- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Yok canım eşim görev gereği ordaydıTabi Antep ten gelen cıslara kim dayanır aynen ödül kısmını kullanmışsın :)
Bu arada ben Antepliyim :) sen nerden yakın mıyız yoksa
Benimde o durum 4 gibi oluyor bende anlam veremiyorum ne yersem yiyim aynı hep acıkıyorum o vakitbu arada ben aslında gün içinde doğru düzgün hiç acikmiyorum aslında, ama akşam 9dan sonra bana bişeyler oluyor.ahanda tam olarak bu emoji gibi gözüm segiriyor açlıktan neden acaba ya, sabah çok yesem de böyle... benim gibi olan var mı acaba?
Oluyor kaptanimm degisebilirsin yerlerini :) bu arada 3 gunluk yatili misafirim var ve yemekler pastalar havada ucuyor insallah dayanacagimYa şey dicem illa özellikle günleri bunun dediği gibi yapmak zorunda mıyız meselailk gün sebze 2 gün yoğurt süt türü vs gibi değiştirebilir miyizz
Kilo verme olayi zor birsey.eger tabi kastan kaybetmiyorsaniz. Gunde 1 kilo vermek anormal bisey zaten. Vucut kitli endeksinizin yuksek olmaliki haftada 3 4 kilo verebilin. Endeksinize yaklastikca zor kilo vereceksnz ztn. Bukdr hizli kilo vermk umarim size hizli olarak donmez.dilerim hepsi gider ve bir daha geri donmez. Cnku gordgm kadariyla disiplinli bir insansnz ve emek veriyorsnz.kastan kaybetmenizi heleki hic istemem.umarm verdgnz kilolar hep yagdan ve odemdendir. Kabizlik icin doktorum sabah uyandiginizda 1 kasiga zeytinyagi ve limon skp yutun ustune ilik 1 bardak su icin. Kahvaltinizi bundan yarim saat sonra falan yapin demisti. Umarim ise yarar. Haber verin bize hersey yolunda olup olmadigina dair :)Gunaydin. İlk kez dunden bugune hic kilo vermemisim. Moralim bozuldu. Soyle de bi sıkıntım var 3gundur tuvalete cikamiyorum. Duzenli olan sey bozulmaya basladi. Dun islatilmis kayisi yememe rağmen.. bu sorunu nasil cozuyorsunuz. Bitki caylari da iciyorum. Bana misin demedi.. kilo verememis olmama uzuldum suan
Kuzu napiyosun bakim.dayan canim bak davete kac gun kaldi.heleki bu hafta bunlarin karsiliginida aldin.ben sana inaniyorum.benim arkadasim o pasta boreklerin ustesinden gelir.1catal alir nefsini koreltir sonra bakar aaaa hic mutlu olmamisim ben en iyisi saglikli seyler yiyim der yoluna bakar benim arkadasimOluyor kaptanimm degisebilirsin yerlerini :) bu arada 3 gunluk yatili misafirim var ve yemekler pastalar havada ucuyor insallah dayanacagim
Tesekkur ederim. Demek istedigim bir kilo degil en azindan yuz gram verebilmekti. Ancak haftasonu hep evde hareketsiz oldugumdan ve tuvalete cikamamis olmamdan kaynakli olabilr. Benim vucut kitle endeksim 30 . Yani cok dusun degil ne yazik ki... bugun biraz daha hareketliydim. Sporumu soyluyorum :)) evde hoplayip ziplamak ve cilgin gibi dansetmek :) ha bi de bugun az da olsa tuvalete ciktim. Bilgilerinize efendim :)Kilo verme olayi zor birsey.eger tabi kastan kaybetmiyorsaniz. Gunde 1 kilo vermek anormal bisey zaten. Vucut kitli endeksinizin yuksek olmaliki haftada 3 4 kilo verebilin. Endeksinize yaklastikca zor kilo vereceksnz ztn. Bukdr hizli kilo vermk umarim size hizli olarak donmez.dilerim hepsi gider ve bir daha geri donmez. Cnku gordgm kadariyla disiplinli bir insansnz ve emek veriyorsnz.kastan kaybetmenizi heleki hic istemem.umarm verdgnz kilolar hep yagdan ve odemdendir. Kabizlik icin doktorum sabah uyandiginizda 1 kasiga zeytinyagi ve limon skp yutun ustune ilik 1 bardak su icin. Kahvaltinizi bundan yarim saat sonra falan yapin demisti. Umarim ise yarar. Haber verin bize hersey yolunda olup olmadigina dair :)
