Kaptaaannnnnnn bildirim daati gecti miii ben 500 gr almadim 500 gr verdimmmm 64.3 yaaaa.. bugun cok yogun gun karne gunuydu misafirler vardi. Simdi de cocuk hastalandu. Bildirimde bulunmadiysan duzelt.. bulunduysan haftaya yuzde patlatacam demektirrr..***3. Takım 501.Etap***
betnaz: (80,6/79,7/0,9/%1,12)
chemistry_eng: (73/72,5/0,5%0,68)
EFEMMMMM86 : (100,8///%) 2 defa bildirimde bulunmadı yüzdesi 3'e bölündü
chentiq: (64,8/65,3/+0,5/%-0,77)
mavi1000: (69,8/69,7/0,1/%0,14)
3.Takım ortalaması : %
kesinlikle haklısın, biraz daha gayret edersem olacak inşallah ama benim üst bedenim var malesef ve bana göre göbek ve kalça eritmwkten daha zor üst çalışmak.Elbise gibi giyilen bacakları göbeği saran korseler var hiç belli bile olmuyor en kötü ondan alırsın içine sinmezse
Düz bir karın için her akşam 1 küçük kase yoğurt yiyebilirsin son öğünde 8 gibi
mekik çekebilir squat plank yapabilirsin
2 hafta hiç de az değil 14 gün eder :)
ama ben niye yokum, beni saymadiniz mi?***3. Takım 501.Etap***
betnaz: (80,6/79,7/0,9/%1,12)
chemistry_eng: (73/72,5/0,5%0,68)
EFEMMMMM86 : (100,8///%) 3.defa bildirimde bulunmadı
chentiq: (64,8/65,3/+0,5/%-0,77)
mavi1000: (69,8/69,7/0,1/%0,14)
3.Takım ortalaması : % 0,234
tartiya degil aynaya guven derim. Tarti suyu yagi kasi her seyi gösteriyor. Ven de sık sık bakarim. Bazen bie günde 1 kilo eksi gosteriyor. Sudan dolayi oyle iste. Bir litre su icip cikarsan baska ne olabilir zaten. Moralini bozma. Ve misafirlikte sapitma. Ben cok irqdesizim malesef. Sana guveniyorumGunaydin. Moralim bozuk neden!!! Cunku dun standart sabah kaltimi yapip oglen bi çorbayla yogurt yiyip aksam bir kase bile olmayan yogurdun icin bir kasiktan az bulgur karistirip (sirf bagirsaklarim calissin diye) yedim. Yarim saat yurudum. Eve geldim leslie ile bir mil daha yurudum. Sabah kalktim ne goreyim!! 73.9 dan 74.1 e cikmisim. Yahu takilma kilosundayim sanirim. Napacagimi bilmiyorum artik!!! Pes etmicem. Misafirlige gidiyorum yatili. Benim icin cok daha zor iki uc gun gececek. Yemeyecegim tabii ki. Ama moralim bozuluyor...
tartiya degil aynaya guven derim. Tarti suyu yagi kasi her seyi gösteriyor. Ven de sık sık bakarim. Bazen bie günde 1 kilo eksi gosteriyor. Sudan dolayi oyle iste. Bir litre su icip cikarsan baska ne olabilir zaten. Moralini bozma. Ve misafirlikte sapitma. Ben cok irqdesizim malesef. Sana guveniyorum
Bebisimm naberr nasilsin yazamiyorum cocuklar yuzunden .gordun mu canim senin sayende 79 u gordummmmm yaaa iyiki varsin bi tanemmmm allah razi olsun o kadar destegin olmasaydi sana soz vermemis olsaydim devam edemezdim. Ayrica daha daha iyi bi bi haberim varrrr esimin cok onemli bi isi cikti veeee davet iptaallll :) cok mutluyum cunku hem kilo verdim hem de motive oldum bir suru spor yaptim duzene soktum kendimi resmen. Sizi cok seviyorum. Iyiki tanimisim gelmisim buraya. Bu aradaSabah 2yumurtadan lor peynirli omlet 2 zeytin 1 tam tahilli ve yesilcay.
Spor
30dk kosu arti yuruyus
10dk bisiklet
5dk eliptik
1.5litre su oldu suana kdr.
