İyi ki doğmuşsun canım :)sağlıkla huzurla nice mutlu yaşlara inşaallah
Nice mutlu saglikli zayiff yillarin olsun
Mutlu yıllarallahım uzun ömurler versın sevdıklerı le
Nice yıllara kaptanim.
33 yasindayim. Ama o kadar bakimli tirnaklara 15 sene once sahiptim :) oje surmeyeli bayagi oluyor. Ama french her daim guzel duruyor beee
kaptanim iyiki dogdun iyiki varsin. Saglikli mutlu nice gizel omurlerin olsun. Bu sene bir mucize gerceklessin hayatinda. Hatta o muciE geldiginde kendi kendine sorasin chentiqin dedigi buydu galiba diye. Yuzunde musmutlu bir gulumseme olsun. Ve bugun yesigin her sey kalorisiz olsun
Zerosima kaptanimmmm musmutlu yillar diliyoruummm
iyiki doğdun kaptanım,yeni yaşında daha fit daha zinde ve daha zayıf günler dilerim. hep mutlu, huzurlu ve sağlıklı ol amin.
Netten araştırdım çok iyi yorumlar var teşekkürler: )aldım içecem birazdan inş iyi gelir bebegıme bulaştırmadan gecerCanim cok gecmis olsun benim kizlarim ve esim de aynen oyle oksuruyordu ilac kullanmadik tabi ne gecirir diye eczaciya sorduk sambucol diye bi tablet verdi surubu falanda var iki gunde hepsinin oksurugu gribi gecti sende al kullan nettende bakabilirsin
Geçmiş olsun canımÖksürmeye başladım kızlar içim çıkacak sanki.ilaç dışında bir önerisi olan var mı
Bu hafta iyiyim canım :) keyfim yerinde son 3 hafta zordu...hamilelik haberime sevinemedim bileSeni gormek cok guzel arkadasim
Hepsini denedim çok teşekkürler canımGeçmiş olsun canımtoz zencefil bal tarçın karışımı da iyi geliyor. Bi de zencefil ve ıhlamur çayı...
sirkelo su ile calkalayip azini yutacakmissin. Yeni duydum ve cok etkiloymis. Denemedim . Kis bitene kadar da deneyecek bi durum olmaz insallahHe
Hepsini denedim çok teşekkürler canım
ay heyecanliyiz tabiki. Ben bugun cikip baktim ama pek istediğim sonucu alamadim. Ayni dert bende de var. Sepsert karnim ya. Onumuzdeki hafta yatili misafirlerim gidiyor. 2 haftadir evde spor yapamiyorum. Alan yok. Sadece cocuklarla kovalamaca. Benim su 59.9 u gormeme daha ne kadar var acaba...Canlarrr !! Nasilsiniz bakalim!! Yarin tarti gunu...
Bugun ; standart kahvaltim
Oglen balik izgara salata
Aksam Sebze corbam yaninda az tavuk gogsu
Aksam leslie ile 3mil yurudum
Sonra 3dilim kahveli limonlu ayva yedim
Gunu boyle kapatiyorum...
Yarin tartida iddali olurdum ama wc cikabilseydim... ama yok. Yedigim icimde kaliyor yahu
senin vucut direncin nasil? Ben veremem veremem birden veririm. Bazi donemler oluyor bende. Sende de oyle olur mu?Gunaydin
72.3 yani hic bisey verememisim bukdr spor ve ugrasa
Bi caresini bulucazsirkelo su ile calkalayip azini yutacakmissin. Yeni duydum ve cok etkiloymis. Denemedim . Kis bitene kadar da deneyecek bi durum olmaz insallah
ay heyecanliyiz tabiki. Ben bugun cikip baktim ama pek istediğim sonucu alamadim. Ayni dert bende de var. Sepsert karnim ya. Onumuzdeki hafta yatili misafirlerim gidiyor. 2 haftadir evde spor yapamiyorum. Alan yok. Sadece cocuklarla kovalamaca. Benim su 59.9 u gormeme daha ne kadar var acaba...
Bu sıralar iş yerinde benim canımı çıkarıyorlar kuzum yaa en sonunda havamı atıp cikicam bu arada kilom 84.3
Ooyyy oyy. HarikasinZerosima 71.3 kaptanım 1kilo 300gr vermişim. bu hafta başarılı değildim ama çok koşturdum baya fark etmiş, demekki bir de spor yapabilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?