ben de sevindiydim simit yiyebiliyor muyuz acaba diyeSimit yasak borek yasak pasta yasak hepsi yasak artik bize yemicez artikkkkboyle yaparsak kilo veremeyiz birbirimize demoralize ederiz canim esimmm sen guzel beslenki bende okuyup hevesleniyim bende yaparim diyimmm bi daha olmasin bak
Tamam benimle basla.Level 2yi yaptiktn sonra ve suan her yerim fena aciyorken. Artik yorum yaparken cok yumusak olmicam. Ben kacamak yapincada siz beni azarlayin. Cnku tatli dille olmicak. Biraz gercekler acidirdan yola cikip elestiricem.
chentiq . Nasil ama yontem:)
Susamak icin falim sakizin ustune tanimamSabah klasik kahvalti
Oglen bi kase corba az tursu susayayim diye yedim tursuyu
Aksam yesil mercimek corbasi bi kase
2 tane kozde biber
Iki dilim ekmek
Bide canim cok tatli cekti bi tatli kasigi bal yedim
2 bardak yesil cay
2 litre su
30 dakika jillian ( geberdim yapana kadar)
50 mekik
Kendimi cok siskin hissediyorummm regl olacamm yine tartida eksi gormicem ya cok sanssizim yaaa offfffff
Çok haklısın eşim sende şu whatsap grubuna gelde azıcık dedikodu edelimSimit yasak borek yasak pasta yasak hepsi yasak artik bize yemicez artikkkkboyle yaparsak kilo veremeyiz birbirimize demoralize ederiz canim esimmm sen guzel beslenki bende okuyup hevesleniyim bende yaparim diyimmm bi daha olmasin bak
Sakiz mi ilginc hic denememistim hangisini alacam peki yani falimin hangi cesidiSusamak icin falim sakizin ustune tanimam
Bu arada masalllaaahhhh listen cissslarla dolu kaptan da seni yiyecekTamam benimle basla.
Bugünkü menum
Sabah
1 simit 1 acma
5 zeytin 2 kk beyaz peynir
Ikindi
1 kasarli sucuklu tost
3 paketli kucuk cikolata
Aksam
1 kase bamya
Yarim tabak makarna salatasi
1 kase yogurt
1 kalin dilim kek
Ve haddi hesabi olmayan cay. 2 lt olmustur heralde.
Malesef bebisim hic heveslenmeben de sevindiydim simit yiyebiliyor muyuz acaba diye
Simit tamamen kalori. Ustune susam ayri bsy. Gereksiz kan sekerinin yukselip dusmesi ve ani acikma. Hamsinin yanina patatesin miktari onemli. 2tane elma dilim yediysen ama ekmek yemediysen olablr. Aksama yogurtla telafi etmeye calismissin. Ama ara vermistin ztn.eski duzenine donsen snn icin daha iyi olr canim. Zor gunler gecirdin kolay degilSlm kızlar sabah 1 tane simit yedim öğlen hamsi ve fırında patates yedim ondan kendime ceza verdim akşam sadece yoğurt yedim 2.5 litre su içtim yatana kadar da 3 litreye tamamlicam beni lütfen azarlayin
Canim eger diyet yapmiosan soyle bizde bilelim. Bizimde canimiz var :)Tamam benimle basla.
Bugünkü menum
Sabah
1 simit 1 acma
5 zeytin 2 kk beyaz peynir
Ikindi
1 kasarli sucuklu tost
3 paketli kucuk cikolata
Aksam
1 kase bamya
Yarim tabak makarna salatasi
1 kase yogurt
1 kalin dilim kek
Ve haddi hesabi olmayan cay. 2 lt olmustur heralde.
Evet canım 3 yaşında bir kızım var:)Ayyyy cok guzel bisey. Olsun kiz o sana surpriz yapmis :) kizin vardi dimi canim.
Canim şimdi o yapamadigim ve geri aldığım kilo lakabını acısını çıkarmaya çalışıyorum bi hedef koydum 2 haftada 7 kilo vericem onun için çabalıyorum yapmadığım 2 hafta vicdan azabına sebep oldu diyetisyenime de gidemiyorum bu ay malum kayinpederim yeni öldü kayinvalidem ile altli ustlu oturuyorum fakat yaklaşık 3 haftadır yukarıda onunla kalıyorum düzenim tamamen değişti yani bi düzen oturtmak lazım ama bakalım ne zamanSimit tamamen kalori. Ustune susam ayri bsy. Gereksiz kan sekerinin yukselip dusmesi ve ani acikma. Hamsinin yanina patatesin miktari onemli. 2tane elma dilim yediysen ama ekmek yemediysen olablr. Aksama yogurtla telafi etmeye calismissin. Ama ara vermistin ztn.eski duzenine donsen snn icin daha iyi olr canim. Zor gunler gecirdin kolay degil
Essiz kaldim benEvet canım 3 yaşında bir kızım var:)
Evet insanin duzeni degisince normaldir. Biraz sabirla yaparsin tabi. Spora alistirsan kendini daha rahat verirsin. Ya altli ustlu kolay degil. Ve sanirim bi bakan sensin. Cok guzel bir davranis. Takdir edilesi bisey cidden. Allah gonlune gore versinCanim şimdi o yapamadigim ve geri aldığım kilo lakabını acısını çıkarmaya çalışıyorum bi hedef koydum 2 haftada 7 kilo vericem onun için çabalıyorum yapmadığım 2 hafta vicdan azabına sebep oldu diyetisyenime de gidemiyorum bu ay malum kayinpederim yeni öldü kayinvalidem ile altli ustlu oturuyorum fakat yaklaşık 3 haftadır yukarıda onunla kalıyorum düzenim tamamen değişti yani bi düzen oturtmak lazım ama bakalım ne zaman
Bakalim jillian level 3den sonra ne kdr degismis olcam kaptanim. Son fotodan sonra ne kadar degismis olablrm merak ediyorum. Repormer pilates yapmak istiyorm fakat havalar duzelince bakcam ona.
1 koca tepsi elmalı kurabiye yaptım. Yememek için kendimi zor tutuyorum. 1 tanecik yesem mi
1 koca tepsi elmalı kurabiye yaptım. Yememek için kendimi zor tutuyorum. 1 tanecik yesem mi
Kizlar level1e alistim derken. Level 2 yere serdi beni. Tansiyonum dustu niye bilmiyorm.cok iyi yapamadm surekli midem bulandi reglden dolayi sanirim
Ye canim kilo alirsin baska bisey olmaz. Sen bilirsin. Senin hayatin senin tercihlerin.
Zerosima . Senin yerine azari ben yaptim:))))
betnaz kac gun kaldi bakim. Spor yapildi mi neler yaptn bugun. Kacamak lutfen yapma. Dunki boregini unutmadim. Eger tutamayacaksan kendini bu yola hic girmeyelim. Azicik sertlesiyim bende. Tatli dille motive olunmuyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?