Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba kızlar bugün yine kimsecikler uğramamış...dünkü menüm
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM Tavuk suyuna çorba+tavuk+3-4 tane patates
GECE Aşure yedim yemesem iyiydi ama sahura kalkmıyım diye yedim yatmadan önce....45 dakika yürüyüş yaptım,evi temizledim peşinden.... ..Dün evde yoktum o nedenle giremedim..Birazdan akşam yemeğimi yerim..Şimdilik hoşçakalın...

slm kizlar

ben 2 gundur gec saate yemek yemiyorum.
tartida hemen fark ediliyor 100-200gram.

Dün:
sabah: yarim döner
oglen: 1dilim kek
ara: hatirlamiyorum
aksam: 2 dilim pizza
sonra: potakal ve elma

Bugun
sabah: sucuklu yumurta
oglen: sutlac
ara: yogurt
aksam: corba ve salata yicem
sonra: elma ve portakal

slm canim, kefir ney?
Allah kabul etsin canim, borc oruc lari mi tutuyosun?

SA cim, bu kadar az yiyerek acikmiyomusun???
seninde yeni yilin kutlu olsun

selam arkadaşlar bugün 2 ltyi bulmaz amaa epey su içtim çok şişirdi beni su

sabah
2 dilim kepek ekmeği ile kaşarlı sucuklu tost domates salatalık zeytin yeşil çay

ara
bir avuç susamlı fıstık

öğle
special k kırmızı meyveli yoğurt ile

ara
küçük magnumlar varya kutudaki dondurma onlardan 1 tane

akşam
balık ve yağsız salata

ara
belki bitki çayı bişey yiyecek durumda değilim

Semo naber? bütün gün oturduk arka arkaya film izledik miskin miskin eşimle az egzersiz yapsam diyorum üşendim yerimden kalkamıyorum

canım hem oruç tutuyorsun hem çok az yiyorsun bir de güzel spor yapıyorsun düşüp bayılma bir yerlerde dikkat et kendine bu hafta çok güzel kilo vereceksin eminim

yeni kizlar hakkinda,

samanyolu: canim sen cuma gunu 7ocak ta kesin listeye girebilirsin, guzel ve duzenli payla$im yapiyosun.

zinnur:en son 30 aralikta msj yazmi$.

deryuschka sadece 30 ve 31 aralilkta msj yazmi$.

dolunaay 29aralikta "bana yer varmi?" yazmi$ bi daha girmemi$.
dolunaya ozel msj yaziyimda takima kabul edildigini bildiriyim.
Belki gelir.

artik yeni kizlari boyle, surekli control edicem.
1 hafta gerikirse, 2 hafta deneme sureci olucak, listeye girmeden once.

Semo naber? bütün gün oturduk arka arkaya film izledik miskin miskin eşimle az egzersiz yapsam diyorum üşendim yerimden kalkamıyorum

iyilik canim sagol, senden naber?
bende ders yaparak girdim yeni yila :82:

suan'da ders yapiyorum bilgisayarda, kizlara bir bakim dedim.
Bu arada yeni kizlari biraz SIKI control yapalim dimi ama

çok haklısın şu kabızlıkla ilgili sorunu bir an önce çözüp(çünkü acayip motivasyonumu kırıyor) çok ciddi birşeylere başlamam lazım benimde bayağı uzadı çünküü bu iş bayağı uzadı. daha önce bahsettimya bir yer buldum spor salonu pilateste var diye eşim ben daha söylemeden nolur bir yere gitme falan dedi içine mi doğdu bilmiyorum ama ikna etmem lazım ne dicem bilmiyorum.
birlikte ortak grupca bir diyete başlasak dediğin gibi bir kaç hafta sürse iyi bir kilo versek gram gram 2ileri bir geri olmuyor bu iş.

evet hep farklı saatlerde giriyoruz.neyse inşallah karşılaşırız...
bu arada süper senin tempo yürüyüş mekik falan süper valla...kıskandıım...

birlikte ortak grupca bir diyete başlasak dediğin gibi bir kaç hafta sürse iyi bir kilo versek gram gram 2ileri bir geri olmuyor bu iş.
Gerçekten grupça diyet ilginç olabilir bence de...
evet hep farklı saatlerde giriyoruz.neyse inşallah karşılaşırız...
bu arada süper senin tempo yürüyüş mekik falan süper valla...kıskandıım...
Yok kıskanma arkadaşım sende yap bak sorumluyuz birbirimizden..Senin yerine de spor yaparım üzülme sen...
slm canim, kefir ney?
Allah kabul etsin canim, borc oruc lari mi tutuyosun?
Canım kefir ayran gibi bir sıvı,sütle mayalanıyor.bağışıklık sistemini güçlendiriyor,bir de kabızlığa iyi geliyor..Hazır olarak da satılıyor ama ben kendim yapıyorum yağsız süt ile..Probiyotik etkisi varmış...
Oruçlarıma gelince evet canım borçlarım çok kısa günlerde onları tutmaya çalışıyorum....

canım hem oruç tutuyorsun hem çok az yiyorsun bir de güzel spor yapıyorsun düşüp bayılma bir yerlerde dikkat et kendine bu hafta çok güzel kilo vereceksin eminim
Aslında dün biraz kaçırdım.Bugün de donut yedim çok pişmanım ama canım çekti..Umarım senin dediğin gibi kilo verebilirim bu hafta...
BUGÜN yediklerim oruçluydum yine
AKŞAM 1 kase çorba+ 6 kaşık kuru fasülye+salata ve 1 dilim ekmek
ARA neskafe ve donut
GECE birazdan meyve yicem...

