Canim istersen muzu catalla ez ustune sut ve kakao dök. Tatli yerine onu oneriyorlar.
Ton balıklı salata mm iyi fikir uzun zamandır yememiştim
Teşekkür ederim canım whatsapi grubunu biran önce kuralım benim uyarılması ihtiyacım var
Kızlar hadi numaralarınızı yollayın kaptanımıza. Kaptanım grubu açın kızlar numaralarını yolladık eklersiniz kizlari
Veremedim uc haftadir oldugum yerde sayiyorum en son 81 diTeşekkür ederim tatlişim çok sevindim beni geri almanıza çok üzülmüştüm yaa diskalifiye edildim diye eşim ben kilo alırken sen kaç kilo verdin bakim
Veremedim uc haftadir oldugum yerde sayiyorum en son 81 di
Eşim vericez hiç merak etmeVeremedim uc haftadir oldugum yerde sayiyorum en son 81 di
Eşim sende numaranı ver kaptana whatsap grubundan devam edelim
Tabiki de kaptanimBurayı da aksatmıyoruz canım :)
yap canım. pasta gibi oluyor yazmışlardı. :)Çok beğendimmm arada bunu yapıyım o zaman
bende ıspanak var :)Ton balıklı salata mm iyi fikir uzun zamandır yememiştim
he bide kabartma tozunu unutma :))))))bende ıspanak var :)
ben geçende evde napsam napsam diye düşündüm.
kabak rendeledim içine tatlı kırmızı biber doğradım minik minik dereotu attım biraz lor attım yumurta ve yoğurt attım içine. kepekli unun varsa içine hafiften katılaşması için at. yağlı kağıda dök. ver fırına. çok besleyici bence:)
Mücvere de benziyor çok güzel yapcam bir gün mutlaka teşekkürler canımbende ıspanak var :)
ben geçende evde napsam napsam diye düşündüm.
kabak rendeledim içine tatlı kırmızı biber doğradım minik minik dereotu attım biraz lor attım yumurta ve yoğurt attım içine. kepekli unun varsa içine hafiften katılaşması için at. yağlı kağıda dök. ver fırına. çok besleyici bence:)
öğleden önce arada yedim süperdi yarım muzu ezdim 1 tk kakao 1 küçük hurma 2 yk nesfit gevrek ve laktozsuz süt çok iyi olduyap canım. pasta gibi oluyor yazmışlardı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?