Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

akşam yemeğini erken yediğin için acıkıyorsun ben de abur cubur çok severim ama hiç başlamamak gerek elimi değdiğim anda sihirli bişey sanki tutamıyorum kendimi ailenin yanında mısın şimdi onlar da dikkat etsinler yemesnler öyle şeyler
göğüslerim hamilelikten sonra değişti biraz malum sıkılaşması için egzersizler ağırlıkla kol hareketleri yukarı kaldırma yana kaldırma dirsek bükkülü önde birleştirme şınav gibi
şöyle bir değerlendirme yapsak diyorum birbirimizin menüsüne
5 nazar boncuğu üzerinden
1. nazar boncuğu spor yaptıysa
2. nazar boncuğu ara öğünler güzel olmuşsa
3. nazar boncuğu ana öğünler güzelse
4. nazar boncuğu 2 lt su
5. kaçamak yapmadıysa nasıl olur?

ne diyim süper olur her güzel davranış bir nazar boncuğu ile ödüllenecek süper... ben çalışıyorum ya o yüzden onlar benim yanıma geldiler bendeler. dediğin gibi erken yemek yemenin zararıda var işte bööle. bende pilatese gitmek çok istiyorum sıkılaşmak için bence kilo kaybı kadar önemli sıkılaşmak vücut daha diri sıkı oluyor kas arttığı içinde kilo almak çok kolay oluyormuş doğrusu sen ftr cisin daha iyi bilirsin. eşimi ikna etsem annemler gidince hemen başlayacağım spor salonu ve pilatese.

yakın olsaydık ben yaptırırdım sana pilates:)

anlaştık o zaman böyle bir değerlendirme sistemi yapıyoruz hergün akşam menüleri yazıyoruz ve haftanın 1.sini seçeceğiz
deryushka da kayıplarda

S. A. mesajları okudun mu canım sen benim koçumsun bişeyler söylesene bana

Ay ne güzel fikirler atılmış ortaya..Menüleri değerlendirmek iyi olur gerçekten de..Belki kaçamakları azaltırız bu sayede..
benim bodyim bu gün girmemiiş nerdesin samanyoluu....
Burdayım merak etme seni takip ediyorum,ama akşam çayın yanında aburcubur yediğini görmeyeyim....Valla haklısın ya insanın yanında öyle şeyler yenince dayanamıyorbende öyleyim...Akşam kahvenin yanında donut yedim ,pişmanım ama yedim....

Bugün ancak oturabildim inanın...Evi toparladım,pazara gittim,alışveriş,faturalar....Pilim bitti anlayacağınız...Bir de oruçluydum yine....yemekle çok uğraşmayayım diye balık aldım şimdi onu pişiricem....Yani menüm
SAHUR 1 bardak kefir
Akşam 1 kase çorba içtim..Birazdan balık ve salata yicem...Belki 2 parça da tahin helvası yerim bak kızmayın..
GECE meyve

kızlar size menümü yazayım pekk iyi bir not alamaycağım

sabah
2 dilim kepek ekmeği ile kaşarlı tost domates salatalık zeytin yeşil çay

ara
yarım nar bir parça da ayva

öğle
1 kase ezogelin çorbası
1 parça kızarmış balık

ara
2 avuç fındık 2 tane küçük magnum

akşam
ceza verdim kendime bişey yemeyeceğim

ara
bitki çayı

2 lt su
40 dk pilates
10 dk göğüs egz
20 dk oryantal

canım senin menüyü yorumlamak zor oruç olduğun için spor yok sahur yetersiz sıvı alımı aaz mecburen
3/5

Hepinizden özür diliyorum kızlar...Ancak apartmanda karşı komşumda yılbası gunu bir yangın çıktı.Benim evimde hasar yok ancak tedbir amaçlı o gun evi boşalttık ve duman her yerş kapladı.dolayısıyla üç gündür isi anca temizleyebildik...Benim yaşantım oldukça güçtü haliyle de sizi bilgilendiremedim( Aksaklıktan dolayı özür dilerim şekerler...Kilom 64 olmuş bu arada:))Sevindirici gibi gözükse de su kaybı olabilir aman dikkat!!!

kızlar naber.. moralim öyle bozukki

Haticecim hepsini okumadım ama yorumunu yazıcam yarın akşam..

bu arada herkes erken erken giriyor yazışıyor ben hergün saat 8 de geliyorum eve ama bu çarşamba çalışmıyorum..

yediklerim

sabah: 1 kücük kepekli ekmek yarım litre su

Öğlen: 3-4 yemek kaşığı kadar makarna (arkadaş zorla yedirdi) 1 tabak salata

Arada: meyveli yoğurt

Akşam: 1 haşlanmış patates yanına domates

slm kizlar, mesaj lari okumaya vaktim yok suan,
yarin okurum.

Bugunki menum

sabah 9: 3tane halley yedim
oglen 12:sebzeli sandwic
ara 2de: 1dilim pizza
aksam 4te: 1kase mercimek corbasi
sonra: 20de: cikolara yedimm, cok lezztliydiiiiii

merhaba samanyolu,
oruç oruç bayağı iş yapmışsın.sahur süper iftar süper 2parça tahin az bozmuş gibi ama o kadarcık olsun diyelim akşam meyvende güzel hadi senide puanlayayııım. oruçluyken zor ama bir denim bakalım olacak mı?
sahur ve iftar yani ana yemeklerin güzel
meyveyle yaptığın ara öğünde güzel

çok hareketliymişsin o bir olumlu helvaysa olumsuz onlar birbirini götürsüün ve iki boncuğun vaar...

haticecim herkes eşinin menüsünü mü puanlıyor nasıl yapıyoruz puanlama işini?ilk ara yemeğin ve ikinci ana yemeğin güzel.ammaaa magnum ve kaşar bozmuşlar diğerlerini...
eğer cezanı uyguladıysan
2litre suya
spora
akşam yemek yememişin o magnumları götürürse ara öğünlerinede bir

ve üç boncuğun vaar...
çok mu notum kıt acaba?

