bugün hava çok güzeldi, ben de bebeği koydum arabasına çıktık yürüyüşe, uzun aradan sonra çok iyi geldi. :)
gelelim menülere ;
sabah, 1 kase lifalif yoğurtla karıştırıp yedim, 3 çiğ badem
oglen : 2 yumurta, biraz peynir, bol maydanoz, 2 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, iki lokma bal-kaymak (arada yapıyorum)
ara :disarda salep içtim.
akşam: 5 köfte, yarım porsiyon makarna, bol yeşillik, 1 bardak şalgam suyu.
ara :sütlü şekersiz kahve
bu arada ben öğleden sonra evde oluyorum, dolayısıyla öğlen yemeğinde genellikle kahvaltılık yiyorum. iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama...
Yapalım canım nasıl olacak anlatır misin
Kaptanim yazdim goremedin mi 80.6 :)
Ya bi arkadadim yapmis
1. Gun sadece haslanmis patates baharat ekleyebilirsin
2. Gun sadece sebze sinirsiz
3. Gun sut yogurt veya yumurta bunlardan biriyle devam edecen
4. Gun meyve
5. Gun tavuk et veya balik hangisini istersen onu yiyorsun izgara veya haslama
Diyet boyunca asla ekmek filan yok icecek sinirsiz sekersiz ama
Iste bunu yapar misin benle canimm vuvudum durdu benim bi sasirtmak istiyorum ya vucudumu bu arada eger kacamak olmazsa 4-5 kilo arasinda veriyorsun. Arkadasim 5 kilo verdi resmen gozumun onunde sudan gitmis de olabilir ama benim kilo verisim durdu ya biraz o yuzden yapmak istiyorum
Yapalım canım nasıl olacak anlatır misin
Kizlar bu haftasonunu atlatiyimda. Bnde yapmak isterim. Kk da bunun basligi var. 5 gunde 5 kilo verdiren diyet miydi baslik oyle biseydi.baya uzun uzun anlatmislar.Bu cnm
Herkese hayirli haftasonlari dilerim.
Tam bugday ekmegini hep hazir alirdm.dun firindan aldk.nslda guzelmis.bayildim.
Sabah
Yagsiz omlet
4zeytin
1kk peynir
Yesil cay
Oglen falan olcagini dusunmuyorm.evdeyken temizlk ypmktn yemek aklima gelmiyor.
Aksam sanirim tek olacagm evde
Brokoli haslar limonlar yerim diye dusunuyorum.
Jillian level 2 yapmam lazm bugun.yada salona inip eliptik ve biraz kosu yapmayi planliyorm.disarida ve evde islerim biterse.
Kizlar bu haftasonunu atlatiyimda. Bnde yapmak isterim. Kk da bunun basligi var. 5 gunde 5 kilo verdiren diyet miydi baslik oyle biseydi.baya uzun uzun anlatmislar.
Ya ben ogle yemeklernde ne cikacagni blmiyormki nsl yapcm onu :/ aslnda et gununde ton baligi gtrsem yanimda. Ck mantkli gbime gldi. Ama asiri derecede kaloriyi azaltmid oluyoruz gunluk.bunun bize geri donusu olr gibime geliyor ama deneyelim ya. :)
Kizlar gecen gun dar gelen kot gomlegim vardi.kollari oyle kasiyorduki giyemiyordum.gecen gun giydim kollar bol geldi. Ben tabi bir mutlu bir sevinc.
Bugunde dar gelen kot pantlnumu denedim.beli oyle sikardiki legen kemiklerim acirdi giydigimde ve basenlerden cok bastirirdi. Smdi giydim.bollasmis boyle. 29bedendi. 28e girecek kdr malesef daha olmadim. Ama 30a dogru giderken 29a donmek bol olarak hosuma gitti:)
bu tablo çok gaza getirici oluyor ya
3. TAKIM 501. ETAP HEDEF LİSTESİ
flygkts ---> 67,5 ---> 66
chemistry_eng ---> 73 ---> 72,5
betnaz ---> 80,6 ---> 78
EFEMMM86 ---> --->
cylnslymn ---> 85,1 --->
tudeel---> 65,2 ---> 64,5
Zety---> 73 ---> 71,5
mavi1000---> 69,8 ---> 69,5
chentiq---> 64,8 ---> 64,5
Zerosima---> 54,5 ---> 53
yaaa çok cissli şeyler içmişimŞalgam suyu vücutta ödem yapar cnm cıss
Salep konusunda ben tereddütteyim içecektim geçen vazgeçtim çok kalorili diye :)
bu tablo çok gaza getirici oluyor ya
yaaa çok cissli şeyler içmişimama ben şalgami antioksidan diye biliyorum
betnaz eşim pazartesi başlayalım bakalım nasıl olacak bi soka görmeliyim bende
Bende katilirm ama oglen icin bana akil verin:)Hadi bakalımchemistry_eng de yaparsa 4 kişi olacağız :)
Bende katilirm ama oglen icin bana akil verin:)
Biri bana ne yaptigimizi anlattsinn elimden tutsun :)) 26 yasindayim. Oturarak calistigim bir meslegim var. Hayatim boyunca kiloluydum. Dukan ile 13kilo verdim. 4yil once 85ten 72ye dustum. Pazar gunu diyete basladim. Bugun 7.gunum. Pazar gunu 77 kiloydum. 7gun gecti. Bugun 74.5 kiloyum. Bu sefer yapacagim dedim. Destek olalim birbirimize. Hedefim Nisan sonuna kadar 60kilo olmak. Oncelikle aysonunu 72ile kapama hedefimi gerceklestirmeliyim... bol zayiflamalarr
Bende 26 yasndym. 78le basladim 2 ayda anca 73e dustum. Yagdan gitmis hep. Sen masallah haftalik ck iyi veriyorsun.benim haftada 800gram gitse ben dua ediyorum:)Biri bana ne yaptigimizi anlattsinn elimden tutsun :)) 26 yasindayim. Oturarak calistigim bir meslegim var. Hayatim boyunca kiloluydum. Dukan ile 13kilo verdim. 4yil once 85ten 72ye dustum. Pazar gunu diyete basladim. Bugun 7.gunum. Pazar gunu 77 kiloydum. 7gun gecti. Bugun 74.5 kiloyum. Bu sefer yapacagim dedim. Destek olalim birbirimize. Hedefim Nisan sonuna kadar 60kilo olmak. Oncelikle aysonunu 72ile kapama hedefimi gerceklestirmeliyim... bol zayiflamalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?