Akşam olarak 1 kase yayla çorbası içtim ekmeksiz 2 saat sonra yoğurt yiyeceğim
Bu akşam eşim geliyor içim içime sığmıyor cts de ailelerimizin yanına gideceğiz 1 hafta ordayız orda sabah akşam yürüyüş yapacağım
Kızlar aksam ki menüm;100 gr kadar hindi ızgara,ıkı üç çatal salata,yarım bardak ıce tea
bebegimin dişi çıktı sonundaaaaama beni çok yoruyor. bilmiyorum ben mi çok acemiyim, yoksa benim kızım mı cadoloz, bitap düşüyorum günün sonunda...
evet gelelim günün ozetine,
sabah yarım simit, sade nescafe, bir avuç badem.
oglen; menemen, yarım simit, beyaz peynir, 2 zeytin, maydanoz, karışık bitki çayı
ara; yine Danone yedim dayanamadım
akşam, tarhana çorbası, fırında hamsi az yağlı, bol yeşillik.
ara : tarcinli sıcak süt
bu sabah tartıda 72li bisi gördüm çok sevindim, ne zamandır 75/73 arası gidip geliyorum. inşallah yarın sabah da aynı sayıları görebilirim.
spor işine gelince, ben işten geldikten sonra sürekli bebisle ilgileniyorum, dedim ya diğer annelere maşallah diyorum bissiru iş yapıyorlar, ben mutfağı bile zor topluyorum. şu an ev darmadağın, mutfak özerkliğini ilan etti, bebis yeni uyudu ve ben çok yorgun hissediyorum. bahane yazmak değil amacım, yapana saygım sonsuz ama ben işleri toparlayamiyorum
ama ben bu konuda uzmanım.:)sen
herkes menu paylaşsin dedin diye yazmistim.. ama bak her serde hayir varmis. Ne guzel uygulamalar yapmissiniz. Can gelmis topige.
cok guzel yazmissjn.
burdaki millet dedigin ben miyim yoksa...
1 seneyi gecti. Bizim topikte boyle akil vermedin yahu...masallah berakallah diyelim..
dün geldim.Siz bizim grupta misiniz ne zaman geldiniz ben anlamadim kendinizden biraz bshseder misiniz :)
Olayi kisisellestirmek seninle alakali bir durum. Ogune kadar mantilar borekler paylasan insanlarda vardi. Yani ozel degil genel bir durumdu. Biz en iyisi şoyle yapalim. Ben hic yorum yapmiyim.
Iyi gunler kizlar.
Günaydınnn
Bende bugün sevinçligillerdenim
67.5 çıktım
Evet çoğu ödem biliyorum ama 1.5 kg daha hafifim artık
Fark -1,5 yaz kaptanım
Haftaya cuma hedefim 66 yalnız şehir dışında olacağım evdeki tartıda tArtılamayacağım eve ise pazar döneceğim bu durumlarda napıyoruz kaptan ordaki tartıdan mı bildireyim sonucumu
başka sitede eskiden çok yarışırdım.Ben seni başka takımda yarışıyorsun sandım :)
Niyetim bide kimseyi kirmak degildi ona uzuldum. Birde bu gruptaki ilk pasta borek yiyen o arkadasimiz degildi.ben genel konusmustm.ona ragmen boyle bir tepki almak hosuma gitmedi.neyse kaptanimiz yorumlar herkesn menusunu.bana dusmez ztn. Ben artik kendime bakiyim.:)
Bencede ama içim yandı o ara elime o gecti ama yarım bardak içtim yinedeIce tea olmasa daha mı iyiydi sence
Hahaha alemsinHisttt kızlar içinizde en kilolu benin üstünüze atlar ezerim sizi haberiniz olsun hemencik alinganliklari bırakıyoruz kilo vermeye calisiyoruz
başka sitede eskiden çok yarışırdım.
şimdi kendi halimde takılıyorum.
ama heyecanlı günlerimizi özledim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?