- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Artik regl donemlerinin tatli krizine cozum buldk:)öğleden önce arada yedim süperdi yarım muzu ezdim 1 tk kakao 1 küçük hurma 2 yk nesfit gevrek ve laktozsuz süt çok iyi oldu
Öğlede ton balıklı salata için markette pek beğenmedim yeşillikleri , orta boy havuç ve 2 yk közlenmiş patlıcanla ve 1 küçük ton balığıyla yaptım salatamı :) acıkmıştım diyemi çok güzeldi
Arada 1 elma yiyeceğim
Akşamada 1 kase çorba ve yarım kase yoğurt inşallah
yap canım. pasta gibi oluyor yazmışlardı. :)
öğlen;
buğdaylı bi çorbaydı 1 kepçe
1 adet gordon blue
salata
3kaşık yogurt
2 litre su
bende ıspanak var :)
ben geçende evde napsam napsam diye düşündüm.
kabak rendeledim içine tatlı kırmızı biber doğradım minik minik dereotu attım biraz lor attım yumurta ve yoğurt attım içine. kepekli unun varsa içine hafiften katılaşması için at. yağlı kağıda dök. ver fırına. çok besleyici bence:)
he bide kabartma tozunu unutma :))))))
öğleden önce arada yedim süperdi yarım muzu ezdim 1 tk kakao 1 küçük hurma 2 yk nesfit gevrek ve laktozsuz süt çok iyi oldu
Öğlede ton balıklı salata için markette pek beğenmedim yeşillikleri , orta boy havuç ve 2 yk közlenmiş patlıcanla ve 1 küçük ton balığıyla yaptım salatamı :) acıkmıştım diyemi çok güzeldi
Arada 1 elma yiyeceğim
Akşamada 1 kase çorba ve yarım kase yoğurt inşallah
Artik regl donemlerinin tatli krizine cozum buldk:)
Bugunki menun ck guzel canim.istah acici. Patlican ezmesine limon skp maydonoz koyup yerim bende.ck hosuma gidiyor.
Afiyet olsun bol bol eksilerin olsn kg olarak:)
Ay evet öylede güzel olur yarınada öyle yapıyım :)Artik regl donemlerinin tatli krizine cozum buldk:)
Bugunki menun ck guzel canim.istah acici. Patlican ezmesine limon skp maydonoz koyup yerim bende.ck hosuma gidiyor.
Afiyet olsun bol bol eksilerin olsn kg olarak:)
Şinitzelin yandan yemisi kaptanim:)Gordon blue ne cnm
Ara
1yesil elma 6 cig badem
Aksam ispanak yogurt yerim
Jillian level 2 / 1.gunum olacak insallah
Bakalim jillian level 3den sonra ne kdr degismis olcam kaptanim. Son fotodan sonra ne kadar degismis olablrm merak ediyorum. Repormer pilates yapmak istiyorm fakat havalar duzelince bakcam ona.Çok güzel cnm
Canim elmayi tek mi yemistin.elma tek yenince aciktiriyor.yanina mutlaka cig badem yada yogurt yada sut. Elmada seker oldugu icin yanina sut yogurt gibi proteinle desteklemek lazmmsEvettt elmadan sonra açlık ve baş ağrısı hissettim2 hurmayla 10 fındık yedim birazdan çorba engeç 2000 de yoğurt
Evet yarım elmaya tarçın döküp yedim kan şekerini düzenlesin diye ama olmadı haklısın bir daha tek yemicem yanında süt içsem iyiydiCanim elmayi tek mi yemistin.elma tek yenince aciktiriyor.yanina mutlaka cig badem yada yogurt yada sut. Elmada seker oldugu icin yanina sut yogurt gibi proteinle desteklemek lazmms
Ye canim kilo alirsin baska bisey olmaz. Sen bilirsin. Senin hayatin senin tercihlerin.1 koca tepsi elmalı kurabiye yaptım. Yememek için kendimi zor tutuyorum. 1 tanecik yesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?