah 07.00 gibi 1 kk beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek 2 ceviz
Öğle 12.15 1 kepçe mercimek çorbası 1 2 dilim ıspanaklı börek
Akşam yemeğini 18.30 gibi yicem tavuk sote ve salata bir bardak da ayran içerim :)

Hoş
Hoş geldin canım bu arada :)

Cuma menum
Sabah
Kuru incir
1 kucuk kutu sut
2 dilim peynir

Ara
1 muz

Oglen
Mercimek corbasi
Yogurt
2 adet kofte

Aksam
Kozlenmis biber patlican domates karisimi 1 kase
2 kasik yogurt

Kızlar ben hala çalışıyorum kaçta çıkacağım belli değil akşam yemeği yemicem

Kızlar hala çalışıyorum ben yaa artık eve gitmek istiyorum bir kaç tane fındık yedim sadece yemeden yaticam çok yorgunum

Canlar Günaydın herkesler iyidir inşallah benim bütün ağzımın içi yara dolu anlamadım çok canım yanıyo amaaaaa ben dün hiç mantı yemedim
Hoşgeldin canım

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Gunaydin kizlar

Cumartesi menumu yaziyorum
Sabah
2 dilim peynir
Sut
Domates
Salatalik

Oglen
Tavuk izgara
Salata
Yarim kase corba

Ara
Elma 1 adet

Aksam
Ispanak yemegi
Yogurt
2 3 kasik bulgur pilavi

Iyi hafta sonlari guzeller :)

Merhaba iyi hafta sonları dilerim herkese.
Yeni Üyelerden biri beni de çağırdı ama inşallah sakıncası yoktur .
33 yaşındayım.170 boy. sabah tartışır 71.7 kiloyu. 10 kg civarı vermem lazım . Emziriyorum o yüzden sıkı diyet yapamıyorum . Gün aşırı leslie yapıyorum . zararlı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum . Motivasyon için yardım lazım . Iradem çok güçlü sayılmaz .

O yeni uye bendim. Takima da sordum sorun degil dediler. Ben de 33 yasindayim boyum 1.72 . Leslie yapiyorum. Emzirdigin icin cok sanslisin. Cok kolay verirsin..

Kızlar Günaydın gece 2.30 eve gittim birsey yemeden yattım sabah kahvaltımı 11 de yaptım 2 dilim ekmek biraz peynir yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…