Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben tşk ederim canım benim ben napıyorum ki sadece sizi destekliyorum :)

Kii daha önce bir laf demiştim siz grlara takılmayın onlar kilolara dönüyor diye bak gördün mü 10 kg az bir rakam değil :)

Geçmiş olsun cnm

Günaydın kızlar yoğunluktan gelemedim kusura bakmayın hepiniz süpersiniz

Günaydın kaptanım günaydın gençlik
Bugün bir geldim pir geldim
Gelemediğim yazamadığım ve diyeti bozduğum son günler için özür diliyorum hem sizden hem kendimden
Ama bugün benim için yeni bir başlangıç yeni bir doğuş olsun küllerimden doğacağım yazıyorum buraya:)
Çok şükür evime kavuştum hastalıklarımız hafifledi
Ve bugün yaz chemistry_eng arkadaşım 11300 adım attım yaklaşık 75 dk tempolu yürüyüş hemde küçük oğlum kanguruda kucağımda
Henüz kahvaltı yapmadım bugün detoks yapmak istiyorum birazdan 1 bardak sütle 1 yeşil muz yiyeceğim öğlende aynısı akşamda 1 kase yoğurtla 1 muz yine umarım dayanabilirim

Ben 65,3 diye okudum yanlış mı okudum yoksa sen mi yanlışlıkla öyle yazdın
ben yanlis yazmisim. Kizin toreni icin kosturuyordum.

asil sen supersin... kalp kalp... bu hafta sporumu duzenli yapmaya calisacagim. Hep bir seyler oluyor ya.. keske yaz olsaydi. En kotu disarida yuruyus yapardim. Simdi evde yatili misafirler de var. Odaya gidip yapmam da imkansiz. Salon hep dolu. Ben de anca cocuklarla yakalamacilik oynuyorum evde. O bahaneyle kosturuyorum.

Slm kızlar ben yazamıyorum bu sıralar ama sizde ben yokken dedikodunun dibine vurmuşsunuz kimsede dememiş bu ceylan nerde diye ayıp ama hemen benimle muhabbet ediyorsunuz yoksa sacinizi yolarim bu arada grip oldum kızlar

Kız sen emziriyorsun dikkat et böyle detoks mu olur açlıktan başın döner güçsüz düşersinn

O da bir başarı cnm ya valla kolay mı çoluk çocukla uğraşmak

Slm kızlar ben yazamıyorum bu sıralar ama sizde ben yokken dedikodunun dibine vurmuşsunuz kimsede dememiş bu ceylan nerde diye ayıp ama hemen benimle muhabbet ediyorsunuz yoksa sacinizi yolarim bu arada grip oldum kızlar

Geçmiş olsunn cnmmm

gel kollarıma gel oyy seni kimse sormamış mı :)

Gripte hiç çekilmiyor var yaa
Hemde hiç çekilmiyor ev tamamen hasta ufaklık kayinvalidem ben dökülüyoruz yazık kayinvalidem in bugün yatışını yaptılar hastaneye. Kızlar dün saçlarımı kestirdim boyattim bi garip hissediyorum kendimi cumartesi günü de iş yerinde bi zilliyle tartıştım üstüne hastalık derken moralim bozuldu valla

Yürüyüş yapınca yediklerim yetmedi gerçekten açlık hissediyorum az öncede 1 bardak sütle muz yedim ama halim yok 3 tane yumurta haşlayacağım

Aynen cnm tok tuacak şeyler ye yemek yemiyorsan sebze ye onlar kilo aldırmaz en azından

Aman boşver takma kafana tokadan başka bişey :)

Nasıl oldu saçın güzel oldu mu bende koyu renge mi dönsem diyorum ama kararsızım :)

kızlar ara olarak 1 elma yedim. arkadaş kek ikram etti. 1 çatallık yedim okdr.

2.5lite su

akşam et sote salata

Azmine hayranım :)
Kaptanim keske azmettigim kadar kilo verebilsem.cumaya gore arti800 gramdayim:)))) bugunki muhabbete pek dahil olamadim.isler gucler durumu.
Gecen gun baya bi kostum kendime sasirdim.eskiden ay nefesim yetmio ay cok kotu oluyorm derdim esimle kosuya inerdik.smdi baya baya kosuyorm:)
Dun mont aldm kendime.bn o montlri denemistm.basenden kasmisti ve gogusten. Icinde hareket edememistm. Ddm ben simdi L almiyim.zayiflicam insallah dedm.dun denedim M oldu. Oyle sevindim oyle sevindimki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…