Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kızlar leslie yaptım. 100 kere ip atladım mekik çektim. Bugün iyi gidiyor. Gece cozutmazsam inşallah.
Sabah kare tost ekmegiyle yapilmis 1 tost
Öğle 2 ince dilim ekmek, Yoğurtlu ıspanak yemeği
Ara çeyrek albeni nescafe
Akşam
1 kase Şehriye çorbası, 1 dilim ekmek, 1 but tavuk,salata

Ben cok kalorili buldum bu menuyu :)

Albeniler nescafeler tostlar

Afiyetler olsun diyelim o zaman

Aksam 1 yesil mercimek
2Kasik bulgur pilavi 1 kasik saksuka

Spor
45 dakika kosu arti yuruyus. 350 kalori
20dk fatburn programinda eliptik 100kalori

2.5litre su smdilik

Bebek emzirdigim için sizin kadar sikamiyorum ben. Deli gibi açıklıyorum.
Canim ekmegi beyaz yiyorsan.yemesen sanki daha cabuk verirsin.onun yerine daha baska seylere yonelebilirsin.hem sehriye corbasi hem ekmek ikiside karbonhidrat.
Emzirmek ck kalori yaktiriyormus.seninde o yonden iyi valla:)

Aynen kilo gitmiyor zor gidiyor bende şu an az olduğundan ama ben spora ağılık veriyorum genelde onun içinde beni dürtükleyin yaptın mı yaptın mı diye darlayın
Sporunu yaptn mi esim. Bana birrr birr anlat. Kalori yaristiralim seninle:)

Kalori Mesafe Sure olarak yazdim.ama yururken cektim yavaslayarak cektim ama bulanik cikmis gencler:) bu da gururum olaral dursun kenarda:)))

Eklentiler

• QuickMemo+_2017-01-24-20-43-14.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar slm sabah bir haşlanmış yumurta,50 gr kadar tulum peyniri,5 zeytin,4 5 tane kavrulmamış badem
Öğle, yarım kase mercimek çorbası,yarım porsıyon tavuk ızgara
Ögleden sonra;tansıyonum cıktı iş yerinde kızlar bir küçük pogaca yiyip limon suyu içtim aç içince miğdem yanıyor çünkü,bir kare bitter
Akşam;denk geldi yine haslanmış tavuklu havuçlu çorba ıkı kaşık bulgur pilavı
2 lt su,30 dk yürüyüş

Akşam 1 kase sebzeli mercimek çorbası
1 hurma
Akşam yoğurt için süt alıp kaynattım kaynarken çok güzel koktu bir bardak şekerli nescafe içsem mi diye düşündüm sizi düşünüp vazgeçtim onun yerine 1 hurma yedim
Bugün yürüyüş yok malesef evde yapılcak işlerim var fırsat buldukça onları yapabiliyorum baya hareket ediyorum ama şimdi oturunca topuklarımın ağrıdığını farkettim

Merhaba;
Dun aksam sonunda evime gectim.
Sabah yine minik bir pogaca, oglen ispanak yogurt ve az tavuklu sehriyeli corba

Aksam; sebze corbamdan (evime dondum annecim yapmis corbama kavustum :) )

Leslie ile 3 mil yurudum.

Bilgilerinize :)

Günaydınn kızlar sanki grupta kopukluk mu var herkes nerelerde çoğu kişiyi göremiyorum chentiq dagci
Kaptanim gunaydin. Etiket yapinca goruyirum :)) normal bildirimler hala gelmiyor. Hep dile getiriyorum ama

Benim gunlerim diyetle geciyor. Oruc tuttugum icin iftar vaktinde galon galon su iciyorum. Tutmadigim gunlerde senin simit diyetini yapiyorum.

Patates ekmek seker pilav yasak.
Haftasonu bal gibi seyler yiyorum ama.
Bu haftaki hedefim 64.2 olmak. Ama sporauz nasil olur bilmiyorum. Suan 80 m2 evde 6 kisi kaliyoruz tum odalar Dolu. Spor yapacak ortam yok.

--- W whitequeenn kahveyi sekersiz iciyorum ben
Sen de oyle dene. Sutten bir sey olmazki..

-- Kahverengi211 guvenimi bosa cikartmayacaksin biliyorum ama ben seninkini cikarabilirim hic spor yok..

Vee son olarak.. keske benim esim de davete gitseydi de ben de ne giysem diye dusunup fitlesseydim de sonradan vazgecseydi. 38 beden elbiseye girebilseydim. Su armut tipli vucudum olmasaydi..

Kalori Mesafe Sure olarak yazdim.ama yururken cektim yavaslayarak cektim ama bulanik cikmis gencler:) bu da gururum olaral dursun kenarda:)))
Rakamlar degil tirnaklarin ve parmagin cekti dikkatimi. Ne kadar bakimli masallah. Genclik gunlerim geldi aklima...

Rakamlar degil tirnaklarin ve parmagin cekti dikkatimi. Ne kadar bakimli masallah. Genclik gunlerim geldi aklima...
Tesekkur ederim :) senin yasin kac ki. Genclik demen iciiin bi 50yi gormek lazim ya okdr umutsuz olmayalim:)

Sabah yumurta ve 2 catal peynir 1 dilim tam tahilli 2 zeytin

Oglen
1Kepce sehriye corbasi
10Adet kucuk misket kofte
Yogur salata

1.5litre su

Bugüün gün çok sıkıcı geçiyor ya bilemedim ya da bana öyle geliyor bugün doğum günüm bu arada kızlar :)

Bugüün gün çok sıkıcı geçiyor ya bilemedim ya da bana öyle geliyor bugün doğum günüm bu arada kızlar :)
Aaaaaa bnde dun ddmki kaptan 11 gun snra ddi.o msja bakim sayiyim 11 gun ne zmna denk glio die.iyi ki dogmussun kaptanim. Nice nice saglikli huzuelu bereletli sevgi dolu yillarin olsun.sevdiklerin yanindan hic ayrilmasin. Iyi ki tanimisim seni:)

Aaaaaa bnde dun ddmki kaptan 11 gun snra ddi.o msja bakim sayiyim 11 gun ne zmna denk glio die.iyi ki dogmussun kaptanim. Nice nice saglikli huzuelu bereletli sevgi dolu yillarin olsun.sevdiklerin yanindan hic ayrilmasin. Iyi ki tanimisim seni:)

Tşk ederim canım benim bende sizleri iyiki tanıdım burda da bir ailem oldu görmeden tanışmadan da olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…