Son düzenleme:
merhaba tekrardan kızlar,
sıra bende neler yaptım paylaşayım.
öğlenden öğlene paylaşıyorum zaten. dün öğlenden başlim,
öğlen kuru fasülye, az pirinç pilavı ekmek yok,
akşam pırasa yemeği,1dilim ekmek,2çatal makarna
ara 1dilim köstebek pasta
yaklaşık 1.5saat gezerken yürüdüm.
bu sabah kahvaltıda 1simit 1haşlanmış yumurta aradada 2üzüm,1tane çizi..
bilgisayarıma system tool diye bir virüs bulaştı ama dikkat edin çok yaygınmış mahfpldu bilgisayar sizinkinede bulaşmasın görürseniz kaçın benden söylemesi.

canım senin menüyü yorumlamak zor oruç olduğun için spor yok sahur yetersiz sıvı alımı aaz mecburen
3/5

Aaa bak sporu yazmayı unutmuşum yine 1 saat yürüyüş+150 mekik ...Sıvıya gelince 2 litreyi mutlaka tamamlıyorum merak etme..Bütün gece WC deyim bu yüzden...

ara
2 avuç fındık 2 tane küçük magnum

akşam
ceza verdim kendime bişey yemeyeceğim

ara
bitki çayı

2 lt su
40 dk pilates
10 dk göğüs egz
20 dk oryantal
Aslında magnumlara kadar çok güzeldi,ama sporun gayet iyi yakmışındır bence...Keşke akşam salata,yoğurt falan yeseydin metabolizman hızlansın diye....
slm kizlar, mesaj lari okumaya vaktim yok suan,
yarin okurum.

Bugunki menum

sabah 9: 3tane halley yedim
oglen 12:sebzeli sandwic
ara 2de: 1dilim pizza
aksam 4te: 1kase mercimek corbasi
sonra: 20de: cikolara yedimm, cok lezztliydiiiiii
Semoşum ben bu diyeti çok beğendim.Özellikle halleyli kısım süperdi.Bende uygulasam mı acaba....Hatice duymasın beni...:18::18:
İşte benimkoruyucu meleğim nasılda kollar arkadaşını,helvaları görmezden gelir...Valla sorma dün atom karınca halt etmişti benim yanımda...
Köstepek pasta mıYa siz bana niye eziyet ediyorsunuz.biri halley yer,biri magnum,diğeri de köstebek pasta..Yani beni de düşünün biraz aaa hangisini yesem önce acaba...
Şaka bir yana sabah biraz fazla olmuş gibi geldi bana.Çeyrek simit 1 dilim ekmeğe eşit diye dedim...Yine de güzel bence..

yenive eski arkadaşlar herkeze merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli beni sorarsanızzz hiççç iyi değilimm çokkk kötüyüm hatta çok psikolojim bozuk aylardır doktor ve hastane koşuşturuyorum ama elime şuan koca bir sıfır ve daha önce bilmediğim yeni öğrendiğim bir sürü problemim var Allahtan aşılabilecek şeyler ama zaman geçiyorr bunları kabullenmek ve katlanmak zorr gerçekten tabi bende diyet falan kalmadı beni gruptan attınız ne yaptınızz 2 kilo aldımm ben bu arada tabi sürekli hormon ilaçları ve iğneleri kullanıyorum elimden geldiğince dikkat ettim ama yinede böle oldu şimdilik ben yine tatildeyimm yani geri dönemiyorumm kızlarr çüki şimdi birde diyet stresini kaldırabileceğimi sanmıyorumm,bi urayıp ne durumdasınız görmek istedim bir sürü yeni arkadaş var hepsi hoş gelmişler eskilere semo,tgull,hatice 84 ü görebildimm sizede çokk selamm kızlarr kendinize iyi bakın kilo falannn dert edilcek şey değill sağlığı etkilemedikçe hepinize ve bana boll sağlıklı günlerr ALLAH İNŞALLAH BÜTÜN DERDİ OLANLARA EN KISA ZAMANDA DERMANINI VERİR... AMİNNNNN

Canım çok geçmiş olsun...Kimbilir ne kadar yorucu olmuştur evi temizlemek....Ama sevindirici yanı 1 kilo gitmiş.....

Canım umarım daha iyisindir,çok az yemişsin gün boyunca.....

Merhaba kızlar,

Uzun zaman giremedim ama sağlıklı beslenme konusunda ısrarcıyım ve olumlu sonuçlar almaya başladım

Dün yediklerim:

Sabah: 1 kase nestle nesfit meyveli (light süt kullanmıyorum, sağlığa zararlı diyet ürünler)
Ara: leblebi
Öğle: 1 tabak çorba, 4-5 kaşık sulu köfte yemeği, 2 kaşık erişte
Akşam: Küçük bir tabak ıspanak, domates, 1 dilim kepekli ekmek

Arkadaşım sen zayıfladın mı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…