Bencede ama içim yandı o ara elime o gecti ama yarım bardak içtim yinede
Histtt kızlar içinizde en kilolu benin üstünüze atlar ezerim sizi haberiniz olsun hemencik alinganliklari bırakıyoruz kilo vermeye calisiyoruz
Histtt kızlar içinizde en kilolu benin üstünüze atlar ezerim sizi haberiniz olsun hemencik alinganliklari bırakıyoruz kilo vermeye calisiyoruz
3. TAKIM 501. ETAP HEDEF LİSTESİ
flygkts ---> 67,5 ---> 66
chemistry_eng ---> 73 --->72.5
betnaz ---> --->
EFEMMM86 ---> --->
cylnslymn ---> 85,1 --->
tudeel---> 65,2 --->
Zety---> --->
mavi1000---> --->
chentiq---> 64,8 --->
Zerosima---> 54,5 ---> 53
Cok guzel canim.nesfitin kalorisi nasil. Bn yiyemem ve gereksiz seker olur die almadm ondan.ama yulaf almayi dusunuyorm.chemistry_eng eşim bak gel sana bugünkü diyete başlayışımı anlatayım başlangıcım nasıl :)
Sabah küçük bir kase ballı bademli nestle nesfit
Ara 1 büyük fincan tarçınlı karanfilli yeşil çay
Su yarım litre oldu
5 dk eliptik bindim 15 dk yürüyerek işe geldim :)
Canim tebrik ederim.haftaya 79lari gorursun sen bu azimle.Kaptanim 80.6 ciktim regl ragmen mutluyum :)
Waaww superrEn yaşlı benim 34 oluyorum 31 ocakta. 83 doğumluyum. Kilo konusunda soktayim.sabahtan beri yanlış mı diye 10 kere tartıldım.
Geçen hafta 71.3
bu hafta 69.8
fark -1.5
Önümüzdeki hafta inşallah 69.5
Insallah yasam kocum sayendeeeeCanim tebrik ederim.haftaya 79lari gorursun sen bu azimle.
Bende psikolojik snrm 69u gormek istiyormEn yaşlı benim 34 oluyorum 31 ocakta. 83 doğumluyum. Kilo konusunda soktayim.sabahtan beri yanlış mı diye 10 kere tartıldım.
Geçen hafta 71.3
bu hafta 69.8
fark -1.5
Önümüzdeki hafta inşallah 69.5
Seninde cok iyi canim masallah reglsin sonucta regl olmasan 72 yi gorurdun bide senin vucudun super olmus rakamlarin hic onemi yokKizlar reglym agrim flnda ck. Dun spor yapamadim. Disarida yemek yedk.izgara kofte piyaz ayran.
Cuma tartisi 73
Hayır der miyim böyle bişeye canım pazartesi başlıca nasıl yapıcaz anlat heleKizzzzcylnslymn esimmmm bebisimmmm afferin kiz iyi vermisdin canimmm
Bak ne diyecem pazartesi seninle bes gunluk bi sok diyet yapalim mi herkes karsi biliyorum ama biraz hizli vermeye ihtiyacimiz var bizim moral amacli sadece 5 gunluk yapar misin benle pazartesiden cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?