Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben bi dilim ispanakli borek yedim aksam yemegi hakkimi kaybettim 3 bardak yesil cay ictim simdilik 15 dakika jillian ve 50 mekik cektim birazdan leslie ye basliyorum :) kizzzzz chemistry_eng ne zormus su jillian 15 dakka zor dayandimmmmm
Normaldir canim 4 5 gun sonra alisiyor insan. Yesilcayi 2 fincandan fazla icme diyorlar. Aksam yemegide yogurt yersin en iyisi canim.

Nedeeennnnn ne oldu niye mutsuzsuunnn

K
Camak olmazsa amacina ulasirsin insallaaahhhhh

2 mil leslie yapabildim cocuklar birakmiyor yaa hepnyarida kesiliyor
Olsun canim 2mil de gayet iyi. Istikrarindan sen hic sasma. Yengemde pilates yaparken yegenim onunla birlikte yapmaya calisirdi.kuzu kiz bunlar kiyamiyo insan

K

Camak olmazsa amacina ulasirsin insallaaahhhhh
Kaçamak oldu sanki biraz yoğurduma 1 yk ayva reçeli kattım canım inanılmaz tatlı istiyor 1930 da yedim daha da bişey yemicem
Birde yemekte oğlumun yemediği 2 köfteyi de yedim
Anneler sizde çocuklarınızdan kalanları yiyormusunuz ziyan olmasın diye ben yapıyorum atmaya kıyamıyorum ama bana da yazık
Aynen çocuklarla yapamıyorum bende ufaklığım geliyor hemen yanıma kucak istiyor :)

Kızlar menüm sabah;bir haşlanmış yumurta,bir çatal peynir
Öğle;bir tabak kıymalı ıspanak,bir kase yogurt
Ara;bir mandalina,ıkı gün kurusu
Aksam;yarım tabak taze fasulye,yarım tabak bulgur pilavı
Yıne akşam kaçamagım oldu: (akşam oldu mu bana bişeyler oluyor erken yeme sansımda yok nolacak bilmiyorum.12.30 da ögle arası ben 7.30 da cıkıp eve gidene kadar 8 i geçiyor yemek maalesef

Zerosima evet emzirmek kilo verdiriyor hakikaten, hatta doktorlar normal düzeyde bir spor gibidir diyorlar

bugün, sabah 2 yumurta, biraz peynir ve 4zeytinle güne başladım, 1 dilim de tam buğday ekmeği.
oglen, tavuklu karabugday salatası
akşam üstü başım dönmeye başladı özellikle emzirdikten sonra.. piko yedim, sonra da aktivia yoğurt... aralarda çiğ badem attım ağzıma çünkü ayakta duramadım. bugün neden böyle oldum bilmiyorum. şu an başım ağrıyor.
akşam bir tabak kapuska ile tamamladım.

bu baş dönmesi ve şeker krizi ile ilgili napabilirim bilmiyorum. tarçınlı su içiyorum dengelesin diye ama nafile...

Canim sen emziriyorsun kendini cok uzak tutma tatli da ye tarcinli sut ic yemegini de ye ama ekmeksiz ye minigin rizkini kesme bak Allah sorar valla sadece dikkat et zaten emzirdigin icin su gibi gider kilo

Ah su aksam krizleri cayin yanina tatli istegi hepimiz ayniyiz canimmm (

Ah bu emoji cok duygulandirdi beni. Nasildi ihtiyacim var suan boyle
Gunluk stres canim.Malesef.bide ben kas catilsa aglarimm.oyzdn gucume gitti biseyler
Canimmmmm kiyamam sana ya bozver yaaa insanlar cok patavatsiz ne soyledigini dusunmeden konusuyorlar veya ne hisseder diye umursamiyorlar malesef.. halbuki bilseler kalp kirmak kabeyi yikmaya benzer hadisini.... sen sikma canini bi tanem hersey duzelir insallah. Sen iyi kalpli birisin elbet rabbim goruyor her ne yasadiysan uzulme tamam mi kiyamamm

Canim sen emziriyorsun kendini cok uzak tutma tatli da ye tarcinli sut ic yemegini de ye ama ekmeksiz ye minigin rizkini kesme bak Allah sorar valla sadece dikkat et zaten emzirdigin icin su gibi gider kilo
haklısın, yemek yiyorum aslında ama şeker ve karbonhidrat azlığı beni düşürüyor sanırım, yarın bir de ufak tefek tatlı katacağım bakalım.

Öyleymiş canım :) ben de yeni öğrendim aslında yaza doğru ideal kiloma yaklaşınca düşünüyordum ama nasip tabii ki. Hayırlısı gelsin inşallah
Ayyyy cok guzel bisey. Olsun kiz o sana surpriz yapmis :) kizin vardi dimi canim.

Sabah 1 bardak su 1 kuru kayisi

Regl oldum buarada :/

Tam tahilliyla sandvic yaptim beyaz peynir marul ve zeytinle.

Kızlar Günaydın ben tekrardan geldim aranıza kabul eder misiniz? Malum cenaze gelen giden derken bakamadım kendime bu sürede de 85.9 olmuşum Allah beni bildiği gibi yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…