- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
Hoşgeldin hadi kolay gelsin :)bu arada merhaba, ben az önce geldim hosgeldim. :)) heyecanlıyım. kendimi hep o beğendiğim elbisenin içinde hayal ediyorum.:) 'o elbise giyilecek' sloganım bu :))) hadi hepimize kolay gelsin
bu arada merhaba, ben az önce geldim hosgeldim. :)) heyecanlıyım. kendimi hep o beğendiğim elbisenin içinde hayal ediyorum.:) 'o elbise giyilecek' sloganım bu :))) hadi hepimize kolay gelsin
Kizlar gunaydin
1bardak su 2 kuru kayisi
1h.yumurta
1Kasik lor
Marul
2 zeytin
Yarim dilim tam tahilli
Ekmekten iyice sogumaya basladim.bu gidisle ne olur bilmiyorm.doktorda bi yemezsen tum listeni ona gore yaparm oylede devam etmk zorunda kalirsin demisti
Annem uzakta.bnde kayinvalideme gittigm zaman cidden ck guzel yemekler yapiyor.ben bol salata yiyip agzimi oyaliyorm acikcasi. Kofte mi yapmis. 4 taneyi gecirmiyorm. Sote mi yapms. 4Kasik koyup birakiyorm. Pilav almicam diyorm. Biraz belki ben nazimi gecirebiliyorm. Cnku biraz dedigim dedik biriyim. Kendime zarar verecek biseyi niye yapiyimki. Ama tabi memlekete annemin yanina gittigmde durum nsl olr blmiyorm:)
Ayrica corba masum bisey degildir arkadaslar. Corbayi kalorisiz zannetmeyin. :)
Merhaba hosgeldin. Daha once gelmis miydin. Kendini rica etsem tanitir misin. Yasin kac boyun kilon hedefin. KaptanimizZerosima . her gun menu paylasiyoruz. Brbrmze yormlar yapiyoruz. Yasakli seyler yiyenlerede ceza geldi. Ayrica sporda yapmamiz gerekiyor. Kisaca ozetledim. Hedefine ulasirsin insallah :)))
@EFEMMMMM86. Nerelerdesin arkadasim unuttun mu bizi
Aynen kaptanim ekmeği dedim. Chemistry nasıl sogudun ekmek ten kuzum ya. Bende ekmeksiz sofradan kalkamam doymuyorum yoksa.Beyaz ekmek yemiyorum ama biraz azaltabilsem eminim faydası olur. Fikirlerinizi paylaşın
Günaydın kızlar bugün burda güneş açtı içim açıldı valla zira dün gece çok uykusuz kaldım iki yavrum arasında mekik dokumaktan bugünden çok korkuyorum o yüzden he bide malum döneme girdim zor bir gün beni bekliyor
Açılışı güzel yaptım ama
2 haşlanmış yumurta peynir 1 büyük sivri biber 1 tam tahıllı ekmek
Böyle devam ederim inşallah
betnaz hu hu nasılsın canım nasıl geri sayım
Hoşgeldin :) umarım bol eksili yüksek motivasyonlu bir maraton olur senin için. Çok Şirin bi takımımız var inşallah sana da iyi gelecek kk hatunları ve şeker kaptanımızbu arada merhaba, ben az önce geldim hosgeldim. :)) heyecanlıyım. kendimi hep o beğendiğim elbisenin içinde hayal ediyorum.:) 'o elbise giyilecek' sloganım bu :))) hadi hepimize kolay gelsin
Tahilli ekmek yerken hic o his olmuyor.ama beyaz ekmek cidden insana yedirtiyor o konuda haklisiniz. :)Aynen ya ekmeği yemeden bende doymuyorumm çok kötü bir huyy
Super canim iyi baslamissin. Sende istikrarlisin:)Günaydın kızlar bugün burda güneş açtı içim açıldı valla zira dün gece çok uykusuz kaldım iki yavrum arasında mekik dokumaktan bugünden çok korkuyorum o yüzden he bide malum döneme girdim zor bir gün beni bekliyor
Açılışı güzel yaptım ama
2 haşlanmış yumurta peynir 1 büyük sivri biber 1 tam tahıllı ekmek
Böyle devam ederim inşallah
betnaz hu hu nasılsın canım nasıl geri sayım
Hayirlarla gelsin yavrusun..Selam kızlar :) herşey yolundadır umarım. Sevgili kaptanım beni bi süre izne ayıracak çünküüüü muhtemelen önümüzdeki süreçte tartıda +görmeye devam edicem :)
Olsuuun bazen kilo almak da güzeldir tartıda yalnız değilsen eğerama yine de uğrar mesaj atar hal hatır sorarım inşallah.
Aaaaaaaaa:)))))) yaaaaa canimmmm tebrik ederimmmmm. Cok mutlu oldum ve cok duygulandim. Ama sen benim diyet eşimdin. Ayni anda girmistik takima. Ilk seninle arkadas olmustum. Kuzum ya tebrik ederimmmm ugra buraya olur mu ozlerim seni ben.Selam kızlar :) herşey yolundadır umarım. Sevgili kaptanım beni bi süre izne ayıracak çünküüüü muhtemelen önümüzdeki süreçte tartıda +görmeye devam edicem :)
Olsuuun bazen kilo almak da güzeldir tartıda yalnız değilsen eğerama yine de uğrar mesaj atar hal hatır sorarım inşallah.
Teşekkür ederim canımSuper canim iyi baslamissin. Sende istikrarlisin:)
Ne güzel bir haber sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam kızlar :) herşey yolundadır umarım. Sevgili kaptanım beni bi süre izne ayıracak çünküüüü muhtemelen önümüzdeki süreçte tartıda +görmeye devam edicem :)
Bende veremiyorum kilo yaTeşekkür ederim canım
Bana çok iyi geldiniz artık daha dikkat ediyorum yediklerime cuma tartıda 67 li bir rakam görmem an meselesi mutluluktan uçarım heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?