akşam yemeğini erken yediğin için acıkıyorsun ben de abur cubur çok severim ama hiç başlamamak gerek elimi değdiğim anda sihirli bişey sanki tutamıyorum kendimi ailenin yanında mısın şimdi onlar da dikkat etsinler yemesnler öyle şeyler
göğüslerim hamilelikten sonra değişti biraz malum sıkılaşması için egzersizler ağırlıkla kol hareketleri yukarı kaldırma yana kaldırma dirsek bükkülü önde birleştirme şınav gibi
şöyle bir değerlendirme yapsak diyorum birbirimizin menüsüne
5nazar boncuğu üzerinden
1. nazar boncuğu spor yaptıysa
2. nazar boncuğu ara öğünler güzel olmuşsa
3. nazar boncuğu ana öğünler güzelse
4. nazar boncuğu 2 lt su
5. kaçamak yapmadıysa nasıl olur?
ne diyim süper olur her güzel davranış bir nazar boncuğu ile ödüllenecek süper... ben çalışıyorum ya o yüzden onlar benim yanıma geldiler bendeler. dediğin gibi erken yemek yemenin zararıda var işte bööle. bende pilatese gitmek çok istiyorum sıkılaşmak için bence kilo kaybı kadar önemli sıkılaşmak vücut daha diri sıkı oluyor kas arttığı içinde kilo almak çok kolay oluyormuş doğrusu sen ftr cisin daha iyi bilirsin. eşimi ikna etsem annemler gidince hemen başlayacağım spor salonu ve pilatese.
Ay ne güzel fikirler atılmış ortaya..Menüleri değerlendirmek iyi olur gerçekten de..Belki kaçamakları azaltırız bu sayede..5nazar boncuğu üzerinden
1. nazar boncuğu spor yaptıysa
2. nazar boncuğu ara öğünler güzel olmuşsa
3. nazar boncuğu ana öğünler güzelse
4. nazar boncuğu 2 lt su
5. kaçamak yapmadıysa nasıl olur?
Burdayım merak etme seni takip ediyorum,ama akşam çayın yanında aburcubur yediğini görmeyeyim....benim bodyim bu gün girmemiiş nerdesin samanyoluu....
Bugün ancak oturabildim inanın...Evi toparladım,pazara gittim,alışveriş,faturalar....Pilim bitti anlayacağınız...Bir de oruçluydum yine....yemekle çok uğraşmayayım diye balık aldım şimdi onu pişiricem....Yani menüm
SAHUR 1 bardak kefir
Akşam 1 kase çorba içtim..Birazdan balık ve salata yicem...Belki 2 parça da tahin helvası yerim bak kızmayın..
GECE meyve
Bugün ancak oturabildim inanın...Evi toparladım,pazara gittim,alışveriş,faturalar....Pilim bitti anlayacağınız...Bir de oruçluydum yine....yemekle çok uğraşmayayım diye balık aldım şimdi onu pişiricem....Yani menüm
SAHUR 1 bardak kefir
Akşam 1 kase çorba içtim..Birazdan balık ve salata yicem...Belki 2 parça da tahin helvası yerim bak kızmayın..
GECE meyve
kızlar size menümü yazayım pekk iyi bir not alamaycağım
sabah
2 dilim kepek ekmeği ile kaşarlı tost domates salatalık zeytin yeşil çay
ara
yarım nar bir parça da ayva
öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 parça kızarmış balık
ara
2 avuç fındık 2 tane küçük magnum
akşam
ceza verdim kendime bişey yemeyeceğim
ara
bitki çayı
2 lt su
40 dk pilates
10 dk göğüs egz
20 dk oryantal
canım senin menüyü yorumlamak zor oruç olduğun için spor yok sahur yetersiz sıvı alımı aaz mecburen
3/5
Aslında magnumlara kadar çok güzeldi,ama sporun gayet iyi yakmışındır bence...Keşke akşam salata,yoğurt falan yeseydin metabolizman hızlansın diye....ara
2 avuç fındık 2 tane küçük magnum
akşam
ceza verdim kendime bişey yemeyeceğim
ara
bitki çayı
2 lt su
40 dk pilates
10 dk göğüs egz
20 dk oryantal
Semoşum ben bu diyeti çok beğendim.Özellikle halleyli kısım süperdi.Bende uygulasam mı acaba....slm kizlar, mesaj lari okumaya vaktim yok suan,
yarin okurum.
Bugunki menum
sabah 9: 3tane halley yedim
oglen 12:sebzeli sandwic
ara 2de: 1dilim pizza
aksam 4te: 1kase mercimek corbasi
sonra: 20de: cikolara yedimm, cok lezztliydiiiiii
İşte benimkoruyucu meleğim nasılda kollar arkadaşını,helvaları görmezden gelir...Valla sorma dün atom karınca halt etmişti benim yanımda...merhaba samanyolu,
oruç oruç bayağı iş yapmışsın.sahur süper iftar süper 2parça tahin az bozmuş gibi ama o kadarcık olsun diyelim akşam meyvende güzel hadi senide puanlayayııım. oruçluyken zor ama bir denim bakalım olacak mı?
sahur ve iftar yani ana yemeklerin güzel
meyveyle yaptığın ara öğünde güzel
çok hareketliymişsin o bir olumlu helvaysa olumsuz onlar birbirini götürsüün veiki boncuğun vaar...
Köstepek pasta mımerhaba tekrardan kızlar,
sıra bende neler yaptım paylaşayım.
öğlenden öğlene paylaşıyorum zaten. dün öğlenden başlim,
öğlen kuru fasülye, az pirinç pilavı ekmek yok,
akşam pırasa yemeği,1dilim ekmek,2çatal makarna
ara 1dilim köstebek pasta
yaklaşık 1.5saat gezerken yürüdüm.
bu sabah kahvaltıda 1simit 1haşlanmış yumurta aradada 2üzüm,1tane çizi..
bilgisayarıma system tool diye bir virüs bulaştı ama dikkat edin çok yaygınmış mahfpldu bilgisayar sizinkinede bulaşmasın görürseniz kaçın benden söylemesi.
Canım çok geçmiş olsun...Kimbilir ne kadar yorucu olmuştur evi temizlemek....Ama sevindirici yanı 1 kilo gitmiş.....Hepinizden özür diliyorum kızlar...Ancak apartmanda karşı komşumda yılbası gunu bir yangın çıktı.Benim evimde hasar yok ancak tedbir amaçlı o gun evi boşalttık ve duman her yerş kapladı.dolayısıyla üç gündür isi anca temizleyebildik...Benim yaşantım oldukça güçtü haliyle de sizi bilgilendiremedim( Aksaklıktan dolayı özür dilerim şekerler...Kilom 64 olmuş bu arada:))Sevindirici gibi gözükse de su kaybı olabilir aman dikkat!!!
kızlar naber.. moralim öyle bozukki
sabah: 1 kücük kepekli ekmek yarım litre su
Öğlen: 3-4 yemek kaşığı kadar makarna (arkadaş zorla yedirdi) 1 tabak salata
Arada: meyveli yoğurt
Akşam: 1 haşlanmış patates yanına domates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?