Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim seninki sporlarin en guzeli bence :) senin emzirgini her gun belirticem tabloda :) Allah sutunu bol etsin. Yavruna saglik versin :)
Tarti derdi bende de var canim. Kafasina gore gosteriyor.zeminin duz olmasi lazimda.bana gore her yer duz.oyuzden banyoda da tartiliyorm.her odayi geziyorum hahahahaha:)

Zemin farklı sonuçlara neden olabiliyor ben genelde hep aynı yerde tartıyı oynatmadan tartılıyotum

Bugün kaçamaksız atlattım şükür
Oldukça geç uyandım sabah kv sağolsun 12gibi 1haş. Yumurta1 kk peynir 7 zeytin yarım simit 1 bardak süt
Arada sade türk kahvesi 1 elma
Öğle yemek yemedim sinemada 1 kase kadarmısır yedim 1 sade sodayla
Akşam 19:00 gibi 2 kase kabaklı mercimekli bulgur köfteli yoğurt ve 3 yk kavurma yedim
40 dk yürüyüş yaptım

Gunaydin kizlar. Yeni guzel bir haftamiz olsun insallah.

Liste heyecani basliyooor

Mrb kızlar sabah ceyrek muz yarım elma ve bir haşlanmış yumurta yedım
Öğlende inş pırasa yogurt yicem

Sabah 1bardak su
1 tam tahilli
1 yumurta
1Kk peynir
4 zeytin

1 bardak yesilcay

1Litre su

Oglen
Corba arti salata

Ara
1 activia 1 yesil elma

Aksamda
Corba arti salata yapicam.

Bu hafta cumaya kdr boyle yapmayi dusunuyorum. Acliktan cildirmazsam iyidir:)

Gayet güzel cnm

Ben öyleyim sabahtan akşama kadar bişey yokta eve gidince gözüm dönüyor

Kizlar jillian level2 ye alisamicam sanirim.cok zorluyor beni.her hareketini yapamiyorm.yinede dayanmaya clsiyorm ama midem bulanmaya baslio belli bsyden snra.brokolimi hasladm limon yokms.yogurtlayip yicem mecbur.

Bence seni inceltecek daha basit sporları da deneyebilirsin cnm bu kadar zorluyorsa :)

Kizlar oglen sdce corbayla yapamadim 2 tane kadinbudu 2 kasik bulgur pilavi yedm. Ck acikmstm.aksam ama kararliym. Evde canm ck istemio:)

Bence gayet iyi sonuçta sporlarını yapmışsın aksatmamaışsın 1-2 çatal pastadan bişey olmaz ki zaten sen kendini dengelemek için elinden geleni yapmışsınıdr inanıyorum

Her gün mü tartılıyorsunn

Canım tatlıyı o bir günlük ödülün sayalım zaten sporunu aksatmıyorsunnn

Ben yakın olsam gelirdim her gün senle :)

Spor bolumunden sorumlu oldgm icin yarindan itibaren gunluk yaptgnz sporun yanina beni etiketleyerek yaziniz. Gunluk dolduralimki haftanin sonunda bakalim kim ne yapmis.
Spor bolumunden sorumlu oldgm icin yarindan itibaren gunluk yaptgnz sporun yanina beni etiketleyerek yaziniz. Gunluk dolduralimki haftanin sonunda bakalim kim ne yapmis.

Aynen güzel fikir cnm

Eve
Her gün mü tartılıyorsunn
Evet, hergun tartiliyorum. Bir gun veremediysem obur gun daha fazla asilayim diye. Aslinda boyle durgunluklar moral bozuyor. Dezavantaji o. Ancak her gun tartilip kilo vermis oldugunu gormek motivasyon oluyor ve de kontrol saglayabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…