Yapabilir miyiz kaptanimm tesekurleerrr
hahahahahaaa. Ben de sedim bu kiz bir haftada ne yapacak.....hiiiiiii ayyy devreler yandi eror eror eror 78 kaptanimmmm
Kaptanom su go team go seysoni nereden bulduysan acayip motive edici..Ben dayanabilir miyim acaba
Kaptanom su go team go seysoni nereden bulduysan acayip motive edici..
Anlıyorum canımBen de ayni sekilde dusunuyorum. Zaten elestirilmek degildi alindigim. Tarti farki diye bir sey var. Bir ust menude karar defteri var. Orada bulabilirsin.. tarti diye arattir cikiyor.
Sağolasın canım sende aynı şekilde iyi vermişsin tebrik ederim sporlar hakkını verdi tartıdaTebrik ederim canim. Ck guzel gitmistin bu hafta. Karsiligini ck guzel almissin.
ne güzel canım.senin için iyi olmuştur. güzel bir haftasonu geçirin inşallah :)Evettt bugün eşim izinliydi ona güzel bir eve hoş geldin kahvaltısı hazırladım mütevazi ama bol lezzetli kalorili cıslar vardı ama ben yemedim tabiki onları
Gözüm dönmesin diye 8 gibi 1 bardak nescafeli süt içtim kahvaltıda da 1kk tulum peyniri
7 zeytin 1 çavdarlı ekmek yarım salatalık yedim
Öğlen 1 kase yayla çorbası içeceğim
Ara yarım tarçınlı elma 2 ceviz 1 çay bardayı süt belki birkaç fındık veya badem diye düşünüyorum
kız bu diyeti ben burda forumda okumuştum. güne neyle başlarsan onunla devam ediyosun. etle başladıysan etle devam etcen. sabah kendimi et yerken düşünemedim kuzu :))) ara öğünüde yoktu bunun diye biliyorum dimi.Kaptanim yazdim goremedin mi 80.6 :)
Ya bi arkadadim yapmis
1. Gun sadece haslanmis patates baharat ekleyebilirsin
2. Gun sadece sebze sinirsiz
3. Gun sut yogurt veya yumurta bunlardan biriyle devam edecen
4. Gun meyve
5. Gun tavuk et veya balik hangisini istersen onu yiyorsun izgara veya haslama
Diyet boyunca asla ekmek filan yok icecek sinirsiz sekersiz ama
Iste bunu yapar misin benle canimm vuvudum durdu benim bi sasirtmak istiyorum ya vucudumu bu arada eger kacamak olmazsa 4-5 kilo arasinda veriyorsun. Arkadasim 5 kilo verdi resmen gozumun onunde sudan gitmis de olabilir ama benim kilo verisim durdu ya biraz o yuzden yapmak istiyorum
Sağolasın canım inşallah hepimiz için güzel bir haftasonu olsunne güzel canım.senin için iyi olmuştur. güzel bir haftasonu geçirin inşallah :)
ah onu hiççç sorma. bak şimdiden plan yptım. akşamdan evi toplıyım diyorum. yarın hazırlanıyım çıkıyım dışarı. kuaföre falan gitcem. ordan bikaç alışveriş işim var. sonra akşama bi yere davetliyiz oraya gitcez.ona gitmeden önce hediye almam lazım. sonra pazar günü pazar kahvaltısı yap sonra topla çamaşırlar kurudu mu kontrol. ütü zamanını belirle. sonra nereye gidilcek gezmeye onu belirle. haftalık alışverişini yap , önümüzdeki haftanın yemek listesini belirle , kuru kayısı çiğ badem miktarı kontrolu bittiyse al falan vs. derken yazarken yoruldum :))))))Sağolasın canım inşallah hepimiz için güzel bir haftasonu olsun
Çalışan hanımalar bol bol yetsin zamanınız zaman dursun hiç geçmesin
Hayatını kolaylaştıracak bir şey önereyim mi kurutma makinesini tavsiye ederim günde 3 posta çamaşır yıkayıp kurutup kaldırıyorum çok pratik hem zaman kazandırıyo hem ütüyü kolaylaştırıyo hemde asma toplama derdi kalmıyorah onu hiççç sorma. bak şimdiden plan yptım. akşamdan evi toplıyım diyorum. yarın hazırlanıyım çıkıyım dışarı. kuaföre falan gitcem. ordan bikaç alışveriş işim var. sonra akşama bi yere davetliyiz oraya gitcez.ona gitmeden önce hediye almam lazım. sonra pazar günü pazar kahvaltısı yap sonra topla çamaşırlar kurudu mu kontrol. ütü zamanını belirle. sonra nereye gidilcek gezmeye onu belirle. haftalık alışverişini yap , önümüzdeki haftanın yemek listesini belirle , kuru kayısı çiğ badem miktarı kontrolu bittiyse al falan vs. derken yazarken yoruldum :))))))
