Cok guzel canim.nesfitin kalorisi nasil. Bn yiyemem ve gereksiz seker olur die almadm ondan.ama yulaf almayi dusunuyorm.
Bende tam tahilli sandvic yaptm.sekersiz cay
Su 1 litre oldu
Kizzzzcylnslymn esimmmm bebisimmmm afferin kiz iyi vermisdin canimmm
Bak ne diyecem pazartesi seninle bes gunluk bi sok diyet yapalim mi herkes karsi biliyorum ama biraz hizli vermeye ihtiyacimiz var bizim moral amacli sadece 5 gunluk yapar misin benle pazartesiden cumaya
Eşim anlatsın uyalım kaptanım bizdeNe yapacaksınızz
Cok guzel canim.nesfitin kalorisi nasil. Bn yiyemem ve gereksiz seker olur die almadm ondan.ama yulaf almayi dusunuyorm.
Bende tam tahilli sandvic yaptm.sekersiz cay
Su 1 litre oldu
Eşim anlatsın uyalım kaptanım bizde
ama ilk baslarda malum sebepten once gayet guzeldi bildirimlerin.. yeme beniama ben bu konuda uzmanım.:)
senin topikde doğru dürüst bildirim yapamazken ne tavsiye edebilirdim ki?
ben elestiriye acigim kaptanim. Hatta yerden yere de vurulmaya acigim. Ama sadece etiketlenerek olmasini istiyorum.Günaydın kızlar lütfen burda kimse kimseye ne alınsın ne gocunsun burda bir hedefimiz var o da kilo vermek tabiki diyet menüsü gibi olmayanlar eleştiriye açık olacaklar yorum yapmam etmem diye birşey yok normalde her menüye yorum yazmak mecburi herkes için geçerli ha sana göre iyidir menü ona göre yorum yaparsın değildir ona göre yaparsın bende başladım bugün diyete birbirimizi motive edelim lütfen :)
Kaptanim yazdim goremedin mi 80.6 :)
Ya bi arkadadim yapmis
1. Gun sadece haslanmis patates baharat ekleyebilirsin
2. Gun sadece sebze sinirsiz
3. Gun sut yogurt veya yumurta bunlardan biriyle devam edecen
4. Gun meyve
5. Gun tavuk et veya balik hangisini istersen onu yiyorsun izgara veya haslama
Diyet boyunca asla ekmek filan yok icecek sinirsiz sekersiz ama
Iste bunu yapar misin benle canimm vuvudum durdu benim bi sasirtmak istiyorum ya vucudumu bu arada eger kacamak olmazsa 4-5 kilo arasinda veriyorsun. Arkadasim 5 kilo verdi resmen gozumun onunde sudan gitmis de olabilir ama benim kilo verisim durdu ya biraz o yuzden yapmak istiyorum
ama ilk baslarda malum sebepten once gayet guzeldi bildirimlerin.. yeme beni
ben elestiriye acigim kaptanim. Hatta yerden yere de vurulmaya acigim. Ama sadece etiketlenerek olmasini istiyorum.chentiq gozunu allah doyursun dese uzulmezdim. Ve nasil bir durum ostedigimi yazdim. Alindigim seyleri burada sizlerle paylasmayacagim da kiminle paylasacagim. Bak mesela chemistry_eng ben cok severim hem gidecek diye nasil uzulmustum gitme demistim. Ama en son yazdigim mesaja cevap vermemism ben de seni severim dememis. Ona da alindim.
Ama soylemeyecegim iste. Kendi icimde firtmaya devam edecegim.
Bu haftaki hedefim, madem herkesin esi var.dagci ya eslik teklif etmek. Sonra bu hafta icin 200 yada 400 gr vermek. Ve en az 3 gun 20 dk spor yapmak. Nasil bir hedef? Ha bir de sartlar ne olursa olsun 9 dan sonra yememek.
Pardon ya sen hedef sormussun kaptanim65 ilk hedefim ayyyyy 65 yazmasi bile guzelll ruya gibiii
Kız haftaya olan hedefin yani 1 hafta için kendine ne hedef koyuyorsunn
Simdi ben orda ozel konusmadigimi hala anlatamadim sanirim. Bu grupta diyet menulerinin disinda yemek yiyen sadece sen degildin.senin disinda baskalarida olunca genelleme olarak millet denmesi cok normal.olayi ozellestirmemisim.ama bundan cikarim yapip alinmak seninle alakali bir durum.buna benim yapabilecegim tek sey,kimseyi kirmak degildi niyetim direk hedef sende degilsin bu nedenle genelleme kelimesi kullanildi ldan baska bisey olamaz.cnku gercek bu yani.baz aldigin kelimeden yaptigin cikarimdan dolayi yapabilecegim baska bisey yokki.ayrica bukadar uzayacak bisey yoktu.kapansin lutfen bence.ayrica sende burda bi arkadasimizsin bende seni sevdim elbette.ama ilk baslarda malum sebepten once gayet guzeldi bildirimlerin.. yeme beni
ben elestiriye acigim kaptanim. Hatta yerden yere de vurulmaya acigim. Ama sadece etiketlenerek olmasini istiyorum.chentiq gozunu allah doyursun dese uzulmezdim. Ve nasil bir durum ostedigimi yazdim. Alindigim seyleri burada sizlerle paylasmayacagim da kiminle paylasacagim. Bak mesela chemistry_eng ben cok severim hem gidecek diye nasil uzulmustum gitme demistim. Ama en son yazdigim mesaja cevap vermemism ben de seni severim dememis. Ona da alindim.
Ama soylemeyecegim iste. Kendi icimde firtmaya devam edecegim.
Bu haftaki hedefim, madem herkesin esi var.dagci ya eslik teklif etmek. Sonra bu hafta icin 200 yada 400 gr vermek. Ve en az 3 gun 20 dk spor yapmak. Nasil bir hedef? Ha bir de sartlar ne olursa olsun 9 dan sonra yememek.
Yapabilir miyiz kaptanimm tesekurleerrrHedef kilonu yaz dedim cnm onu gördüm :)
Aslında yapılabilir :)
hiiiiiii ayyy devreler yandi eror eror eror 78 kaptanimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?