Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gayet iyi cnm iraden süper bu arada

Planlı olunca herşey ama yetiştiyorsun sonuçta değil mi :)

***3. Takım 500.Etap***

betnaz: (81,3/80,6/0,7/%0,86)
Mely30: (77,3///%) hamilelik nedeniyle bildirimsiz izne ayrıldı
chemistry_eng: (73,6/73/0,6/%0,82)
EFEMMMMM86 : (100,8///%) 2.defa bildirimde bulunmadı
chentiq: (64,7/64,8/+0,1/%-0,15)
mavi1000: (71,3/69,8/1,5/%2,10)

3.Takım ortalaması : % 0,605

***3.takım 500.etap yeni üye listesi***

Flygkts: (69/67,5/1,5/%2,17) yeni üye başl trh 06.01.2017 başl kg 69 hedef kg 59
Zety: (74/73/1/%1,35) yeni üye başl trh 09.01.2017 başl kg 74 hedef kg 63
dagci: (70///%) yeni üye başl trh 12.01.2016 başl kg 70 hedef kg 64

3. TAKIM 501. ETAP HEDEF LİSTESİ

flygkts ---> 67,5 ---> 66
chemistry_eng ---> 73 ---> 72,5
betnaz ---> 80,6 ---> 78
EFEMMM86 ---> --->
cylnslymn ---> 85,1 --->
tudeel---> 65,2 ---> 64,5
Zety---> 73 ---> 71,5
mavi1000---> 69,8 ---> 69,5
chentiq---> 64,8 ---> 64,5
Zerosima---> 54,5 ---> 53

Maşallah boy falan kaçtı

Evet arkadaşlar şu an yine sabrımla sınanıyorum eşim geldi ya işim daha zor artık , çok sever abur cuburu kendisi
Bende az önce muhteşem ötesi aramı yaptım elma tarçın ve ceviz , denemediyseniz mutlaka deneyin elmalı kurabiye yedim sanki
Bu arada sabah 15 dk kadar bacak hareketleri çalıştım spor hanesine yazılmaya değer değil belki ama çabaladığımı bilin istedim birazdan 50 mekik çekeceğim

Gayet iyi cnm iraden süper bu arada
Kaptan nickini görünce
Ah sevgili zerosima diye hitap edesin geliyor çok romantik bir nickin var :)
Bugün bende şaşırdım kendime ne yalan söyliyim evvelki hafta olsa sofrayı süpürğr kalkardım
Yalnız kendimi inanılmaz zinde hissediyorum şeker tüketimim azalınca ferahladım sanki önceden dünyayı yiyip kolumu yerden kaldıramazdım gizli şekerim olabilir belkide

Oo güzel cnm süper gidiyorsun aman iradene sahip ol :)

:) :)

Olabilir belki de romantik olarak denmiştir lise 1de bir arkadaşım demişti sonra her yerde kullanır oldum ama şu an tek kullandığım yer burası :)

Aynen öyle oluyor zaten bende spor yapınca çok zinde hissediyorum kendimi :)

harikasin. Hem sonradan geldin hem super motive ediyorsun. Diren flygkts kocana karsi... direennn yanindayizzzz

harikasin. Hem sonradan geldin hem super motive ediyorsun. Diren flygkts kocana karsi... direennn yanindayizzzz
Teşekkür ederim sizi motive edebiliyorsam ne mutlu bana , irademi de sizden gelen güçle sağlıyorum

Akşam yemeğim 18:15 de 1 büyük bardak bol sulu ayran ve bu kısmı canınız çekmez umarım 1 adet bol pul biber ve bol limonlu ortalamadan küçük ince hamurlu lahmacun özellikle belirtiyorum fiziksel özelliklerini abartmadan yemeye çalıştım

Ve peşine 18:30 gibi eşimin gaziantepten getirdiği cıslardan iki dilim yedim 1 büyük fincan sade kahveyle beraber bununla beraber cts kullanmayı tercih ettiğim ödül hakkımı bu akşam kullandım
Evde yoğurt kalmadı bu yüzden yiyemeyeceğim bugünlük mideye paydos dinlensin artık sabaha kadar

Kizlar aksam yemek gibi olmadi cnku eve 9a dogru geldik. Isyerinden gec ciktm. 2 dilim tam tahilli 1 kk peynir 4 zeytin salatalik yedim.malesef boyle oldu.istemezdm ama elimden baska bsy glmedi.

Kizlar aksam yemek gibi olmadi cnku eve 9a dogru geldik. Isyerinden gec ciktm. 2 dilim tam tahilli 1 kk peynir 4 zeytin salatalik yedim.malesef boyle oldu.istemezdm ama elimden baska bsy glmedi.
O saat için yenebilecek en hafif şeyleri yemişsin canım bence doyduysan problem yok dr ayça kaya diyor ya sabah kral gibi öğlen prens akşam fakir gibi ye diye

bugün hava çok güzeldi, ben de bebeği koydum arabasına çıktık yürüyüşe, uzun aradan sonra çok iyi geldi. :)
gelelim menülere ;

sabah, 1 kase lifalif yoğurtla karıştırıp yedim, 3 çiğ badem

oglen : 2 yumurta, biraz peynir, bol maydanoz, 2 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, iki lokma bal-kaymak (arada yapıyorum)

ara :disarda salep içtim.

akşam: 5 köfte, yarım porsiyon makarna, bol yeşillik, 1 bardak şalgam suyu.

ara :sütlü şekersiz kahve

bu arada ben öğleden sonra evde oluyorum, dolayısıyla öğlen yemeğinde genellikle kahvaltılık yiyorum. iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama...

Tabi Antep ten gelen cıslara kim dayanır aynen ödül kısmını kullanmışsın :)

Bu arada ben Antepliyim :) sen nerden yakın mıyız yoksa

O saat için yenebilecek en hafif şeyleri yemişsin canım bence doyduysan problem yok dr ayça kaya diyor ya sabah kral gibi öğlen prens akşam fakir gibi ye diye

Aynen canım öenmli olan bunu başarabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…