Bebisimm naberr nasilsin yazamiyorum cocuklar yuzunden .gordun mu canim senin sayende 79 u gordummmmm yaaa iyiki varsin bi tanemmmm allah razi olsun o kadar destegin olmasaydi sana soz vermemis olsaydim devam edemezdim. Ayrica daha daha iyi bi bi haberim varrrr esimin cok onemli bi isi cikti veeee davet iptaallll :) cok mutluyum cunku hem kilo verdim hem de motive oldum bir suru spor yaptim duzene soktum kendimi resmen. Sizi cok seviyorum. Iyiki tanimisim gelmisim buraya. Bu aradaZerosima 90 ile basladim 79 um fark ettin mi oyle boyle derken 10 kilo gitti onemli olan birakmamakmis bunu anladim bozulsada bazen yinede birakmamak. Tesekkurler anlayisli guleryuzlu kaptanimmm destegin ve iyi niyetin guler yuzun icinnnn
Mrb kızlar k.bakmayın yazamadım kaç gündür.kızım ateşlendi cumadan beri hastanedeydik yeni evimize geldik.Allah hepimizin çocuklarını bize bağıslasın korusun.
Dünku menumu yazayım
Sabah;bir haşlanmış yumurta,50 gr kadar tulum peyniri,avuc içi kadar pide,4 5 tane zeytın,yeşil biber,maydonoz
Akşam üzeri;üç tane ama çok küçük bulgurlu dolma,yogurt
Akşam misafir vardı bir ısırımlık börek
Bu sabah;100 gr tulum peyniri,4 5 çatal sahanda yumurta, iki küçük su böregi,12 tane zeytin, yeşil çay
Akşam üzeri;dünden kalan iki küçük bulgurlu dolma,ıkı yemek kaşığı süzme yogurt
Adet olcam sanırım fıstık ezmesi yedim birde.sporada gidemedim ve çokk yorgunum.yeni oturdum kaç gündür inanın
Günaydın kaptanım günaydın gençlikGünaydın kızlar yoğunluktan gelemedim kusura bakmayın hepiniz süpersiniz
ben yanlis yazmisim. Kizin toreni icin kosturuyordum.Ben 65,3 diye okudum yanlış mı okudum yoksa sen mi yanlışlıkla öyle yazdın
asil sen supersin... kalp kalp... bu hafta sporumu duzenli yapmaya calisacagim. Hep bir seyler oluyor ya.. keske yaz olsaydi. En kotu disarida yuruyus yapardim. Simdi evde yatili misafirler de var. Odaya gidip yapmam da imkansiz. Salon hep dolu. Ben de anca cocuklarla yakalamacilik oynuyorum evde. O bahaneyle kosturuyorum.Günaydın kızlar yoğunluktan gelemedim kusura bakmayın hepiniz süpersiniz
Günaydın kaptanım günaydın gençlik
Bugün bir geldim pir geldim
Gelemediğim yazamadığım ve diyeti bozduğum son günler için özür diliyorum hem sizden hem kendimden
Ama bugün benim için yeni bir başlangıç yeni bir doğuş olsun küllerimden doğacağım yazıyorum buraya:)
Çok şükür evime kavuştum hastalıklarımız hafifledi
Ve bugün yazchemistry_eng arkadaşım 11300 adım attım yaklaşık 75 dk tempolu yürüyüş hemde küçük oğlum kanguruda kucağımda
Henüz kahvaltı yapmadım bugün detoks yapmak istiyorum birazdan 1 bardak sütle 1 yeşil muz yiyeceğim öğlende aynısı akşamda 1 kase yoğurtla 1 muz yine umarım dayanabilirim
ben yanlis yazmisim. Kizin toreni icin kosturuyordum.
asil sen supersin... kalp kalp... bu hafta sporumu duzenli yapmaya calisacagim. Hep bir seyler oluyor ya.. keske yaz olsaydi. En kotu disarida yuruyus yapardim. Simdi evde yatili misafirler de var. Odaya gidip yapmam da imkansiz. Salon hep dolu. Ben de anca cocuklarla yakalamacilik oynuyorum evde. O bahaneyle kosturuyorum.
Oglen
4 kofte yogurt salata
2Litre su
Slm kızlar ben yazamıyorum bu sıralar ama sizde ben yokken dedikodunun dibine vurmuşsunuz kimsede dememiş bu ceylan nerde diye ayıp amahemen benimle muhabbet ediyorsunuz yoksa sacinizi yolarim bu arada grip oldum kızlar
Hemencik geldim kaptanimGeçmiş olsunn cnmmm
gel kollarıma gel oyy seni kimse sormamış mı :)
Hemencik geldim kaptanim
Yürüyüş yapınca yediklerim yetmedi gerçekten açlık hissediyorum az öncede 1 bardak sütle muz yedim ama halim yok 3 tane yumurta haşlayacağımKız sen emziriyorsun dikkat et böyle detoks mu olur açlıktan başın döner güçsüz düşersinn
Hemde hiç çekilmiyor ev tamamen hasta ufaklık kayinvalidem ben dökülüyoruz yazık kayinvalidem in bugün yatışını yaptılar hastaneye. Kızlar dün saçlarımı kestirdim boyattim bi garip hissediyorum kendimi cumartesi günü de iş yerinde bi zilliyle tartıştım üstüne hastalık derken moralim bozuldu vallaGripte hiç çekilmiyor var yaa
Yürüyüş yapınca yediklerim yetmedi gerçekten açlık hissediyorum az öncede 1 bardak sütle muz yedim ama halim yok 3 tane yumurta haşlayacağım
Hemde hiç çekilmiyor ev tamamen hasta ufaklık kayinvalidem ben dökülüyoruz yazık kayinvalidem in bugün yatışını yaptılar hastaneye. Kızlar dün saçlarımı kestirdim boyattim bi garip hissediyorum kendimi cumartesi günü de iş yerinde bi zilliyle tartıştım üstüne hastalık derken moralim bozuldu valla
kızlar ara olarak 1 elma yedim. arkadaş kek ikram etti. 1 çatallık yedim okdr.
2.5lite su
akşam et sote salata
Kaptanim keske azmettigim kadar kilo verebilsem.cumaya gore arti800 gramdayim:)))) bugunki muhabbete pek dahil olamadim.isler gucler durumu.Azmine hayranım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?