Aksam yesil mercimek salatasi yerim
Ayyy canim benim ya. 79 oldgnu gorunce yorm yptm ztn sana ama ck yogun oldgm icn anca emoji koyabildim:) canim benim hersey senin sayende oldu.biz sdce icindeki umudu korukledik okadar. Devam et kuzum. Birlikte 60li rakamlari gorecegiz ve bu isi bitirecegiz insallah :)Bebisimm naberr nasilsin yazamiyorum cocuklar yuzunden .gordun mu canim senin sayende 79 u gordummmmm yaaa iyiki varsin bi tanemmmm allah razi olsun o kadar destegin olmasaydi sana soz vermemis olsaydim devam edemezdim. Ayrica daha daha iyi bi bi haberim varrrr esimin cok onemli bi isi cikti veeee davet iptaallll :) cok mutluyum cunku hem kilo verdim hem de motive oldum bir suru spor yaptim duzene soktum kendimi resmen. Sizi cok seviyorum. Iyiki tanimisim gelmisim buraya. Bu aradaZerosima 90 ile basladim 79 um fark ettin mi oyle boyle derken 10 kilo gitti onemli olan birakmamakmis bunu anladim bozulsada bazen yinede birakmamak. Tesekkurler anlayisli guleryuzlu kaptanimmm destegin ve iyi niyetin guler yuzun icinnnn
Suan bukdr sporun bosa gitmesini yazicam size. Spordan snra hazirlandm fln disari ciktk. Yuruyus fln derken bi yere oturdk.esim atistirmalik tabak soyledi. Ben 1 adet sigara boregi 1 sogan halkasi 1 tavuk ve birazda patates kizartmasi yedim. Sanirim kendime coktan cezayi vermisim spor yaparak. Suyu 2litreden fazla icermm aksam yemegi yalan oldu.bununla birakrm ben:)Sabah 2yumurtadan lor peynirli omlet 2 zeytin 1 tam tahilli ve yesilcay.
Spor
30dk kosu arti yuruyus
10dk bisiklet
5dk eliptik
1.5litre su oldu suana kdr.
Aksam yesil mercimek salatasi yerim
O kadar dil doktum bi sayfa yazdim kacamak yapmayin diye. Askolsun chemistry_engSuan bukdr sporun bosa gitmesini yazicam size. Spordan snra hazirlandm fln disari ciktk. Yuruyus fln derken bi yere oturdk.esim atistirmalik tabak soyledi. Ben 1 adet sigara boregi 1 sogan halkasi 1 tavuk ve birazda patates kizartmasi yedim. Sanirim kendime coktan cezayi vermisim spor yaparak. Suyu 2litreden fazla icermm aksam yemegi yalan oldu.bununla birakrm ben:)
Canim arada bi odul iyi oluyor bisey olmaz haftada bir olur oyle :) ama sen simdi ne sikilasmissindir yaa spordan dolyi eski foto ve son halinin fotosunu bekliyorum yine musait olunca at bakayim :)Suan bukdr sporun bosa gitmesini yazicam size. Spordan snra hazirlandm fln disari ciktk. Yuruyus fln derken bi yere oturdk.esim atistirmalik tabak soyledi. Ben 1 adet sigara boregi 1 sogan halkasi 1 tavuk ve birazda patates kizartmasi yedim. Sanirim kendime coktan cezayi vermisim spor yaparak. Suyu 2litreden fazla icermm aksam yemegi yalan oldu.bununla birakrm ben:)
60 ahhhhh insallahhhhhhAyyy canim benim ya. 79 oldgnu gorunce yorm yptm ztn sana ama ck yogun oldgm icn anca emoji koyabildim:) canim benim hersey senin sayende oldu.biz sdce icindeki umudu korukledik okadar. Devam et kuzum. Birlikte 60li rakamlari gorecegiz ve bu isi bitirecegiz insallah :)
Canim bende kendimden beklemezdm.haftaici isyernde ne tatlilar fln oluyor.hic bakmiyorm yuzune. Ama bugun deniz ruzgar martilar gunes hep aklimi celdi:)O kadar dil doktum bi sayfa yazdim kacamak yapmayin diye. Askolsun chemistry_eng
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?