Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu arada merhaba, ben az önce geldim hosgeldim. :)) heyecanlıyım. kendimi hep o beğendiğim elbisenin içinde hayal ediyorum.:) 'o elbise giyilecek' sloganım bu :))) hadi hepimize kolay gelsin

Hoşgeldin cnm bize biraz kendinden bahseder misinn

Gayet güzel başlamışsın cnm keşke bende ekmekten soğusam

Günaydın kızlar bugün burda güneş açtı içim açıldı valla zira dün gece çok uykusuz kaldım iki yavrum arasında mekik dokumaktan bugünden çok korkuyorum o yüzden he bide malum döneme girdim zor bir gün beni bekliyor
Açılışı güzel yaptım ama
2 haşlanmış yumurta peynir 1 büyük sivri biber 1 tam tahıllı ekmek
Böyle devam ederim inşallah
betnaz hu hu nasılsın canım nasıl geri sayım

Kesinlikle katılıyorum çorba konusunaa

Çok güzel özetlemişsin cnmm :)

Aynen kaptanim ekmeği dedim. Chemistry nasıl sogudun ekmek ten kuzum ya. Bende ekmeksiz sofradan kalkamam doymuyorum yoksa.Beyaz ekmek yemiyorum ama biraz azaltabilsem eminim faydası olur. Fikirlerinizi paylaşın

Aynen ya ekmeği yemeden bende doymuyorumm çok kötü bir huyy

Aynen cnm güne güzel başlamışsınn inşallah güzel kapatırsınn

bu arada merhaba, ben az önce geldim hosgeldim. :)) heyecanlıyım. kendimi hep o beğendiğim elbisenin içinde hayal ediyorum.:) 'o elbise giyilecek' sloganım bu :))) hadi hepimize kolay gelsin
Hoşgeldin :) umarım bol eksili yüksek motivasyonlu bir maraton olur senin için. Çok Şirin bi takımımız var inşallah sana da iyi gelecek kk hatunları ve şeker kaptanımız

betnaz in 2haftalik surecindeki 14.gunu kapatip 13.gune baslamaktayiz. Evet kuzu dun sporunu yaptin mi.

Bugun kahvaltin ve diger ogunlerin ve de aksamki sporunu bildirirsin. Suyunuda belirtirsin. 13gun boyunca boyle bebisim.bizden bikabilirsn:)))

Super canim iyi baslamissin. Sende istikrarlisin:)

Selam kızlar :) herşey yolundadır umarım. Sevgili kaptanım beni bi süre izne ayıracak çünküüüü muhtemelen önümüzdeki süreçte tartıda +görmeye devam edicem :)
Olsuuun bazen kilo almak da güzeldir tartıda yalnız değilsen eğer ama yine de uğrar mesaj atar hal hatır sorarım inşallah.

Hayirlarla gelsin yavrusun..

Sabah menusu.
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Tirtiklanan kabak tatlisi ne kadar bilmiyorum 2 dilim sayin
1 bardak sut
2 bardak su

Iftar menusu
Pirinc pilavi
1 kase yogurt
Bamya yada yesil fasulye olur

Aaaaaaaaa:)))))) yaaaaa canimmmm tebrik ederimmmmm. Cok mutlu oldum ve cok duygulandim. Ama sen benim diyet eşimdin. Ayni anda girmistik takima. Ilk seninle arkadas olmustum. Kuzum ya tebrik ederimmmm ugra buraya olur mu ozlerim seni ben.

Ne güzel bir haber sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Etrafimdaki herkes hamile. Boyle oldukca oklar bana donuyor hep ortamlarda. Sanirim ben bu gidisle 5senelik fln evli olcam cocuk olana kadar:))))

Teşekkür ederim canım
Bana çok iyi geldiniz artık daha dikkat ediyorum yediklerime cuma tartıda 67 li bir rakam görmem an meselesi mutluluktan uçarım heralde :)
Bende veremiyorum kilo ya
Niye anlamadm. Bide dikkat etmesem nolck acaba. Bildgn durdu kilo vermem. Diyetisyene 10 aralikta gitmiskm 75.1 cikmsm. Ben gecn hafta 73.6yi gordm. Yani umutsuz vakayim sanirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…