Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

***3. Takım 501.Etap***

betnaz: (80,6/79,7/0,9/%1,12)
chemistry_eng: (73/72,5/0,5%0,68)
EFEMMMMM86 : (100,8///%) 3.defa bildirimde bulunmadı
chentiq: (64,8/65,3/+0,5/%-0,77)
mavi1000: (69,8/69,7/0,1/%0,14)

3.Takım ortalaması : % 0,234

Öğlen 1 porsiyon hamsi soğan salatasıyla beraber
Ara küçük kase az şekerli sütlaç
Akşam 2 dilim ekmekle sebze çorbası
Salatalık domates
Ekmekleri yemesem süper olurdu
Bugünlük bu kadar yatana kadar yemeyeceğim daha

Merhaba, bugun sabah standart kahvalti. Oglen bir kase mercimek corbasi ve pulbiberli yogurt.
Aksam; simdi yani saat sekizde yiyorum yogurdun icine bir kasik yagsiz bulgur karistirdim. Onu yiyorum... yarim saat yurudum hizli hizli

Kaptaaannnnnnn bildirim daati gecti miii ben 500 gr almadim 500 gr verdimmmm 64.3 yaaaa.. bugun cok yogun gun karne gunuydu misafirler vardi. Simdi de cocuk hastalandu. Bildirimde bulunmadiysan duzelt.. bulunduysan haftaya yuzde patlatacam demektirrr..

kesinlikle haklısın, biraz daha gayret edersem olacak inşallah ama benim üst bedenim var malesef ve bana göre göbek ve kalça eritmwkten daha zor üst çalışmak.
üst beden için öneriler varsa süper olur

ama ben niye yokum, beni saymadiniz mi?

Gunaydin. Moralim bozuk neden!!! Cunku dun standart sabah kaltimi yapip oglen bi çorbayla yogurt yiyip aksam bir kase bile olmayan yogurdun icin bir kasiktan az bulgur karistirip (sirf bagirsaklarim calissin diye) yedim. Yarim saat yurudum. Eve geldim leslie ile bir mil daha yurudum. Sabah kalktim ne goreyim!! 73.9 dan 74.1 e cikmisim. Yahu takilma kilosundayim sanirim. Napacagimi bilmiyorum artik!!! Pes etmicem. Misafirlige gidiyorum yatili. Benim icin cok daha zor iki uc gun gececek. Yemeyecegim tabii ki. Ama moralim bozuluyor...

Su icsem yarar hale mi geldi ne oldu. Aklim almiyor. Destekleriniz lutfeeenn

tartiya degil aynaya guven derim. Tarti suyu yagi kasi her seyi gösteriyor. Ven de sık sık bakarim. Bazen bie günde 1 kilo eksi gosteriyor. Sudan dolayi oyle iste. Bir litre su icip cikarsan baska ne olabilir zaten. Moralini bozma. Ve misafirlikte sapitma. Ben cok irqdesizim malesef. Sana guveniyorum

Haklisin ama insan tartida da gormek istiyor iste Guvenini bosa cikarmayacagim Ben de kendime guveniyorum. Bu gelen misafirlere ben surpriz yapip nisanda zayiflamis halimle gidecektim ama onlar surpriz yapti. Diyette oldugumu cok caktirmamaya çalışacağım ama neredeyse hicbisey yemiyorum. Midem o kadar kuculdu. Ne yapicam bakalim Bu arada regl tarihi de iyice yaklasti. Bu kilo prOblemi bundan olsa gerek Elimi yasak bir yiyeceğe her atma egilimimde aklima bu forumda okudugum bir soz geliyor... "bu zamana kadar bir kereden birsey olmaz diyerek bu haldeyim ve zayiflayamadim!!" Siz de bu sozu aklinizdan cikarmayin derim.. insanin tum kacamak yapma istegini bicak gibi kesiyor.. o fotograftaki zayif insanlar senin benim gibi kiloluydular. Bizden ustun olaganustu gucte falan degiller o kadar kiloyu verdiler... ki benim gibi bir insan zamaninda 17kilo verdiyse herkes bunu yapar.. cunku hayatinizda gorebileceginiz en hareketsiz insanlardan biriyim. Lutfen kendiniz icin ozguveniniz icin birakmayin canlar. Omur boyu surmeyecek bu... abartmadan da olsa istediginiz kiloya geldiginizde herşeyi ama herseyi yiyebileceksiniz... DAYANİN!!!

Aksama vaktim olmayacagindan sporumu sabah yaptim. Leslie ile 3mil :)

Sabah 2yumurtadan lor peynirli omlet 2 zeytin 1 tam tahilli ve yesilcay.

Spor
30dk kosu arti yuruyus
10dk bisiklet
5dk eliptik

1.5litre su oldu suana kdr.

Aksam yesil mercimek salatasi yerim

Spor
30dk kosu arti yuruyus
10dk bisiklet
5dk eliptik

Bebisimm naberr nasilsin yazamiyorum cocuklar yuzunden .gordun mu canim senin sayende 79 u gordummmmm yaaa iyiki varsin bi tanemmmm allah razi olsun o kadar destegin olmasaydi sana soz vermemis olsaydim devam edemezdim. Ayrica daha daha iyi bi bi haberim varrrr esimin cok onemli bi isi cikti veeee davet iptaallll :) cok mutluyum cunku hem kilo verdim hem de motive oldum bir suru spor yaptim duzene soktum kendimi resmen. Sizi cok seviyorum. Iyiki tanimisim gelmisim buraya. Bu arada Zerosima 90 ile basladim 79 um fark ettin mi oyle boyle derken 10 kilo gitti onemli olan birakmamakmis bunu anladim bozulsada bazen yinede birakmamak. Tesekkurler anlayisli guleryuzlu kaptanimmm destegin ve iyi niyetin guler yuzun icinnnn

Sabah klasik kahvaltimi yaptim
Ogle bisey yemedimn
Aksam odul verecem kendime bir dilim pizza yiyecem insallah :)
Bol su ve yesil cay

Ayyy canim benim ya. 79 oldgnu gorunce yorm yptm ztn sana ama ck yogun oldgm icn anca emoji koyabildim:) canim benim hersey senin sayende oldu.biz sdce icindeki umudu korukledik okadar. Devam et kuzum. Birlikte 60li rakamlari gorecegiz ve bu isi bitirecegiz insallah :)

Spor
30dk kosu arti yuruyus
10dk bisiklet
5dk eliptik

Suan bukdr sporun bosa gitmesini yazicam size. Spordan snra hazirlandm fln disari ciktk. Yuruyus fln derken bi yere oturdk.esim atistirmalik tabak soyledi. Ben 1 adet sigara boregi 1 sogan halkasi 1 tavuk ve birazda patates kizartmasi yedim. Sanirim kendime coktan cezayi vermisim spor yaparak. Suyu 2litreden fazla icermm aksam yemegi yalan oldu.bununla birakrm ben:)

O kadar dil doktum bi sayfa yazdim kacamak yapmayin diye. Askolsun chemistry_eng

Canim arada bi odul iyi oluyor bisey olmaz haftada bir olur oyle :) ama sen simdi ne sikilasmissindir yaa spordan dolyi eski foto ve son halinin fotosunu bekliyorum yine musait olunca at bakayim :)

60 ahhhhh insallahhhhhh

O kadar dil doktum bi sayfa yazdim kacamak yapmayin diye. Askolsun chemistry_eng
Canim bende kendimden beklemezdm.haftaici isyernde ne tatlilar fln oluyor.hic bakmiyorm yuzune. Ama bugun deniz ruzgar martilar gunes hep aklimi celdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…