Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Teşekkür ederim canım whatsapi grubunu biran önce kuralım benim uyarılması ihtiyacım var

Teşekkür ederim canım whatsapi grubunu biran önce kuralım benim uyarılması ihtiyacım var

Diğer arkadaşlarda versin cnm numaraları eklicem bende numarası olan kişilerle grubum var ama daha önce burda yarışlanlar sizler tanımıyorsunuz :)

Kızlar hadi numaralarınızı yollayın kaptanımıza. Kaptanım grubu açın kızlar numaralarını yolladık eklersiniz kizlari

Olsun eşim bak bana bide üstüne kilo aldım yine eziyete baslicam

Eşim sende numaranı ver kaptana whatsap grubundan devam edelim

öğlen;
buğdaylı bi çorbaydı 1 kepçe
1 adet gordon blue
salata
3kaşık yogurt

2 litre su

Ton balıklı salata mm iyi fikir uzun zamandır yememiştim
bende ıspanak var :)
ben geçende evde napsam napsam diye düşündüm.
kabak rendeledim içine tatlı kırmızı biber doğradım minik minik dereotu attım biraz lor attım yumurta ve yoğurt attım içine. kepekli unun varsa içine hafiften katılaşması için at. yağlı kağıda dök. ver fırına. çok besleyici bence:)

he bide kabartma tozunu unutma :))))))

Mücvere de benziyor çok güzel yapcam bir gün mutlaka teşekkürler canım

yap canım. pasta gibi oluyor yazmışlardı. :)
öğleden önce arada yedim süperdi yarım muzu ezdim 1 tk kakao 1 küçük hurma 2 yk nesfit gevrek ve laktozsuz süt çok iyi oldu
Öğlede ton balıklı salata için markette pek beğenmedim yeşillikleri , orta boy havuç ve 2 yk közlenmiş patlıcanla ve 1 küçük ton balığıyla yaptım salatamı :) acıkmıştım diyemi çok güzeldi
Arada 1 elma yiyeceğim
Akşamada 1 kase çorba ve yarım kase yoğurt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…