- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Canim seninki sporlarin en guzeli bence :) senin emzirgini her gun belirticem tabloda :) Allah sutunu bol etsin. Yavruna saglik versin :)chemistry_eng ben emziriyorum spordan sayılıyor mu?
kızlar ben bugün sabah 1 kase lifalif yedim.
oglen sek quark
ara :3 kuru kayısı
aksam, 1 kase mercimek çorbası, bol kara kara buğday salatası, 1 dilim ekmek.
az evvel azıcık sade dondurma yedim.
bugün midem garipti sabah bisi yiyesim gelmedi.
bu arada ben bugün bir şey fark ettim. tartım değişik yüzeylerde farklı gösteriyor. örneğin tartiyi sağ tarafa koydum 71,5 çıktı, biraz daha sola koydum 74,3 çıktı, başka bir yere koydum 72,6 çıktı. normalde 72lerdeyim zannediyordum. tartım bozuk sanırım ya, ben şimdi kaç kiloyum bilmiyorum
Ne güzel bir temenni Amin inşallah canımDogum gunu kutlu mutlu ugurlu olsun
Allah yavrularinizi size bagislasin. Kokusu burnunuzun ucundan hic gitmesin.acilarini Rabbim size gostermesin.
Zemin farklı sonuçlara neden olabiliyor ben genelde hep aynı yerde tartıyı oynatmadan tartılıyotumchemistry_eng ben emziriyorum spordan sayılıyor mu?
kızlar ben bugün sabah 1 kase lifalif yedim.
oglen sek quark
ara :3 kuru kayısı
aksam, 1 kase mercimek çorbası, bol kara kara buğday salatası, 1 dilim ekmek.
az evvel azıcık sade dondurma yedim.
bugün midem garipti sabah bisi yiyesim gelmedi.
bu arada ben bugün bir şey fark ettim. tartım değişik yüzeylerde farklı gösteriyor. örneğin tartiyi sağ tarafa koydum 71,5 çıktı, biraz daha sola koydum 74,3 çıktı, başka bir yere koydum 72,6 çıktı. normalde 72lerdeyim zannediyordum. tartım bozuk sanırım ya, ben şimdi kaç kiloyum bilmiyorum
ay inşallah, ama emzirince çok acıkıyorum bi taraftan ya, diğer anneler de böyle mi acaba,?
bugün sabah 2 yumurta, peynir, 2 zeytin, iki lokma bal, bir dilim ekmek.
ara : bir dilim armut
oglen: iki köfte atıştırmalık yedim, bebeğimden dolayı oturup yemek yiyemedim saatler sarktı biraz.
ara : sek quark
akşam : tavuklu salata, iki şekersiz çay.
bakalım yatana kadar dayanabilecek miyim?
ha bu arada iki gündür hava güzel, bebeği alıp yürüyüşe çıkıyorum
bu arada ben aslında gün içinde doğru düzgün hiç acikmiyorum aslında, ama akşam 9dan sonra bana bişeyler oluyor.ahanda tam olarak bu emoji gibi gözüm segiriyor açlıktan neden acaba ya, sabah çok yesem de böyle... benim gibi olan var mı acaba?
Kizlar jillian level2 ye alisamicam sanirim.cok zorluyor beni.her hareketini yapamiyorm.yinede dayanmaya clsiyorm ama midem bulanmaya baslio belli bsyden snra.brokolimi hasladm limon yokms.yogurtlayip yicem mecbur.
Mrb kızlar :)kıtap fuarı vardı oraya gittim bugun.ordan spor salonuna çokk yoruldum inanın.ama bu yorgunluk hosuma gidiyor açıkçası. İnş verecez fazlalıkları
Yok canım eşim görev gereği ordaydı
Antepi çok öven sözler duyuyorum ama daha görmedim umarım kısmet olur birgün
Kizlar oglen sdce corbayla yapamadimSabah 1bardak su
1 tam tahilli
1 yumurta
1Kk peynir
4 zeytin
1 bardak yesilcay
1Litre su
Oglen
Corba arti salata
Ara
1 activia 1 yesil elma
Aksamda
Corba arti salata yapicam.
