Merhaba kızlar bugün yine kimsecikler uğramamış...dünkü menüm
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM Tavuk suyuna çorba+tavuk+3-4 tane patates
GECE Aşure yedim yemesem iyiydi ama sahura kalkmıyım diye yedim yatmadan önce....45 dakika yürüyüş yaptım,evi temizledim peşinden......Dün evde yoktum o nedenle giremedim..Birazdan akşam yemeğimi yerim..Şimdilik hoşçakalın...
Kızlar merhabalar nasılsınız.. dün malum yıl başıydı..gelemdim..evdeydik diye çok yemekler yaptım..
Bugün yediklerimi paylaşıyorum:
Sabah: 1 tost
Öğlen: salata balık
Akşam: zeytinyağlı karnı bahar.. ( az yağlı pişirdim..)
bi,rde hepinizin yeni yılını kutluyorum 2011 yılı zayıflama hedefimize ulaştığımız yıl olacak kızlar!!!
Merhaba kızlar bugün yine kimsecikler uğramamış...dünkü menüm
SAHUR 1 bardak kefir
AKŞAM Tavuk suyuna çorba+tavuk+3-4 tane patates
GECE Aşure yedim yemesem iyiydi ama sahura kalkmıyım diye yedim yatmadan önce....45 dakika yürüyüş yaptım,evi temizledim peşinden......Dün evde yoktum o nedenle giremedim..Birazdan akşam yemeğimi yerim..Şimdilik hoşçakalın...
Semo naber? bütün gün oturduk arka arkaya film izledik miskin miskin eşimle az egzersiz yapsam diyorum üşendim yerimden kalkamıyorum
tgullcüm mesajını görmeden çıkmışım canım kusura bakma iyiyim ben asıl sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin
ya tgull ben mezun olmak istiyorum artık çok sıkıldım ya şöyle 2-3 haftalık bir program yapsak 4-5 kilo versek ne güzel olur Şöyle bişey mesela
Sabah
domates, salatalık, peynir, zeytin, yeşil çay, 1 dilim ekmek
veya
kahvaltılık gevrek
ara
meyve veya yoğurt veya kuru meyve veya kuruyemiş veya 1 bardak süt
öğle
sebze yemeği salata çorba yoğurt çok az makarna ya da pilav veya 1 dilim ekmek
veya
beyaz et salata meyve suyu
ara
meyve veya yoğurt veya kuru meyve veya kuruyemiş
akşam
sebze yemeği salata çorba yoğurt çok az makarna ya da pilav veya 1 dilim ekmek
veya
beyaz et salata meyve suyu
ara
meyve
günlük 2 lt su ve 1 saat spor
ben böyle bişey yapmak istiyorum tek tip gıda diyetlerinden daha sağlıklı
Tamam canım bir buluşabilsek,kaynaşacağız da olmuyor ki...
Sağol canım gerçekten zor bir gündü...Bugün oğlumun ayağı daha iyi...dediğin gibi soğuk ve bandaj uyguladık,bakalım okuldan nasıl dönecek...
Spora gelince haklısın karın çok olabilir ama mekik aleti var onunla çalışıyorum ,yürüyüş bandında yürüdükten sonra...
akşam meyve ve bitki çayı biraz leblebi yetti bana...Sahur az bende biliyorum ama yemek yersem hiç uyuyamıyorum sabahta erken kalkmak zorunda olduğumdan böyle oluyor,biraz böyle idare edip ara vericem oruca ...Aslında meyveyi biraz kaçırdım akşam.1 nar,1 elma ve 1 mandalina..Ne yapayım çok seviyorum meyveyi...
Sabah yürüdüm yine 45 dk ve mekik 150 tane...senin dediğin gibi mekiği azaltıp biraz şınav çekeyim yada dambıl çalışayım kollarım hareket etsin.Verdiğin bilgiler için teşekkürler arkadaşım...
Gerçekten grupça diyet ilginç olabilir bence de...birlikte ortak grupca bir diyete başlasak dediğin gibi bir kaç hafta sürse iyi bir kilo versek gram gram 2ileri bir geri olmuyor bu iş.
Yok kıskanma arkadaşım sende yap bak sorumluyuz birbirimizden..Senin yerine de spor yaparım üzülme sen...evet hep farklı saatlerde giriyoruz.neyse inşallah karşılaşırız...
bu arada süper senin tempo yürüyüş mekik falan süper valla...kıskandıım...
Canım kefir ayran gibi bir sıvı,sütle mayalanıyor.bağışıklık sistemini güçlendiriyor,bir de kabızlığa iyi geliyor..Hazır olarak da satılıyor ama ben kendim yapıyorum yağsız süt ile..Probiyotik etkisi varmış...slm canim, kefir ney?
Allah kabul etsin canim, borc oruc lari mi tutuyosun?
Aslında dün biraz kaçırdım.Bugün de donut yedim çok pişmanım ama canım çekti..Umarım senin dediğin gibi kilo verebilirim bu hafta...canım hem oruç tutuyorsun hem çok az yiyorsun bir de güzel spor yapıyorsun düşüp bayılma bir yerlerde dikkat et kendine bu hafta çok güzel kilo vereceksin eminim
yeni kizlar hakkinda,
samanyolu: canim sen cuma gunu 7ocak ta kesin listeye girebilirsin, guzel ve duzenli payla$im yapiyosun
artik yeni kizlari boyle, surekli control edicem.
1 hafta gerikirse, 2 hafta deneme sureci olucak, listeye girmeden once.
SA cim, bu kadar az yiyerek acikmiyomusun???
seninde yeni yilin kutlu olsun
günaydın kızlar
tgullcüm ben de ortak diyet yapalım diyorum Ama lahana patates isveç vs diyetlerden değiil 6 öğün yapalım alternatifleri olan öğünler olsun
bu sabah 56.4 çıtım 40 dk pilates yaptım bugün hergün az daa olsa mutlaka spor yapacağım sarkmasın vücudumuz kilo verirken
diyetimizin için kkahvaltı seçeneklerinden başlayalım ve kimler katılıyor bugünden başlayalım pazrtesi ama olsun
kahvaltı
domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek
iki dilim kepek ekmeğiyle kaşarlı tost (benim bugün yediğim gibi)
peynirli omlet, 1 dilim ekmek olabilir aklıma gelmiyor başka sizde yazın kahvaltı önemli bir öğün geçiştirmeyelim ekmek yiyeceksek kahvaltıda yiyelim bence
ben varım hatice katılıyorum bu ortak diyete . bende senin gibi düşünüyorum ayrıca. lahana diyeti dukan diyeti gibi değil 6öğünlü ve sınırlı yiyecekli ve yiyeceklerin burada belirlendiği bir diyet daha güzel olur. güzel bir başlangıç olmuş.
bende kahvaltıda 1haşlanmış yumurta yedim biraz yufka ekmeğine sararak...ayrıca 1.5bardak ılık su içtim kahvaltıdan önce. öğle yemeğindende önce içeceğim ılık su.
güzel olmuş kahvaltın canım ben ara öğünlerde genellikle meyveyi tercih ediyorum sen ne dersin
bu arada 10 dk da göğüs egzersizi yaptım göğüslerime de önem vereceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?