Çok sevindim ama hepimiz paylaşımda bulunursak daha çok motive oluruz...Haydi kızlar canlanalım,

SA cim, bu kadar az yiyerek acikmiyomusun???
seninde yeni yilin kutlu olsun

canım ben nedense çalışmadığım günlerde az yediğim zaman yemek yemeyi okadar aramıyorum.. ilginç ama böyle yani :)

bugün:

sabah: normal kahvaltı ve yumurta
öğlen: bir tane içli köfte (gurbetteyiz diyeokadar özlemiştimki)
Akşam: Salata elma üzümm

Yaza kadar gidecekbu kiloolar başka yolu yokkk

yeni yılın ilk iş gününde günaydın herkese,
inşallah iş açısındanda sorunsuz problemsiz bol başarılı bol kazançlı bir yıl olur.

yıl başında kaçırdım bacılar baklava yedim birde misafirlikteydik kastamonulu tanışlarda yöresel yemekler yaptılar bol kalorili hafta sonu berbat yani. spora gitmek istiyorum hızlanmak isyiorum...yazınki fotograflarıma baktım 62-63lü fotolarıma ay ne güzel incecik özendim ya öyle olmak istiyorum yine...

grupca ortak diyet yapmak konusunda ne diyorsunuz arkadaşlar. belli kurallar yazsak ve uysak hep birlikte en azından.ne bilim 7den sonra ağızları kapatmak, 2dilimden fazla ekmek yememek, kızartma bir çataldan fazla tatlı yememek gibi...hadi hep birlikte bir şeyler yapalım ne dersiniz?

günaydın kızlar
tgullcüm ben de ortak diyet yapalım diyorum Ama lahana patates isveç vs diyetlerden değiil 6 öğün yapalım alternatifleri olan öğünler olsun

bu sabah 56.4 çıtım 40 dk pilates yaptım bugün hergün az daa olsa mutlaka spor yapacağım sarkmasın vücudumuz kilo verirken

diyetimizin için kkahvaltı seçeneklerinden başlayalım ve kimler katılıyor bugünden başlayalım pazrtesi ama olsun

kahvaltı
domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek
iki dilim kepek ekmeğiyle kaşarlı tost (benim bugün yediğim gibi)
peynirli omlet, 1 dilim ekmek olabilir aklıma gelmiyor başka sizde yazın kahvaltı önemli bir öğün geçiştirmeyelim ekmek yiyeceksek kahvaltıda yiyelim bence

ben varım hatice katılıyorum bu ortak diyete . bende senin gibi düşünüyorum ayrıca. lahana diyeti dukan diyeti gibi değil 6öğünlü ve sınırlı yiyecekli ve yiyeceklerin burada belirlendiği bir diyet daha güzel olur. güzel bir başlangıç olmuş.

bende kahvaltıda 1haşlanmış yumurta yedim biraz yufka ekmeğine sararak...ayrıca 1.5bardak ılık su içtim kahvaltıdan önce. öğle yemeğindende önce içeceğim ılık su.

güzel olmuş kahvaltın canım ben ara öğünlerde genellikle meyveyi tercih ediyorum sen ne dersin
bu arada 10 dk da göğüs egzersizi yaptım göğüslerime de önem vereceğim artık

güzel olmuş kahvaltın canım ben ara öğünlerde genellikle meyveyi tercih ediyorum sen ne dersin
bu arada 10 dk da göğüs egzersizi yaptım göğüslerime de önem vereceğim artık

sağol haticecim. iş yerinde meyve zor geliyor bende kuru üzüm veya kayısı ile ara öğünümü yapıyorum 3üzüm yada 1kayısı falan yiyorum. ama akşam yemeğinden sonraki ara öğün kesin meyve olur ve portakalı mandalinayı çok severim.
benim yemek saatlerim biraz düzensiz yani kendi içinde düzenlide olması gerektiği gibi değil.
8-9arası kahvaltı 10-11arası ara öğün 12-12:30arası öğlen yemeği ve akşam 4-5arası evde oluyorum ve nedense öğlen iyide yemek yesem eve girince aç hissediyorum ve 5-6arası yemek yiyorum sonra çay(yanında pasta bisküvi yememeye çalışıyorum ama babamlar yanımda ve çayla birlikte atıştırmaya bayılır benide uydurmuyor değil çünkü bende çok severim o yerken sabretmekte zorlanıyorum.) sonra 8-9 arası meyve zamanı oluyor ve daha sonra sade kahve içiyorum kremasız şekersiz. ağzım akşam boş kalmıyor anlayacağınız.(yazın sigarayı bıraktımya akşamları çok aranıyordum akşam sürekli birşeyler atıştırma başlamıştı ve alışkanlığı kaldı atıştırmayınca sigara düşüyor aklıma bende kalorisiz yada az kalorili şeylerle kendimi kandırmaya çalışıyorum)

şimdi öğlen yemeğimi yedim;
menüde kuru fasülye,pirinç pilavı turşu vardı. kuru fasülye ve az pirinç pilavı yedim. yemekten öncede 1 bardak su içtim aslında 2 bardak içecektim miğdem şişsin diye ama su çok soğuktuu...

hatice göğüs egzersizini atlamışım o nasıl bişi?nasıl yapıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…