Sen diyince baktimda vucut kitle indeksim 25.6 cikti. Buarada sorunun cozulmesine sevindim :)Tesekkur ederim. Demek istedigim bir kilo degil en azindan yuz gram verebilmekti. Ancak haftasonu hep evde hareketsiz oldugumdan ve tuvalete cikamamis olmamdan kaynakli olabilr. Benim vucut kitle endeksim 30 . Yani cok dusun degil ne yazik ki... bugun biraz daha hareketliydim. Sporumu soyluyorum :)) evde hoplayip ziplamak ve cilgin gibi dansetmek :) ha bi de bugun az da olsa tuvalete ciktim. Bilgilerinize efendim :)
tebrik ederim yine de, hem sosyal olup hem diyet yapmak zor gerçekten. bu arada uçaktaki de ne güzel jestmis öyle :))Kızlar bugün inanılmaz bir gün geçirdim
Sabah kahvaltıyı evde yaptık 2 haş . yumurta çok az peynir zeytin salatalık yarım bardak süt 1 çk fıstık ezmesi , çavdarlı ekmek
Bu arada bu sabah ailelerimizin yanına geldik şehir dışına
Uçakta Ara olarak bir avuçtan az kuru üzüm dut yiyordum ki hostes elinde tepsiyle geldi büyük oğlumun doğum günüydü bugün onun için bir dilim pasta getirmişler süpriz oldu bende bir lokma aldım
Kv etli dolma ve maş fasülyesi salatası yapmış öğle yemeğinde , dolmadan çukur tabağın ortasını dolduracak kadar yedim 2 bardak ayran 2 yk maş fasülyesi salatası
büyük oğlum bir kaç gündürçok kötü öksürüyordu doktora götürdük doktorumuz hastanede ilaç ve hava verdirdi 2 saat acilde durduk yavrumun doğumgününde hemde
Akşamada kv ler pasta yaptırmışlar doğumgünü için kendi aramızda minik bir kutlama yaptık
Akşam yemeği olarak 4 küçük biber dolması yemiştim 18:30 gibi
Kutlama sırasındada kontrollü olarak biraz daha yedim kararında bırakacak şekilde , çeşitleri yazmıyorum kötü örnek olmamak için
Ama sonrasında 40 dk yürüyüş yapıp 1 sade kahve içtim artık sabaha kadar çalışsın metabolizmam
Evet akşam biraz kalorili yedim ancak yapmadıklarımı söyleyerek kendimi affettirmek istiyorum
Sabah kahvaltıda bal kaymak nutella vs vardı yemedim
Öğle ayrıca çorba vardı içmedim ekmek yemedim
Akşam kutlamada çeşit ve miktarı sınırlı tuttum
Şekerli içecek yerine sade soda içtim
Yürüyüş sonrası kahvemin yanındaki iki lokumdan birine bile dokunmadım
Takdir sizin varsa cezam çekerim kaptanım
Dogum gunu kutlu mutlu ugurlu olsunKızlar bugün inanılmaz bir gün geçirdim
Sabah kahvaltıyı evde yaptık 2 haş . yumurta çok az peynir zeytin salatalık yarım bardak süt 1 çk fıstık ezmesi , çavdarlı ekmek
Bu arada bu sabah ailelerimizin yanına geldik şehir dışına
Uçakta Ara olarak bir avuçtan az kuru üzüm dut yiyordum ki hostes elinde tepsiyle geldi büyük oğlumun doğum günüydü bugün onun için bir dilim pasta getirmişler süpriz oldu bende bir lokma aldım
Kv etli dolma ve maş fasülyesi salatası yapmış öğle yemeğinde , dolmadan çukur tabağın ortasını dolduracak kadar yedim 2 bardak ayran 2 yk maş fasülyesi salatası
büyük oğlum bir kaç gündürçok kötü öksürüyordu doktora götürdük doktorumuz hastanede ilaç ve hava verdirdi 2 saat acilde durduk yavrumun doğumgününde hemde
Akşamada kv ler pasta yaptırmışlar doğumgünü için kendi aramızda minik bir kutlama yaptık
Akşam yemeği olarak 4 küçük biber dolması yemiştim 18:30 gibi
Kutlama sırasındada kontrollü olarak biraz daha yedim kararında bırakacak şekilde , çeşitleri yazmıyorum kötü örnek olmamak için
Ama sonrasında 40 dk yürüyüş yapıp 1 sade kahve içtim artık sabaha kadar çalışsın metabolizmam
Evet akşam biraz kalorili yedim ancak yapmadıklarımı söyleyerek kendimi affettirmek istiyorum
Sabah kahvaltıda bal kaymak nutella vs vardı yemedim
Öğle ayrıca çorba vardı içmedim ekmek yemedim
Akşam kutlamada çeşit ve miktarı sınırlı tuttum
Şekerli içecek yerine sade soda içtim
Yürüyüş sonrası kahvemin yanındaki iki lokumdan birine bile dokunmadım
Takdir sizin varsa cezam çekerim kaptanım
sek quark 1,5 meyve kadarmış canımSek quarkin kalorisi kac. Sanki bi yerde gordmmtadi guzel ama keske kalorisi bukdr olmasaydi die.merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?