- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
Yaparsın kaptan 3 haftada 1 beden rahat incelirsinAkşamları leslie yaparım ama 5-8 mil çok uzunsabahları da eliptik bisiklete binerim ve mekik çekerim bakayım artık hadi inşalalh :)
Detoks bana her zaman mantıklı gelmemiştir zaten , ben daha çok sağlıklı alışkanlıklar kazanarak ilerleme taraftarıyım şu son günleri telafi ediyim dedim ama ı ıh inanmadığım için yapamadım da :))Canim emziriosan eger bu sana olmazki.bosver sen detoks fln. Normal guzel beslen yeterli canim. Gayette guzel menusu benim arkadasimin:)
Maşallah idolümsün hem çalışıp hem de spora vakit ayırabiliyorsun kiloya hiç takılma sen sıkılaşarak istediğin görünümü elde ediyorsun zatenAksam dedgm gibi et sote yedim 2 3 kasik yanina 1 kasik yogurt 2kasik bulgur pilavi ve salata
Spor
30Dk kosu arti yuruyus 3km ve 200kusur kaloriyi gordum
15dk bisiklet 130kalori fln gordm
10dk eliptik onda anca 50kalori haha:)
20 squat
Yaparsın kaptan 3 haftada 1 beden rahat incelirsin
Detoks bana her zaman mantıklı gelmemiştir zaten , ben daha çok sağlıklı alışkanlıklar kazanarak ilerleme taraftarıyım şu son günleri telafi ediyim dedim ama ı ıh inanmadığım için yapamadım da :))
sağol canım. çocuk olmadığı için rahatım bukadar. yoksa zor elbette.Maşallah idolümsün hem çalışıp hem de spora vakit ayırabiliyorsun kiloya hiç takılma sen sıkılaşarak istediğin görünümü elde ediyorsun zaten
ben takip ediyim mi:)))Becerebilir miyim ya biri beni takip etsin burda
ben takip ediyim mi:)))
Evet gelelim bugün kü menümüze
Sabah 1 kase sütlü nesfit
Ara yarım muz 5 badem
Öğle orta boy ince hamur pizzadan 1 dilim pizza
1 kase mercimekli sebze çorbası
onun için eliptiği öneriyolardı canım.Kızlar üst bacakları nasıl inceltebiliriz gerçekten yapıp denediğiniz faydasını gördüğünüz bir spor var mı
sabah 1 dilim tam tahıllı 2 zeytin 2çatal peynir
öğlen
1kase ezogelin
karnı yarığın sadece içi
cacık
salata
1,5 litre su
sabah 1 dilim tam tahıllı 2 zeytin 2çatal peynir
öğlen
1kase ezogelin
karnı yarığın sadece içi
cacık
salata
1,5 litre su
onun için eliptiği öneriyolardı canım.
Leslie bacak inceltiyor. Ben leslie yapınca önce direk bacaklarim inceliyor
Zerosima kaptanimm kilo ne kadar az olursa o kadar zor oluyor vermesi o yuzden sporla calis bence bacak icin squat bende super yariyor bide yere uzanip bacaklari havaya kaldir ac kapa adi nedir bilmiyorum ama oda ic bacagi eritmek icin super oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?