Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Simit yasak borek yasak pasta yasak hepsi yasak artik bize yemicez artikkkk boyle yaparsak kilo veremeyiz birbirimize demoralize ederiz canim esimmm sen guzel beslenki bende okuyup hevesleniyim bende yaparim diyimmm bi daha olmasin bak
ben de sevindiydim simit yiyebiliyor muyuz acaba diye

Tamam benimle basla.

Bugünkü menum

Sabah
1 simit 1 acma
5 zeytin 2 kk beyaz peynir

Ikindi

1 kasarli sucuklu tost
3 paketli kucuk cikolata

Aksam

1 kase bamya
Yarim tabak makarna salatasi
1 kase yogurt
1 kalin dilim kek

Ve haddi hesabi olmayan cay. 2 lt olmustur heralde.

Susamak icin falim sakizin ustune tanimam

Simit yasak borek yasak pasta yasak hepsi yasak artik bize yemicez artikkkk boyle yaparsak kilo veremeyiz birbirimize demoralize ederiz canim esimmm sen guzel beslenki bende okuyup hevesleniyim bende yaparim diyimmm bi daha olmasin bak
Çok haklısın eşim sende şu whatsap grubuna gelde azıcık dedikodu edelim

Bu arada masalllaaahhhh listen cissslarla dolu kaptan da seni yiyecek

ben de sevindiydim simit yiyebiliyor muyuz acaba diye
Malesef bebisim hic heveslenme ama emziriyorsun bak kahvaltini iyi yap aksatma doyana kadar ye oglen normal ye aksam az ye bol bol sut ve su ic sutun azalmasin yaziktir kuzuya

Kizlar sabah 2 bardak su

Yarim dilim tam tahilli
1 h.yumurta
1Kk peynir
Salatalik maydonoz
4 zeytin

Slm kızlar sabah 1 tane simit yedim öğlen hamsi ve fırında patates yedim ondan kendime ceza verdim akşam sadece yoğurt yedim 2.5 litre su içtim yatana kadar da 3 litreye tamamlicam beni lütfen azarlayin
Simit tamamen kalori. Ustune susam ayri bsy. Gereksiz kan sekerinin yukselip dusmesi ve ani acikma. Hamsinin yanina patatesin miktari onemli. 2tane elma dilim yediysen ama ekmek yemediysen olablr. Aksama yogurtla telafi etmeye calismissin. Ama ara vermistin ztn.eski duzenine donsen snn icin daha iyi olr canim. Zor gunler gecirdin kolay degil

Canim eger diyet yapmiosan soyle bizde bilelim. Bizimde canimiz var :)

Canim şimdi o yapamadigim ve geri aldığım kilo lakabını acısını çıkarmaya çalışıyorum bi hedef koydum 2 haftada 7 kilo vericem onun için çabalıyorum yapmadığım 2 hafta vicdan azabına sebep oldu diyetisyenime de gidemiyorum bu ay malum kayinpederim yeni öldü kayinvalidem ile altli ustlu oturuyorum fakat yaklaşık 3 haftadır yukarıda onunla kalıyorum düzenim tamamen değişti yani bi düzen oturtmak lazım ama bakalım ne zaman

Gunaydın kızlar dun akşam ipin ucunu kacırdım yıneyarım kase corba yarım tabak makarna.yemesem çok iyiydi ama cok acıkmıştım

Evet insanin duzeni degisince normaldir. Biraz sabirla yaparsin tabi. Spora alistirsan kendini daha rahat verirsin. Ya altli ustlu kolay degil. Ve sanirim bi bakan sensin. Cok guzel bir davranis. Takdir edilesi bisey cidden. Allah gonlune gore versin

Bakalim jillian level 3den sonra ne kdr degismis olcam kaptanim. Son fotodan sonra ne kadar degismis olablrm merak ediyorum. Repormer pilates yapmak istiyorm fakat havalar duzelince bakcam ona.

Havalar azcık düzelsin benimde ne planlarım var soğukta bişey yapamıyorum valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…