evet canım birde benim oturduğum yerde çamaşır asmak yasak , halı sirkelemek falan herşey yasak. bildiğin izole yaşam :) kurutma makinasını almayı düşünüyorum bende. çünkü şuanda çekas var. boş olan çocuk odasına koyuyorm onu. o oda dolduğunda koyabileceğim birşey yok.çünkü çamaşır kuruyan oda da oturmak iyi bişey değil. kurutucu alıcam bnde. en iyisi deidğin gibi. öğrenciyken yurttav ardı kurutucumuz çok işe yarardı :)Hayatını kolaylaştıracak bir şey önereyim mi kurutma makinesini tavsiye ederim günde 3 posta çamaşır yıkayıp kurutup kaldırıyorum çok pratik hem zaman kazandırıyo hem ütüyü kolaylaştırıyo hemde asma toplama derdi kalmıyor
Çalışmıyorum ama 2 çocukla hayatımı kurtarıyor benim
***3.takım 500.etap yeni üye listesi***
Flygkts: (69/67,5/1,5/%2,17) yeni üye başl trh 06.01.2017 başl kg 69 hedef kg 59
Zety: (74///%) yeni üye başl trh 09.01.2017 başl kg 74 hedef kg 63
dagci: (///%) yeni üye başl trh 12.01.2016 başl kg hedef kg
dagci cnm sende kendini tanıtıp kilonu hedef kilonu bildirirsen sevinirim
üç çocuğum var.Bize kendinden biraz bahsedersen seni tanıyalım biraz
yok ya senin 1. sayfadaki amddelerin çok zorlamıştı beni.ama ilk baslarda malum sebepten once gayet guzeldi bildirimlerin.. yeme beni
ben elestiriye acigim kaptanim. Hatta yerden yere de vurulmaya acigim. Ama sadece etiketlenerek olmasini istiyorum.chentiq gozunu allah doyursun dese uzulmezdim. Ve nasil bir durum ostedigimi yazdim. Alindigim seyleri burada sizlerle paylasmayacagim da kiminle paylasacagim. Bak mesela chemistry_eng ben cok severim hem gidecek diye nasil uzulmustum gitme demistim. Ama en son yazdigim mesaja cevap vermemism ben de seni severim dememis. Ona da alindim.
Ama soylemeyecegim iste. Kendi icimde firtmaya devam edecegim.
Bu haftaki hedefim, madem herkesin esi var.dagci ya eslik teklif etmek. Sonra bu hafta icin 200 yada 400 gr vermek. Ve en az 3 gun 20 dk spor yapmak. Nasil bir hedef? Ha bir de sartlar ne olursa olsun 9 dan sonra yememek.
Bu konuda kati oldugunu gayet anlamis oldum zaten... seve seve...üç çocuğum var.
çalışıyorum.
2009 dan itibaren daha istikrarlı diyet,spor hayatıma girdi.
arada bir kaç kilo aldım verdim.
ekimden bu yana kilo alıyorum maalesef.
yorgunluk,hastalık,stres vs. saldım .
beni zorlayacak bir ortama ihtiyacım var.
kilom bu hafta itibariyle 70.(((
hamilelik dışında görmediğim bir kiloydu.
geçen yıl kışı hedefim 64 ile geçirdim.
en hafif ve başarılı kışımdı.
yok ya senin 1. sayfadaki amddelerin çok zorlamıştı beni.
hafta sonu giremiyordum.
demek istediğim buydu zaten.
olur eşim seve seve.
ama bu konuda katıyım bahane istemem bilmiş ol.
ben her gün spor yapamaya çalışıyorum.
son zamanlarda akşamlar bütün gün ki başarımı yerle yeksan edecek şekilde maalesef.
sadece bu akşam iyiydi ama kilom aynı.
biraz beklediğimiz bulamadım ama pes etmedim.
en guzel temenni. Amin inşallah olur. Insallah zaman genisler bereketlesir bollasirSağolasın canım inşallah hepimiz için güzel bir haftasonu olsun
Çalışan hanımalar bol bol yetsin zamanınız zaman dursun hiç geçmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?