Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oglen
1kepce ezogelin
1tabak kuru fasulye
3Kasik yogurt
Salata
1.5litre su

Bende veremiyorum kilo ya
Niye anlamadm. Bide dikkat etmesem nolck acaba. Bildgn durdu kilo vermem. Diyetisyene 10 aralikta gitmiskm 75.1 cikmsm. Ben gecn hafta 73.6yi gordm. Yani umutsuz vakayim sanirim:)
Canimmm sen varya birden oyle bi hizla vereceksin ki kendin bile sasiracaksin cunku cok saglikli besleniyorsun vucudun tutuyor su anda kendini bi iki haftaya haftada 2 kilo vereceksin bak gor sen benim bi arkadas senin gibiydi iki ay bi kac kilo verdi cok uzuldu sonra ucuncu ay bir ayda 8 kilo verdi diger ay dokuz verdi ve kurtuldu kilolardan sende oyle olacaksin bak gor. Ayrica bebege bakacak olan uykusuz geceleri cekecek olan sensin bi insanin sorumlulugunu alacak olan sensin hazir degilsen asla yapma bebek kimseyi dinleme bi anne olarak tavsiyem sana

Aynen öyle çünkü yağdan gidiyor bir süre sonra kilolar

Ooo gayet süper cnm

Sabahin 6 sinda yedim kaptan. Onunla niyetlendim. Aksama kadar erimez mi sence. Lif orani da oldukca yuksek. Bir tane de incir yenistim simdi aklima geldi. Buldun mu kaptanim mesajimi buraya yazayım mi.

Valla bakmadım henüzz bakayım bulamazsam yazarsın :) erir erir sporda yaparsın akşam süper olur

Canım emzirmen senin için bir avantaj emin ol burda nazlı arkadaşımız vardı 2 ayda 20 kgma yakın kilo verdi gayette doyurucu ve süt yapıcı besinlerle beslendi eminim sende yapabilirsinn

İnsanlar herkesin tek düze yaşadığını yaşayacağını sanıyor malesef hala eski kafalı insan çok ben bunalıyorum öyle kişilerden tınlamıyorum he he deyip geçiyorum

Getirdim canım bu muydu :)

Kızlar öğleden önceki arada 1 çay bardağı laktozsuz süt ve 10 fındık
Öğlen tavuklu şehriye çorbası içtim
İkinci arada yine çay bardağı laktozsuz yarım muz 1 minik mandalina yedim
Tatlı krizim kesilmeyince yarım hurma yedim
Akşam yine 1 kase aynı çorba
1 saat sonra fix karışımlı yoğurdum
Bugünü de kazasız atlattımmı 3 gündür kaçamak yapmamış olcam

Hadi bakalım inşallah gayet iyi

Ben bi dilim ispanakli borek yedim aksam yemegi hakkimi kaybettim 3 bardak yesil cay ictim simdilik 15 dakika jillian ve 50 mekik cektim birazdan leslie ye basliyorum :) kizzzzz chemistry_eng ne zormus su jillian 15 dakka zor dayandimmmmm

Kizlaara olarak ceyrek yesil elma yedim.isyerindekilere dagitinca bana ceyregi kaldi.
Aksam et sote yedim yanina 1 kasik yogurt ve biraz salata

Jillian level 1 / 10.gun

2.5litre su

Biraz rhtsizim ve mutsuzum iyi bi gun deildi ama yinede sporumu yapicam.

Iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…