Benımde cok kacamagım oldu
Sabah;bir muz
Ögle;bir kase mercimek çorbası,bir tane kadınbudu köfte,iki üç tane patates biber kızartma
Ogleden sonra;eti karam 4 kare,bir dilim baklava
Akşam;bir tabak taze fasulye,bir kase yogurt
Kizlar gunaydin
Kaptanim ben izne ayrilmak istiyorum.cunku bukdr dikkat etmeme ragmen bukdr ugrasmama cabama ragmen malesef. 1Hafta kilo veriosam 1hafta verdgmi aliyorm. Ve ben cok skldm. Psikolojik olabilir bilmiyorm. Ama beni biraz her cuma nolck stresi sardi sanirim. Cunku agzima cikolata dahi surmuyorum.suyu cilgin gibi iciyorum.ama olmuyo yani.bu da beni daha karamsar yapio.insanlar dikkat etmeden bile 500 600 gram verio.bn dikkat edip ustune aliosam var bi sknti.kilo vermek psikolojikse.sanirim bende bu cuma olayi hirs oldu.oyuzden anlayisiniza siginarak ben ayrilmak istiyorum.biraz toparliyim kendimi.bakalm bu cuma tarti psikolojisi olmadan diyetisyenin 3haftada 1 kontroluyle nsl olcak. Hersey icin tesekkur ederim kizlar. Sizleri cok sevdim. Yanlislik birinin kalbini kirdiysam yanlis bir cumle kurduysam affiniza siginip ozur dilerim. Kendinize dikkat edin.
BAk bole alinti yapinca etiketleyince geliyor.. ben bugun gene kahvaltiyi simit ve peynirle yaptim. Doymadim anacim simite..Benim mezun olalım 1 sene oldu :)
tatlım nere gidiyosun ya yapma deme öle psikolojik olarak veremiyosun sanırım sıkma canını biz seni rahatlatırız burda bak benimde canım çok sıkkın ama gitmiyorum biyereKizlar gunaydin
Kaptanim ben izne ayrilmak istiyorum.cunku bukdr dikkat etmeme ragmen bukdr ugrasmama cabama ragmen malesef. 1Hafta kilo veriosam 1hafta verdgmi aliyorm. Ve ben cok skldm. Psikolojik olabilir bilmiyorm. Ama beni biraz her cuma nolck stresi sardi sanirim. Cunku agzima cikolata dahi surmuyorum.suyu cilgin gibi iciyorum.ama olmuyo yani.bu da beni daha karamsar yapio.insanlar dikkat etmeden bile 500 600 gram verio.bn dikkat edip ustune aliosam var bi sknti.kilo vermek psikolojikse.sanirim bende bu cuma olayi hirs oldu.oyuzden anlayisiniza siginarak ben ayrilmak istiyorum.biraz toparliyim kendimi.bakalm bu cuma tarti psikolojisi olmadan diyetisyenin 3haftada 1 kontroluyle nsl olcak. Hersey icin tesekkur ederim kizlar. Sizleri cok sevdim. Yanlislik birinin kalbini kirdiysam yanlis bir cumle kurduysam affiniza siginip ozur dilerim. Kendinize dikkat edin.
BAk bole alinti yapinca etiketleyince geliyor.. ben bugun gene kahvaltiyi simit ve peynirle yaptim. Doymadim anacim simite..
Kızlar Günaydın
Sanırım bizim takıma nazar değdi bende dün yoktum dedem vefat etti2 gündür uykusuzum felaket bi durumdayım annem çok kötü dayanamadı zaten hasta
Kaptanım ben yarın olmayabilirim kilomu şimdiden yazayım 100,8 herşeyin hayırlısı seviyorum sizi
saol canım Allah razı olsun amin inşallah annem biran önce düzelirBaşın saolsun cnm çok üzüldümAllah annene sağlık sıhhat versin inş
Allah sabir versin. Tamam cnm.saol canım Allah razı olsun amin inşallah annem biran önce düzelir
Ben bi ara çok kilo alıyordum az yesem bıle.sonra bir baktık troidim çalısmıyormus.acaba böyle bir sıkıntı olabilir miKizlar gunaydin
saol canım Allah razı olsun amin inşallah annem biran önce düzelir
Başın sağolsun canım Allah kalanlara sağlık ve sabır versinKızlar Günaydın
Sanırım bizim takıma nazar değdi bende dün yoktum dedem vefat etti2 gündür uykusuzum felaket bi durumdayım annem çok kötü dayanamadı zaten hasta
Kaptanım ben yarın olmayabilirim kilomu şimdiden yazayım 100,8 herşeyin hayırlısı seviyorum sizi
tatlım nere gidiyosun ya yapma deme öle psikolojik olarak veremiyosun sanırım sıkma canını biz seni rahatlatırız burda bak benimde canım çok sıkkın ama gitmiyorum biyere
Gitmeee canımKizlar gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?