Evettt bugün eşim izinliydi ona güzel bir eve hoş geldin kahvaltısı hazırladım mütevazi ama bol lezzetli kalorili cıslar vardı ama ben yemedim tabiki onları
Gözüm dönmesin diye 8 gibi 1 bardak nescafeli süt içtim kahvaltıda da 1kk tulum peyniri
7 zeytin 1 çavdarlı ekmek yarım salatalık yedim
Öğlen 1 kase yayla çorbası içeceğim
Ara yarım tarçınlı elma 2 ceviz 1 çay bardayı süt belki birkaç fındık veya badem diye düşünüyorum
öğlen;
1kase denmeyecek kadar tarhana
döner ve yanına 2 ç.kaşığı pilav
salata
3 kaşık yogurt
1.5litre su
hiç severek yemedim :/ pek güzel yapmamışlar.
ah onu hiççç sorma. bak şimdiden plan yptım. akşamdan evi toplıyım diyorum. yarın hazırlanıyım çıkıyım dışarı. kuaföre falan gitcem. ordan bikaç alışveriş işim var. sonra akşama bi yere davetliyiz oraya gitcez.ona gitmeden önce hediye almam lazım. sonra pazar günü pazar kahvaltısı yap sonra topla çamaşırlar kurudu mu kontrol. ütü zamanını belirle. sonra nereye gidilcek gezmeye onu belirle. haftalık alışverişini yap , önümüzdeki haftanın yemek listesini belirle , kuru kayısı çiğ badem miktarı kontrolu bittiyse al falan vs. derken yazarken yoruldum :))))))
üç çocuğum var.
çalışıyorum.
2009 dan itibaren daha istikrarlı diyet,spor hayatıma girdi.
arada bir kaç kilo aldım verdim.
ekimden bu yana kilo alıyorum maalesef.
yorgunluk,hastalık,stres vs. saldım .
beni zorlayacak bir ortama ihtiyacım var.
kilom bu hafta itibariyle 70.(((
hamilelik dışında görmediğim bir kiloydu.
geçen yıl kışı hedefim 64 ile geçirdim.
en hafif ve başarılı kışımdı.
yok ya senin 1. sayfadaki amddelerin çok zorlamıştı beni.
hafta sonu giremiyordum.
demek istediğim buydu zaten.
olur eşim seve seve.
ama bu konuda katıyım bahane istemem bilmiş ol.
ben her gün spor yapamaya çalışıyorum.
son zamanlarda akşamlar bütün gün ki başarımı yerle yeksan edecek şekilde maalesef.
sadece bu akşam iyiydi ama kilom aynı.
biraz beklediğimiz bulamadım ama pes etmedim.
Kaptan nickini görünceGayet iyi cnm iraden süper bu arada
Evet arkadaşlar şu an yine sabrımla sınanıyorum eşim geldi ya işim daha zor artık , çok sever abur cuburu kendisi
Bende az önce muhteşem ötesi aramı yaptım elma tarçın ve ceviz , denemediyseniz mutlaka deneyin elmalı kurabiye yedim sanki
Bu arada sabah 15 dk kadar bacak hareketleri çalıştım spor hanesine yazılmaya değer değil belki ama çabaladığımı bilin istedim birazdan 50 mekik çekeceğim
Kaptan nickini görünce
Ah sevgili zerosima diye hitap edesin geliyor çok romantik bir nickin var :)
Bugün bende şaşırdım kendime ne yalan söyliyim evvelki hafta olsa sofrayı süpürğr kalkardım
Yalnız kendimi inanılmaz zinde hissediyorum şeker tüketimim azalınca ferahladım sanki önceden dünyayı yiyip kolumu yerden kaldıramazdım gizli şekerim olabilir belkide
harikasin. Hem sonradan geldin hem super motive ediyorsun. Diren flygkts kocana karsi... direennn yanindayizzzzEvet arkadaşlar şu an yine sabrımla sınanıyorum eşim geldi ya işim daha zor artık , çok sever abur cuburu kendisi
Bende az önce muhteşem ötesi aramı yaptım elma tarçın ve ceviz , denemediyseniz mutlaka deneyin elmalı kurabiye yedim sanki
Bu arada sabah 15 dk kadar bacak hareketleri çalıştım spor hanesine yazılmaya değer değil belki ama çabaladığımı bilin istedim birazdan 50 mekik çekeceğim
Teşekkür ederim sizi motive edebiliyorsam ne mutlu bana , irademi de sizden gelen güçle sağlıyorumharikasin. Hem sonradan geldin hem super motive ediyorsun. Diren flygkts kocana karsi... direennn yanindayizzzz
O saat için yenebilecek en hafif şeyleri yemişsin canım bence doyduysan problem yok dr ayça kaya diyor ya sabah kral gibi öğlen prens akşam fakir gibi ye diyeKizlar aksam yemek gibi olmadi cnku eve 9a dogru geldik. Isyerinden gec ciktm. 2 dilim tam tahilli 1 kk peynir 4 zeytin salatalik yedim.malesef boyle oldu.istemezdm ama elimden baska bsy glmedi.
Yapalım canım nasıl olacak anlatır misincylnslymn canimmmmmm baslayacak miyiz yapabilecek misin benimle
Teşekkür ederim sizi motive edebiliyorsam ne mutlu bana , irademi de sizden gelen güçle sağlıyorum
Akşam yemeğim 18:15 de 1 büyük bardak bol sulu ayran ve bu kısmı canınız çekmez umarım 1 adet bol pul biber ve bol limonlu ortalamadan küçük ince hamurlu lahmacun özellikle belirtiyorum fiziksel özelliklerini abartmadan yemeye çalıştım
Ve peşine 18:30 gibi eşimin gaziantepten getirdiği cıslardan iki dilim yedim 1 büyük fincan sade kahveyle beraber bununla beraber cts kullanmayı tercih ettiğim ödül hakkımı bu akşam kullandım
Evde yoğurt kalmadı bu yüzden yiyemeyeceğim bugünlük mideye paydos dinlensin artık sabaha kadar
Kizlar aksam yemek gibi olmadi cnku eve 9a dogru geldik. Isyerinden gec ciktm. 2 dilim tam tahilli 1 kk peynir 4 zeytin salatalik yedim.malesef boyle oldu.istemezdm ama elimden baska bsy glmedi.
O saat için yenebilecek en hafif şeyleri yemişsin canım bence doyduysan problem yok dr ayça kaya diyor ya sabah kral gibi öğlen prens akşam fakir gibi ye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?