Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin:) standart kahvaltim; bir dilim ekmek bir haslanmis yumurta domates salatalik

Simdi bitki cayi iciyorum. Sindirim sistemime care olmasi dilegiyle :)

Oglen
1 kase bugdayli bi corbaydi
4kasik bezelye
3Kasik yogurt
Salata

1.5litre su

Selamlar kızlar yarın tartı günü bugün çok dikkat edelim

sabah yarım simit, 1kk peynir, sade nescafe.

ara :bir wasa nın üzerine incecik labne

oglen, yarım simit, 1 yumurta, peynir, 4 zeytin, domates, biber. bakalım akşama nasıl olacağım.
ben herhalde 500gr filan anca vermisimdir bu hafta.

40dk kosu arti yuruyus
10dk eliptik

3.5litreye yakin su

Aksam
4kasik pirasa.bitiremedim.
Salata

Aksam yarim kase corba ictim.. iyice midem kuculdu herhalde. Bitiremedim.

Leslie ile 2 mil yurudum:) pek eglenceliymis ama yarin kipirdayabilecegimi hic sanmiyorum

Wc sorunu devam. Kayisi yedim bugun aksam ustu sicak suda bekletip, bitki caylari ictim. Bana misin demiyo :)4. Gun.. bugun de 200gr aldigimi gorunce wcye bagladim ve reglim yaklasiyor.. pes etmeyeceğim... asla!!!

İyi geceler arkadaşlar, Bir kaç gündür ugrayamadim.kusura bakmayın. Oglanin doğum günü için habire pasta poğaça börek temizlik canım çıktı. 3 kere parti yaptim mevburen. Bu Hafta full temizlikve koşuşturmayla gecti. Sabah ne olacak bakalim.ama kararlıyım 15 tatilde en az 10 gun leslie ye devam edicem. Bayadır yapamadim.Hasta bebişlere Allahtan şifa diliyorum

Sabah cok acikmis uyandim. Lor peynirli omlet yaptm. 2 zeytin 1dilim tam tahilli.
Valla kendime geldim:)

Günaydın kızlar günlerdir elime alamıyorum telefonu çocuklar ve ben kötü hastalandık burda yediklerime dikkat etmeye çalıştım neler neler reddettim bilemezsiniz ama umduğum gibi olmadı evdeki düzenimi devam ettiremedim 66.9 çıktım annemlerdeki dijital tartıda hedefime ulaşamadım çok üzüldüm fark 0,6 önümüzdeki hafta ödülsüz kaçamaksız olcak söz veriyorum hem kendime hem size
Bu sabah 2 rafadan yumurta 1kk peynir 1 dilim ekmek 8 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…