Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Artik regl donemlerinin tatli krizine cozum buldk:)
Bugunki menun ck guzel canim.istah acici. Patlican ezmesine limon skp maydonoz koyup yerim bende.ck hosuma gidiyor.
Afiyet olsun bol bol eksilerin olsn kg olarak:)

he bide kabartma tozunu unutma :))))))

Güzel hem besleyici hem doyurucu kalorisi az :)

Gayet iyi canım

Artik regl donemlerinin tatli krizine cozum buldk:)
Bugunki menun ck guzel canim.istah acici. Patlican ezmesine limon skp maydonoz koyup yerim bende.ck hosuma gidiyor.
Afiyet olsun bol bol eksilerin olsn kg olarak:)

Hepimizin bol bol eksileri olsun inşallah :)

Ara
1yesil elma 6 cig badem

Aksam ispanak yogurt yerim

Jillian level 2 / 1.gunum olacak insallah

Evettt elmadan sonra açlık ve baş ağrısı hissettim2 hurmayla 10 fındık yedim birazdan çorba engeç 2000 de yoğurt
Canim elmayi tek mi yemistin.elma tek yenince aciktiriyor.yanina mutlaka cig badem yada yogurt yada sut. Elmada seker oldugu icin yanina sut yogurt gibi proteinle desteklemek lazmms

Canim elmayi tek mi yemistin.elma tek yenince aciktiriyor.yanina mutlaka cig badem yada yogurt yada sut. Elmada seker oldugu icin yanina sut yogurt gibi proteinle desteklemek lazmms
Evet yarım elmaya tarçın döküp yedim kan şekerini düzenlesin diye ama olmadı haklısın bir daha tek yemicem yanında süt içsem iyiydi

1 koca tepsi elmalı kurabiye yaptım. Yememek için kendimi zor tutuyorum. 1 tanecik yesem mi

Kizlar level1e alistim derken. Level 2 yere serdi beni. Tansiyonum dustu niye bilmiyorm.cok iyi yapamadm surekli midem bulandi reglden dolayi sanirim

betnaz kac gun kaldi bakim. Spor yapildi mi neler yaptn bugun. Kacamak lutfen yapma. Dunki boregini unutmadim. Eger tutamayacaksan kendini bu yola hic girmeyelim. Azicik sertlesiyim bende. Tatli dille motive olunmuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…