- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Normaldir canim 4 5 gun sonra alisiyor insan. Yesilcayi 2 fincandan fazla icme diyorlar. Aksam yemegide yogurt yersin en iyisi canim.Ben bi dilim ispanakli borek yedim aksam yemegi hakkimi kaybettim 3 bardak yesil cay ictim simdilik 15 dakika jillian ve 50 mekik cektim birazdan leslie ye basliyorum :) kizzzzzchemistry_eng ne zormus su jillian 15 dakka zor dayandimmmmm
Nedeeennnnn ne oldu niye mutsuzsuunnnKizlaara olarak ceyrek yesil elma yedim.isyerindekilere dagitinca bana ceyregi kaldi.
Aksam et sote yedim yanina 1 kasik yogurt ve biraz salata
Jillian level 1 / 10.gun
2.5litre su
Biraz rhtsizim ve mutsuzum iyi bi gun deildi ama yinede sporumu yapicam.
Iyi aksamlar
Camak olmazsa amacina ulasirsin insallaaahhhhhKızlar öğleden önceki arada 1 çay bardağı laktozsuz süt ve 10 fındık
Öğlen tavuklu şehriye çorbası içtim
İkinci arada yine çay bardağı laktozsuz yarım muz 1 minik mandalina yedim
Tatlı krizim kesilmeyince yarım hurma yedim
Akşam yine 1 kase aynı çorba
1 saat sonra fix karışımlı yoğurdum
Bugünü de kazasız atlattımmı 3 gündür kaçamak yapmamış olcam
Ah bu emoji cok duygulandirdi beni. Nasildi ihtiyacim var suan boyleNedeeennnnn ne oldu niye mutsuzsuunnn
Olsun canim 2mil de gayet iyi. Istikrarindan sen hic sasma. Yengemde pilates yaparken yegenim onunla birlikte yapmaya calisirdi.kuzu kiz bunlar kiyamiyo insan2 mil leslie yapabildim cocuklar birakmiyor yaa hepnyarida kesiliyor
Kaçamak oldu sanki biraz yoğurduma 1 yk ayva reçeli kattımK
Camak olmazsa amacina ulasirsin insallaaahhhhh
Canim sen emziriyorsun kendini cok uzak tutma tatli da ye tarcinli sut ic yemegini de ye ama ekmeksiz ye minigin rizkini kesme bak Allah sorar valla sadece dikkat et zaten emzirdigin icin su gibi gider kiloZerosima evet emzirmek kilo verdiriyor hakikaten, hatta doktorlar normal düzeyde bir spor gibidir diyorlar
bugün, sabah 2 yumurta, biraz peynir ve 4zeytinle güne başladım, 1 dilim de tam buğday ekmeği.
oglen, tavuklu karabugday salatası
akşam üstü başım dönmeye başladı özellikle emzirdikten sonra.. piko yedim, sonra da aktivia yoğurt... aralarda çiğ badem attım ağzıma çünkü ayakta duramadım. bugün neden böyle oldum bilmiyorum. şu an başım ağrıyor.
akşam bir tabak kapuska ile tamamladım.
bu baş dönmesi ve şeker krizi ile ilgili napabilirim bilmiyorum. tarçınlı su içiyorum dengelesin diye ama nafile...
Ah su aksam krizleri cayin yanina tatli istegi hepimiz ayniyiz canimmmKızlar menüm sabah;bir haşlanmış yumurta,bir çatal peynir
Öğle;bir tabak kıymalı ıspanak,bir kase yogurt
Ara;bir mandalina,ıkı gün kurusu
Aksam;yarım tabak taze fasulye,yarım tabak bulgur pilavı
Yıne akşam kaçamagım oldu: (akşam oldu mu bana bişeyler oluyor erken yeme sansımda yok nolacak bilmiyorum.12.30 da ögle arası ben 7.30 da cıkıp eve gidene kadar 8 i geçiyor yemek maalesef
Canimmmmm kiyamam sana ya bozver yaaa insanlar cok patavatsiz ne soyledigini dusunmeden konusuyorlar veya ne hisseder diye umursamiyorlar malesef.. halbuki bilseler kalp kirmak kabeyi yikmaya benzer hadisini.... sen sikma canini bi tanem hersey duzelir insallah. Sen iyi kalpli birisin elbet rabbim goruyor her ne yasadiysan uzulme tamam mi kiyamammAh bu emoji cok duygulandirdi beni. Nasildi ihtiyacim var suan boyle
Gunluk stres canim.Malesef.bide ben kas catilsa aglarimm.oyzdn gucume gitti biseyler
haklısın, yemek yiyorum aslında ama şeker ve karbonhidrat azlığı beni düşürüyor sanırım, yarın bir de ufak tefek tatlı katacağım bakalım.Canim sen emziriyorsun kendini cok uzak tutma tatli da ye tarcinli sut ic yemegini de ye ama ekmeksiz ye minigin rizkini kesme bak Allah sorar valla sadece dikkat et zaten emzirdigin icin su gibi gider kilo
Öyleymiş canım :) ben de yeni öğrendim aslında yaza doğru ideal kiloma yaklaşınca düşünüyordum ama nasip tabii ki. Hayırlısı gelsin inşallahAaaa hamile misinnn ay canimmmm
Teşekkür ederim canım, inşallah :)Çok sevindim hayırlı olsun:)
Ayyyy cok guzel bisey. Olsun kiz o sana surpriz yapmis :) kizin vardi dimi canim.Öyleymiş canım :) ben de yeni öğrendim aslında yaza doğru ideal kiloma yaklaşınca düşünüyordum ama nasip tabii ki. Hayırlısı gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?