Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. TAKIM 501. ETAP HEDEF LİSTESİ

flygkts ---> 67,5 ---> 66
chemistry_eng ---> 73 ---> 72,5
betnaz ---> 80,6 --->
EFEMMM86 ---> --->
cylnslymn ---> 85,1 --->
tudeel---> 65,2 ---> 64,5
Zety---> --->
mavi1000---> 69,8 ---> 69,5
chentiq---> 64,8 --->
Zerosima---> 54,5 ---> 53

Cok guzel canim.nesfitin kalorisi nasil. Bn yiyemem ve gereksiz seker olur die almadm ondan.ama yulaf almayi dusunuyorm.
Bende tam tahilli sandvic yaptm.sekersiz cay
Su 1 litre oldu

Valla cnm kalorisi düşük daha önce de ondan yiyordum çünkü kahvaltı alışkanlığım yok en azından şimdilik bunla idare ederim dedim :)

Ne yapacaksınızz

3. TAKIM 501. ETAP HEDEF LİSTESİ

flygkts ---> 67,5 ---> 66
chemistry_eng ---> 73 ---> 72,5
betnaz ---> 80,6 --->
EFEMMM86 ---> --->
cylnslymn ---> 85,1 --->
tudeel---> 65,2 ---> 64,5
Zety---> 73 --->
mavi1000---> 69,8 ---> 69,5
chentiq---> 64,8 --->
Zerosima---> 54,5 ---> 53

@betnaz @cylnslymn Zety @chentiq kızlar sizlerde hedef kilonuzu belirtin ekleyelim :)

***3.takım 500.etap yeni üye listesi***

Flygkts: (69/67,5/1,5/%2,17) yeni üye başl trh 06.01.2017 başl kg 69 hedef kg 59
Zety: (74/73/1/%1,35) yeni üye başl trh 09.01.2017 başl kg 74 hedef kg 63
dagci: (///%) yeni üye başl trh 12.01.2016 başl kg hedef kg

Cok guzel canim.nesfitin kalorisi nasil. Bn yiyemem ve gereksiz seker olur die almadm ondan.ama yulaf almayi dusunuyorm.
Bende tam tahilli sandvic yaptm.sekersiz cay
Su 1 litre oldu

Nesfit Ballı Bademli, aralarında kalsiyum ile demirin de yer aldığı 7 farklı vitamin ve mineral içerir. 5 çorba kaşığı (30 gram) Nesfit Ballı&Bademli, 1 orta boy bardak yağsız süt eklenerek hazırlanır. Ara ara kahvaltılarda tüketilebilir.

Araştırdım geldim ben bu miktarlardan daha az kullanıyorum küçüktü porsiyon 175 kcal kadar bişey oluyor

Kaptanim yazdim goremedin mi 80.6 :)
Ya bi arkadadim yapmis
1. Gun sadece haslanmis patates baharat ekleyebilirsin
2. Gun sadece sebze sinirsiz
3. Gun sut yogurt veya yumurta bunlardan biriyle devam edecen
4. Gun meyve
5. Gun tavuk et veya balik hangisini istersen onu yiyorsun izgara veya haslama
Diyet boyunca asla ekmek filan yok icecek sinirsiz sekersiz ama
Iste bunu yapar misin benle canimm vuvudum durdu benim bi sasirtmak istiyorum ya vucudumu bu arada eger kacamak olmazsa 4-5 kilo arasinda veriyorsun. Arkadasim 5 kilo verdi resmen gozumun onunde sudan gitmis de olabilir ama benim kilo verisim durdu ya biraz o yuzden yapmak istiyorum

ama ben bu konuda uzmanım.:)

senin topikde doğru dürüst bildirim yapamazken ne tavsiye edebilirdim ki?
ama ilk baslarda malum sebepten once gayet guzeldi bildirimlerin.. yeme beni

ben elestiriye acigim kaptanim. Hatta yerden yere de vurulmaya acigim. Ama sadece etiketlenerek olmasini istiyorum. chentiq gozunu allah doyursun dese uzulmezdim. Ve nasil bir durum ostedigimi yazdim. Alindigim seyleri burada sizlerle paylasmayacagim da kiminle paylasacagim. Bak mesela chemistry_eng ben cok severim hem gidecek diye nasil uzulmustum gitme demistim. Ama en son yazdigim mesaja cevap vermemism ben de seni severim dememis. Ona da alindim.

Ama soylemeyecegim iste. Kendi icimde firtmaya devam edecegim.

Bu haftaki hedefim, madem herkesin esi var. dagci ya eslik teklif etmek. Sonra bu hafta icin 200 yada 400 gr vermek. Ve en az 3 gun 20 dk spor yapmak. Nasil bir hedef? Ha bir de sartlar ne olursa olsun 9 dan sonra yememek.

Hedef kilonu yaz dedim cnm onu gördüm :)

Aslında yapılabilir :)

Pardon ya sen hedef sormussun kaptanim 65 ilk hedefim ayyyyy 65 yazmasi bile guzelll ruya gibiii

Gayet iyi hedef zaten senin verecek kilon az olduğu için az az gitmesi de normal

Valla dediğim gibi birbirinize alınmayın etmeyin geçinin kardeş kardeş :) Ama chemistry_eng dedi üstte sadece sana özel değil diye o yüzden sadece sana söylemediği içinde etikete gerek yok çünkü bir ara dediği ibi mantılar tatlılar havada uçuşuyordu

Simdi ben orda ozel konusmadigimi hala anlatamadim sanirim. Bu grupta diyet menulerinin disinda yemek yiyen sadece sen degildin.senin disinda baskalarida olunca genelleme olarak millet denmesi cok normal.olayi ozellestirmemisim.ama bundan cikarim yapip alinmak seninle alakali bir durum.buna benim yapabilecegim tek sey,kimseyi kirmak degildi niyetim direk hedef sende degilsin bu nedenle genelleme kelimesi kullanildi ldan baska bisey olamaz.cnku gercek bu yani.baz aldigin kelimeden yaptigin cikarimdan dolayi yapabilecegim baska bisey yokki.ayrica bukadar uzayacak bisey yoktu.kapansin lutfen bence.ayrica sende burda bi arkadasimizsin bende seni sevdim elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…