Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim emziriosan eger bu sana olmazki.bosver sen detoks fln. Normal guzel beslen yeterli canim. Gayette guzel menusu benim arkadasimin:)
Detoks bana her zaman mantıklı gelmemiştir zaten , ben daha çok sağlıklı alışkanlıklar kazanarak ilerleme taraftarıyım şu son günleri telafi ediyim dedim ama ı ıh inanmadığım için yapamadım da :))

Aksam dedgm gibi et sote yedim 2 3 kasik yanina 1 kasik yogurt 2kasik bulgur pilavi ve salata

Spor
30Dk kosu arti yuruyus 3km ve 200kusur kaloriyi gordum
15dk bisiklet 130kalori fln gordm
10dk eliptik onda anca 50kalori haha:)
20 squat
Maşallah idolümsün hem çalışıp hem de spora vakit ayırabiliyorsun kiloya hiç takılma sen sıkılaşarak istediğin görünümü elde ediyorsun zaten

En iyisini yapmışsın detoks yapma şu durumda :)

Maşallah idolümsün hem çalışıp hem de spora vakit ayırabiliyorsun kiloya hiç takılma sen sıkılaşarak istediğin görünümü elde ediyorsun zaten
sağol canım. çocuk olmadığı için rahatım bukadar. yoksa zor elbette.
ama kilo olarak en azından 69.9u görmek istiyorm ama olmuyor. hala artı 700gramdaym geçen haftaya göre

Evet gelelim bugün kü menümüze
Sabah 1 kase sütlü nesfit
Ara yarım muz 5 badem
Öğle orta boy ince hamur pizzadan 1 dilim pizza
1 kase mercimekli sebze çorbası

Kızlar üst bacakları nasıl inceltebiliriz gerçekten yapıp denediğiniz faydasını gördüğünüz bir spor var mı

sabah 1 dilim tam tahıllı 2 zeytin 2çatal peynir

öğlen
1kase ezogelin
karnı yarığın sadece içi
cacık
salata

1,5 litre su

Zerosima kaptanimm kilo ne kadar az olursa o kadar zor oluyor vermesi o yuzden sporla calis bence bacak icin squat bende super yariyor bide yere uzanip bacaklari havaya kaldir ac kapa adi nedir bilmiyorum ama oda ic bacagi eritmek icin super oluyor

Aynen kilo gitmiyor zor gidiyor bende şu an az olduğundan ama ben spora ağılık veriyorum genelde onun içinde beni dürtükleyin yaptın mı yaptın mı diye darlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…