Ay canimmmm cok mutlu oldum senin adinaaa sen rakamlara takilma tatlim sen aynaya bak fark acayip var inaniyorum sana. Bu arada bizde dun konyaya gittik mevlanaya ve gun boyu hersyi yedim ictim bu yuzden bugun cezaliyim sadece 2 kase corba ictim o kadar kahvaltida yok :)Kaptanim keske azmettigim kadar kilo verebilsem.cumaya gore arti800 gramdayim:)))) bugunki muhabbete pek dahil olamadim.isler gucler durumu.
Gecen gun baya bi kostum kendime sasirdim.eskiden ay nefesim yetmio ay cok kotu oluyorm derdim esimle kosuya inerdik.smdi baya baya kosuyorm:)
Dun mont aldm kendime.bn o montlri denemistm.basenden kasmisti ve gogusten. Icinde hareket edememistm. Ddm ben simdi L almiyim.zayiflicam insallah dedm.dun denedim M oldu. Oyle sevindim oyle sevindimki:)
kizzz ne yapiyorsun sen gecmis olsun canimmm ozledim seni yaa sen minnos bi kizzin niye kavga ediyorsun milletle hakim ol kendine bakiyim yakismaz bize kimsenin seni asagi cekmesine izin verme tamam mi bebisim :)))Slm kızlar ben yazamıyorum bu sıralar ama sizde ben yokken dedikodunun dibine vurmuşsunuz kimsede dememiş bu ceylan nerde diye ayıp amahemen benimle muhabbet ediyorsunuz yoksa sacinizi yolarim bu arada grip oldum kızlar
Konyada etli ekmek yedin dimi dogruyu soyle hahahaha:))))Ay canimmmm cok mutlu oldum senin adinaaa sen rakamlara takilma tatlim sen aynaya bak fark acayip var inaniyorum sana. Bu arada bizde dun konyaya gittik mevlanaya ve gun boyu hersyi yedim ictim bu yuzden bugun cezaliyim sadece 2 kase corba ictim o kadar kahvaltida yok :)
Merak etme canım ben izmir in asilliğini taşıyorum. Arkadaşla kültürümüz farklı ben asıl davrandıkça o kuduruyor zaten bişey yapmama gerek kalmıyorkizzz ne yapiyorsun sen gecmis olsun canimmm ozledim seni yaa sen minnos bi kizzin niye kavga ediyorsun milletle hakim ol kendine bakiyim yakismaz bize kimsenin seni asagi cekmesine izin verme tamam mi bebisim :)))
Canim emziriosan eger bu sana olmazki.bosver sen detoks fln. Normal guzel beslen yeterli canim. Gayette guzel menusu benim arkadasimin:)İyi akşamlar herkese
Benim detoks yalan oldu çok acıkınca öğleden sonra 3 haşlanmış yumurtayla yarım tabak yağsız makarna yedim
Arada 1 hurma
Akşam 1 kase yoğurda 2 yk nesfit gevrek karıştırıp yedim
Eweeettt cok guzeldiiKonyada etli ekmek yedin dimi dogruyu soyle hahahaha:))))
Supersiinnn irade muhtesem boyle gidersen super verirsin :)Gene full sekerli muhtesem gorselli bisey yendi evde... herkes yedi... bir canim istedi ki bu sefer sormayin... yemedim tabii ki... tatlandiricili sakizimi cigniyorum.. tatli ihtiyacimi karsiliyorum. Tavsiye ederim. Dukan yaparken de tatli istedikce sakiz cignerdim. Uzerinde yazar sekersiz tatlandiricili diye.. tavsiye :)
Iyi yapmissin bol bol sut olsun minik kuzuyaİyi akşamlar herkese
Benim detoks yalan oldu çok acıkınca öğleden sonra 3 haşlanmış yumurtayla yarım tabak yağsız makarna yedim
Arada 1 hurma
Akşam 1 kase yoğurda 2 yk nesfit gevrek karıştırıp yedim
Kizzz sen nasil bu kadar cok spor yapiyorsun valla ben olsam gebermistim masallah sanaaaaaaAksam dedgm gibi et sote yedim 2 3 kasik yanina 1 kasik yogurt 2kasik bulgur pilavi ve salata
Spor
30Dk kosu arti yuruyus 3km ve 200kusur kaloriyi gordum
15dk bisiklet 130kalori fln gordm
10dk eliptik onda anca 50kalori haha:)
20 squat
Kaptanim keske azmettigim kadar kilo verebilsem.cumaya gore arti800 gramdayim:)))) bugunki muhabbete pek dahil olamadim.isler gucler durumu.
Gecen gun baya bi kostum kendime sasirdim.eskiden ay nefesim yetmio ay cok kotu oluyorm derdim esimle kosuya inerdik.smdi baya baya kosuyorm:)
Dun mont aldm kendime.bn o montlri denemistm.basenden kasmisti ve gogusten. Icinde hareket edememistm. Ddm ben simdi L almiyim.zayiflicam insallah dedm.dun denedim M oldu. Oyle sevindim oyle sevindimki:)
Dün arkadaşımla avmye gittik gezerken bir pantolon beğendim ve malesef 2 tane kalmış bedeni onlarda 25 ve 26 ben normalde 27 giyiyorum dedim 26yı alayım biraz spor yaparsam girerim içine dedim tabi arkadaşım demez mi zor girersin bilmem falan bayağıı bayağı iddalaştık şimdi benim 3 hafta bir vaktim var bu hafta yemeğe özen gösteremem biliyorum ama haftaya kesin tutarım kendimi ama bu hafta spora başlarım düzenli olarak motivasyona ihtiyacım var bu arada pantolonu denemeden aldım hedefim o olsun diye :)
Eve gelip denedim o geçmez dediği basenlerden tabiki geçti yalnız düğmeler kavuşmadı 2-3 cm incelmem gerek ki kapansın ama kapanması önemli değil rahatta olmalı mutlaka 5 cm incelmeliyim sizce becerir miyim iddayı kaybetmek istemiyorum :)
Her gun leslie ile 5-8 mil yurursen 3haftada olur bu is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?