Bu hafta cumaya kdr boyle yapmayi dusunuyorum. Acliktan cildirmazsam iyidir:)
Kızlar bugün inanılmaz bir gün geçirdim
Sabah kahvaltıyı evde yaptık 2 haş . yumurta çok az peynir zeytin salatalık yarım bardak süt 1 çk fıstık ezmesi , çavdarlı ekmek
Bu arada bu sabah ailelerimizin yanına geldik şehir dışına
Uçakta Ara olarak bir avuçtan az kuru üzüm dut yiyordum ki hostes elinde tepsiyle geldi büyük oğlumun doğum günüydü bugün onun için bir dilim pasta getirmişler süpriz oldu bende bir lokma aldım
Kv etli dolma ve maş fasülyesi salatası yapmış öğle yemeğinde , dolmadan çukur tabağın ortasını dolduracak kadar yedim 2 bardak ayran 2 yk maş fasülyesi salatası
büyük oğlum bir kaç gündürçok kötü öksürüyordu doktora götürdük doktorumuz hastanede ilaç ve hava verdirdi 2 saat acilde durduk yavrumun doğumgününde hemde
Akşamada kv ler pasta yaptırmışlar doğumgünü için kendi aramızda minik bir kutlama yaptık
Akşam yemeği olarak 4 küçük biber dolması yemiştim 18:30 gibi
Kutlama sırasındada kontrollü olarak biraz daha yedim kararında bırakacak şekilde , çeşitleri yazmıyorum kötü örnek olmamak için
Ama sonrasında 40 dk yürüyüş yapıp 1 sade kahve içtim artık sabaha kadar çalışsın metabolizmam
Evet akşam biraz kalorili yedim ancak yapmadıklarımı söyleyerek kendimi affettirmek istiyorum
Sabah kahvaltıda bal kaymak nutella vs vardı yemedim
Öğle ayrıca çorba vardı içmedim ekmek yemedim
Akşam kutlamada çeşit ve miktarı sınırlı tuttum
Şekerli içecek yerine sade soda içtim
Yürüyüş sonrası kahvemin yanındaki iki lokumdan birine bile dokunmadım
Takdir sizin varsa cezam çekerim kaptanım
Oluyor kaptanimm degisebilirsin yerlerini :) bu arada 3 gunluk yatili misafirim var ve yemekler pastalar havada ucuyor insallah dayanacagim
Gunaydin. İlk kez dunden bugune hic kilo vermemisim. Moralim bozuldu. Soyle de bi sıkıntım var 3gundur tuvalete cikamiyorum. Duzenli olan sey bozulmaya basladi. Dun islatilmis kayisi yememe rağmen.. bu sorunu nasil cozuyorsunuz. Bitki caylari da iciyorum. Bana misin demedi.. kilo verememis olmama uzuldum suan
Gunaydin. İlk kez dunden bugune hic kilo vermemisim. Moralim bozuldu. Soyle de bi sıkıntım var 3gundur tuvalete cikamiyorum. Duzenli olan sey bozulmaya basladi. Dun islatilmis kayisi yememe rağmen.. bu sorunu nasil cozuyorsunuz. Bitki caylari da iciyorum. Bana misin demedi.. kilo verememis olmama uzuldum suan
Kizlar sabah normal kahvaltima ekstra 4 catal patates kziartmasi yedim.
Sonra disari ciktik. Avm ye gittik. Dedm ben 2aydan fazla suredir tatli yemedim. M ile baslayan tatli yedim 1 tane. Sonra eve gelince cig kofte yedm braz. Ama acikmamstm.
Sonra jillian level 2/3.gun simdide yesil cay iciyorm
1.5litre su
Eveeeet gelelim cezaniza. Soyleyin. Istediginizi yapiyim.evet sucluyum. Evet cezalari hak ettim. Ama ne zmndir tatli yememistm.bugun yedim.sorsaniz mutlu oldum mu olmadim.ama gozum kalmsti. Ozur dilerim. Abuk sabuk hareket ettim.
Kizlar ben bu tek tip beslenme isini calisirken beceremem. Internette diyetlere bakarken bisey gordum.
Sabah normal saglikli kahvalti yapiyoruz. Geri kalan oglen aksam corba salata yada yogurt seklinde devam ediyor. Ben bunu yapcam. Ben digerine enerjim yetmez:)
Jillian level 2ye hala alisamadmcok zorlaniyorum. Kaldi 1 hafta. Havalar biraz duzelse ve salonda tek basina canim sklmasa salona inicem.eliptik ve bisiklet vede kosmak istiyorm.ama canim teeek basina coook sklıyor. Komsusu olan bir insanda degilim.calismaktn insan tanimaya vaktim olmuyor :)
Spor bolumunden sorumlu oldgm icin yarindan itibaren gunluk yaptgnz sporun yanina beni etiketleyerek yaziniz. Gunluk dolduralimki haftanin sonunda bakalim kim ne yapmis.
Spor bolumunden sorumlu oldgm icin yarindan itibaren gunluk yaptgnz sporun yanina beni etiketleyerek yaziniz. Gunluk dolduralimki haftanin sonunda bakalim kim ne yapmis.
Evet, hergun tartiliyorum. Bir gun veremediysem obur gun daha fazla asilayim diye. Aslinda boyle durgunluklar moral bozuyor. Dezavantaji o. Ancak her gun tartilip kilo vermis oldugunu gormek motivasyon oluyor ve de kontrol saglayabiliyorsunuz.Her gün mü tartılıyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?