Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi ki doğmuşsun canım :) sağlıkla huzurla nice mutlu yaşlara inşaallah

Nice mutlu saglikli zayiff yillarin olsun

Mutlu yıllarallahım uzun ömurler versın sevdıklerı le

Nice yıllara kaptanim.

Çok tşk ederim kızlar :) çok mutlu ettiniz beni

Kızlar hadi toparlanın bakalımm nerelerdesinizzz yarın tartı günü bugünn bol eksili gün olsunn

Netten araştırdım çok iyi yorumlar var teşekkürler: )aldım içecem birazdan inş iyi gelir bebegıme bulaştırmadan gecer

Sabah;bir haşlanmış yumurta, 2 zeytin, 50 gr kadar tulum peyniri,ıkı badem,bir gün kurusu
Öğle,yarım tabak taze fasulye, ayran

Canlarrr !! Nasilsiniz bakalim!! Yarin tarti gunu...

Bugun ; standart kahvaltim

Oglen balik izgara salata

Aksam Sebze corbam yaninda az tavuk gogsu

Aksam leslie ile 3mil yurudum

Sonra 3dilim kahveli limonlu ayva yedim

Gunu boyle kapatiyorum...

Yarin tartida iddali olurdum ama wc cikabilseydim... ama yok. Yedigim icimde kaliyor yahu

He

Hepsini denedim çok teşekkürler canım
sirkelo su ile calkalayip azini yutacakmissin. Yeni duydum ve cok etkiloymis. Denemedim . Kis bitene kadar da deneyecek bi durum olmaz insallah

ay heyecanliyiz tabiki. Ben bugun cikip baktim ama pek istediğim sonucu alamadim. Ayni dert bende de var. Sepsert karnim ya. Onumuzdeki hafta yatili misafirlerim gidiyor. 2 haftadir evde spor yapamiyorum. Alan yok. Sadece cocuklarla kovalamaca. Benim su 59.9 u gormeme daha ne kadar var acaba...

Gunaydin
72.3 yani hic bisey verememisim bukdr spor ve ugrasa

Gunaydin
72.3 yani hic bisey verememisim bukdr spor ve ugrasa
senin vucut direncin nasil? Ben veremem veremem birden veririm. Bazi donemler oluyor bende. Sende de oyle olur mu?

Kaptanim 65 çıktım. Ama tartiya guvenmiyirum. Yerinden oynamis. Bir suru duzelttim ama yerine oturtamadim. Servise gec kaliyordum. salonda misafirlet hala uyurken ciktim. Sabah evden etken cikiyorum. Hatta kp tartinin dibindeki kanepeye yatmis. Uyanmasin diye dua ettim resmen. Hafta ici 64 u gormustum halbuki.. Üzgünüm ..

Gunaydın kızlar
Gecen hafta 65
Bu hafta 64.8
Kayıp 200 gr
Çok yavaşladı kılo vermem maalesef.

Bi caresini bulucaz

Zerosima 71.3 kaptanım 1kilo 300gr vermişim. bu hafta başarılı değildim ama çok koşturdum baya fark etmiş, demekki bir de spor yapabilsem...

gÜNAYDIN KIZLAR KİLO VERMEK İÇİN UĞRAŞAN VEREN VERMEYEN HEPİNİZİ tebrik ederim ben listeleri getireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…