Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Level 2yi yaptiktn sonra ve suan her yerim fena aciyorken. Artik yorum yaparken cok yumusak olmicam. Ben kacamak yapincada siz beni azarlayin. Cnku tatli dille olmicak. Biraz gercekler acidirdan yola cikip elestiricem.
@chentiq. Nasil ama yontem:)

Süper ben beğendim zaten bundan sonra katı olmamın sebebi ortalamamız düşük olursa takımca ceza alıyoruz ceza almak istemiyorsanız elinizden geleni yapacaksınızz yoksa yarışmadaki bütün listeleri hazırlama görevi ellerinizden öper :)

Aynen öyledir cnm sonuçta hamur

İnşallah görmezsin cnm bol bol su iç :)

Kesinlikle haklısın sen hasta halinle bile birşeylere uğraşıyorsan zayıflamak isteyen kendini düşünen elini taşın altına koyacak ben burda kızmışım o kızmış önemli değil ki yine senin iyiliğin için yoksa kilolu kalmak istiyorsa kişi kendi sorunu ne diyelim :)

Yaaa kizdin bide banaaa butun vucudum tutuldu her yerim agiriyor su jillian yuzunden leslie fayda Etmiyor ya daha agir bisey lazimdi o yuzden buna basladimm. Peki sevgili chemmm su icebilmem icin ne yapmam lazim hadi soyle bakalimm

Bardaga koyup icicen canim yapacak bisey yok. Saat basi 1 bardak icsen zaten 12 14 bardagi rahat bulursun yatana kadar:)

Kesinlkle yoksa içilmiyor benim bir arkadaş saat başı alarm kurmuştu 1 bardak içiyordu saat başı

Peki o zaman ne yapalim hersey zayiflamak guzel olmak icin

Ayy level iki videosunu korkudan acamadim bile ya her yerim agiriyor resmen
Peki o zaman ne yapalim hersey zayiflamak guzel olmak icin

Ayy level iki videosunu korkudan acamadim bile ya her yerim agiriyor resmen

Bişeyleri başarmak istiyorsak o acılara katlanmak zorundayız inanıyorum ki aşacaksınız ve zaten vücut alışında daha rahat yapacaksınız :)

Ay ne güzel konuşuyorsunn bende adam akıllı 2 hafta yapsam verecem ama bi başlayamıyorum kii

Aynen susozun cokhosuma gitti ve iki gundur canim bisey cektiginde hep kendime soyluyorum son borek degil son cips degil son cikolata degil ... vs hepsivar ve beni bekliyorlar ne zaman fit oluncaa

Ah bende diyebilsemmm

Slm kızlar sabah 1 tane simit yedim öğlen hamsi ve fırında patates yedim ondan kendime ceza verdim akşam sadece yoğurt yedim 2.5 litre su içtim yatana kadar da 3 litreye tamamlicam beni lütfen azarlayin

Simit olmamış aynen cnm patateste çok değildir inş neyse akşamı hafif geçirmişsin en azından spor cezası vereliim sana bence

Yine de gün o kadar kötü geçmemiş gbii geldi bana hafif şeyler yemişsinn

ben de sevindiydim simit yiyebiliyor muyuz acaba diye

Simit çok kalorili ama ben bir defa diyet yaparken simit diyeti diye bişey okumuştum gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum ama sonuçta hamur

KIz bu nee hepsii karbonhidrat olmuşş

İnşallah en kısa zamanda düzeni oturtursun cnm birde gerçekten diyetine karışan çok olur duyma bildiğin gibi takıl gerekirse herkes için farklı menü hazırla ama sankın bırakma

Gunaydın kızlar dun akşam ipin ucunu kacırdım yıneyarım kase corba yarım tabak makarna.yemesem çok iyiydi ama cok acıkmıştım

Günaydın cnm makarna sade ise sorun değil ama soslu moslu ibişeyse çok olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…