Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben geldiim
dün koşturmacayla geçen bir gündü, iş, toplantı, alışveriş her şey üst üste geldi. akşam da uyuyakalmışım
zaten ne yediğimi de hatırlamıyorum, akşam yorgunluktan bir tabak makarna yediğimi biliyorum sadece
bugün sabah yarım simit, bir sade nescafe.
oglen 2 dilim ekmek, 2 yumurta, az peynir, iki lokma bal.
bu akşam ben de spor yapmaya çalışacağım inşallah dua edin bebisim erken uyusun.
bu arada biz kaçıncı etabız şimdi? Zerosima chemistry_eng

Slm kızlar sabah bir haşlanmış yumurta,iki yeşil zeytin, yarım muz
Ögle;üç kaşık et kavurma,bir tabak dolusu yogurtlu karnabahar brokoli
Simdilik 1.5 lt su

Afiyet olsun eşim kaptanim:) ben aksama yine activianin icine 1 yemek kasigi bugday koyup yerm.su benim 2litre oldu.hadi hadi 2litreye tamamlanacak o. Su ictikce cildinin nemlendigini icinde bir suru seyin temizlendigini dusun kaptanim :)

İçmeye devam ediyorum cnm 1,5 oldu :) heralde 2ye tamamlarım :)

Bu 501.etap cnm

Bence simit yeme kalorisi yüksek bir yiyecek
Makarna öyle soslu moslu dolu değilse sade yenebilir
bana simitle yapilacak diyet soyleyecektin sen.

Menu.

Sabah 1 simit az peynir

Ara

Mandalina

Ogle

2 kasik haslama borulce

Aksam

Yesil mercimek corbasi
1 kase karnabahar

Su 3 lt falan galiba
Spora simdi basliyorum

Kizlar aksam activianin icine 2 kasik bugday 1 kasik nohut pulbiber nane

30Dk kosu arti yuruyus
10dk eliptik
15dk oturmali olan bisiklet
40 squat

Merhabalar,

Bugunku menum;
Sabah;bir dilim ekmek haslanmis yumurta 5tane yesil zeytin domates sekersiz cay

Oglen;bir kase mercimek corbasi ve pulbiberli yogurt

Aksam; bir tane basak limonlu biskuvi

Disarda olduğumdan saat 21:30da iki uc lokma tavuk gogsu yedim

Spor bugun yapamadim cunku eve gec geldim. Calisiyorum ogle arasinda hizli hizli 15dk yurudum.

Bilgilerinize :)

Bi de kilo tablosunda ben neden yokum ki bugun ugrastim excel yaptim ama buraya ekleyemedim bir turlu

Bir şey daha diyeceğim hatta danisacagim; ben cok sporla kilo vermekten yana degilim. Neden derseniz.. bunu calsitigim icin hayat felsefesi haline getirebilecegimi sanmiyorum. Yuruyuse duzenli olarak cikamam. Ve daha once yuruyusle kilo verip biraktigim gibi kilo vermemin durmasini istemiyorum. Ama tabii ki hareketten kacinmiyorum. Ornegin; oglen disari cikmayacaksam hareket olsun diye cikmaya calisiyorum. Bunun gibi seyler.. ne dusunuyorsunuz bu konuda???

Zerosima kaptanim kahverengiyi be dagciyi o benim son hazirladigim sekildeki tabloya rica etsem ekleyebilir misin. Ama benim yazdgm seyler gitmesin:)))))

Ozaman bende sunu derim sana.omur boyu corba mi iceceksin:))) sen suan kalorini cok sınırlıyorsun.gunde 1200 kaloriyi buldgnu zannetmiyorum. Kaloriyi sinirladgn icnde kilo veriyorsun.peki kastan kaybedip kaybetmedgni biliyor musun.kastan kaybediyorsan yaglarin duruyorsa bence basarisiz bi zayiflama yontemi.ayrica zayifladin istedgn kiloya ulastin.e sen bu vucudu corbaya alistirdn.oyle zayifladin. E sonra normal yeme duzenine illaki gelmen gerekiyor. Vucut buna alisacak falan derken kilo alip almayacagina emin misin.hani ha spor yaparak zayiflamissin ha yemeyerek zayiflamissin.ikisini. sonunda da bunlari birakacaksin. Ama sporla zayiflamak hem vucudu zinde tutar hem psikolojik olarak insana kendini iyi hissettirir hemde saglik icin hareket gerekiyor. Ayrica yaglarini yakman icin spor sart :)

Ayrica calisma duzeninden dolayi spora vakit ayriamiyorsan. Haftada 3 defa hareketler yapsan bile yeter sana. Hem vucudunda zayiflarken sarkmaz.sıkılaşır canim.ben sporun faydasini cok gordum. Zerosima ve betnaz bu farki gorenlerden. Daha fazla kilo vermis gibi duruyorm ama sdce 5kilo verdim o da zorla :))))) leslie 3 mil yapabilirsin eger tabi dizlerinde falan bir rahatsizlgn yoksa

Haklisin onermis oldugun seyi deneyecegim. Tesekkur ederim :)

Kızlar aksam 4 5 kasık yuksuk corbası 3 kasık mantı yedım.hepsıde hamur farkındayım

Kesinlikle mjthis bi fark var ve 7-8 kilo rahat gitmis dersin yani Kahverengi211 canim birakma sakin sporu oturdugun yerde bacaklarini salla ac kapa o bile fayda eder bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…