Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınn
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta zeytin yarım dilim tahıllı ekmek ve iki lokmada ballı kaymaklı ekmek
Bugün tatlı krizim daha kontrollü daha iyi hissediyorum kendimi
Yalnız ne yemek yapcağımı düşünüyorum

Ben bi dilim ispanakli borek yedim aksam yemegi hakkimi kaybettim 3 bardak yesil cay ictim simdilik 15 dakika jillian ve 50 mekik cektim birazdan leslie ye basliyorum :) kizzzzz chemistry_eng ne zormus su jillian 15 dakka zor dayandimmmmm

Gayet güzel cnm sporlar konuşuyorr

Gayet güzel bitirmişsinn

Hayırdır cnm neden mutsuzsun

Ah bu emoji cok duygulandirdi beni. Nasildi ihtiyacim var suan boyle
Gunluk stres canim.Malesef.bide ben kas catilsa aglarimm.oyzdn gucume gitti biseyler

Valla insanlar ufacık birşeye bile hemen sinirleniyor kalp kırmak ne kadar kolay şu zamanda insanlara takılıp kalma boşver sen kendi değerini bil

Daha önce burada yarışan annelerden duyduğum kadarı ile hep çocuktan kalan şeyleri yedikleri için bu halde olduklarını itiraf etmişlerdi

Bulgur şişirir ödem yapar cnm bol bol su iç o ödemi atarsın :)

İlk zamanlar böyle oluyor ya da diyetteyim psikolojisi etkiliyor sanki diyette değilmişte hep böyleymişsin gibi bir psikolojiye gir bakalım fark edecek mi :)

Kızlar Günaydın ben tekrardan geldim aranıza kabul eder misiniz? Malum cenaze gelen giden derken bakamadım kendime bu sürede de 85.9 olmuşum Allah beni bildiği gibi yapsin

Tabi cnm alırız bakalım 2 hafta bir deneyelim tekrar sonra diskalifiyen kalksın diye oylama yaparız haber verebiseydin keşke en azından izinli yazardım bana özelden numaranı verebilirsin böyle acil durumlarda bilgilendirmek için hatta gruptaki herkes bende çoğu burda yarışan kişilerin numarası var hatta size whatsap grubu bile kurabilirim isterseniz ?

Güne güzel başlamışsınn

Yemek olarak ton balıklı salata olabilir sebze yemekleri olabilir haşlanmış tavuk olabilir

Canim esimmmm hos geldin merak etme gider kilolar birlikte hallederiz insallah :)
Teşekkür ederim tatlişim çok sevindim beni geri almanıza çok üzülmüştüm yaa diskalifiye edildim diye eşim ben kilo alırken sen kaç kilo verdin bakim

Tabi sevinirim inanın o anda aklıma hiç birşey Gelmedi haber vermek adına. Ben özelden yazıyorum o zaman numaramı

Canim istersen muzu catalla ez ustune sut ve kakao dök. Tatli yerine onu oneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…