- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Okudum, varim varimHoşgeldin cnm ilk sayfada kurallarımız var kabul edersen deneme sürecin başlar :)
Bende oturarak çalışıyorum oturduğun yerde yapabilecek sporlarla destek olurum burdan sana :)
Baya kasiyorum bu sefer.. aksam corbadan baska bisey icmemek ekmek tatli yememek etkili sanirim. Umarim senin de biranonce gider kilolar :)Bende 26 yasndym. 78le basladim 2 ayda anca 73e dustum. Yagdan gitmis hep. Sen masallah haftalik ck iyi veriyorsun.benim haftada 800gram gitse ben dua ediyorum:)
Boyum 1.69 buarada.
Okudum, varim varim
Ben hemen anlatmaya baslayayim.
Benim kahvaltim bir dilim zeytinezmeli ya da salcali ekmek. Haslanmis yumurta domates salatalik ve caydan ibaret..
Oglen corba ve yogurt
Tavuklu Salata ve yogurt
Sebze ve yogurt uclusunden birini yiyorum ekmek yok.
Aksam sebze corbam var. İcinde saplariyla birlikte kereviz,patates,biber,sogan,sarimsak,havuc,lahana var. Kimyonlu baharatli. Hepsini birlikte haslayip blendirdan geçiriyorum. Ekmeksiz onu yiyorum. Butun vitaminler var icinde. Sagliksiz oldugunu hic dusunmuyorum.
Ogun aralarinda calisirken bir kac badem uzum leblebi ile gecistirebiliyorum. Nadiren kucuk bir muz ya da yarim elma yiyorum. Gece cok acikirsam bir tane mandalina ile bastiriyorum. Ama genelde corbadan sonra yemiyorum. Karisik zencefilli bir bitki cayı iciyorum sadece..
Gun icinde 2lt yakin su ve bitki cayi iciyorum.
Benden bu kadar :)
Boylelikle 7gunde 2,5 kilo verdim. Tabi ilk kilolar hizli gider hep...
Bu sefer pes etmeyecegim. Destekleriniz ile... simdiden tesekkurler
Bende 26 yasndym. 78le basladim 2 ayda anca 73e dustum. Yagdan gitmis hep. Sen masallah haftalik ck iyi veriyorsun.benim haftada 800gram gitse ben dua ediyorum:)
Boyum 1.69 buarada.
Ya hayir sadece lahana degil bu. İnan ki bayila bayila iciyorum. Kerevizle acili biber sarimsak sogan patates havuc oyle guzel lezzet katiyor ki kimyonla da birlesince. Ben o çorbayı diyet yapmiyorken de severdim. Denemelisin. İcinde lahana varligi bile belli degilGayet güzel bir tek gözüme batan salçalı ekmek olduO da tuzlu olduğu için vücutta ödem toplar diye onun dışında geyet güzel
Lahana çorbasını ben diyet olarak denemeiştim sen akşamları içtiğin için normal geliyordur
Ben iki gün sabah öğle akşam hep içtiğimden acayip midem bulanmıştı 2 ay normal çorba içememiştim :)
Ya hayir sadece lahana degil bu. İnan ki bayila bayila iciyorum. Kerevizle acili biber sarimsak sogan patates havuc oyle guzel lezzet katiyor ki kimyonla da birlesince. Ben o çorbayı diyet yapmiyorken de severdim. Denemelisin. İcinde lahana varligi bile belli degil
7 günde 3,5 kiloyu nasıl verdin ya, süperr :) ben de ay sonunda 69u görmek istiyorum inşallahBiri bana ne yaptigimizi anlattsinn elimden tutsun :)) 26 yasindayim. Oturarak calistigim bir meslegim var. Hayatim boyunca kiloluydum. Dukan ile 13kilo verdim. 4yil once 85ten 72ye dustum. Pazar gunu diyete basladim. Bugun 7.gunum. Pazar gunu 77 kiloydum. 7gun gecti. Bugun 74.5 kiloyum. Bu sefer yapacagim dedim. Destek olalim birbirimize. Hedefim Nisan sonuna kadar 60kilo olmak. Oncelikle aysonunu 72ile kapama hedefimi gerceklestirmeliyim... bol zayiflamalarr
7 günde 3,5 kiloyu nasıl verdin ya, süperr :) ben de ay sonunda 69u görmek istiyorum inşallah
Salcayi ekmege koklatiyorum yahu Oyle bol bol yemiyorum merak etme :)Gayet güzel bir tek gözüme batan salçalı ekmek olduO da tuzlu olduğu için vücutta ödem toplar diye onun dışında geyet güzel
Lahana çorbasını ben diyet olarak denemeiştim sen akşamları içtiğin için normal geliyordur
Ben iki gün sabah öğle akşam hep içtiğimden acayip midem bulanmıştı 2 ay normal çorba içememiştim :)
Hosgeldin canimmmSalcayi ekmege koklatiyorum yahu Oyle bol bol yemiyorum merak etme :)
Sen daha cabuk verirsin bence emzirdigin icin :)7 günde 3,5 kiloyu nasıl verdin ya, süperr :) ben de ay sonunda 69u görmek istiyorum inşallah
Salcayi ekmege koklatiyorum yahu Oyle bol bol yemiyorum merak etme :)
chemistry_eng Zerosima cylnslymn basliyoruz o zaman pazartesi chemm bende az once baktim ewet oyle bi topik varmis verenler olmus baya inceledim daha da heveslendim valla. Kizlar ne yiyeceksek aksamdan hazirlayip goturun is yerinize oglen onunla devam edin bence yapilabilir ya biz yapariz inaniyorum tabi bu arada ben ucretsiz izinde oldugum icin benkm tuzum kuru evde yaparim rahat rahat
ay inşallah, ama emzirince çok acıkıyorum bi taraftan ya, diğer anneler de böyle mi acaba,?Sen daha cabuk verirsin bence emzirdigin icin :)
Sek quarkin kalorisi kac. Sanki bi yerde gordmmtadi guzel ama keske kalorisi bukdr olmasaydi die.merak ettmay inşallah, ama emzirince çok acıkıyorum bi taraftan ya, diğer anneler de böyle mi acaba,?
bugün sabah 2 yumurta, peynir, 2 zeytin, iki lokma bal, bir dilim ekmek.
ara : bir dilim armut
oglen: iki köfte atıştırmalık yedim, bebeğimden dolayı oturup yemek yiyemedim saatler sarktı biraz.
ara : sek quark
akşam : tavuklu salata, iki şekersiz çay.
bakalım yatana kadar dayanabilecek miyim?
ha bu arada iki gündür hava güzel, bebeği alıp yürüyüşe çıkıyorum
Esim cayin yanina cipsler cerezler cok seviyor.onun yaninda sadece cay icmek cok zor oluyor.ve inan gozum kaliyor.snra kendimi sakinlestirmeye clsiyorm.bu da gelir bu da gecer aglamaaaaa diyorum:))bu arada ben aslında gün içinde doğru düzgün hiç acikmiyorum aslında, ama akşam 9dan sonra bana bişeyler oluyor.ahanda tam olarak bu emoji gibi gözüm segiriyor açlıktan neden acaba ya, sabah çok yesem de böyle... benim gibi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?