Merhaba.. yeni uye olaraktan ben burdayim.. spor kinusunda cokk tembelim.. bugun spor yapmazsam cezanizi beklerimKizçeler nerdesin Sesiniz cikmiyor
Selam kızlarçok üzgünüm küçük bir kaza geçirdim ve telaşla telefonu unuttum o yüzden bildirimde bulunamadım geçen hafta 80.7 bu hafta 80.0 fark 700 gr sanırım bu hafta az su içtiğim için ödemim var yoksa pek kaçamaklı bir hafta değildi ... spora gelince bugün yarım saat yürüdüm
Hemen menümü yazayım :)
Sabah 07.00 gibi 1 kk beyaz peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek 2 ceviz
Öğle 12.15 1 kepçe mercimek çorbası 1 2 dilim ıspanaklı börek
Akşam yemeğini 18.30 gibi yicem tavuk sote ve salata bir bardak da ayran içerim :)
Kaptanım kusura bakma telefon evde kaldı sabah apar topar çıkıncayaa zaten geç kalmıştım telaşla kızın oyuncağına bastımm ve kolumun üstüne düştüm biraz acıdı ama çatlak filan yok şükür :)
Kaptanım kusura bakma telefon evde kaldı sabah apar topar çıkıncayaa zaten geç kalmıştım telaşla kızın oyuncağına bastımm ve kolumun üstüne düştüm biraz acıdı ama çatlak filan yok şükür :)
Cuma menum
Sabah
Kuru incir
1 kucuk kutu sut
2 dilim peynir
Ara
1 muz
Oglen
Mercimek corbasi
Yogurt
2 adet kofte
Aksam
Kozlenmis biber patlican domates karisimi 1 kase
2 kasik yogurt
Cuma menum
Sabah
Kuru incir
1 kucuk kutu sut
2 dilim peynir
Ara
1 muz
Oglen
Mercimek corbasi
Yogurt
2 adet kofte
Aksam
Kozlenmis biber patlican domates karisimi 1 kase
2 kasik yogurt
Kızlar hala çalışıyorum ben yaa artık eve gitmek istiyorum bir kaç tane fındık yedim sadece yemeden yaticam çok yorgunum
Kızlar hala çalışıyorum ben yaa artık eve gitmek istiyorum bir kaç tane fındık yedim sadece yemeden yaticam çok yorgunum
Gunaydin kizlar
Cumartesi menumu yaziyorum
Sabah
2 dilim peynir
Sut
Domates
Salatalik
Oglen
Tavuk izgara
Salata
Yarim kase corba
Ara
Elma 1 adet
Aksam
Ispanak yemegi
Yogurt
2 3 kasik bulgur pilavi
Iyi hafta sonlari guzeller :)
Merhaba iyi hafta sonları dilerim herkese.
Yeni Üyelerden biri beni de çağırdı ama inşallah sakıncası yoktur .
33 yaşındayım.170 boy. sabah tartışır 71.7 kiloyu. 10 kg civarı vermem lazım . Emziriyorum o yüzden sıkı diyet yapamıyorum . Gün aşırı leslie yapıyorum . zararlı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum . Motivasyon için yardım lazım . Iradem çok güçlü sayılmaz .
Merhaba.. yeni uye olaraktan ben burdayim.. spor kinusunda cokk tembelim.. bugun spor yapmazsam cezanizi beklerim
Aramıza hoşgeldin tatlım benimde spor sorunum var is saatleri uzun eve gidince vakit ayiramiyorum bakalım yaza kadar incelicez ama kızlar pes etmek yok
Tatli krizim geldiydi:)Aynı gün içinde kuru incir ve muz çok mu olmuş ne ?
1 saat 15 dakika acik hava yuruyus
Eve gelip lunges plank gibi hareketler. 15 20 ser adet
3 lt su
Bitki cayi daha icmedim ama yogurt yerim
Tatli krizim geldiydi:)
En azindan alabildigim kkadar dogal aldim :)
Yoksa bir dilim pasta oluyor sonucu
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?