Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aaaaaaaaa:)))))) yaaaaa canimmmm tebrik ederimmmmm. Cok mutlu oldum ve cok duygulandim. Ama sen benim diyet eşimdin. Ayni anda girmistik takima. Ilk seninle arkadas olmustum. Kuzum ya tebrik ederimmmm ugra buraya olur mu ozlerim seni ben.
Yaaa bırakmam seni :) beraber anneler topiğine de eş olacaktık ama hayırlısı:) arada gelirim muhakkak senden da doğru zamanda hayırlı haberler bekliyoruZ

Bende veremiyorum kilo ya
Niye anlamadm. Bide dikkat etmesem nolck acaba. Bildgn durdu kilo vermem. Diyetisyene 10 aralikta gitmiskm 75.1 cikmsm. Ben gecn hafta 73.6yi gordm. Yani umutsuz vakayim sanirim:)
Çok normal biliyorsun dönem dönem yavaşlama hatta durma olabilir sabret yeterki bu dönemlerde spora ağırlık verebilirsin bol bol yürüyüş yap 10000 adım at günde bu geçici dönemi atlatınca tekrar vermeye başlarsın 3 haftada 1,5 kilo vermişsin bence kötü değil
Kilo azaldıkçada haftalık verilen rakamlar azalır

Aaaa hamile misinnn ay canimmmm

chemistry_eng canimmm hemen yaziyorum :)
Dun 3 litre suyumu tamamladim ama sporu yapamafim misafir geldiii cok gec kalkti (
Ama buhun ceza verdim kendime 2 saat spora ayiracam dun gece aciktim 1 bardak sut ictim ve yattim :)
Hemen sabahi yaziyorum
Yumurta peynir zeytin klasik kahvalti yani ekmek bir dilim :) bu kadar :) kaldi 13 fistiklarim insallah bi ic kilo verebilirimm

İnşallah canım daima beklerizz burda hamile giden kaç kişi vardı ara ara göründüler ama kayboldular sende öyle olma :)

Hayirlarla gelsin yavrusun..

Sabah menusu.
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
Tirtiklanan kabak tatlisi ne kadar bilmiyorum 2 dilim sayin
1 bardak sut
2 bardak su

Iftar menusu
Pirinc pilavi
1 kase yogurt
Bamya yada yesil fasulye olur

O tatlının kalorisi yüksek değil mii

Teşekkür ederim canım
Bana çok iyi geldiniz artık daha dikkat ediyorum yediklerime cuma tartıda 67 li bir rakam görmem an meselesi mutluluktan uçarım heralde :)

Aynı istikrarla gidersen kesin görürsün cnm :)

Etrafimdaki herkes hamile. Boyle oldukca oklar bana donuyor hep ortamlarda. Sanirim ben bu gidisle 5senelik fln evli olcam cocuk olana kadar:))))

Kendin isteyerek yapmıyorsan milleti hiç takma onlar hiç susmaz evlenene kadar ne zaman evlenicen derler evlenirsin çocuk ne zaman derler yaparsın 2.çocuk ne zaman derler yanii anca konuşurlar :)

Bende veremiyorum kilo ya
Niye anlamadm. Bide dikkat etmesem nolck acaba. Bildgn durdu kilo vermem. Diyetisyene 10 aralikta gitmiskm 75.1 cikmsm. Ben gecn hafta 73.6yi gordm. Yani umutsuz vakayim sanirim:)

Bence öyle değilsinn cnm eminn ol gidecek kilo vermenin durduğunu düşünüyorsan vücudu şaşırt 1-2 gün :)

Çok sevindim hayırlı olsun:)

O tatlının kalorisi yüksek değil mii
Sabahin 6 sinda yedim kaptan. Onunla niyetlendim. Aksama kadar erimez mi sence. Lif orani da oldukca yuksek. Bir tane de incir yenistim simdi aklima geldi. Buldun mu kaptanim mesajimi buraya yazayım mi.

Hoşgeldin cnm bize biraz kendinden bahseder misinn

Hoşgeldin :) umarım bol eksili yüksek motivasyonlu bir maraton olur senin için. Çok Şirin bi takımımız var inşallah sana da iyi gelecek kk hatunları ve şeker kaptanımız

teşekkür ederim canlar. benim 7aylik şeker bir kızım var, emziriyorum, ek gıda da var tabi. o yüzden artık bir programla zayıflamaya karar verdim. hamilelikte 20 kilo aldım. herkes doğumdan sonra en az 10 kilo gider hemen dedi, ama ben sadece 5 kilo vermiştim. doğumdan sonra 83tum, şimdi 74 um, boyum 166,Yas 29. hedefim 2haftada 5kilo verebilmek. sonra da 63e inmek istiyorum. bu hafta kastiricagim bakalım. tabi emzirince çok acıkıyorum o da ayrı...

Hayırlı olsun bebişin analı babalı büyüsün
Yalnız 7 aylık çok küçük daha beslenmesinin hemen hemen %75 inin anne sütünden oluştuğu bir dönem ve bu dönemde süt için extra kaloriye ihtiyacınız olacak bu yüzden 2 haftada 5 kilo gibi bir hedef sütü ciddi manada etkileyebilir.
Bende emzirirken diyet yaptım ama haftalık 1 kilo civarı veriyordum ona rağmen azaldığı zamanlar oldu.
Yakında özel bir gün mü var onun için mi acele ediyorsun ?
Bende kaynımın düğünü için kilo vermek istemiştim kolay değil elti sıfatıyla katılcaktım düğüne :))

Yaaa bırakmam seni :) beraber anneler topiğine de eş olacaktık ama hayırlısı:) arada gelirim muhakkak senden da doğru zamanda hayırlı haberler bekliyoruZ
yaaa inşallah kuzum. haberleşmeyi kesmeyelim birbirimizden

kuzu günlük 2saat spor biraz fazla gelebilir. sen leslie 3 mili hakkını vererek yap. birde 50 mekik çek. yan yatıp 50şer sağ sol bacak harekeri . ve kolları sağa sola aşağı doğru eğilerek 50şer defa yanlarının erimesi için bunu yap.
gayet güzel gidiyorsunnnn

Kendin isteyerek yapmıyorsan milleti hiç takma onlar hiç susmaz evlenene kadar ne zaman evlenicen derler evlenirsin çocuk ne zaman derler yaparsın 2.çocuk ne zaman derler yanii anca konuşurlar :)
kesinlikle canım.bana dediler doğur işte ne güzel falan diye. ben çalışıp kariyer yaptıktan sonra istiyorum dedim. ona da laf ettiler. bazen dolmuşta falan hiç tanımadğm insanlar evlisin çocuğun var mı die soruyolar.bi keresinde bi kadın niye yok olmuyor mu dedi.ozaman üzülmüştüm.insanlar kendi gibi olmayana saygısı yok. herkes anne olacak diye kural da yok. hiç kimse hayallerin ne diye sormuyor. sorsalar okadar çok şey anlatırımki.ama anlamazlar. birde kendime daha hiç yakıştıramıyorum.çocuk çok severim ama kendimi düşünemiyorum. ama sanırım yaza kadar kafamdaki şeyleri ve tabularımı yıkacağımı düşünüyorum.ozamana bakarım artık :)

Allah analı babalı büyütsün. kuzudur o kuzu şimdi ayy kıyamam :) verirsin canım kiloyu.sen yeterki sütüne dikkat et. hepsi gider sen merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…