- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Kuzu 1 2 hafta gecsinde oyle yapayim. Leslie ve jilliani biraktim.salona iniyorm.yuruyus arti kosu sonra eliptik squat vs. Yapiyorm. Bakalim artik 10dan geriye sayiyim ya. Son 10kilo diyorum.ondan sonra bana musade :)Canim arada bi odul iyi oluyor bisey olmaz haftada bir olur oyle :) ama sen simdi ne sikilasmissindir yaa spordan dolyi eski foto ve son halinin fotosunu bekliyorum yine musait olunca at bakayim :)
Canim kendini boyle uzme olur mu.o kilp duserken bir inip bir cikiyor.birde vucutta ne olup bittigini bilmiyoruzki.niye arti gosterdi noldi da oldu bilmiyoruz.gunluk bu degisimleri takma bence.bende snn gibi yapiodm moral bozuyordum.sonra ddmki amaaan yani taktgn seye bak cumaua dha var diyordm.yani vucut belki o an odem yapti. Ayrica okdr kilolar gitmis alt trfi 200gram mi moral bozuyor.pozitif ol canim. 1000gramlar vermissin alt trfi 200gramcik moral bozacak.hadi ordaaaan de sen ona:)Gunaydin. Moralim bozuk neden!!! Cunku dun standart sabah kaltimi yapip oglen bi çorbayla yogurt yiyip aksam bir kase bile olmayan yogurdun icin bir kasiktan az bulgur karistirip (sirf bagirsaklarim calissin diye) yedim. Yarim saat yurudum. Eve geldim leslie ile bir mil daha yurudum. Sabah kalktim ne goreyim!! 73.9 dan 74.1 e cikmisim. Yahu takilma kilosundayim sanirim. Napacagimi bilmiyorum artik!!! Pes etmicem. Misafirlige gidiyorum yatili. Benim icin cok daha zor iki uc gun gececek. Yemeyecegim tabii ki. Ama moralim bozuluyor...
Supersin destegin icin tesekkur ederimCanim kendini boyle uzme olur mu.o kilp duserken bir inip bir cikiyor.birde vucutta ne olup bittigini bilmiyoruzki.niye arti gosterdi noldi da oldu bilmiyoruz.gunluk bu degisimleri takma bence.bende snn gibi yapiodm moral bozuyordum.sonra ddmki amaaan yani taktgn seye bak cumaua dha var diyordm.yani vucut belki o an odem yapti. Ayrica okdr kilolar gitmis alt trfi 200gram mi moral bozuyor.pozitif ol canim. 1000gramlar vermissin alt trfi 200gramcik moral bozacak.hadi ordaaaan de sen ona:)
Helal olsun sana helal olsunKizlar bakiniz saat 11bucuk... full tatli sekerli harika seyler yeniyor. Ellerimle servis yapiyorum. Hepsine.. aksam yemegi de full hamurlu kizartmaliydi.. hicbirini agzima surmedim...
Sabah standart kahvaltim..
1bucukta bir kasik bulgurlu yogurt
4te salata parmak kadar tavuk ve bir kase corba
8de bir tarcinli yarim elma (eksi yesil)
Baska da agzima yemek koymadim.. direniyorum
Ayyy sen bana musade dedin icim bi tuhaf oldu yaa 62 olsanda gitmeee beni daha nerdeyse 20 kilom vaaarrrrKuzu 1 2 hafta gecsinde oyle yapayim. Leslie ve jilliani biraktim.salona iniyorm.yuruyus arti kosu sonra eliptik squat vs. Yapiyorm. Bakalim artik 10dan geriye sayiyim ya. Son 10kilo diyorum.ondan sonra bana musade :)
72ye yaklastim.62 olsun bizim olsun.olmazsa 64olsun bizim olsun :)) yaaaa betnaz sen olmayinca gunluk konusmalarda hayatimda bir eksiklik oluyor. Mely30 ve efemmm de onlarida ozledim.
Yavrularina gecmis olsun.iyilestiler mi canim.
