Zerosima kaptanim kahverengiyi be dagciyi o benim son hazirladigim sekildeki tabloya rica etsem ekleyebilir misin. Ama benim yazdgm seyler gitmesin:)))))
Ozaman bende sunu derim sana.omur boyu corba mi iceceksin:))) sen suan kalorini cok sınırlıyorsun.gunde 1200 kaloriyi buldgnu zannetmiyorum. Kaloriyi sinirladgn icnde kilo veriyorsun.peki kastan kaybedip kaybetmedgni biliyor musun.kastan kaybediyorsan yaglarin duruyorsa bence basarisiz bi zayiflama yontemi.ayrica zayifladin istedgn kiloya ulastin.e sen bu vucudu corbaya alistirdn.oyle zayifladin. E sonra normal yeme duzenine illaki gelmen gerekiyor. Vucut buna alisacak falan derken kilo alip almayacagina emin misin.hani ha spor yaparak zayiflamissin ha yemeyerek zayiflamissin.ikisini. sonunda da bunlari birakacaksin. Ama sporla zayiflamak hem vucudu zinde tutar hem psikolojik olarak insana kendini iyi hissettirir hemde saglik icin hareket gerekiyor. Ayrica yaglarini yakman icin spor sart :)
Ayrica calisma duzeninden dolayi spora vakit ayriamiyorsan. Haftada 3 defa hareketler yapsan bile yeter sana. Hem vucudunda zayiflarken sarkmaz.sıkılaşır canim.ben sporun faydasini cok gordum.Zerosima ve @betnaz bu farki gorenlerden. Daha fazla kilo vermis gibi duruyorm ama sdce 5kilo verdim o da zorla :))))) leslie 3 mil yapabilirsin eger tabi dizlerinde falan bir rahatsizlgn yoksa
Kizlar sabah 2 bardak limonlu su
Tam tahilliya lor peynirinden tost yaptm arasina 2 siyah zeytin koydm. Tuzsuzluktan bayilmiyim die:)))
Gunaydin. Ben standart bir dilim ekmek haslanmis yumurta zeytin cay kahvaltimi yaptim.
Soyle ki ; 3.gun yine wc cikamiyorum.
Caresizimmm
Zerosima beceremedim :)
ay kaptanim gozlerimdeb kalpler fiskiriyor. Ne guzel bir menu bu böyle... simiti yarima indirirsem sabahlari da kurtariyorum... son 2 gunum kaldi. önümüzdeki hafta baslayabilirim sanirim.Gayet güzel
vereyim hemen :)
Simit Diyeti
1.gün: Sabah: – Yarım simit ile birlikte çay ya da kahve. Şeker içermeyen diyet içecekler de olabilir. Öğle: – 1 tane simit ile yağsız salata (1 kase) Akşam: – Yarım porsiyon tavuk, 1 kase salata (yağsız)
2.gün: Sabah: – Yarım simit, çay, kahve ya da diyet içecekler. Öğle: – 1 tane simit ve yağsız salata (1 kase) Akşam: – Yarım porsiyon tavuk ile 1 kase salata (yağsız)
3.gün: Sabah: – Yarım simit, çay, kahve ya da diyet içecekler. Öğle: – 1 tane simit ile yağsız salata (1 kase) Akşam: – 10 adet köfte (ekmeksiz ve yağsız kıymadan yapılacak.)
4.gün: Sabah: –Yarım simit, çay, kahve ya da diyet içecekler. Öğle: – 1 tane simit ile 1 kase salata Akşam: – 10 adet ev yapımı köfte.
5.gün: Sabah: –Yarım simit, çay, kahve ya da diyet içecekler. Öğle: – 1 simit ile 1 bardak ayran Akşam: – 8 küçük parça kuzu pirzola şke 1 kase salata
6.gün: Sabah: –Yarım simit, çay, kahve ya da diyet içecekler. Öğle: – 1 tabak yağsız makarna (domatesli olabilir) 1 kase salata Akşam: – 8 parça kuzu pirzola, 1 kase salata
7.gün: Sabah: –Yarım simit, çay, kahve ya da diyet içecekler. Öğle: – Tavuklu domatesli makarna (1 tabak olacak, içine 1 tatlı kaşığı yağ koyulabilir)
Akşam: -3 parça bonfile veya balık ızgara, 1 kase salata
3.TAKIM MENÜ VE SPOR TAKİP TABLOSU
[TD][/TD][TD] İsim [/TD]
[TD] [/TD] [TD] Pazartesi [/TD]
[TD] [/TD] [TD] Salı [/TD]
[TD][/TD] [TD] Çarşamba [/TD]
[TD][/TD] [TD] Perşembe [/TD]
[TD][/TD] [TD] Cuma [/TD]
[TD][/TD] [TD] Cumartesi [/TD]
[TD][/TD] [TD] Pazar [/TD]
[TD]cylnslymn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]betnaz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]chemistry_eng[/TD]
[TD][/TD]
30dk yürüyüş +koşu 10dk eliptik 5 dk bisiklet 40squat
[TD][/TD]
30Dk kosu arti yuruyus
10dk eliptik
15dk oturmali olan bisiklet
40 squat
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]Zerosima[/TD]
[TD]1 saat yürüyüş[/TD]
30 mekik
100 bisiklet hareketi
30 squat
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]zety[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]EFEMMM86[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]mavi1000[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]tudeel[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]flygkts[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]chentiq[/TD]
[TD]5 dk ip atlama+bacak hareketleri[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]kahverengi211[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]15 dk hızlı yürüyüş[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
Ne tabloymus arkadas ya mahvettim ben oyuzden sende de duzgun gitmemistir:))))
ay kaptanim gozlerimdeb kalpler fiskiriyor. Ne guzel bir menu bu böyle... simiti yarima indirirsem sabahlari da kurtariyorum... son 2 gunum kaldi. önümüzdeki hafta baslayabilirim sanirim.
Ne tabloymus arkadas ya mahvettim ben oyuzden sende de duzgun gitmemistir:))))
Canim sen bana son halini ayarlayabilir misin kisileri ekleyip:)Cnm sen kendine göre de bir liste ayarlayabilirsin bu zor oluyorsa :)
Canim sen bana son halini ayarlayabilir misin kisileri ekleyip:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?