Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Level 2yi yaptiktn sonra ve suan her yerim fena aciyorken. Artik yorum yaparken cok yumusak olmicam. Ben kacamak yapincada siz beni azarlayin. Cnku tatli dille olmicak. Biraz gercekler acidirdan yola cikip elestiricem.
chentiq . Nasil ama yontem:)

1 koca tepsi elmalı kurabiye yaptım. Yememek için kendimi zor tutuyorum. 1 tanecik yesem mi
chemistry_eng haklı çok canın çektiyse küçük bir lokma ye eziyet etme kendine ama sana garanti veriyorum elmaya tarçın döküp yiyincede elmalı kurabiye yemişsin gibi oluyosun bugün ben tarçınlı elma yerken öyle hissettim
Yarın daha erken bir saatte öğünlerinden birini hafifleterek ara öğünde de bir tane yiyebilirsin
Yarım saat yürüyebileceksen şimdi yine yiyebilirsin :)
Nerden baksan 150-200 kcal vardır büyüklüğüne göre

Sabah klasik kahvalti
Oglen bi kase corba az tursu susayayim diye yedim tursuyu
Aksam yesil mercimek corbasi bi kase
2 tane kozde biber
Iki dilim ekmek
Bide canim cok tatli cekti bi tatli kasigi bal yedim
2 bardak yesil cay
2 litre su
30 dakika jillian ( geberdim yapana kadar)
50 mekik
Kendimi cok siskin hissediyorummm regl olacamm yine tartida eksi gormicem ya cok sanssizim yaaa offfffff

Bu hafta göremesen bile devam et önümüzdeki hafta hakkını verir tartı

Yaaaa sen ne tatli bi arkadassin ya. Soz de dinlermis. Jillian da yaparmis. Ama o tursuyu yersen vucut tuzdan dolayi odem yapacak. Sen bu suyu biseysiz ic bence. Yoksa o tursu su tutacak vucudunda. Yanlis yontem bence. Hadi kuzu ya kaldi 12 gun. Ama beni gururlandiriyorsun:)

Canim cidden ck haklisin. Birde yanlis anlasilmasin ama burasi saglikli oneriler verelim birbirimizi destekleyelim die var. Surekli gun modunda borek istedi kurabiye istedi manti istediyle olmaz bu is. Arkadaslar yemek icin gosterdgnz iradeyi.yememek icinde gosterin. Bilmiyorm yanlis dusunuyor olabilirim ama. Herkes bi elini tasin altina koysun. Saglikli kalori alacaginiza. Margarinli kati ygli urunlerin kalorilerini aliyorsunuz sonrada uzuluyorsunuz. Sizi kimse zor duruma dusurmuyor. Aslinda siz kendinizi itiyorsunuz bu duruma. PASTA SON DEFA YAPILMIYOR KURABIYE DUNYADAN KALKMADI MANTI BIR DAHA BURALARDA OLMAYACAK GIBI kitlik varmis gibi psikolojiden bi cikmak lazim. Allah verdikce hepsi var. Biraz bulundugumuz bedene de iyi davranmak lazim. Ay bilmiyorum. Yanlis soyluyorsam cidden ozur dilerim ama isten gelmisim bogazlarm iltihapli ilac kullaniyorm.o halde spor yaptm.yine de hastaliga yada yorgunluga siginip kacamak yapmamaya calisiyorsam bence sizlerde yapabilirsiniz kuzular.

Yaaa kizdin bide banaaa butun vucudum tutuldu her yerim agiriyor su jillian yuzunden leslie fayda Etmiyor ya daha agir bisey lazimdi o yuzden buna basladimm. Peki sevgili chemmm su icebilmem icin ne yapmam lazim hadi soyle bakalimm

Yaaa kizdin bide banaaa butun vucudum tutuldu her yerim agiriyor su jillian yuzunden leslie fayda Etmiyor ya daha agir bisey lazimdi o yuzden buna basladimm. Peki sevgili chemmm su icebilmem icin ne yapmam lazim hadi soyle bakalimm
Bardaga koyup icicen canim yapacak bisey yok. Saat basi 1 bardak icsen zaten 12 14 bardagi rahat bulursun yatana kadar:)

Peki o zaman ne yapalim hersey zayiflamak guzel olmak icin
Sen zaten guzelsin canim benim. Kendini daha iyi hissedeceksin. 2hafta sonraki daveti dusun. Elbiseni dusun. Betnazcimmm sen bu sporun karsiligini 10gun snra alirsin.toparlanmaya baslar vucut. Jillian bugun benide yere serdi. Level 1 cerez gibiydi. Level 2 mahvetti ya

Ewet ya of herkes manken olmak zorunda mi sanki ne derlerse de umursamicam ya of yedim kendimi bir haftadir
Kuzu hersey zamanla olur. Ben o fotodaki degisikli anca 2 ayda elde ettim. Bazen haftanin 5 gunu 6 gunu hic aksatmadan spor yaptm. Millet cips cikolata yerken ben yemicem dedim. Onlar zayifti cunku yiyordu. Ama ben ztn musait deilm onlari yemeye. Istedigim o kumas bilekte biten pantolonu yazin giymiyim mi yani. Altina bantli yazlik ayakkabiyi giymiyim mi yani. Oyzdn her zaman de ki.cikolatanin sonu degil boregin sonu deil.onemli olan hedef.ona vardiktan snra bakarsin keyfine. Azicik sabir.sonra vucut tikir tikir verecek onlari.

Aynen susozun cokhosuma gitti ve iki gundur canim bisey cektiginde hep kendime soyluyorum son borek degil son cips degil son cikolata degil ... vs hepsivar ve beni bekliyorlar ne zaman fit oluncaa

Slm kızlar sabah 1 tane simit yedim öğlen hamsi ve fırında patates yedim ondan kendime ceza verdim akşam sadece yoğurt yedim 2.5 litre su içtim yatana kadar da 3 litreye tamamlicam beni lütfen azarlayin

Slm kızlar sabah 1 tane simit yedim öğlen hamsi ve fırında patates yedim ondan kendime ceza verdim akşam sadece yoğurt yedim 2.5 litre su içtim yatana kadar da 3 litreye tamamlicam beni lütfen azarlayin
Simit yasak borek yasak pasta yasak hepsi yasak artik bize yemicez artikkkk boyle yaparsak kilo veremeyiz birbirimize demoralize ederiz canim esimmm sen guzel beslenki bende okuyup hevesleniyim bende yaparim diyimmm bi daha olmasin bak

kar tatilinden sonra bu sabah haftanın ilk iş günü oldu benim için. işe gidince kahvaltı yapamıyorum ben, erken kalkayım diyorum beceremiyorum, işe gitmeden önce bebeği emzirmem gerekiyor derken... ben kahvaltı yapamıyorum tabi... bugün yoğun geçti yazamadım kusura bakmayın
kahvaltıda nesfit bar ve sade nescafe içtim. öğlen 2 yumurta, beyaz peynir, 4zeytin, bir dilim tam buğday ekmeği.
arada aktivia meyveli yoğurt yedim.
akşam dünden kalan kapuska, yarım porsiyon kadar makarna, brokoli salatası,
arada çiğ badem, ceviz ve kuru kayısı atistirdim.
bugün çok başarılı değildim. modum da düşük maalesef.
WhatsApp grubu iyi fikir. diğer arkadaşları tebrik ediyorum, herkes çok azimli maşallah. spor yapanlara, çikolata, kurabiye ve tatlı karşısında azimli ve onurlu duran tüm dostlara selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…