Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay canimmmm cok mutlu oldum senin adinaaa sen rakamlara takilma tatlim sen aynaya bak fark acayip var inaniyorum sana. Bu arada bizde dun konyaya gittik mevlanaya ve gun boyu hersyi yedim ictim bu yuzden bugun cezaliyim sadece 2 kase corba ictim o kadar kahvaltida yok :)

Slm kızlar ben yazamıyorum bu sıralar ama sizde ben yokken dedikodunun dibine vurmuşsunuz kimsede dememiş bu ceylan nerde diye ayıp ama hemen benimle muhabbet ediyorsunuz yoksa sacinizi yolarim bu arada grip oldum kızlar
kizzz ne yapiyorsun sen gecmis olsun canimmm ozledim seni yaa sen minnos bi kizzin niye kavga ediyorsun milletle hakim ol kendine bakiyim yakismaz bize kimsenin seni asagi cekmesine izin verme tamam mi bebisim :)))

Konyada etli ekmek yedin dimi dogruyu soyle hahahaha:))))

kizzz ne yapiyorsun sen gecmis olsun canimmm ozledim seni yaa sen minnos bi kizzin niye kavga ediyorsun milletle hakim ol kendine bakiyim yakismaz bize kimsenin seni asagi cekmesine izin verme tamam mi bebisim :)))
Merak etme canım ben izmir in asilliğini taşıyorum. Arkadaşla kültürümüz farklı ben asıl davrandıkça o kuduruyor zaten bişey yapmama gerek kalmıyor

İyi akşamlar herkese
Benim detoks yalan oldu çok acıkınca öğleden sonra 3 haşlanmış yumurtayla yarım tabak yağsız makarna yedim
Arada 1 hurma
Akşam 1 kase yoğurda 2 yk nesfit gevrek karıştırıp yedim

Aksam dedgm gibi et sote yedim 2 3 kasik yanina 1 kasik yogurt 2kasik bulgur pilavi ve salata

Spor
30Dk kosu arti yuruyus 3km ve 200kusur kaloriyi gordum
15dk bisiklet 130kalori fln gordm
10dk eliptik onda anca 50kalori haha:)
20 squat

Canim emziriosan eger bu sana olmazki.bosver sen detoks fln. Normal guzel beslen yeterli canim. Gayette guzel menusu benim arkadasimin:)

Bugun kahvalti; minicik bir pogaca
Oglen acili bulgurlu corba ve pulbiberli yogurt
Aksam;bir tane lahana sarma ve yogurt

Aksam 9a dogru agzima bir iki lokma et attim

Leslie ile bir mil yurudum.. yesil cayimi ictim

cylnslymn Zerosima gözümüz yollarda kaldı yahu

hastaları olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum yoğun olanlara da kolaylıklar...

ben tatilde annemlere geldim dediğim gibi, tabi burada evdeki gibi olmuyor.
Sabah, annem sigara böreği sarmış iki küçük yedim, 1 yumurta, peynir, zeytin, 2 dilim ekmek... klasik
öğlen, öğlen dediğim de akşam üstü... misafir vardı onları bekledik, iki tane cızlardan yedim patates salatası, yoğurtlu kabak, çay...

Akşam bişi yemedim Çünkü geç yedik, hem cız yedim diye kendime ceza verdim
az evvel yoğurt kürümü yedim yatıcagım inşallah.

Gene full sekerli muhtesem gorselli bisey yendi evde... herkes yedi... bir canim istedi ki bu sefer sormayin... yemedim tabii ki... tatlandiricili sakizimi cigniyorum.. tatli ihtiyacimi karsiliyorum. Tavsiye ederim. Dukan yaparken de tatli istedikce sakiz cignerdim. Uzerinde yazar sekersiz tatlandiricili diye.. tavsiye :)

Supersiinnn irade muhtesem boyle gidersen super verirsin :)

Aksam dedgm gibi et sote yedim 2 3 kasik yanina 1 kasik yogurt 2kasik bulgur pilavi ve salata

Spor
30Dk kosu arti yuruyus 3km ve 200kusur kaloriyi gordum
15dk bisiklet 130kalori fln gordm
10dk eliptik onda anca 50kalori haha:)
20 squat
Kizzz sen nasil bu kadar cok spor yapiyorsun valla ben olsam gebermistim masallah sanaaaaaa

Canımm zaten gördüğün rakam önemli değil ki aynaya baktığında gördüğün görüntü önemli bana göre daha öncemli bence ve en büyük olay spor yapabilmekte ben seni gerçekten tebrik ediyoruum :)
Çok çok sevindimm valla

Günaydınn kızlar help help yardıma ihtiyacımm varr

Dün arkadaşımla avmye gittik gezerken bir pantolon beğendim ve malesef 2 tane kalmış bedeni onlarda 25 ve 26 ben normalde 27 giyiyorum dedim 26yı alayım biraz spor yaparsam girerim içine dedim tabi arkadaşım demez mi zor girersin bilmem falan bayağıı bayağı iddalaştık şimdi benim 3 hafta bir vaktim var bu hafta yemeğe özen gösteremem biliyorum ama haftaya kesin tutarım kendimi ama bu hafta spora başlarım düzenli olarak motivasyona ihtiyacım var bu arada pantolonu denemeden aldım hedefim o olsun diye :)

Eve gelip denedim o geçmez dediği basenlerden tabiki geçti yalnız düğmeler kavuşmadı 2-3 cm incelmem gerek ki kapansın ama kapanması önemli değil rahatta olmalı mutlaka 5 cm incelmeliyim sizce becerir miyim iddayı kaybetmek istemiyorum :)

Her gun leslie ile 5-8 mil yurursen 3haftada olur bu is

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…