Ben cok kalorili buldum bu menuyu :)Slm kızlar leslie yaptım. 100 kere ip atladım mekik çektim. Bugün iyi gidiyor. Gece cozutmazsam inşallah.
Sabah kare tost ekmegiyle yapilmis 1 tost
Öğle 2 ince dilim ekmek, Yoğurtlu ıspanak yemeği
Ara çeyrek albeni nescafe
Akşam
1 kase Şehriye çorbası, 1 dilim ekmek, 1 but tavuk,salata
Canim ekmegi beyaz yiyorsan.yemesen sanki daha cabuk verirsin.onun yerine daha baska seylere yonelebilirsin.hem sehriye corbasi hem ekmek ikiside karbonhidrat.Bebek emzirdigim için sizin kadar sikamiyorum ben. Deli gibi açıklıyorum.
Sporunu yaptn mi esim. Bana birrr birr anlat. Kalori yaristiralim seninle:)Aynen kilo gitmiyor zor gidiyor bende şu an az olduğundan ama ben spora ağılık veriyorum genelde onun içinde beni dürtükleyin yaptın mı yaptın mı diye darlayın
Sporunu yaptn mi esim. Bana birrr birr anlat. Kalori yaristiralim seninle:)
Kaptanim gunaydin. Etiket yapinca goruyirum :)) normal bildirimler hala gelmiyor. Hep dile getiriyorum ama
Rakamlar degil tirnaklarin ve parmagin cekti dikkatimi. Ne kadar bakimli masallah. Genclik gunlerim geldi aklima...Kalori Mesafe Sure olarak yazdim.ama yururken cektim yavaslayarak cektim ama bulanik cikmis gencler:) bu da gururum olaral dursun kenarda:)))
Tesekkur ederim :) senin yasin kac ki. Genclik demen iciiin bi 50yi gormek lazim ya okdr umutsuz olmayalim:)Rakamlar degil tirnaklarin ve parmagin cekti dikkatimi. Ne kadar bakimli masallah. Genclik gunlerim geldi aklima...
Aaaaaa bnde dun ddmki kaptan 11 gun snra ddi.o msja bakim sayiyim 11 gun ne zmna denk glio die.iyi ki dogmussun kaptanim. Nice nice saglikli huzuelu bereletli sevgi dolu yillarin olsun.sevdiklerin yanindan hic ayrilmasin. Iyi ki tanimisim seni:)Bugüün gün çok sıkıcı geçiyor ya bilemedim ya da bana öyle geliyor bugün doğum günüm bu arada kızlar :)
Aaaaaa bnde dun ddmki kaptan 11 gun snra ddi.o msja bakim sayiyim 11 gun ne zmna denk glio die.iyi ki dogmussun kaptanim. Nice nice saglikli huzuelu bereletli sevgi dolu yillarin olsun.sevdiklerin yanindan hic ayrilmasin. Iyi ki tanimisim seni:)
İyi ki doğmuşsun canım :)Bugüün gün çok sıkıcı geçiyor ya bilemedim ya da bana öyle geliyor bugün doğum günüm bu arada kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?