Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günü güzel kapatmışsın cnm oh valla yap yürüyüşünü ne güzel olur

Allah kolaylık versin cnm hem çalışmak hem anne olmak hem ev işlerine yetişmek gerçekten zor ben bekar olduğum halde çoğu şeye yetişemiyorum evin bütün yükümlülüğü benim üstümde nerdeyse temizlik yemek vs bende çalışıyorum akşama kadar sonra temizlik yemek falan anca yetiştiriyorum

ama ben bu konuda uzmanım.:)

senin topikde doğru dürüst bildirim yapamazken ne tavsiye edebilirdim ki?

Olayi kisisellestirmek seninle alakali bir durum. Ogune kadar mantilar borekler paylasan insanlarda vardi. Yani ozel degil genel bir durumdu. Biz en iyisi şoyle yapalim. Ben hic yorum yapmiyim.
Iyi gunler kizlar.

Olur mu cnm yorum yapmamak tabiki yapacaksın bildiğin doğruları yanlışları tartışacaksın

Tartını götürme şansın yoksa öyle yap ama bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyor

Öyle bişey yok cnm bende dört dörtlük değilim diyet konusunda herkes bildiği şeylere göre yorum yapmak zorunda yapmalısın ki sade bir üyeyim diye düşünüyorsan değil artık benim yardımcım olarakta eline sopa alabilirsin yani :)

Günaydın kızlar lütfen burda kimse kimseye ne alınsın ne gocunsun burda bir hedefimiz var o da kilo vermek tabiki diyet menüsü gibi olmayanlar eleştiriye açık olacaklar yorum yapmam etmem diye birşey yok normalde her menüye yorum yazmak mecburi herkes için geçerli ha sana göre iyidir menü ona göre yorum yaparsın değildir ona göre yaparsın bende başladım bugün diyete birbirimizi motive edelim lütfen :)

günaydın ,hayırlı cumalar kızlar.

dün tesadüfen grubunuzu gördüm.
geçmiş yıllarda çok diyet ve yarış yapmıştık başka bir sitede arkadaşlarımızla.

gerçekten çok acımasız eleştiriler aldık.
cezalar,spor yarışları,birbirimizi geçmek için yaşadığımız tatlı çabalar.

ama sonuç zayıfladık ve daha sağlıklı olduk.

6 dan sonra karbonhidrat yememe yasağı vardı mesela.
ben meyveyi k.h.tan saymadığımı o şekilde öğrenmiştim.

bütün yağ yakımı akşam ve gece oluyor.

böyle ufak tefek ama bize alacağımız yolda fayda ve hız sağlayacak bilgiler,arada kendimizi zorlayacağımız uygulamalar vs.,vs.

önümüzdeki ay herkesin hedefi daha hafifi olmak.

***3.takım 500.etap free listesi***

tudeel: (65,7/65,2/0,5/%0,76) 472.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
cylnslymn: (85,9/85,1/0,8/%0,93) 499.etapta diskalifiye olan üye geri döndü

***3. Takım 500.Etap***

betnaz: (81,3///%)
Mely30: (77,3///%) hamilelik nedeniyle bildirimsiz izne ayrıldı
chemistry_eng: (73,6/73/0,6/%0,82)
EFEMMMMM86 : (100,8///%) geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzdesi 2'ye bölündü
chentiq: (64,7/64,8/+0,1/%-0,15)
mavi1000: (71,3///%)

3.Takım ortalaması : %

***3.takım 500.etap yeni üye listesi***

Flygkts: (69/67,5/1,5/%2,17) yeni üye başl trh 06.01.2017 başl kg 69 hedef kg 59
Zety: (74///%) yeni üye başl trh 09.01.2017 başl kg 74 hedef kg 63
dagci: (///%) yeni üye başl trh 12.01.2016 başl kg hedef kg

dagci cnm sende kendini tanıtıp kilonu hedef kilonu bildirirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…