Afiyet olsun eşim kaptanim:) ben aksama yine activianin icine 1 yemek kasigi bugday koyup yerm.su benim 2litre oldu.hadi hadi 2litreye tamamlanacak o. Su ictikce cildinin nemlendigini icinde bir suru seyin temizlendigini dusun kaptanim :)
ben geldiim
dün koşturmacayla geçen bir gündü, iş, toplantı, alışveriş her şey üst üste geldi. akşam da uyuyakalmışım
zaten ne yediğimi de hatırlamıyorum, akşam yorgunluktan bir tabak makarna yediğimi biliyorum sadece
bugün sabah yarım simit, bir sade nescafe.
oglen 2 dilim ekmek, 2 yumurta, az peynir, iki lokma bal.
bu akşam ben de spor yapmaya çalışacağım inşallah dua edin bebisim erken uyusun.
bu arada biz kaçıncı etabız şimdi?Zerosima chemistry_eng
ya ben böyle beslenmekle doğru yapıyorum sizce?
Slm kızlar sabah bir haşlanmış yumurta,iki yeşil zeytin, yarım muz
Ögle;üç kaşık et kavurma,bir tabak dolusu yogurtlu karnabahar brokoli
Simdilik 1.5 lt su
Sozumu tutacam insallahhhh canimm :* bu arada aksama dogru birazcik kuru fasulye yedim sebzeden icim kiyildiiKuzu hosgeldin:) supersin canim. Hadi bu haftada gelsin eksiler.dayanmis pastaya borege benim arkadasim. Super:)
bana simitle yapilacak diyet soyleyecektin sen.Bence simit yeme kalorisi yüksek bir yiyecek
Makarna öyle soslu moslu dolu değilse sade yenebilir
Ozaman bende sunu derim sana.omur boyu corba mi iceceksin:))) sen suan kalorini cok sınırlıyorsun.gunde 1200 kaloriyi buldgnu zannetmiyorum. Kaloriyi sinirladgn icnde kilo veriyorsun.peki kastan kaybedip kaybetmedgni biliyor musun.kastan kaybediyorsan yaglarin duruyorsa bence basarisiz bi zayiflama yontemi.ayrica zayifladin istedgn kiloya ulastin.e sen bu vucudu corbaya alistirdn.oyle zayifladin. E sonra normal yeme duzenine illaki gelmen gerekiyor. Vucut buna alisacak falan derken kilo alip almayacagina emin misin.hani ha spor yaparak zayiflamissin ha yemeyerek zayiflamissin.ikisini. sonunda da bunlari birakacaksin. Ama sporla zayiflamak hem vucudu zinde tutar hem psikolojik olarak insana kendini iyi hissettirir hemde saglik icin hareket gerekiyor. Ayrica yaglarini yakman icin spor sart :)Bir şey daha diyeceğim hatta danisacagim; ben cok sporla kilo vermekten yana degilim. Neden derseniz.. bunu calsitigim icin hayat felsefesi haline getirebilecegimi sanmiyorum. Yuruyuse duzenli olarak cikamam. Ve daha once yuruyusle kilo verip biraktigim gibi kilo vermemin durmasini istemiyorum. Ama tabii ki hareketten kacinmiyorum. Ornegin; oglen disari cikmayacaksam hareket olsun diye cikmaya calisiyorum. Bunun gibi seyler.. ne dusunuyorsunuz bu konuda???
Ayrica calisma duzeninden dolayi spora vakit ayriamiyorsan. Haftada 3 defa hareketler yapsan bile yeter sana. Hem vucudunda zayiflarken sarkmaz.sıkılaşır canim.ben sporun faydasini cok gordum.Bir şey daha diyeceğim hatta danisacagim; ben cok sporla kilo vermekten yana degilim. Neden derseniz.. bunu calsitigim icin hayat felsefesi haline getirebilecegimi sanmiyorum. Yuruyuse duzenli olarak cikamam. Ve daha once yuruyusle kilo verip biraktigim gibi kilo vermemin durmasini istemiyorum. Ama tabii ki hareketten kacinmiyorum. Ornegin; oglen disari cikmayacaksam hareket olsun diye cikmaya calisiyorum. Bunun gibi seyler.. ne dusunuyorsunuz bu konuda???
Ayrica calisma duzeninden dolayi spora vakit ayriamiyorsan. Haftada 3 defa hareketler yapsan bile yeter sana. Hem vucudunda zayiflarken sarkmaz.sıkılaşır canim.ben sporun faydasini cok gordum.Zerosima ve betnaz bu farki gorenlerden. Daha fazla kilo vermis gibi duruyorm ama sdce 5kilo verdim o da zorla :))))) leslie 3 mil yapabilirsin eger tabi dizlerinde falan bir rahatsizlgn yoksa
Kızlar aksam 4 5 kasık yuksuk corbası 3 kasık mantı yedım.hepsıde hamur farkındayım
Kesinlikle mjthis bi fark var ve 7-8 kilo rahat gitmis dersin yaniAyrica calisma duzeninden dolayi spora vakit ayriamiyorsan. Haftada 3 defa hareketler yapsan bile yeter sana. Hem vucudunda zayiflarken sarkmaz.sıkılaşır canim.ben sporun faydasini cok gordum.Zerosima ve betnaz bu farki gorenlerden. Daha fazla kilo vermis gibi duruyorm ama sdce 5kilo verdim o da zorla :))))) leslie 3 mil yapabilirsin eger tabi dizlerinde falan bir rahatsizlgn yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?