Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi geceler kızlar :) iyi dilekleriniz için teşekkürler aynı hafta içinde hem küçük bir araba kazası hem de ev kazası geçirmiş olarak ya çok sakarım yada üstümde bi uğursuzluk var buna da şükür çok sağolun...
Menüm sabah 8.00 gibi 3 çatal kadar sucuklu yumurta, 1 kk dil peyniri, 2 dilim tambuğday ekmek, yarım domates açık şekersiz çay
Öğlen 13.00 gbi 2 içli köfte ve çay (amaa ben misafirdiiiim) akşam 19.30 gibi 1 kase yoğurt, 3 yk etli bulgur pilavı, 3 minik biber turşusu yemesem iyiydi

Kizlar gunaydin
Dun
Uyaninca 2 bardak su
Kahvalti
2 yumurtayla yagsiz omlet
Peynir
3 zeytin

Oglen
Disaridydim arkdsmla
Salata ve ayran

Aksam
Brokoli limonladm

2litre su

Gecmis olsun canim

Merhaba kizlar sabah cok ac uyandm:)

2bardak su ictim
Saglaaaam bir kahvalti yaptm 2 tane kucuk kreple:))))devamini solemim utaniyorm
Sonraaa ddmki bu boyle olmaz. Sen bu isi hallet.
Leslie 3 mil yptm
50defa kollarimi asagi dogru yanlara
40 defa kalca indirip kaldirma
20defa makas
20defa mekik yaptm

Aksamada salata yerm.ara ogun fln hak etmiyorm:)

Kizlar disaridaydim bugun
Elmali tarcinli bitki cayi ictim
Aksamda
Izgara kofte 5 adet
Yanina 2 kasik bulgur pilavi
Ayran

Su cok icemedim 1.5litre anca var

Yeni gelen arkadaslar kusuruma bakmayin size hosgeldiniz diyemedim

Hepiniz hosgeldiniz arkadaslar 3.takima:)

Selamlaaar :)
Sabah 08.30 1 yumurtalı menemen, 1 kk dil peyniri, 1 dilim biberli ekmek, açık şekersiz çay
Öğle 3 köfte, 2 dilim ekmek, 1 bardak limonata, salata
Akşam yok pek aç değildim:)

Yeni gelen arkadaslar kusuruma bakmayin size hosgeldiniz diyemedim

Hepiniz hosgeldiniz arkadaslar 3.takima:)
teşekkürler :)

bugün spor yapmadım. yürüyüş planlamıştım ama evle ilgilendim. eğer benimle yapacak olan varsa lesliye başlayalım beraber. şimdi pc başından kalkasım yok yoksa..

selam kizlar ben menumu yazmadim cok yogundum cocuklar yine hastalandu onlarla ugrasiyorum
kizlar bisey diyecem ya ayiptir soylemesi cok kotu kabizlik sorunu yasiyorun etkili birsey onerebilir misiniz

teşekkürler :)

bugün spor yapmadım. yürüyüş planlamıştım ama evle ilgilendim. eğer benimle yapacak olan varsa lesliye başlayalım beraber. şimdi pc başından kalkasım yok yoksa..

Ben başlamayı düşünüyorum bir kaç güne kadar

selam kizlar ben menumu yazmadim cok yogundum cocuklar yine hastalandu onlarla ugrasiyorum
kizlar bisey diyecem ya ayiptir soylemesi cok kotu kabizlik sorunu yasiyorun etkili birsey onerebilir misiniz

Kronik değilse eğer kuru kayısı çok fayda ediyor zeytinyağı içebilirsen 1 kaşık o çok etkili ve bir de yoğurt pulbiberle yersen daha da etkili bol bol da su iç

Gunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))

Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)

Günaydın Kızlarrrr

Kusura bakmayın valla dün hiç giremedim bu ev işleri beni bigün öldürecek valla cumartesi eve gittim bi temizliğe başladım dün akşama kadar devam etti. Cumartesi 1 saat yürüyüşüm var sabah kahvaltımı yazmıştım akşamınada fırında hamsi yaptım 10 tane hamsi 1 kase çorba içtim. Pazar günü sabah 1 tane haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek yeşilliklerle kahvaltımı yaptım öglen bişey yemedim kahvaltıyıda biraz geç yapmıştım zaten akşamda 1 tabak nohut yemegi yedim sadece çok severim nohut yemeğini suyum 2.5 litre bu haftada böle bitti inşallah bu hafta güzel sonuçlar almış olurum

Günaydın hanımlar , Leslie yi ben yaklaşık 1 haftadır yapıyorum . Dün bile yaptım . Yalnız 2 mile anca geliyorum . Her seferinde bişey çıkıyor 2 milde bırakıyorum . Ama tavsiye ederim zor değil işe de yariyor

Günaydın kızlar cumartesi gününden beri iştahı kapalı maşallah aman böyle devam etsin. cumartesi günü sabah 2 dilim ekmek yedim az bişeye peynir saat 5.30 gibi çikolatalı Gofret yedim akşam yemeği yemedim.
Pazar günü kahvaltı öğle yemeği yok akşam 6 gibi 1 dilim ekmek 1 dilim salam yedim onun dışında hala hiç Bişey yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…