Wawwww 5 milll superrBu arada bugun leslie ile 5mil yurudum
Gecmis olsun canim Allah sifa versin. Yorgunluk ck zor oluo.hemencecikte pazartesi oluyor. Yani biz ne ara dinlencez bn ck mrk ediom:)Mrb kızlar k.bakmayın yazamadım kaç gündür.kızım ateşlendi cumadan beri hastanedeydik yeni evimize geldik.Allah hepimizin çocuklarını bize bağıslasın korusun.
Dünku menumu yazayım
Sabah;bir haşlanmış yumurta,50 gr kadar tulum peyniri,avuc içi kadar pide,4 5 tane zeytın,yeşil biber,maydonoz
Akşam üzeri;üç tane ama çok küçük bulgurlu dolma,yogurt
Akşam misafir vardı bir ısırımlık börek
Bu sabah;100 gr tulum peyniri,4 5 çatal sahanda yumurta, iki küçük su böregi,12 tane zeytin, yeşil çay
Akşam üzeri;dünden kalan iki küçük bulgurlu dolma,ıkı yemek kaşığı süzme yogurt
Adet olcam sanırım fıstık ezmesi yedim birde.sporada gidemedim ve çokk yorgunum.yeni oturdum kaç gündür inanın
Yaaaa canim benimAyyy sen bana musade dedin icim bi tuhaf oldu yaa 62 olsanda gitmeee beni daha nerdeyse 20 kilom vaaarrrrbeni birakip gidemezsiiinnn bende ozluyorum kiz valla seninle konusmak iyi geliyor banaaa
Teşekkürler canım.hiç dinlenemedim inan kiGecmis olsun canim Allah sifa versin. Yorgunluk ck zor oluo.hemencecikte pazartesi oluyor. Yani biz ne ara dinlencez bn ck mrk ediom:)
Kaptaaannnnnnn bildirim daati gecti miii ben 500 gr almadim 500 gr verdimmmm 64.3 yaaaa.. bugun cok yogun gun karne gunuydu misafirler vardi. Simdi de cocuk hastalandu. Bildirimde bulunmadiysan duzelt.. bulunduysan haftaya yuzde patlatacam demektirrr..
ama ben niye yokum, beni saymadiniz mi?
Gunaydin. Moralim bozuk neden!!! Cunku dun standart sabah kaltimi yapip oglen bi çorbayla yogurt yiyip aksam bir kase bile olmayan yogurdun icin bir kasiktan az bulgur karistirip (sirf bagirsaklarim calissin diye) yedim. Yarim saat yurudum. Eve geldim leslie ile bir mil daha yurudum. Sabah kalktim ne goreyim!! 73.9 dan 74.1 e cikmisim. Yahu takilma kilosundayim sanirim. Napacagimi bilmiyorum artik!!! Pes etmicem. Misafirlige gidiyorum yatili. Benim icin cok daha zor iki uc gun gececek. Yemeyecegim tabii ki. Ama moralim bozuluyor...
Haklisin ama insan tartida da gormek istiyor iste Guvenini bosa cikarmayacagimBen de kendime guveniyorum. Bu gelen misafirlere ben surpriz yapip nisanda zayiflamis halimle gidecektim ama onlar surpriz yapti. Diyette oldugumu cok caktirmamaya çalışacağım ama neredeyse hicbisey yemiyorum. Midem o kadar kuculdu. Ne yapicam bakalim Bu arada regl tarihi de iyice yaklasti. Bu kilo prOblemi bundan olsa gerek Elimi yasak bir yiyeceğe her atma egilimimde aklima bu forumda okudugum bir soz geliyor... "bu zamana kadar bir kereden birsey olmaz diyerek bu haldeyim ve zayiflayamadim!!" Siz de bu sozu aklinizdan cikarmayin derim.. insanin tum kacamak yapma istegini bicak gibi kesiyor.. o fotograftaki zayif insanlar senin benim gibi kiloluydular. Bizden ustun olaganustu gucte falan degiller o kadar kiloyu verdiler... ki benim gibi bir insan zamaninda 17kilo verdiyse herkes bunu yapar.. cunku hayatinizda gorebileceginiz en hareketsiz insanlardan biriyim. Lutfen kendiniz icin ozguveniniz icin birakmayin canlar. Omur boyu surmeyecek bu... abartmadan da olsa istediginiz kiloya geldiginizde herşeyi ama herseyi yiyebileceksiniz... DAYANİN!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?